Σάββατο, 27 Μαΐου 2017

Αποκαλύψεις σε συνέδριο: Oι Ελληνίδες επί μνημονίου εκδίδονται ακόμα και για 5 ευρώ... Ομιλητές ήταν ακόμα ο ευρωβουλευτής Μίλτος Κύρκος, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων Μαρία Στρατηγάκη, βουλευτές όλων των κομμάτων, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος από το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι, ενώ την τελευταία στιγμή δεν κατάφερε να παραστεί η Γενική Γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης Μαρία Γιαννακάκη και την εκπροσώπησε συνεργάτιδά της. 
Τι λέτε ρε;
Μια Γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, ποτέ δεν θα πήγαινε να πηδηχθεί ούτε για 5, ούτε για 105, ούτε για 1.000.005 ευρώ. (και δεν αναφέρομαι στις παλιές εκδιδόμενες γυναίκες, που είχαν τουλάχιστον αξιοπρέπεια... γιατί οι γυναίκες στην πλειοψηφία τους στην σημερινή κοινωνία, είναι σκέτα πορνίδια, που στέλνουν διαδικτυακά τις... γεωγραφικές τους συντεταγμένες, και ο κερατάς κοιμάται τον ύπνο του μαλάκα)

Όσο για τους συμμετέχοντες στο πάνελ και στην διοργάνωση... καταλάβαμε...


Καλλιόπη Σουφλή


Υ.Γ. Μια γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, θα προτιμήσει να βγει και να πει "πεινάω, βοηθήστε με", παρά να γίνει πόρνη.

της Μαρίνας Νικολάκη
 
 
Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που παρατέθηκαν σε συνέδριο - ημερίδα που αφορούσε την σκληρή πραγματικότητα η οποία έχει γονατίζει τις Ελληνίδες που αποτελούν κυρίως τα θύματα στα χρόνια του μνημονίου και τις έχεις αναγκάσει να εκδίδονται ακόμα και για 5 ευρώ...
 
Ο υπ. Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης άκουσε με προσοχή τα προβλήματα και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στη βιομηχανία του σεξ, αλλά και τα κενά που παρουσιάζει το νομοθετικό πλαίσιο, κατά την ημερίδα «Η εργασία στο σεξ στην Ελλάδα: Η πραγματικότητα και οι προοπτικές».
 
«Θα ήθελα να υπογραμμίσω τη μεγάλη σημασία που έχει στις μέρες η σημερινή συζήτηση και θα έπρεπε να έχουν γίνει πιο νωρίς τέτοιες ημερίδες και προς πολλές κατευθύνσεις. Πολύ περισσότερο αυτή η συζήτηση θα έπρεπε να είχε επιβληθεί, όταν ο τότε υπουργός Υγείας με απαράδεκτο τρόπο είχε στοχοποιήσει και είχε ποινικοποιήσει οροθετικές γυναίκες, αντί να θίξει το θέμα της παράνομης πορνείας στη σωστή του βάση.
 
Ένας τέτοιος διάλογος στις ημέρες μας αποτελεί φάρο ελπίδας σε μια εποχή που όλοι μας αντιμετωπίζουμε αυξημένες προκλήσεις» είπε ο κ.Σκουρλέτης στο χαιρετισμό του. 
 
Να σημειωθεί ότι η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μόνο στην Αττική έχει εντοπίσει περισσότερες από 2.500 γυναίκες "της διπλανής πόρτας" να κάνουν "διαδικτυακά παιχνίδια" και λοιπές υπηρεσίες.
 
Από 60 έως και 150 ευρώ κυμαίνεται η "ταρίφα" με την τιμή να ανεβαίνει κατακόρυφα ανάλογα με τις "προτιμήσεις" των διαδικτυακών "πελατών"!
 
Αυτές οι γυναίκες έχουν βρει τον τρόπο να αντιμετωπίσουν την οκονομική κρίση όπου οι με τις Αρχές την θεωρούν ως βασικό υπαίτιο του προβλήματος που πληττεί την χώρα ήδη από τα μέσα του 2009.
 
Την ευκαιρία να μιλήσουν κατά την εκδήλωση είχαν και οι εκπρόσωποι από το Σύλλογο Οροθετικών, τον πανεπιστημιακό χώρο και την Ελληνική Αστυνομία, sex workers από την Ελλάδα και το εξωτερικό, άνδρες, γυναίκες και τρανσέξουαλ, που ανέλυσαν το θέμα και παρουσίασαν στατιστικά στοιχεία. 
 
Ακρως αναλυτικός ήταν ο Καθηγητής Εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Γρηγόρης Λάζος.
 
«Τα έτη 2012, 2013 και 2014 η πορνεία στην Ελλάδα παρουσίασε μικρή άνοδο, ενώ το 2015 μειώθηκε ελαφρώς. Ετησίως γίνονται περίπου 11,2 έως 12,1 εκατομμύρια μισθώσεις εκδιδομένων γυναικών, με τιμές που κυμαίνονται από 10 έως 50 ευρώ, ενώ υπάρχουν και ιερόδουλες από την υποσαχάρια Αφρική στην Αριστοτέλους που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και για 5 ευρώ. Το 35% ως 40% των ιερόδουλων είναι Ελληνίδες ενώ εκτιμώνται συνολικά σε περίπου 18.000 γυναίκες.
 
Το μέσο ετήσιο εισόδημα για κάθε ιερόδουλη ανέρχεται σε περίπου 80.500 ευρώ ωστόσο στην ίδια μένει μόλις το 40% του ποσού, καθώς το υπόλοιπο πάει στο σωματέμπορα και άλλους» ήταν μερικά από τα στοιχεία που παρουσίασε ο κ.Λάζος. 
 
 
 
Από την πλευρά του ο Ευθύμιος Παπαδόπουλος, Προϊστάμενος του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, αποκάλυψε ότι από τους 350 οίκους ανοχής που λειτουργούν σήμερα, μόλις δύο έχουν άδεια. 
 
Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε το ενός λεπτού σιγή που τηρήθηκε στη μνήνη του πρώην προέδρου της ΜΚΟ Praksis Τζανέτου Αντύπα.
 
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι μελέτη, που συντάχθηκε με στοιχεία για περισσότερους από 17.000 εργαζομένους του σεξ, διαπίστωσε πως οι Ελληνίδες κυριαρχούν στη βιομηχανία της πορνείας, αντικαθιστώντας τις γυναίκες από την Ανατολική Ευρώπη. Το πληρωμένο σεξ στην Ελλάδα φαίνεται πως είναι από τα φθηνότερα στην Ευρώπη.
 
«Μερικές γυναίκες απλά το κάνουν για μια τυρόπιτα ή ένα σάντουιτς, γιατί πεινάνε», δήλωσε ο Γρηγόριος Λάζος, καθηγητής Κοινωνιολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στους Times του Λονδίνου.
 
Οταν η οικονομική κρίση ξεκίνησε στην Ελλάδα, η τιμή ήταν περίπου 50 ευρώ, σημειώνει η λονδρέζικη εφημερίδα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Λάζου. 
 
 Τώρα αυτό έχει πέσει χαμηλά και μπορεί να αγγίξει τα 2 ευρώ για πράξη της μισής ώρας.
 
Στη μελέτη του οι αριθμοί των απελπισμένων νέων γυναικών, που προσφέρουν φθηνότερο σεξ, φαίνεται να είναι σε άνοδο.
 
«Οι αριθμοί δεν μοιάζουν να εξασθενούν. Μάλλον αυξάνονται με σταθερό και συνεπή ρυθμό», τονίζει.
 
Η τιμή του σεξ σε παγκόσμιο επίπεδο πέφτει, από τη στιγμή που το Διαδίκτυο παρέχει όλο και περισσότερο σεξουαλικό περιέχομε. 
Οπως αναφέρει η εφημερίδα, η μέση τιμής μιας ώρας σεξ (180 ευρώ) έχει μειωθεί δραματικά.
 
Η πορνεία είναι νόμιμη στην Ελλάδα, αλλά πολύ λίγοι οίκοι ανοχής έχουν βγάλει άδεια, σημειώνουν οι Times, ωθώντας περίπου 18.500 πόρνες να δραστηριοποιούνται στους δρόμους.
 
Η μελέτη έδειξε πως η πλειονότητα των Ελλήνων γυναικών που στρέφονται στην πορνεία είναι μεταξύ των ηλικιών 17 και 20.
 
*Την ημερίδα διοργάνωσαν ο Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδας και το AIDS Healthcare Foundation Europe, πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών και με την υποστήριξη του ευρωπαϊκού κόμματος S&D, ενώ φιλοξενήθηκε στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο. 
 
Ομιλητές ήταν ακόμα ο ευρωβουλευτής Μίλτος Κύρκος, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων Μαρία Στρατηγάκη, βουλευτές όλων των κομμάτων, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος από το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι, ενώ την τελευταία στιγμή δεν κατάφερε να παραστεί η Γενική Γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης Μαρία Γιαννακάκη και την εκπροσώπησε συνεργάτιδά της. 
 
Από το εξωτερικό παρευρέθηκαν και μίλησαν για το θέμα οι ακτιβίστριες Eva Duif και η Yvette Luhrs από το ολλανδικό συνδικάτο εργαζομένων στο σεξ «PROUD», οι οποίες εργάζονται ως webcam μοντέλα και φετίχ πορνογράφοι, αλλά και ο Thierry Schaffauser, εργαζόμενος στο χώρο του σεξ, ακτιβιστής και ιδρυτής του γαλλικού συνδικάτου «STRASS». ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

15 σχόλια:

 1. Η ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΙΟΥ ΕΡΩΤΑ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Για Ελληνίδες δεν γνωρίζω αλλά ξέρω Αλβανίδες που πάνε για μια κάρτα κινητής των δέκα ευρω για 3 πακέτα τσιγάρα η ακόμα για ένα γεύμα.
  Αυτό που πρέπει να θίξουμε είναι τις φοιτήτριες .Τι γίνεται κάθε βράδυ στα ΤΕΙ όλης της χώρας και όχι μόνο. Τι γίνεται με αυτά τα πλάσματα που δεν βρίσκουν δουλειά σε μια καφετέρεια και οδηγούνται για να σπουδάσουν, αφού προέρχονται από φτωχιες οικογένειες, να πηγαίνουν με τον κάθε κωλογερο κοιλαρα για 20 και 30 ευρω ;
  Με τον κάθε παντρεμένο έξω από τις πιάτσες τους ;Το θέμα είναι τεράστιο. Στο youtube έβλεπα ένά ρεπορτάζ από την Πάτρα όπου .
  Μια άνεργη γυναίκα για να ταίσει τα παιδιά της πήγε σε γνωστό κρεοπώλη γνωστό για τις ‘‘φιλανθρωπίες ‘‘του να του ζητήσει 3 κιλά κρέας .Αυτός της είπε να του κάτσει αλλιώς κρέας για τα παιδιά της δεν έχει. Μετά αυτή πήγε και αλλού να ζητήσει βοήθεια και αφού η προσπαθεια της έπεσε στο κενό επέστρεψε στον κρεοπώλη και του έκατσε. Έλα όμως που την ώρα του κοκου πήγανε οι γιοι του και τους έκαναν τσακωτους! Αφού η γυναίκα εξιστόρησε στα παιδιά για ποιον λόγο του έκατσε ο ένας γιος γρονθοκόπησε τον πατέρα του άγρια στο πρόσωπο -καλά του έκανε του πούστη -και είπαν στην γυναίκα όποτε θέλει να πηγαίνει και θα της δίνουν χωρίς την άδεια του πατέρα τους όσο κρέας θέλει.
  Η φτώχια και η ανέχεια αυτά κάνει .Δεν είναι θέμα πουτανιας αλλά επιβίωσης και βέβαια η ποιο εύκολη λύση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΖΩΧΤΗΚΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΙΟ ΕΡΩΤΑ;;;;ΠΩ ΠΩ ΕΚΣΤΑΣΙΑΣΤΗΚΑ....ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ;;;;;KAI TI ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ;;;;ΣΟΥΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Θα λεει για την αδερφη του,η την μανα του!
  Σε λιγο θα μας βγαλουν και πουτανες!
  Επιδει ειναι πουστηδες αλητες και απαταιωνες ,και κανουν παρεα με τετοιους ,περνανε τον κοσμο για τετοιον!
  Μας εχουν "εντυπωσιασει"! Με την απιστευτη "αγαπη" που δειχνουν! Τρομακρατες-πουστηδες- τεμπεληδες- και τωρα και οι γυναικες πουτανες!
  Πουτανα ειναι η μανα του ,η αδερφη του,και ολο το σπιτι του ,του καριολη.
  Γυναικα ειμαι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ακομη δεν ειδαμε τιποτα , περιμενετε λιγο ακομη...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ολοι αυτοι φιλοι μου ειναι προπυργιο των οβριων. Για να ΜΗΝ καρφωνωνται βαζουν αλλους να κανουν την βρωμικη δουλεια. Και τους χρηματοδοτουν βεβαια μεσα απο βρωμοκονδυλια της ΕΕ.

  Ο Δημητρας ΠΟΥ ηταν;
  Εκανε μηνυσεις στον Πλευρη;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Προσεχε, γιατι καμια φορα.....συζυγος(κερατας) και αποδεκτης των γεωγραφικών συντεταγμένων είναι το ίδιο και το αυτό πρόσωπο.... Και τότε η σαπίλα των κατ εξακολουθησιν υβριστριων αποκτά άλλη...διασταση.... Αξιολυπητη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τι παράξενο μήνυμα κι αυτό…
   Για κάποιους που γνωρίζουν απορούν, πως γίνεται ο κερατάς και ταυτοχρόνως αποδέκτης των γεωγραφικών συντεταγμένων, να εκφράζει τον «έρωτά του» σε άλλη εν γνώσει της συζύγου και η … κερατού να το αποδέχεται…
   Βρε τι σου κάνουν οι … ληγμένες "μπαταρίες"!
   Τέτοιες βρε, πουλάει στον κόσμο ο κερατάς;
   Ληγμένες μπαταρίες, ληγμένη σύζυγος, ληγμένη οικογένεια.
   Δεν έχει πάτο το βαρέλι.
   Τι κάνουν κάποιες, για να σώσουν ότι δεν σώζεται!
   Την ψυχασθένειά τους (βλέπε πουτανιά), την πήραμε χαμπάρι και δεν μασάμε.
   Γ Ε Λ Α Μ Ε !

   Διαγραφή
  2. Αν γελάμε λεει......Δεν μπορεις να φανταστείς ΠΟΣΟ και δεν μπορεις να φανταστεις ΠΟΣΟΙ.

   Διαγραφή
  3. Είναι απλό φίλε μου !Για να αποδέχεται το κέρατο η απατημένη δύο πράγματα συμβαίνουν.
   1ο Δεν έμαθε ποτέ τι θα πει η λέξη αξιοπρέπεια.
   2ο Δεν του δίνει διαζύγιο,συμφωνούν και οι δύο σε αυτό για να πάρει η απατημένη και όχι η γκόμενα την σύνταξή του μετά θάνατον του μακαρίτη.
   Η πλάκα είναι όταν συμφωνούν μεταξύ τους και η απατημένη και η γκόμενα να τον μοιράζονται! Μην νομίζεις ότι δεν ποτίζει και τις δύο γλάστρες του!
   Άμα πεθάνει δε;Τον κάνουν και οι δύο εικόνισμα!
   Λέω να γράψω την βιογραφία της γειτόνισσάς μου!Έχει μέσα πάθη ,χρήμα, κέρατο,άγριο sex,και πολύ ίντριγκα. Το βλέπω να γίνεται best seller!
   ΑΒΒΥΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΔΕΡΦΈ .....

   Διαγραφή
  4. @1.12, μπράβο βρε.
   Το γέλιο είναι χαρά και ζωή.
   Κι εγώ μαζί σας... γελάω!

   Διαγραφή
  5. @3.05, ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ αδερφέ, που νομίζει...ότι νομίζει...


   Γράψε την βιογραφία της γειτόνισσάς σου, και θα ...πλουτίσει... η γειτόνισσά σου, φυσικά...

   Θα μπορούσες π.χ. μεταξύ άλλων, να γράψεις:
   ". Και οταν πια τα σεντονια της «βραχουν» τοσο και στα παραθυρα σταζουν υδρατμοι, εσυ θ’ ακους την βαρεια ανασα της και τα βογγητα της και το μονο που θα αισθανθεις ειναι οι σεισμικες δονησεις που θαρχονται κατα κυμματα απο την «αψιδα» των πυλων της (εκεινο το «κλαρακι» που βρισκεται ακριβως στην κορυφη τους) και ομοκεντροι κυκλοι θα τρανταζουν ολοκληρο το κορμι της. Κι εκείνη, γατζωμενη πανω στο δικο του κορμι θα αρμενιζει χωρις κουπι και χωρις ιστιο στο πελαγο της ηδονης, γιατί αυτο δεν το 'χε ξαναζησει."

   Βρε φαντασία που έχουν κάποιοι... άντρες...
   Νομίζουν πως είναι μοναδικοί...

   Υ.Γ. Διαβάζουν κι άλλα "παιδάκια" τα ... ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, εννοώ...
   Πρόσεξε μην σου βγάλουν τα μάτια... και μείνεις αόματος και με το πουλί στο χέρι...
   Και το χειρότερο... χάσεις την γκόμενα... που δεν είχες ΠΟΤΕ.
   Γιατί μια ΓΥΝΑΙΚΑ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ.
   ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΖΕΥΓΑΡΙ.

   Διαγραφή
 8. Λοιπόν δίνω μέχρι και 6 ευρώ....πάμε προσφορές,αποκλείονται όμως οι χαμηλοκόλες,όσες είναι κάτω απο 1,75,οι υπέρβαρες,αυτές που δεν κατέχουν τίτλους σπουδών αναγνωρισμένων πανεπιστημίων,όσες είναι καπνίστριες,αυτές που μιλάνε πολύ εκτός εργασίας,που δεν ξέρουν απο καθαριότητα μαγείρευμα σιδέρωμα μασάζ και τις νέες τεχνικές χαλάρωσης...επίσης θα υπάρξει δοκιμαστική περίοδος των επιδόσεων τους,καλό θα ήταν να κρατάνε μαζί τους προσωπικά βίντεο και φώτο,αυστηρά τετάρτη-παρασκεύη,που πας κοπέλα μου υπάρχει ανταγωνισμός

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ή ΑΚΡΑΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΡΟΥΦΗΞΟΥΜΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΑΝΤΡΕΣ [;;;;;] ΠΦΦΦΦΦ... ΓΙΑ ΤΟΝ 12'02.....ΣΟΥΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ