Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ: SOS! ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ. ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΜΕΣΩ ΕΜΒΟΛΙΩΝ


Ήταν Δεκέμβριος του 2011 όταν έλαβα ένα mail, που με συγκλόνισε...
Ήταν από γονέα, που το κοριτσάκι του υπέστη καρκίνο, από τον εμβολιασμό...
Τα γεγονότα, τα περιγράφει σαν μια ... γενική ιστορία... στην πορεία έμαθα την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Τα πρόσωπα, ήταν φανταστικά... Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ... και για λόγους ευνόητους, δόθηκαν διαφορετικά ονόματα στα γεγονότα.

Κι από τότε, προσπαθώ να αφυπνίσω όσο το δυνατόν περισσότερους γονείς...

Σας παρακαλώ, μην το κρατήσετε μόνο για διάβασμα
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΖΩΕΣ!

ΖΩΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ... ΟΤΙ ΠΙΟ ΙΕΡΟ!


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Κάντε ένα πείραμα: Ρωτήστε αν οι γιατροί και οι φαρμακοποιεί, εμβολιάζουν τα παιδιά τους...
ΨΑΧΤΕΙΤΕ... ΨΑΞΤΕ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ.

Αλήθεια, αναρωτηθήκατε ποιοί έχουν στην Ελλάδα, νοσοκομεία για ... καρκινοπαθή παιδιά;;;;;;
ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ


  

Για να μάθετε πως αρρωσταίνουν τα παιδιά από καρκίνο θα ήθελα να προσέξετε αυτό που θα σας πώ (Τα πρόσωπα είναι φανταστικά).


 

- Ένα απόγευμα παίρνουν οι γονείς την ΜΑΙΡΟΥΛΑ (4 ετών) και την πηγαίνουν στον(στην) παιδίατρο για ένα συνηθισμένο εμβόλιο(MMR ας πούμε).
Αφού εμβολιάσθηκε η μικρή έφυγαν  και πήγαν σπίτι τους. 


Μετά από 3 περίπου μήνες η Μαιρούλα αρχισε να έχει τα πρωινά για κανα 5λεπτο τάση για εμετό. 

Επίσης χωρίς ιδιαίτερη αιτία η Μαιρούλα έπεφτε συνεχώς και χτυπούσε. Ανησύχησαν οι γονείς και...
πήγαν πάλι την Μαιρούλα στον(στην) παιδίατρο. Μόλις είδε την Μαιρούλα ο(η) παιδίατρος είπε στους γονείς να πάνε στα νοσοκομεία παίδων της Αθήνας και θα ειδοποιήσει να τους περιμένει νευρολόγος. 

Ανήσυχοι οι γονείς ρώτησαν τι συμβαίνει, οπότε ο(η) παιδίατρος τους απάντησε: Λόγω του εμβολίου που έκανε η Μαιρούλα πιθανώς να έχει δημιουργηθεί κύστη με υγρό στο πίσω μέρος του κεφαλιού. 

Οι γονείς σάστισαν. 

-Πήραν την Μαιρούλα και την πήγαν στο νοσοκομείο όπου τους περίμενε νευρολόγος. 
Μόλις εξέτασε ο νευρολόγος την Μαιρούλα έδωσε εντολή για μαγνητική στο κεφάλι. 

Οι γονείς τρελάθηκαν και είπαν στον νευρολόγο αυτά που τους είπε ο(η) παιδίατρος. 
 Τότε κυνικά ο νευρολόγος τους είπε ότι μάλλον το υγρό έχει γίνει όγκος. 
Αμέσως η μητέρα ρώτησε τον γιατρό: Αφού τα εμβόλια δημιουργούν τέτοια προβλήματα γιατί οι γιατροί δεν ενημερώνουν τον κόσμο. 

Η απάντηση του νευρολόγου ήταν η εξής:  
Εγώ δεν εμβολιάζω τα παιδιά μου αλλά ποιός μπορεί να τα βάλει με τις φαρμακοβιομηχανίες από την στιγμή που καταφέρνουν να εγκρίνει ο ΕΟΦ τα δηλητηριά τους; 

Ξαναρωτάει η μητέρα: Πως γίνεται να μην εμβολιάσω το παιδί μου και να το δεχτούν στο σχολείο; 

Απαντάει ο γιατρός: Μπορείς να πληρώσεις τον γιατρό να υπογράψει ότι έκανε το εμβόλιο το παιδί σου και να μην το κάνει. 

Οι γονείς ξέσπασαν σε λυγμούς.

- Έγινε τελικά η μαγνητική και βρέθηκε ότι η μικρή Μαιρούλα είχε έναν όγκο 5 εκατοστά στο πίσω μέρος του κεφαλιού εξαιτίας ενός εμβολίου. Αμέσως ξεκίνησε η διαδικασία για χειρουργείο. Εννοείτε ότι έπεσε και το σχετικό φακελάκι περί τα 3000 ΕΥΡΩ στον νευροχειρούργο.

Μέχρι εδώ είναι το πρώτο μέρος της επιχείρησης. 


Τα κρούσματα λευχαιμιών και όγκων έχουν αυξηθεί κατακόρυφα μετά την εισαγωγή στην αγορά των νέων εμβολίων από το 2005 και μετά. 


Για προσέξτε το 2ο μέρος της επιχείρησης:-Μετά από 10ήμερη παραμονή στην νευροχειρουργική η Μαιρούλα μεταφέρεται σε πολυδιαφημησμένο νέο ογκολογικό νοσοκομείο. 


Στο μεταξύ βγήκε και η ιστολογική εξέταση και βρέθηκε ότι η Μαιρούλα είχε κακοήθη όγκο. 


Αφού μπήκε στο δωμάτιο η Μαιρούλα ήρθε ο(η) ογκολόγος  ιατρός και είπε στους γονείς ότι το παιδί τους για να έχει καλύτερα αποτελέσματα θα πρέπει να φέρουν ένα φάρμακο (EDOXAN) από τις ΗΠΑ διότι το EDOXAN εδώ στην ΕΛΛΑΔΑ προέρχεται από Ινδία και Πακιστάν.

Έντρομοι οι γονείς ρώτησαν γιατί συμβαίνει αυτό


Ο(Η) ογκολόγος απάντησε: Διότι το υπουργείο υγείας έδωσε εντολή να προμηθευόμαστε τα πιο φθηνά φάρμακα που έχουν έγκριση από τον ΕΟΦ. Όμως επειδή τα φάρμακα αυτά έχουν πολλά προσθετικά (έκδοχα) έχουν και περισσότερες παρενέργειες και δεν είναι σίγουρο ότι θα έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. 


Έτσι οι γονείς ξεκίνησαν έναν αγώνα να φέρουν EDOXAN από τις ΗΠΑ. 

Φυσικά σχεδόν πούλησαν το μισό τους σπίτι.
-Έτσι ξεκίνησαν οι χημειοθεραπείες της Μαιρούλας. 

Εκτός από το ΕΝΤΟΞΑΝ η Μαιρούλα έπαιρνε ΟΓΚΟΒΙΝ, ΚΑΡΜΠΟΠΛΑΤΙΝΑ, ΒΕΠΕΣΙΝΤ σε διάφορες δόσεις και σχήματα. 

Οι θεραπείες που έκανε η μαιρούλα ήταν 4ήμερες και κοστίζουν 5000 ευρώ για το ταμείο περίπου(η μία  4ήμερη).

Εδώ ξεκινάει το τρίτο μέρος της επιχείρησης. 

Πριν προχωρήσω θα δώσω μερικές πληροφορίες για την αντιμετώπιση του καρκίνου. Για να καταπολεμηθεί η νόσος πρέπει να πέφτουν τα αιματολογικά και όχι να είναι φυσιολογικά, δηλαδή να πέφτουν σε επίπεδα που το παιδί να χρειάζεται μετάγγιση. 


 Επομένως η αιμοσφαιρίνη να πέφτει κάτω από 8 και τα αιμοπετάλια κάτω από 20000. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση με τα αιμοπετάλια το παιδί κινδυνεύει με εγκεφαλική αιμορραγία αλλά αυτό αντιμετωπίζεται με μετάγγιση.-Η θεραπεία της Μαιρούλας πήγαινε καλά. 

Σε κάθε θεραπεία τα αιματολογικά έπεφταν όλο και πιο πολύ οπότε χρειάζονταν μετάγγιση. 

Εδώ αρχίζει και το πρόβλημα. 

Τα αιμοπετάλια της μετάγγισης έχουν όριο ζωής από 1 μέρα εως 5 μέρες ανάλογα από το πόσο είναι αποθηκευμένα όμως αυτό πως μπορούν να το ξέρουν οι γονείς; 

Οι γιατροί και οι νοσοκόμοι δεν μιλάνε αρκετά αν δεν πέσουν τα ανάλογα φακελάκια. 

Έτσι η Μαιρούλα έβαλε αιμοπετάλια  αλλά ήταν για 2 ημέρες και το παιδί είχε πάθει από τις θεραπείες μυελική υποπλασία δηλαδή δεν παρήγαγε αιμοπετάλια ο μυελός. 

Οι γονείς νόμιζαν ότι όπως τις άλλες φορές έβαλε το παιδί τους αιμοπετάλια για 5 ημέρες. 

Την τρίτη ημέρα το βράδυ το παιδί είδε ένα εφιάλτη πιέστηκε και επειδή δεν είχε αρκετά αιμοπετάλια έπαθε εγκεφαλική αιμορραγία. 

Το παιδί ενώ πήγαινε καλά στην θεραπεία τελικά πέθανε.
 

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ:1η ΕΡΩΤΗΣΗ: ΦΤΑΙΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΝΕΥΡΑΞΟΝΑ;2Η ΕΡΩΤΗΣΗ: ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΕΝΩ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΝ;3Η ΕΡΩΤΗΣΗ: ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥ ΕΟΦ ΚΑΙ ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΝ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ;4Η ΕΡΩΤΗΣΗ: ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΟΙ ΠΟΥ ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑΓΓΙΣΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΛΗΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΩΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ.5Η ΕΡΩΤΗΣΗ: ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ (ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ) ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ;


ΠΟΣΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ; 

ΠΟΣΕΣ ΖΩΕΣ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΠΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ; 

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΤΡΥΦΕΡΕΣ ΨΥΧΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ; ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΑΒΑΛΕΙ ΣΕ ΠΗΓΕΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ; 

ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΟΣΑΣΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; 

ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΩ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.

 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011

Πηγή email


ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

10 σχόλια:

 1. Απαντήσεις
  1. Δυστυχως, οι φαρμακοβιομηχανιες ελεγχουν το κοσμο ΔΕΙΤΕ προσεκτικα http://bit.ly/2qWbvx6. Στην ιατρικη διδασκονται φαρμακολογια (χρηση φαρμακων) και θεραπειες με χρηση φαρμακων και οχι με φυσικους τροπους αφου τα φαρμακα ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ απο την φυση. Αραγε ποιος θα εχανε οιονομικα αν τα φαρμακα - εμβολια επαυαν να ειναι χρησιμα; Γιατι στα εμβολια δεν υπάρχουν ερευνες για το, ας πουμε, ενδεχομενο μακροπροθεσμο παρενεργειων;;; Σημερα εχουμε παγκοσμιο πολεμο με αλλης μορφης μεσα http://bit.ly/2r45yNg Γιατι αραγε ειναι υποχρεωτικος ο εμβολιασμος (στην Ιταλια εγινε νομος; http://bit.ly/2s38NDT Που η δημοκρατια και το ιατρικο απορητο οταν οι δασκαλοι -μη γιατροι- μαθαινουν για το καθε παιδι; Τριχες... Η δικτατορια ειναι από πάνω μας. Οιι φαρμακοβιομηχανιες ειναι απο πάνω μας. Καθε μηνα μπαινει και ενα νεο εμβολιο!!! για το καλο των παιδιων, λενε. Ζωντανοι ιοι στο σωμα (εμβολια ιλαρας ερυθρας παρωτιτιδας)!!! Τι αλλο θεε μου

   Διαγραφή
 2. ....ενώ ο θεός επιβάλλει δικαιοσύνη....... κούνια που σε κούναγε......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όχι, δεν επιβάλει δικαιοσύνη... γιατί αν ήταν δίκαιος, δεν θα τα επέτρεπε αυτά τα εγκλήματα, χιλιάδες χρόνια τώρα.... σημασία έχει όμως, να αφυπνιστουν οι γονείς... ν' αφυπνιστεί ο κόσμος...

   Διαγραφή
  2. εισαι λαθος εδω κ. Ποπη τι θα πει ο Θεος δεν Ε Π Ι Β Α Λ Ε Ι Δικαιοσυνη . Ξερεις τι σημενη επιβολη ,,,,,, σιμενει βια , σιμενει φασισμος σιμενει οτι θελεις . Χωρις ελευθερια στον ανθρωπο ο Θεος θα ηταν αδικος . Ομως ο Ανθρωπος ειναι ελευθερος αν θελη να ακολουθηση τον Θεο . Ο θεος δεν εγινε ανθρωπος και εσταυρωθηκε δεν κυριξε αγαπη , δεν κυριξε ειρηνη , δεν κυριξε δικαιοσυνη κλπ κλπ ποιος τον ακουσε ...... αντιθετοος για ολλα αυτα που ειπε οι εβραιοι τον Σταυρωσαν και θα μου πεις εβραιοι ηταν τι περημενη κανεις απο αυτους , σωστα , και οι ελληνες που δεν ειναι εβραιοι τον πιστευουνε .....τι λες,,, εδω στο site σου Ατικα Νεα εχεις διαβασει τοσα σχολια εναντιον του Χριστου των Αγιων και κατα της Ορθοδοξιας που ειναι ΦΡΙΞΟΝ ΗΛΙΕ ....εχουν ριξη τετοιο βρυσιδι εναντιον του Χριστου που δεν το εχουν ριξη ουτε οι χειροτεροι εβραιοι .....Τον βριζουν οι ομοφυλοφυλοι , τον βριζουν , οι δωδεκαθειστες , τον βριζουν οι αθεοι , τον βριζουν οι πολιτικοι ,τον βριζουν οι συριζαιοι ,τον βριζουν οι δωεδακαθειστες ,τον βριζουν οι κομουνιστες , τον βριζουν τον βριζουν , τον βριζουν ως τον χειροτερο ενγκληματια , που,,,,,,μεσα στην ελλαδα ποιοι ,,,,,,οι ελληνες , γιατι .....γιτι ειπε αγαπατε αλληλους , ειρηνη , δικαιωσυνη . Δικαια λοιπον μας λεει ο Κυριος αφου δεν με θελεται εγω φευγω , και τα επακολουθα ποια ειναι.......... εμεις οι ιδιοι βγαλαμε τα ματια μας - ΚΥΡΙΑ ΠΟΠΗ ΟΤΙ ΣΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΘΕΡΙΖΟΥΜΕ

   Διαγραφή
  3. Οι γονεις εχουν αφυπνιστει, γι' αυτο επιβαλλουν τα εμβολια με νομους πλεον.

   Διαγραφή
 3. Το προβλημα μεταφερεται στον ελληνικο που ειτε τους τα πεις ειτε οχι , ειτε φωναζουν τα Ατικα Νεα ειτε γιατροι φωναζουνε , ειτε εφημεριδες για τα πολυ σοβαρα αυτα θεματα , αυτοι στην ..........κοσμαρα τους , στα αρ......δια τους , και φανταστειται αφορα τα ιδια τους τα παιδια . οι μαλακες οι ελληνες στα ουμπαλα τους τους εχουν κανει οι Εβραιοι αλιφη με το μαιντ κοντρολ [ελενχο του νου ] . Α τι μας λετε τωρα αντε σε κανα γηπαιδο η....ομαδαρα μας καλε , faces book . Καλε τι λετε τωρα ..... Ο Χριστος , ο Αβρααμ ,ο Μωησης και η Παλαια Διαθικη φτενε για ολλα ,...... τετοια καφριλα ειναι οι Ελληνες , τους εχουν γαμιση τον ενγκεφαλο οι Εβραιοι . με ....Λιακοπουλο , Νεφελημ , δωδεκαθεο και ενα καρο τετοια και ελληνιστικες μαλακιες τκαι ασχολιες με τετοια και πολλα τους απασχολουν και τους αποχαυνωσαν και τους αφησαν στο ελεος του καθε εβρεοαληταρα πολιτικου οι οποιοι αφου του παιρνουν πρωτα τη ψιφο του παιρνουν μετα και το σπιτι του και τα λευτα του και την υγεια του , και του διαλυσαν και τα νοσοκομεια του και την Θρησκεια του . Εβραικο μαιντ κοντρολ στο φουλ . Διστιχως οι ελληνες απεθαναν και εταφησαν διαπαντος και τους εθαψε το ιδιο τους το κεφαλι ...... Λευτα , λευτα , λευτα , κινητο αφης , τηλεοραση , και φεης μπουκ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν ειναι μονο οι Ελληνες (ας μην τους αδικουμε τοσο), ειναι παγκοσμιο το φαινομενο και η κερδοσκοπια Γερμανων κυριως

   Διαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ