Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

ΙΤΑΛΙΑ: Υποχρεωτικός εμβολιασμός ή αφαίρεση γονικής επιμέλειας (Αυτός είναι ο ... κουμμουνιστικός ολοκληρωτισμός - δικτατορία) Στο νεοταξικό εργοτάξιο που λέγεται Δύση, μπορεί το κράτος να σου αφαιρέσει το παιδί, εάν το έχεις κάνει χοντρό (Βρετανία), εάν το διδάσκεις να είναι «πολύ χριστιανός» (Σουηδία), εάν το μεγαλώνεις με «ρατσιστικές» ιδέες (Βρετανία, ΗΠΑ και αλλού)  και τώρα εάν δεν το εμβολιάζεις. 

Προσέξτε, μιλάμε για αφαίρεση επιμέλειας!
  
Βρισκόμαστε μπροστά στο γνωστό παιδομάζωμα, αλλά σε soft και λάου-λάου έκδοση. Ο κόκκινος ολοκληρωτισμός σε λίγο πιο ροζ αποχρώσεις.

Κ.Ο.

 

 

Λίγοι απομείναμε πλέον να φωνάζουμε... να ουρλιάζουμε γι αυτά που έρχονται...

Όχι... δεν μπορεί να τα συλλάβει ανθρώπου νους...

Είναι η απόλυτη διαστροφή...

Κι έρχεται με  πλέον με καταιγιστικούς ρυθμούς, σ' ολόκληρη την ανθρωπότητα.

ΣΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΟΙ... ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ...

ΑΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ, ΤΟ 1984 ΚΑΙ Η ΦΑΡΜΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΟΥΕΛ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ... ΠΙΚ ΝΙΚ!


Καλλιόπη ΣουφλήΗ είδηση από το in.gr
Υποχρεωτικός θα είναι από την επόμενη σχολική χρονιά ο εμβολιασμός των παιδιών που εγγράφονται και παρακολουθούν τα μαθήματα σε τάξεις παιδικών σταθμών, σε δημοτικά και σε γυμνάσια της Ιταλίας, με απόφαση της κυβέρνησης του Πάολο Τζεντιλόνι.

Η απόδειξη μέσω του ειδικού βιβλιαρίου υγείας ότι έχουν γίνει και εξακολουθούν να γίνονται τα προβλεπόμενα εμβόλια θα είναι υποχρεωτική για την εγγραφή σε νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς, δηλαδή μέχρι το έκτος έτος της ηλικίας.

Από το Δημοτικό και πέρα δεν προβλέπεται η απαγόρευση εγγραφής και παρακολούθησης των μαθημάτων, αλλά θα μπορεί να επιβάλλεται πρόστιμο μέχρι και 7.500 ευρώ στους γονείς και το δικαστήριο ανηλίκων θα έχει το δικαίωμα να αποφασίζει, αν το κρίνει αναγκαίο, την αφαίρεση της γονικής επιμέλειας.

Συνολικά, τα υποχρεωτικά εμβόλια είναι δώδεκα, στα οποία συμπεριλαμβάνονται εκείνα κατά της ιλαράς, της ερυθράς, της πολιομυελίτιδας, της ηπατίτιδας Β, της ανεμοβλογιάς και του κοκκύτη.

Οι ειδικοί εξηγούν ότι με τον τρόπο αυτό προφυλάσσονται και τα παιδιά εκείνα που πάσχουν από χρόνια προβλήματα του ανοσοποιητικού συστήματος και τα οποία μπορούν να αντιμετωπίσουν σοβαρές συνέπειες αν τους μεταδοθεί μια από τις ασθένειες αυτές. Η δε υπουργός υγείας της Ιταλίας Μπεατρίτσε Λορεντσίν υπογραμμίζει πως ακριβώς με τα βασικής σημασίας αυτά εμβόλια ξεκινά η πραγματική φροντίδα για την δημόσια υγεία.

Η απόφαση ελήφθη έπειτα από σειρά διαφωνιών και δημοσίων συζητήσεων σχετικά με το αν τα εμβόλια θα πρέπει να είναι υποχρεωτικά δια νόμου και με το που αρχίζει και που τελειώνει η ελευθερία των γονέων εκείνων οι οποίοι δεν θέλουν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους.

Η κυβέρνηση Τζεντιλόνι αποφάσισε τελικά να επιστρέψει στον υποχρεωτικό εμβολιασμό των μαθητών έπειτα από την δημοσιοποίηση στοιχείων που δείχνουν ότι την τελευταία περίοδο έχουν αυξηθεί στην Ιταλία τα κρούσματα ιλαράς.
 
 
 
ΚΟ: Πέρα από την συζήτηση που υπάρχει τα τελευταία χρόνια σχετικά με το πόσο καλό ή κακό κάνουν τελικά τα εμβόλια, αξιοσημείωτο είναι το πόσο ελαστικά έχουν γίνει πλέον τα όρια για την αφαίρεση της επιμέλειας των τέκνων από τους γονείς. 
 
Στο νεοταξικό εργοτάξιο που λέγεται Δύση, μπορεί το κράτος να σου αφαιρέσει το παιδί, εάν το έχεις κάνει χοντρό (Βρετανία), εάν το διδάσκεις να είναι «πολύ χριστιανός» (Σουηδία), εάν το μεγαλώνεις με «ρατσιστικές» ιδέες (Βρετανία, ΗΠΑ και αλλού) – έχει γράψει για όλα αυτά ο ΚΟ - και τώρα εάν δεν το εμβολιάζεις. 
 
Προσέξτε, μιλάμε για αφαίρεση επιμέλειας! 
 
Το παιδί θα στερηθεί βίαια τους γονείς του και θα πάει σε ξένη «ανάδοχη» - και σίγουρα πολιτικά ορθή - οικογένεια. 
 
Αύριο, το πλαίσιο μπορεί να διευρυνθεί στο εάν δεν συμφωνεί με την διδασκαλία προπαγάνδα του σχολείου, εάν δεν συμφωνεί με την πολυπολιτισμικότητα και δεν «γιορτάζει» την «διαφορετικότητα», εάν έχει «ομοφοβικές» απόψεις και πάει λέγοντας. 
 
Βρισκόμαστε μπροστά στο γνωστό παιδομάζωμα, αλλά σε soft και λάου-λάου έκδοση. 
 
Ο κόκκινος ολοκληρωτισμός σε λίγο πιο ροζ αποχρώσεις. 
 
Την ίδια ώρα μανάδες που ορκίζονται δημόσια ότι θα κάνουν το αγοράκι τους «πριγκίπισσα» δεν απασχολούν κανέναν «υπεύθυνο». 
 
Ούτε οι γονείς τέτοιων αγοριών…     
 
 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ


 Διαβάστε κι αυτό το σχόλιο, έχει ενδιαφέρον...


 Ανώνυμος είπε... “Βρισκόμαστε μπροστά στο γνωστό παιδομάζωμα, αλλά σε soft και λάου-λάου έκδοση. Ο κόκκινος ολοκληρωτισμός σε λίγο πιο ροζ αποχρώσεις.”

Οι οποίες αποχρώσεις όλο και θα κοκκινίζουν –εφόσον δεν κοκκινίζουμε εμείς από ντροπή – όσο θα προχωρά το πανευρωπαϊκό σοβιετικό μοντέλο διακυβέρνησης της Ευρώπης.
Στο οποίο (κομμουνιστικό) πολλοί ακόμα πιστεύουν πως όλα ήσαν κρατικά. Είναι μάλλον η μεγαλύτερη απάτη του εικοστού αιώνα! Τα πάντα όλα ανήκαν άμεσα η έμμεσα σε ξένες εταιρείες! Το αυτό βεβαίως και οι εργάτες ...χωρίς αφεντικά!
Για αυτό και προτιμώνται οι κομμουνιστές πανευρωπαϊκά και σήμερα για να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους!

Το άρθρο τα λέει όσο πιο ξεκάθαρα μπορεί.

http://www.capital.gr/forum/thread/6035886?page=4

Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας ακόμα και τώρα;
Τα πάντα όλα μας τα έχουν περιγράψει με απόλυτη σαφήνεια.

Άννα Μπενάκη - Ψαρούδα
Η αμφιλεγόμενη δήλωση
Αίσθηση είχε προκαλέσει η προσφώνηση της Άννας Ψαρούδα Μπενάκη κατά την ορκωμοσία του προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, τον Φεβρουάριο του 2005, σε μία περίοδο που ήταν πρόεδρος της βουλής. Η αμφιλεγόμενη και αινιγματική δήλωση ήταν η εξής:[8]
Η ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση, ενδεχομένως, και της συνταγματικής συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές, καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως, η δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης.

Η δήλωση αυτή με τον τρόπο που διατυπώθηκε προκάλεσε συζητήσεις

και έδωσε τροφή ακόμα και για θεωρίες συνωμοσίας.

Ιδιαίτερη συζήτηση είχαν προκαλέσει τα σημεία για τον περιορισμό των εθνικών συνόρων και κυριαρχικών δικαιωμάτων, η δυνατότητα παραβίασης των δικαιωμάτων των ανθρώπων και των πολιτών από νέες μορφές εξουσίας πέρα από τις καθιερωμένες αλλά και η προκλήσεις που θα συναντήσει η δημοκρατία από νέες μορφές διακυβέρνησης.

Η ίδια είχε προχωρήσει σε απαντήσεις στην εφημερίδα Καθημερινή εξηγώντας πως αναφερόταν στις επικείμενες μεταβολές που θα επέφερε το Ευρωσύνταγμα, βάζοντας τέλος στις συνεχιζόμενες συζητήσεις.[9]

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CE%BD%CE%BD%CE%B1_%CE%9C%CF%80%CE%B5%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%B7_-_%CE%A8%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%8D%CE%B4%CE%B1

Τα πρώην εθνικά κυρίαρχα κράτη = νυν σκλαβωμένα (στο χρέος και τους κομμουνιστές που “αντιστέκονται” στον φασισμό- ναζισμό , ωσονούπω και σε ευρωπαϊκό στρατό) τοπικά σοβιέτ , απλώς θα εκτελούν τις εντολές του ανωτάτου σοβιέτ της πανευρώπης με έδρα τις Βρυξέλες και την μερκλε στον ρόλο του Στάλιν. Έχει όλα τα προσόντα …


Το τείχος δεν έπεσε για να γλιτώσει η ανθρωπότητα από ότι πιο βάρβαρο και απάνθρωπο υπήρξε ποτέ ως καθεστώς επάνω στον πλανήτη γη αλλά για να μας συμπεριλάβει όλους!

Εάν υπήρχαν έστω και λίγοι ιστότοποι σαν τον δικό σας που να είχαν εμπεδώσει το ΚΟΚΚΙΝΟ χρώμα της νέας παγκόσμιας εξουσίας – να μην το μπέρδευαν εσκεμμένα η μη – με χούντες ναζισμό φασισμό κλπ. ίσως τελικά να αποφεύγαμε την τυραννία χωρίς ένα νέο ευρωπαϊκό αιματοκύλισμα αλλά από ότι φαίνεται το ζητάει ο οργανισμός μας!!!
Εξάλλου έτσι θα είναι και πιο σύντομη από την λαθρομετανάστευση η γενοκτονία των Χριστιανικών εθνών και δη των ορθοδόξων.
Για άλλη μια φορά…
ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

5 σχόλια:

 1. Τι γινεται ρε πουστηδεεεεεεεες , πατε να μας καταντησετε σκηνητες στο Σινα !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κυρια Ποπη καημενη μου τι φωναζεις .εχεις καταλαβει σε ποιους απευθινεσε , κανης μεγαλο αγωνα και πρεπει να τον συνεχισης , δεν θελω να σου γραψω περισσοτερα για να μην απογοητευτης , ενα μονο σου λεεω ελληνες δεν υπαρχουν πλεον , εμειναν πολυ λιγοι γνισιοι πατριωτες ελληνες χριστιανοι Ορθοδοξοι που δεν μασανε , ολλοι οι υπολιποι ειναι μπαζα , σακια απο κρεας , ζωα , απολιθοματα ανθρωπων , και καλοδιομενα μεταλαγμενα τηλεκοντρολ . Ευχομε αυτοι οι λιγοι ελληνες Χριστιανοι Ορθοδοξοι που εμειναν να γινουν σπιθα να ξαναγεννηθη παλη η Ελλαδα μας οπως παλια με υγιεις ελληνες οπως ηταν οι πατερες μας και οι παπουδες μας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όσο αντέχω, θα φωνάζω... δεν έχω άλλο τρόπο...
   Τουλάχιστον να έχω ήσυχη την συνείδηση μου, ότι προσπάθησα και για την Πατρίδα και για τους Έλληνες...

   Διαγραφή
 3. ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΚΥΡΙΑ ΣΟΥΦΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣΑΓΑΝΤΑΡΟΥΝ .Ή ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ Ή ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΑΣ.ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο καθένας μας ότι και όσο μπορεί... τουλάχιστον να μπορούμε να πούμε πως κάτι τόσο δα μικρό, κάναμε για την Πατρίδα και τους Έλληνες.
   Να είστε καλά.

   Διαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ