Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

Tι συμβαίνει στην χώρα που είναι ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΚΤΟΣ;;;;
Τα βλακικά όντα όσο δεν αντιλαμβάνονται ότι Αριστερά, δημοκρατία και προδοσία είναι το ίδιο και όσο δεν υπάρχει κάποιος να τους κάνει τοματοπελτέ για να σωθεί ο πολιτισμός και να αναπαραχθεί το ανθρώπινο είδος άνευ ανθρωποειδών που διεκδικούν ισότητα με τους ανθρώπους, δεν πρόκειται ούτε να εξελιχθούν σε ανθρώπους ούτε να εξαφανιστούν.


Η σαπίλα αυτήν την στιγμή βρίσκεται στο κύτταρο και έγκειται στο γεγονός ότι οι αρχισυμμορίτες, γόνοι οικογενειών, μαφιόζοι και ψυχωτικοί μπολσεβίκοι, κολακεύουν τον κάθε γύφτουλα ανεξαρτήτως φυλής, ότι έχει ακριβώς τα ίδια δικαιώματα με τους καλύτερους απο τον ίδιο και άρα μπορεί να τους δίνει και διαταγές…όλα αυτά αρκεί φυσικά να ψηφίζει αυτούς που τον κολακεύουν.
Αναλύσεις επι αναλύσεων για το τι φταίει και η χώρα της πολιτικής πρωκτότητος (ένας λογικός όρος για το πολιτικά ορθόν, αφού το ορθόν είναι και ο πρωκτός), βρίσκεται στο σημερινό χάλι….

 

 

Ποιο είναι το χάλι;;;

Αντε να τα ξαναπούμε

Στην χώρα κυβερνά εδώ και 50 χρόνια μια συμμορία ανθρώπων ποταπών, που μισούν οτιδήποτε θα μπορούσε να θίξει τον εγωισμό τους και την αρπαχτή τους.


Μετακινούνται απο προαγωγό σε προαγωγό , απο την άκρα δεξιά της αριστεράς , μέχρι την άκρα αριστερά της και  προσπορίζονται κάτω απο την ασφάλεια που παρέχει η ποταπότης του ιδίου του λαού, που έχει γίνει ο χειρότερος εκπρόσωπος ενός μεγάλου έθνους.


Το ψεύδος των πολιτικών που άλλα λεν και άλλα κάνουν συναγωνίζεται μόνον με την κομπορημοσύνη και την αλαζονεία των νοητικά καθυστερημένων ηγητόρων ενός διαλυμένου στρατεύματος που αδυνατεί ή δεν θέλει να καταλάβει ποιος είναι ο εχθρός και αντί να φυλά τα σύνορα …τα αφήνει προσπελάσιμα απο ορδές άλλων λαών που σύντομα θα γίνουν στρατός κατοχής.


 


Ταυτόχρονα διάφοροι ημίβλακες και κατα το άλλο μισό παράφρονες αξκοί…κορδωτοί κορδωτοί….κάνουν δηλώσεις κυριαρχίας και μαχιμότητος και ζήτημα είναι αν έχουν κοντράρει ποτέ για κατι άλλο πέραν ενός κιοφτέ σε καμμιά δεξίωση σε καμμιά πρεσβεία του εξωτερικού όπου είχαν μετατεθεί για να τα αρπάξουν με την σειρά τους νομοτύπως, τα χρήματα που δεν θα μπορούσαν ποτέ να βγάλουν εργαζόμενοι στην ζωή τους….αφού γενικά είναι και άχρηστοι 

Όλο αυτό έχει ως αρχή την ποταπότητα των χαρακτήρων που πλέον αποτελούν και την πλειοψηφία στο έθνος και που εκπαιδεύονται στο να είναι άθλιοι απο την δημοκρατική παράδοση.


 

Αυτή η παράδοση είναι και η αιτία της καταστροφής.


Η δημοκρατική παράδοση είναι αυτή που δημιουργεί όχλους που μισούν ότι είναι καλό διότι δεν μπορούν να το φτάσουν, περιφρονούν τις αληθινές αξίες και δεν δέχονται την καθοδηγησή τους…
Ε Λ Ε Ο Σ


Φυσικά οι μπούρδες για την χώρα που γέννησε την Δημοκρατία συνεχίζονται για να καλύπτουν τις εθνομηδενιστικές αλητείες των κομμουνιστών τεμπελχανάδων, αλλά ουδείς λέει ότι το καθ όλα επικίνδυνο δημοκρατικό ιδεώδες (αν είναι δυνατόν οι πρωκτοί να έχουν κάτι το ιδεώδες), οδήγησε την πόλη που το γέννησε….στην καταστροφή απο την Σπάρτη, σκότωσε τον μέγσιτο των φιλοσόφων Σωκράτη, κατέστρεψε μερικές ντουζίνες σοφών και διήρκεσε τόσο λίγο, αρκετά όμως για να σπείρει την καταστροφή στην Ελλάδα με τον Πελοποννησιακό πόλεμο, ενώ άπειρη ήταν η συμβολή και στην επερχόμεη Ρωμαική κατάκτηση….


 

Το αρχέτυπο του Δημοκρατικού Πολίτη είναι αυτή η άθλια περδομηχανή, το ανθρωποειδές που πήγε στον Αριστείδη τον Δίκαιο και του ζήτησε να γράψει το ονομά του στο όστρακο….διότι απλά δεν του άρεσε να ακούει ότι είναι δίκαιος….ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ…ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ…ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ


Είμαστε σίγουροι πως οι απόγονοι αυτού του περιττώματος θα γούσταραν ως δημοκρατικοί τον Περικλέτο και την πουτανίτσα του την Ασπασία, φαντασιονόμενοι ότι ο Περικλέτος είναι κάτι δικό τους, ειδικά μετά τις κολακείες και τις χορηγίες που τους έδινε…
Ο κακός εαυτός των αθλίων της πολιτικά πρωκτής χώρας, δεν τους επιτρέπει να ιεραρχήσουν ότι υπάρχουν κάποιοι που ξέρουν κάτι παραπάνω και αυτοί μπορούν να τους βοηθήσουν, θεωρούν ο καθένας απο αυτούς ότι είναι ίσος με ότιδήποτε καλύτερο απο τον ίδιο …Άρα και η γνώμη του έχει την ίδια βαρύτητα, ηδονίζονται δε όταν ζεύουν στο αλώνι και στο μαγγανοπήγαδο τους καλύτερους για να συνεχίσουν να παρασιτούν εις βάρος τους.


Τα πρω(κ)τεία σε όλα αυτά τα έχει η επίσημη αριστερά, διότι υπάρχει και η ανεπίσημη, δηλαδή η δεξιά στην αριστερή παράταξη.Ειδικά τώρα που συνειδητοποιούν ότι αυτοί που μπορούν να παράξουν έργο στην χώρα, ώστε οι ίδιοι να συνεχίσουν να κάνουν πολιτική και ταξιδάκια στο εξωτερικό τεμπελιάζοντας, τους φεύγουν, έχουν βγεί στα κανάλια και κλαίγονται για τα παιδιά, τους επιστήμονες που πρέπει να επιστρέψουν στην χώρα….

Διότι πως αλλιώς ο Ερνέστο θα πάει να σπουδάσει πολιτική επιστήμη στην Πάντειο για να κοπρίσει στην συνέχεια και να ακολουθήσει την κοπροοδό του πατέρα του;;;;


Κάποιος πρέπει να κάνει τον γεωπόνο για να υπάρξει σπορά και συγκομιδή, για να υπάρξει κεφάλαιο και να μπορέσει και ο Αλέξις με τον Ερνέστο και την Περιστέρα που έγινε Μπέττυ, να μιλήσουν για το πως θα μοιραστεί το εισόδημα για το οποίο οι ίδιοι ποτέ δεν μόχθησαν….


Η ουσία είναι στο όσα προαναφέραμε….


Δεν θα επαναλάβουμε τα περί  Δημοκρατικής προδοσίας με την οποία εισάγονται πληθυσμοί αλλοφύλων στην χώρα ώστε σε λίγο να είμαστε υπο κατοχή….Τα βλακικά όντα όσο δεν αντιλαμβάνονται ότι Αριστερά, δημοκρατία και προδοσία είναι το ίδιο και όσο δεν υπάρχει κάποιος να τους κάνει τοματοπελτέ για να σωθεί ο πολιτισμός και να αναπαραχθεί το ανθρώπινο είδος άνευ ανθρωποειδών που διεκδικούν ισότητα με τους ανθρώπους, δεν πρόκειται ούτε να εξελιχθούν σε ανθρώπους ούτε να εξαφανιστούν.


Η σαπίλα αυτήν την στιγμή βρίσκεται στο κύτταρο και έγκειται στο γεγονός ότι οι αρχισυμμορίτες, γόνοι οικογενειών, μαφιόζοι και ψυχωτικοί μπολσεβίκοι, κολακεύουν τον κάθε γύφτουλα ανεξαρτήτως φυλής, ότι έχει ακριβώς τα ίδια δικαιώματα με τους καλύτερους απο τον ίδιο και άρα μπορεί να τους δίνει και διαταγές…όλα αυτά αρκεί φυσικά να ψηφίζει αυτούς που τον κολακεύουν.
Ταυτόχρονα οι δημαγωγοί, ξεπουλάν την χώρα και απο τα χρήματα, κρατάν το 90%  ενώ ένα 10% δίνεται για να μπουκώνει την στρατιά των δημοσίων υπαλλήλων αλλά και άχρηστων στρατιωτικών, οι οποίοι στην παρούσα κατάσταση δεν παράγουν τίποτα, ενω υπο ΚΣ θα έπρεπε να κάνουν το μόνο που είναι ικανοί…


ΝΑ ΦΥΤΕΥΟΥΝ ΠΑΤΑΤΕΣ ή ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΛΙΠΑΣΜΑ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ…..


Οι τύποι αυτοί την έχουν καταβρεί…λαμβάνουν και αξιώματα και είναι χαλαρά…ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.
Ο επιστήμων που έπρεπε να χρυσοπληρώνεται για το έργο που παράγει, φεύγει στο εξωτερικό….

Όμως το νοητικά καθυστερημένο νυμφίδιο διορίζεται στον στρατό , ή μπαίνει στην σχολή Αξκών και μασάει χαλαρά το 1500άρικο με γιατρό, τζάμπα διακοπές, πηδηγματάκι και ύμνους σάλιου και κολακείας …….που ούτε τους φανταζόταν…

Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ του φτάνει πλέον στον ουρανό….
Να μην μιλήσουμε για την δημοκρατική δικαιοσύνη, όπου οι μισοί έπρεπε να είναι έγκλειστοι σε ψυχιατρείο…..

Αποτελεί το άλλοθι της δημοκρατικής νομιμότητας και τον τάφο του Έθνους.

Αυτή είναι η Πολιτικώς Πρωκτή κατάσταση στην πρωκτική χώρα….


Τι θα γίνει;;;; μόνον Ο Παντοδύναμος Γνωρίζει …..καλό όμως είναι να καταλάβουν κάποιοι πως αν δεν βγούμε με ταπείνωση απο την παραμυθολογία και το υπερτονισμένο μας εγώ, θα αποτελέσουμε τον θλιβερό και επονείδιστο επίλογο μιας ένδοξης ιστορίας.

Αυτά είναι ίσως και τα τελευταία που γράφουμε για το θέμα….

ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ
ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

5 σχόλια:

 1. Ιωσήφ Στάλιν

  Το Κράτος είναι ένα όργανο στα χέρια της άρχουσας τάξης, που σκοπός του είναι να καταπολεμήσει την αντίσταση αυτών που είναι αντίθετοι σε αυτήν την τάξη.

  (Άμεσος τριπλασιασμός όλων των βουλευτικών αποζημιώσεων εδώ και τώρα.Σύλλογος πασσών τε βουλευτών)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εκτος θεματος βεβαια, αλλα να σχολιασω τον ολοχρυσο κωλο της φωτογραφιας στην αναρτηση.
  Ειχα δει κατι παρεφερες με ολο το κορμι βεβαια βαμμενο χρυσο, και το μαλλι πλατινε σ' ενα τι-τι μπαρ στον Καναδα. Ηταν εντυπωσιακο.
  Το "μπραζιλιαν" ηταν φτιαγμενο απο μικρα διαμαντακια σε σχημα "landing strip", που λαμπιριζαν στο .....φως της καυτρας του τσιγαρου.


  Ειμαι κωλοπαιδο, το ξερω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Ο ΣΦΥΚΤΗΡΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Κατι θελω να πω αλλα ειμαι πνιγμενος μεσα στα σκατα που ζω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ