Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

ΒΟΜΒΕΣ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΓΙΑ ΣΑΒΒΙΔΗ – Αποκαλύπτει τη σχέση του με Σημίτη, Καραμανλή & Τσίπρα – Τι ήθελε να κάνει με δύο Πόντιους βουλευτές

Ο κύριος Σαββίδης κάνει ό,τι κάνουν όλοι οι Έλληνες επιχειρηματίες. Προσπαθεί να είναι ενταγμένος θετικά μέσα σε ένα ισχυρό και αποτελεσματικό σύστημα διαπλοκής, που του αποφέρει κέρδη.


Δεν είναι δικιά του ευθύνη αν ο κύριος Τσίπρας, ο κύριος Καμμένος και συμπαγώς οι κοινοβουλευτικές τους ομάδες έχουν υιοθετήσει ως πολιτικό επιχείρημα το δόγμα «Είμαστε εξίσου διεφθαρμένοι με τους προηγούμενους. Ούτε λιγότερο ούτε περισσότερο». 


Ομολογούν σήμερα ότι με τα φληναφήματα περί «αλλαγής», «ηθικού πλεονεκτήματος της αριστεράς», «τέλους της διαπλοκής» στόχος τους ήταν η χρήσιμοι ηλίθιοι, που τους βοήθησαν, με τον τρόπο του ο καθένας, να υφαρπάξουν την εξουσία.


Πάγκαλε, όταν οι επιχειρηματίες ταυτίζονται με τους ανήθικους, είναι το ίδιο ανήθικοι.


Όσο για τον Σαββίδη και τον κάθε Σαββίδη, αν πραγματικά ήταν Έλληνας πατριώτης κι όχι σκέτος επιχειρηματίας, διαφορετικά να στήριζε την  Πατρίδα και οπωσδήποτε, όχι συνεργαζόμενος με πολιτικούς βόθρους.Καλλιόπη Σουφλή


Pagkalos_Savvidis


Ένα άρθρο, στο οποίο περιγράφει τη γνωριμία του με τον Ιβάν Σαββίδη, ανάρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδα ο Θόδωρος Πάγκαλος.Στο άρθρο, που δημοσιεύθηκε αρχικά στο «Βήμα» της 7ης Μαΐου, με τίτλο «Ιβάν ο τρομερός», ο κ. Πάγκαλος περιγράφει, μεταξύ άλλων, πως ο κ. Σαββίδης του είχε προτείνει να χρηματοδοτήσει Πόντιους υποψήφιους βουλευτές με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, ενώ αναφέρεται και στις σχέσεις που έχει σήμερα ο επιχειρηματίας με την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.


Μεταξύ άλλων, στο άρθρο του ο κ. Πάγκαλος αναφέρει τα εξής:


«Γνώρισα τον κύριο Σαββίδη στη Μόσχα. Ήμουν τότε ο μεγάλος και τρανός Εισηγητής στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης για την κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη Ρωσία. 

Είχα εκλεγεί σε αυτή τη σημαντικότατη θέση παρά πάσαν ελπίδα. 

Η θέση ανήκε, με βάση τον καταμερισμό αξιωμάτων και ευθυνών, στη Σοσιαλιστική Ομάδα. 

Προκάτοχός μου ήταν ένας Γερμανός Σοσιαλδημοκράτης, ο οποίος ένα βράδυ στο μπαρ του ξενοδοχείου μου εξομολογήθηκε δακρύζοντας ότι μισεί τους Ρώσους, όποιο και αν είναι το πολιτικό και κοινωνικό τους καθεστώς, γιατί ο πατέρας του είχε χάσει τη ζωή του στο Στάλινγκραντ. 


Δεν ήμουν τόσο μεθυσμένος όσο αυτός αλλά είχα πιεί αρκετά ώστε να του παρατηρήσω ότι ο πατέρας του δεν είχε καμιά δουλειά, εν πάσει περιπτώσει, στο Στάλινγκραντ και ότι δεν έπρεπε να περιμένει ότι θα τον έραιναν με άνθη οι Σοβιετικοί. 


Δεν ξέρω πως του φάνηκε η τετράγωνη λογική μου αλλά έκτοτε δεν μου ξαναείπε καλημέρα.
(…)

Ο Ιβάν Σαββίδης όταν τον γνώρισα ήταν αντιπρόεδρος της επιτροπής διεθνών σχέσεων της Δούμα. 


Από την πρώτη στιγμή διαπίστωσα ότι ήταν αγνός πατριώτης, πιστός στην υπεράσπιση των συμφερόντων του ελληνισμού αν και κάπως πρωτόγονος. 


Τον ρώτησα πως καταφέρνει να εκλέγεται στο Αικατερίνεμπουργκ, μεγάλη βιομηχανική πόλη στα πρόθυρα της Σιβηρίας, όπου δεν υπήρχαν αξιοσημείωτες ομάδες Ελλήνων. 


Μου απάντησε ότι είναι μεγάλης σημασίας επιχειρηματίας και ότι οι Ρώσοι πολίτες ψήφιζαν αυτόν που έκανε κάτι για αυτούς πριν από τις εκλογές. 


Μετά από αυτό, σε ένα του ταξίδι στην Ελλάδα, μου ζήτησε να δει τον Κώστα Σημίτη. 


Όπως καταλαβαίνετε κάτι τέτοιο ήταν εξαιρετικά δύσκολο και δεν έγινε ποτέ. 


Με ρώτησε εάν θα έβλεπα θετικά την πρόθεσή του να χρηματοδοτήσει τους δύο Ποντίους υποψηφίους που είχαμε στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ της Περιφέρειας Αττικής και μετά πρότεινε ένα εξωφρενικά υψηλό ποσό για τον καθένα. 


Του τόνισα ότι από τον εκλογικό νόμο οι δαπάνες των υποψηφίων είναι περιορισμένες και ότι οποιαδήποτε ενίσχυση θα πρέπει να είναι μέσα στα πλαίσια του νόμου. 


Έκτοτε προσπάθησα να τον δω δύο ή τρεις φορές, όταν μάθαινα ότι ήταν στην Αθήνα, αλλά δεν κατέστη δυνατόν.


Συμπεράσματα από την προχθεσινή συζήτηση στη Βουλή. Ο κύριος Σαββίδης δεν ευθύνεται γιατί υποστηρίζει το κόμμα που είναι στην εξουσία. Έτσι έκανε πάντα στη ζωή του και κατά πάσα πιθανότητα έτσι θα συνεχίσει να πράττει. 


Μετά τον κύριο Σημίτη αγάπησε τον κύριο Καραμανλή και τώρα τον κύριο Τσίπρα. 


Υιοθέτησε την Μποδοσάκειο ρήση «Ο επιχειρηματίας οφείλει να είναι με αυτόν που κερδίζει τις εκλογές. Αν προβλέπει το μέλλον λανθασμένα, τότε η ζημία θα είναι δική του και όχι κανενός άλλου».


- Ο κύριος Σαββίδης δεν ευθύνεται για τον κατεξευτελισμό της Βουλής και του ΣΥΡΙΖΑ στη συζήτηση της περασμένης εβδομάδας. 

Εισπράττει ως επιχειρηματίας όσα του απέφερε ήδη η σχέση του με τον κύριο Τσίπρα. 

Γιατί ναι μεν το λαθρεμπόριο έγινε από την προηγούμενη διοίκηση της ΣΕΚΑΠ αλλά ο Σαββίδης αγόρασε τη ΣΕΚΑΠ ξέροντας ή ελπίζοντας ότι θα του χαριστεί το πρόστιμο.


- Ο κύριος Σαββίδης κάνει ό,τι κάνουν όλοι οι Έλληνες επιχειρηματίες. Προσπαθεί να είναι ενταγμένος θετικά μέσα σε ένα ισχυρό και αποτελεσματικό σύστημα διαπλοκής, που του αποφέρει κέρδη.


Δεν είναι δικιά του ευθύνη αν ο κύριος Τσίπρας, ο κύριος Καμμένος και συμπαγώς οι κοινοβουλευτικές τους ομάδες έχουν υιοθετήσει ως πολιτικό επιχείρημα το δόγμα «Είμαστε εξίσου διεφθαρμένοι με τους προηγούμενους. Ούτε λιγότερο ούτε περισσότερο». 


Ομολογούν σήμερα ότι με τα φληναφήματα περί «αλλαγής», «ηθικού πλεονεκτήματος της αριστεράς», «τέλους της διαπλοκής» στόχος τους ήταν η χρήσιμοι ηλίθιοι, που τους βοήθησαν, με τον τρόπο του ο καθένας, να υφαρπάξουν την εξουσία.


Οι βλάκες είναι πάντα πολλοί σε όλους τους τόπους κι όλες τις εποχές. 


Οι ιδιοτελείς βουλευτές, προπαγανδιστές και ψευτοδιανοούμενοι έχουν κολοσσιαία ευθύνη και καλό θα ήταν τα πρόσωπα και τα ονόματά τους να μην τα ξεχάσει κανείς».
ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

6 σχόλια:

 1. ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟ ΑΜΠΑΡΙ ΜΕ ΣΚΑΤΑ ΑΡΘΡΩΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ.
  Ο ΥΠΕΞ ΠΟΥ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ TV MEGA.Ο
  ΠΡΩΗΝ ΚΝΙΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ
  ΑΠΗΛΛΑΓΗ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΜΑ,ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
  ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥ;ΟΥΣΤ ΠΑ
  ΤΣΟΚΟΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εκφραζεται και λειτουργει ως περιηγητης και τερατολογος.Ενω εξελεγη πλειστακις για καποιο εργο υποτιθεται(τελος παντων) και ενω ανελαβε κρισιμα και ευαισθητα υπουργεια φαινεται ξεκαθαρα οτι και αυτος απλα εμπλουτιζει το βιογραφικο του σαν τον Βαρουφακη και λεει ασταματητα μ....ιες.Ειναι σαφες οτι δεν εχει καμμια σχεση με ΕΥΘΥΝΗ με ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ και δυστυχως και την λογικη.Επισης ειναι ξεκαθαρο οτι ειναι αλλου!Ρε φιλε, ρε αγορι φουσκωμενο, υποτιθεται οτι τοσα χρονια εσυ και το συναφι σου κυβερνουσατε και εχετε ΕΥΘΥΝΕΣ γιαυτα που γινονται!!Το καταλαβες??Τις περισσοτερες ισως και απο τους αριστερους και τους δεξιους.Παψε την μπαρουφολογια.Υπαρχουν και ορια!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Ο ΒΟΘΡΟ-ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ ΚΑΙ ΤΟ Κ.Ι.Σ., ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΑΚΗ, ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΥ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΕΙΠΕ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΑΕΡΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΦΑΓΕΙ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ 300 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΞΥΓΚΙ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑΪΣΤΟΥΝ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ ΧΩΡΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 5. ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΜΜΕΣΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ ΜΑΣ.

  https://www.youtube.com/watch?v=E9biMmUhVfI


  Διαφήμιση ΠΑΓΩΤΟΥ με το ΑΙΓΑΙΟ διχοτομημένο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ