Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

ΙΝΚΑΓΟΚΕ Συλλογική Αγωγή κατά ΔΕΗ
Ελάτε να τους ταράξουμε στις ΑΓΩΓΕΣ!
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ.

ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ!
ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ


Καλλιόπη Σουφλή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ 04.05.2017


Αν δεν καταλάβανε, θα δούνε την απόφαση !!!
Το ΙΝΚΑ είναι η ανίκητη ιδέα και πράξη. 
Θα είμαστε μαζί πάντα. 


ENΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
(Εκούσια Δικαιοδοσία )

ΑΓΩΓΗ
(Συλλογική Αγωγή άρθρο 10 ν 2251/1994)


Του Δευτεροβαθμίου Καταναλωτικού Σωματείου με την επωνυμία «ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΝΚΑ (ΓΟΚΕ)», που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Γ Σεπτεμβρίου 13 και εκπροσωπείται νόμιμα.


Του Πρωτοβάθμιου Σωματείου Ένωση Καταναλωτών με την επωνυμία ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ) που εδρεύει στα Χάνια οδός Γιαννουδοβαρδή 19 Κίσσαμος Χανιά και εκπροσωπείται νόμιμα.


Του Πρωτοβάθμιου Σωματείου Ένωση Καταναλωτών με την επωνυμία ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ που εδρεύει στο Αγρίνιο οδός Σ. Τσικνιά (Τσαλδάρη) 48 και εκπροσωπείται νόμιμα


Του Πρωτοβάθμιου Σωματείου Ένωση Καταναλωτών με την επωνυμία ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΔΙ.ΚΑ.Π.) που εδρεύει στον Πειραιά οδός Γρ. Λαμπράκη 68 και εκπροσωπείται νόμιμα. 


ΚΑΤΑ


Της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Δ.Ε.Η. ΑΕ) που εδρεύει στην Αθήνα οδός Χαλκοκονδύλη Αριθμός 30 και εκπροσωπείται νόμιμα.
……………………………………..
……………. Η ηθική βλάβη εκ της παράνομης συμπεριφοράς του αντιδίκου θα πρέπει να αποτιμηθεί σε 250.000 €, ενόψει και της εν γένει συμπεριφοράς της όπου σε περίοδο οικονομικής κρίσης επιλέγει να επιβαρύνει τα φτωχά νοικοκυριά.


Να γίνει δεκτή η παρούσα συλλογική αγωγή μας.
Να υποχρεωθεί η εναγόμενη προμηθεύτρια ηλεκτρικού ρεύματος στο μέλλον:


1) Να μην διακόπτει την παροχή ρεύματος στους καταναλωτές που δεν καταβάλλουν την χρέωση ΥΚΩ και ούτε να δίνει εντολές αποκοπής στο Διαχειριστή του Ηλεκτρικού Συστήματος ΔΕΔΗΕ, με απειλή σε βάρος της χρηματικής ποινής 10.000 € για κάθε μια επιμέρους και ανά καταναλωτή αλλά και κατά ημέρα παραβίαση εκάστης των παραπάνω παραβιάσεων.

2) Να δέχεται την καταβολή από τους καταναλωτές του αντιτίμου των λογαριασμών που εκδίδει, αφαιρουμένου του αναγραφόμενου ποσού της χρέωσης ΥΚΩ με απειλή σε βάρος της χρηματικής ποινής 10.000 € για κάθε μια επιμέρους και ανά καταναλωτή αλλά και κατά ημέρα παραβίαση εκάστης των παραπάνω παραβιάσεων.

3) Να μην ενσωματώνει, υπολογίζει και καταλογίζει στους λογαριασμούς κατανάλωσης ρεύματος που αυτή εκδίδει την χρέωση ΥΚΩ με απειλή σε βάρος της χρηματικής ποινής 10.000 € για κάθε μια επιμέρους και ανά καταναλωτή αλλά και κατά ημέρα παραβίαση εκάστης των παραπάνω παραβιάσεων.
 
4) Να μας καταβάλει το ποσό των 250.000 € ως αποζημίωση λόγω ηθικής βλάβης σύμφωνα με τις διατάξεις του ν 2251/1994 έντοκα και νομιμότοκα από την επίδοση σε αυτόν της παρούσας αγωγής μας

Να αναγνωριστεί το δικαίωμα των καταναλωτών να αξιώσουν μεμονωμένα αποζημίωση, για κάθε μια από τις παραπάνω βλαπτικές συμπεριφορές της εναγομένης.

Να κηρυχθεί η εκδοθεισομένη απόφαση προσωρινά εκτελεστή.

Να συμψηφιστεί η δικαστική δαπάνη των διαδίκων.


Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει την παρούσα νόμιμα και εμπρόθεσμα την παρούσα προς την Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Δ.Ε.Η. ΑΕ) που εδρεύει στην Αθήνα οδός Χαλκοκονδύλη Αριθμός 30 και εκπροσωπείται νόμιμα προς γνώση της και τις νόμιμες συνέπειες καλούμενη να παρασταθεί κατά την συζήτηση της όπου και όταν ανωτέρω ορίζεται.


Αθήνα 27/4/2017


Ο πληρεξούσιος δικηγόρος


Ι Ω Α Ν Ν Η Σ  Θ. Μ Υ Τ Α Λ Ο Υ Λ Η Σ
Δ Ι Κ Η Γ Ο Ρ Ο Σ


3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 54, 3ος ΟΡΟΦΟΣ, ΑΘΗΝΑ
Τ.Κ. 104 33, ΤΗΛ. & FAX 2103842522, κιν.
6945202953, e-mail HYPERLINK “mailto:mytaloulislawoffice@yahoo.gr mytaloulislawoffice@yahoo.gr


ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
GENERAL CONSUMERS’ FEDERATION OF GREECE


Κέντρο Πληροφοριών: Γ Σεπτεμβρίου 13-10432 Aθήνα όρ. 5ος τηλ. 210 3632443 Fax. 210 3633976


Ανοιχτή Γραμμή: 11711 email: HYPERLINK “mailto:inka@inka.grinka@inka.gr – HYPERLINK “http://www.inka.gr” http://www.inka.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ 

 
ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

2 σχόλια:

  1. 2 συνεχόμενες φορές δεν μέτρησαν και έστειλαν 850 ευρώ δεη σε σπίτι που απουσίαζαν οι ιδιοκτήτες και δεν χρησιμοποιούσαν ρεύμα ούτε για θέρμανση ούτε για οικιακή χρήση
    μαζεύονται και σε ατομικό επίπεδο, ο κόσμος που ξοφλά τους λογαριασμούς του και δεν αφήνει υπόλοιπο πληρώνει τα κοινωνικά τιμολόγια των άλλων, ακούγονται παράπονα και αγανάκτιση και πολλοί σκέφτονται να κάνουν προσφυγές σε ευρωπαικό δικαστήριο και όχι εδώ, αυτή η ληστρική μάζωξη των χρημάτων των πολιτών πρέπει να εξεταστεί σε ευρωπαικό δικαστήριο και ο κάθε ανεύθυνος που χτυπάει ένα ποσό σε ευρώ σε κομπιούτερ χωρίς να έχει έρθει συνεργείο να μετρήσει το ρολόι θα πρέπει να δικαστεί και να τιμωρηθεί και να απολυθεί άμεσα, σαν πολύ ψηλά τον σήκωσαν τον αμανέ οι δεητζήδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όπως με τις τηλεφωνικές εταιρίες έτσι να γίνει και το ΄΄δημόσιο αγαθό΄΄ ρεύμα!! όποιος το πουλάει φθηνότερα, μέχρι τώρα έφαγαν μέχρι σκασμού, ας πάψει αυτό το μονοπώλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ