Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

ΠΕΣ ΤΑ 'ΧΡΥ-ΣΟ-ΣΤΟ-ΜΗ' ! ΟΣΑ ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ...ΨΕΛΛΙΣΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ! (Οι μουγγο-θόδωροι!) (ΒΙΝΤΕΟ)
ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ...ΒΑΘΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ - και ξενόδουλη - ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ!

 Η Μαρία Μαντουβάλου, βάζοντας φωτιά στις καρδιές σα νέα Μπουμπουλίνα, τόνισε πως σκοπός όλης αυτής της "υπονομεύσεως" κατά των Ελληνόπουλων και όλων αυτών που γίνονται εναντίον της παιδεία μας, είναι το "να μειωθεί ο ζήλος όλων των δασκάλων που πασχίζουν να κάνουν τα παιδιά ασπίδες της πατρίδας και φροντίζουν να τονώσουν και να διατηρήσουν αλώβητη την ιστορική μνήμη, που αποτελεί αποφασιστικό παράγοντα για τη διατήρηση και ενίσχυση της ελληνορθόδοξης συνείδησης"!
Πόσες ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΔΑΣΚΑΛΕΣ  σαν την ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ, διαθέτουν τα σχολεία και τα Πανεπιστήμιά μας;
ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ!

Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΑ ΚΥΜΒΑΛΑ ΑΛΑΛΑΖΟΝΤΑ.


ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ... εκκλησίας του διαβόλου και ουχί του Χριστού, να κάνουν τέτοιες ομιλίες;


ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΩΣ ΑΛΛΟΙ ΤΕΡΤΣΕΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΖΩΙΔΗΔΕΣ, ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ;;;


ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΕΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ... ΑΝΤΡΕΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΔΕΣ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ.Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Αν τολμάνε τα τσουτσέκια της "δικαιοσύνης" , να πάνε να την συλλάβουν, σύμφωνα με τον ρατσιστικό νόμο...

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ


Πραγματικούς κεραυνούς εξαπέλυσε η Καθηγήτρια της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών Μαρία Μαντουβάλου κατά των "εμπόρων των εθνών" αλλά και των "μασκοφόρων" της πνευματικής και πολιτικής ηγεσίας μας, πουκαταστρέφουν την Παιδεία, προωθώντας εθνομηδενισμό και αθεΐα, με διεθνισμό, παγκοσμιοποίηση, πολυπολιτισμικότητα και 'νέα τάξη πραγμάτων',
μιλώντας στην ημερίδα "Ελληνορθόδοξη παιδεία ή άθεα γράμματα;" στο Βελλίδειο, στις 7-5-2017 μ.Χ., παρουσία των Μητροπολιτών Θεσσαλονίκης Ανθίμου και Σιατίστης Παύλου! (Πότε θα τα πούνε ΟΛΑ αυτά, τα ΑΛΗΘΙΝΑ, στους "υπνωτισμένους" μέχρι εκεί που δεν παίρνει Νεοέλληνες, οι Άγιοι Πατέρες υψηλόβαθμοι και μή;)

Η κα Μαντουβάλου τόνισε, ότι όλοι αυτοί δεν μπορούν να ανήκουν στο Ελληνικό Έθνος, αλλά μόνον κατά παραχώρηση στους Έλληνες πολίτες, ενώ προειδοποίησε για το τελικό χτύπημά τους, με την σχεδιαζόμενη αλλαγή Συντάγματος (σχέδιο Μάνου - Αλιβιζάτου), όπου ανέφερε ένα προς ένα τα ζωτικά για εμάς άρθρα, που θέλουν να αλλάξουν ή να καταργήσουν (όπως την επικρατούσα θρησκεία, την αποστολή της παιδείας κ.α.), προκειμένου να ισοπεδώσουν τα πάντα, ενώ καυτηρίασε ανηθικότητα, αντιχριστιανισμό, δουλικότητα, ελληνοποιήσεις και τα κατασκευασμένα συνθήματα, προκειμένου να αλλοιωθεί η Ελλάδα, η ψυχή και η σκέψη της!Φώναξε πως με αυτές τις αλλαγές που προτείνονται "έπεσαν οι μάσκες και φάνηκαν οι γουρνόλυκοι" κατά τον Μακρυγιάννη! 


Χαρακτήρισε "γαλλικό εμφύλιο" την Γαλλική Επανάσταση και "Διαφωτισμό με στιλέτα" το αποτέλεσμά της, "δήθεν επανάσταση" την Ρωσική, "φράξια" το κατεστημένο της Παιδείας και "αρνητές του Έθνους" κάποιους Πανεπιστημιακούς, προειδοποιώντας για "την οργή των νεκρών"!


Η Μαρία Μαντουβάλου, βάζοντας φωτιά στις καρδιές σα νέα Μπουμπουλίνα, τόνισε πως σκοπός όλης αυτής της "υπονομεύσεως" κατά των Ελληνόπουλων και όλων αυτών που γίνονται εναντίον της παιδεία μας, είναι το "να μειωθεί ο ζήλος όλων των δασκάλων που πασχίζουν να κάνουν τα παιδιά ασπίδες της πατρίδας και φροντίζουν να τονώσουν και να διατηρήσουν αλώβητη την ιστορική μνήμη, που αποτελεί αποφασιστικό παράγοντα για τη διατήρηση και ενίσχυση της ελληνορθόδοξης συνείδησης"! 


Χαρακτήρισε "επίορκους" όλους τους υπονομευτές και καταστροφείς της Παιδείας και όχι απλά "άθεα", αλλά "εθνοκτόνα" τα γράμματα που διδάσκονται στα σχολεία με εντολές των Υπουργών... 


Καυτηρίασε την παιδεία του "σεξουαλικού προσανατολισμού", του δήθεν "αντιρατσισμού" και των "μειονοτήτων" και των "συμβολαίων τιμής" των μαθητών για δήθεν "δημοκρατία" που στην πραγματικότητα είναι "φασισμός" και "εκτέλεση εντολών ξένων κέντρων"!

Κατήγγειλε ακόμη τον πόλεμο που υφίσταται η συνέχεια του ελληνικού έθνους, το 1821 και το 1922, ενώ παραλείπονται τα "Ελληνικά Ολοκαυτώματα"!

Μίλησε για "αφελληνισμό της παιδείας" και κατηγόρησε ευθαρσώς "το Υπουργείο Παιδείας που διοικείται από γραικύλους   α ν θ έ λ λ η ν ε ς    Πανεπιστημιακούς Καθηγητές, που τολμούν και δεν ντρέπονται να αναφέρουν ως ..."τζιχαντιστές τους Μακεδονομάχους""!

Θύμισε ότι ο Γιωργάκης Παπανδρέου, αφαίρεσε τον τίτλο "Εθνική" από το Υπουργείο Παιδείας, ενώ τα έβαλε με το "προπαγανδιστικό κανάλι της ΕΡΤ" που ανήμερα της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου είχε συζήτηση με τίτλο "ποιος φοβάται την Ιστορία", όπου προπαγανδίζονταν τα καινούρια βιβλία Ιστορίας, που δεν θα αναφέρονται πια "στην λαμπρή Ελλάδα και το παρελθόν της", λέγοντας πως "είναι παράλογο να ξέρουνε οι Έλληνες μαθητές για το Βυζάντιο και την Αρχαιότητα και όχι για την ελληνική Μετανάστευση"...
https://youtu.be/PeLaGb4iY9MΖήτησε επίσης σύσταση "Εθνικού Δικαστηρίου" για την προστασία του έθνους, της παιδείας και της Ιστορίας μας και κατηγόρησε την Κυβέρνηση για "Παιδομάζωμα" των μαθητών, που εκπαιδεύουν τα παιδιά ώστε να γίνουν "Ανθέλληνες"! Κλείνοντας την δυναμική και θυελλώδη ομιλία της που ξεσήκωσε ρίγη ενθουσιασμού, η Μαρία Μαντούβαλου απήγγειλε κάποιους γεμάτους νόημα στίχους του Νίκου Γκάτσου:


"Πότε θ' ανθίσουνε τούτοι οι τόποι
Πότε θα 'ρθούνε κανούργιοι ανθρώποι
να συνοδεύσουνε την βλακεία
στην τελευταία της κατοικία"

[Πηγή κειμένου: http://www.noiazomai.gr/
Πηγή βίντεο: Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης]


ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

7 σχόλια:

 1. Μπραβο μεγαλη Μαρια !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Eυγε Μαρια,ειστε λεβεντησα.Ειστε αφθαστη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Λόγος φλογερός, λόγος πατριωτικός και ορθόδοξος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πραγματικά είναι πολύ λίγο ένα σχόλιο μπροστά στον λόγο αυτής της ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ!

  Συγκινήθηκα πραγματικά πολύ γιατί κατέθεσε την αλήθεια με την ψυχή της.
  Το αυτονόητο έχει γίνει ριψοκίνδυνη υπόθεση, εξόχως επαναστατική πράξη στην Ελλάδα.

  Αυτή η ομιλία ήταν ό, τι καλύτερο στον φαρμακωμένο έλληνα σήμερα, να είναι καλά η κυρία αυτή!
  Ε Υ Γ Ε !!!

  απλός πολίτης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ
  ΟΣΑ ΚΑΙΕΙ Ο ΛΙΒΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ
  ΜΕΝΕΙΣ ΕΚΣΤΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ
  ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ!!!

  ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ
  ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ
  ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ
  ΣτΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ
  ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΤΟ ΤΩΡΑ
  ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΤΟΧΗ!!!


  ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
  ΒαΘΕΙΑ ΜΕΣ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ
  ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ
  ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΟΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΜΕΣ ΤΟΝ ΑΔΗ
  ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ποια η ιδεολογία και ο σκοπός των κυβερνώντων και των συν αυτώ ;
  Το τι μας κάνουν τους το λέμε και τους δίνουμε τσάμπα στατιστικές;
  Τους λέμε γιούπι ξέρουμε !!!!!Σας ανακαλύψαμε !!!!
  Κ α ι ; Ε και λοιπόν;
  Α Ι Σ Χ Ο Σ.
  Δεν είναι ότι δεν μπορούμε να νικήσουμε , φταίει το ότι είμαστε εθισμένοι στους λόγους για τους οποίους χάνουμε .

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ