Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

Εθνικό έγκλημα η ελεύθερη είσοδος και παραμονή «προσφύγων» στα νησιά του Αιγαίου


Καμμένε και αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων
πάρτε αμέσως τους μουσουλμάνους από τα νησιά μας 
 
Η συνειδητή έκθεση της χώρας σε εθνικούς κινδύνους αποτελεί «εσχάτη προδοσία» 

Ενώ η κυβέρνηση προστατεύει τους «πρόσφυγες» τίθεται το ερώτημα:  «Ποιος θα προστατεύσει τους Έλληνες και την Ελλάδα από την κυβέρνηση»;
 

Όλοι οι Έλληνες πλέον γνωρίζουμε ότι οι Τούρκοι ετοιμάζουν απόβαση στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, ίσως και στην Κύπρο.


Από τη στιγμή που ο Ρ.Τ. Ερντογάν αμφισβήτησε τη συνθήκη της Λωζάνης, αυτό σημαίνει ότι βρισκόμαστε σε προεμπόλεμη κατάσταση, ή καλύτερα να πούμε σε εμπόλεμη που δεν έχει ακόμα εκδηλωθεί. Είναι θέμα ολίγου χρόνου να προετοιμαστούν πλήρως οι Τούρκοι και να μας επιτεθούν, με όχι μικρή πιθανότητα νίκης επί των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Αυτήν την πιθανότητα την ενισχύει σημαντικά το γεγονός ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου λαθρομετανάστες μουσουλμάνους, με το πρόσχημα της προσφυγικής ιδιότητας. Ένα ψευδές πρόσχημα, επειδή ως προς την Ελλάδα, κανείς δεν έχει την ιδιότητα του πρόσφυγα, ούτε καν οι Σύριοι. Πρόσφυγες θεωρούνται οι Σύριοι, που στην πατρίδα τους πραγματικά μαίνεται ο πόλεμος, μόνον στην πρώτη χώρα εισόδου τους, την Τουρκία. Δηλαδή διατηρεί έναν εν δυνάμει εχθρικό στρατό στην πιο ευαίσθητη περιοχή της χώρας. Αν οι Τούρκοι μπορέσουν να αποβιβάσουν στρατό σε Χίο και Λέσβο, το πρώτο επόμενο βήμα που θα κάνουν είναι να ελευθερώσουν και να οπλίσουν τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες. Και τότε “ποιος είδε το Χάρο και δεν τον φοβήθηκε” και για το στρατό και για τον άμαχο πληθυσμό.

Εκπονούν οι αρχηγοί των Ε.Δ. της Ελλάδος σχέδια άμυνας έναντι των τουρκικών Ε.Δ., αλλά ουδέν πράττουν για το εσωτερικό εν δυνάμει εχθρικό στράτευμα. Και παρότι ίσως ο Καμμένος φιλότιμα προσπαθεί ώστε να οργανωθεί μια σωστή άμυνα, η κυβέρνηση διά του “φιλάνθρωπου” κυρίου Μουζάλα, υποσκάπτει την ασφάλεια της χώρας και την άμυνά της.Κύριοι αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων είναι μέρος ενός επαρκούς σχεδίου άμυνας το να εκκενωθούν αμέσως τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από μουσουλμάνους λαθρομετανάστες και αυτοί να μεταφερθούν κατά μήκος του άξονα της Νοτιοδυτικής Ελλάδος. Όχι κοντά στα σύνορα με την Αλβανία. Και είναι μέρος ενός επαρκούς σχεδίου άμυνας να μην επιτραπεί πλέον η απόβαση ούτε ενός μουσουλμάνου στα νησιά μας.Απαιτείστε τα από την κυβέρνηση γιατί ο λαός, αν κατακτηθεί μέρος της πατρίδος μας, το δικό σας κεφάλι θα απαιτήσει πρώτα και μετά θα πάρει τα άλλα συνυπεύθυνα. 


Οι ίδιοι οι κατώτεροι αξιωματικοί, αν δουν ότι αποδεκατίζεται ο ανθός των παλικαριών μας αλλά και οι ίδιοι, θα αντιδράσουν, ποιος ξέρει πώς. Κι ένας πόλεμος σίγουρα χάνεται αν το ηθικό πέσει και το στράτευμα διασπαστεί, πραγματικά ή ψυχολογικά. 


Πώς να υπακούει το στράτευμα σε μια ηγεσία ανίκανη να προβλέψει επικίνδυνες καταστάσεις και να το προστατεύσει από μια άδικη ήττα και μια άδικη σφαγή; 


Κύριε Καμμένε, δεν αρκούν οι προσπάθειές σου, αν δεν απαιτήσεις από την κυβέρνηση να δηλώσει στην Ε.Ε. ότι η Ελλάδα, μετά την αμφισβήτηση της συνθήκης της Λωζάνης από την Τουρκία βρίσκεται σε (προ)εμπόλεμη κατάσταση. 


Συνεπώς δε θα επιτρέψει την είσοδο ούτε ενός ακόμα μουσουλμάνου σε ελληνικό έδαφος. Η Ουγγαρία και άλλες χώρες το πράττουν, χωρίς να βρίσκονται στα πρόθυρα πολέμου και μάλιστα με μουσουλμανική χώρα. 


Πρέπει να υπάρξει προειδοποίηση ότι κάθε προσπάθεια απόβασης μεταναστών θα παρεμποδίζεται ακόμα και με τη χρήση όπλων. 


Απάνθρωπο; Όχι. Γιατί το σίγουρο είναι ότι κάποιοι θα σκοτωθούν αν γίνει πόλεμος. Και αυτοί ίσως είναι οι Έλληνες. Κι έχουμε όλοι καθήκον να προφυλάξουμε τους ομοεθνείς και τον εαυτό μας από μια άδικη σφαγή. Ο πόλεμος δεν έχει οίκτο, ούτε ανθρωπιά. Αν δε σε προλάβω, θα με σκοτώσεις εσύ. Και γιατί να με σκοτώσεις εσύ, που είσαι εν αδίκω, που έρχεσαι να καταλάβεις την πατρίδα μου και να μην προλάβω εγώ; Δυστυχώς αυτός είναι ο πόλεμος και μακάρι να μην υπήρχε επί του προσώπου της γης. Και τα “ψόφια” περί φιλανθρωπίας και ανθρωπισμού να τα αφήσουν τώρα στην άκρη οι “κύριοι” του ΣΥΡΙΖΑ. 


Πόλεμο έχουμε! 
Πρόδωσαν κατά πάντα το λόγο και την πατρίδα τους. 
Αν την οδηγήσουν και σε σφαγή, κάποιοι αψίθυμοι και γενναίοι θα τους στήσουνε καρτέρι, όσοι κι αν τους φρουρούν.


Τα ίδια δυστυχώς ισχύουν και για τη Θράκη. Εκεί βέβαια δεν μπορούμε να μετακινήσουμε τον μουσουλμανικό πληθυσμό. Τον ελληνικό πληθυσμό, που η χρόνια προδοσία του πολιτικού κατεστημένου επέτρεψε στην Άγκυρα να τον μεταβάλει σε Τουρκικό , καλλιεργώντας του με πολλούς τρόπους τουρκική εθνική συνείδηση. 


Τη στιγμή που η συνθήκη της Λωζάνης είναι κατηγορηματική: δεν υπάρχουν Τούρκοι στην Ελλάδα. Αυτοί που έμειναν κατά την ανταλλαγή πληθυσμών είναι Έλληνες, μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα.
Οι ίδιοι οι πολιτικοί μας (Δοξάστε τους! Και να τους ψηφίζετε μέχρι να μας αφανίσουν!) κατήργησαν πρώτοι τη συνθήκη της Λωζάνης, με το να επιτρέπουν όλα αυτά που συμβαίνουν στη Θράκη. Σιγά-σιγά σχεδόν την τούρκεψαν. Αυτή είναι η “κατάρα” που δέρνει την Ελλάδα: να γεννάει υπεράνθρωπους ήρωες, αλλά και υπάνθρωπους προδότες. Και επειδή δεν προφυλάσσονται από τους προδότες, χάνουν πάντα το παιχνίδι οι ήρωες.


Τώρα στη Θράκη δεν υπάρχει άλλη λύση από παλλαϊκή άμυνα Ελλήνων πολιτών, τους οποίους πάραυτα πρέπει το κράτος να οργανώσει, να οπλίσει και να εκπαιδεύσει. Βρέθηκαν εκεί κάποια όπλα, άραγε πόσα ακόμα υπάρχουν που δε βρέθηκαν; Είμαι όμως σίγουρη ότι η έκκληση απευθύνεται σε ώτα μη ακουόντων. Οπότε δεν απομένει παρά οι ίδιοι οι Έλληνες της Θράκης να αυτο-οργανωθούν, ώστε στοιχειωδώς να αμυνθούν, αν δεχτούν επίθεση από “εσωτερικούς εχθρούς”. Είπαμε ο πόλεμος δεν έχει ανθρωπιά.
Αν δε σε προλάβω, θα με σκοτώσεις εσύ!

 

Κατερίνα ΧατζηθεοδώρουΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

4 σχόλια:

 1. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΒΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ...
  ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. φίλε σχολιαστή, κι εγώ την ίδια πίστη έχω, πως εδώ που φτάσαμε μόνον ο θεός μπορεί να μας σώσει. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε "το συν Αθηνά και χείρα κίνει" επειδή ο Θεός χρειάζεται και το δικό μας χέρι για να μας σώσει. Εδώ στη γη η έμπρακτη δουλειά γίνεται από μας. Και τις τέλειες συνθήκες να μας φέρει ο Θεός, η δουλειά της "ανατροπής" μόνο από μας τους ίδιους μπορεί να γίνει.

   Διαγραφή
 2. ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΟΙ ΡΑΚΕΝΔΙΤΟΙ ΚΙ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ...
  ΛΕΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΤΟΝ ΕΝΔΟΞΟΤΕΡΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ( ΑΣΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ) ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ( ΜΟΝΟ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΑΝΕΤΑΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ) ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΡΓΑ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Και το ΝΑΤΟ τι κάνει από τον Μάρτιο του 2016; Υποτίθεται θα εμπόδιζε τις ροές των λάθρων... Για την Συρία και τους Ρώσους είναι εδώ. Γι΄αυτό κι ο (συγ)καμμένος θα δώσει για βάση, λέει, την Κάρπαθο στους "συμμάχους" μας Αμερικάνους...ΠΡΟΔΟΤΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ