Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Το χοντρό παιχνίδι της Χ.Α. που εξυπηρετεί τον στριμωγμένο ΣΥΡΙΖΑ

Τις τελευταίες ώρες δεν είναι λίγοι οι πολιτικοί παρατηρητές που πιστεύουν ότι η Χ.Α. θα κλιμακώσει και θα οξύνει την πολιτική της δραστηριότητα. 


Θεωρούν ότι οι Βουλευτές της θα θελήσουν να εμφανιστούν ως οι “μοναδικοί εκπρόσωποι της κοινωνίας” που μπορούν να αντισταθούν εμπράκτως στο 4ο Μνημόνιο του κ. Τσίπρα.


 Δεν είναι λίγοι, λοιπόν εκείνοι που προβλέπουν ότι οι Βουλευτές της Χ.Α. θα οδηγήσουν τη χώρα σε “πολιτική ανωμαλία” παραιτούμενοι (μαζί με τους αναπληρωματικούς τους) από την Βουλευτική τους έδρα, προκαλώντας Εθνικές εκλογές. 


Οι ίδιοι παρατηρητές πιστεύουν ότι ένα τέτοιο σενάριο θα ευνοούσε πρωτίστως τον κ. Τσίπρα, αφού θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει ως άλλοθι εκλογών, χωρίς να τις χρεωθεί ο ίδιος και πρωτίστως χωρίς να έχει περάσει τα δυσβάσταχτα μέτρα.
Επί κυβερνήσεων ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ, "το μαξιλαράκι του Συστήματος", ήταν το ΚΚΕ...

Με την Αριστερά του Τσίπρα και την Α"πατριωτική" του Καμμένου, η Χρυσή Αυγή!

ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ... ΣΕ ΡΟΛΟΥΣ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥ...

ΞΥΠΝΑ...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.Καλλιόπη Σουφλή

Το χοντρό παιχνίδι της Χ.Α. που εξυπηρετεί τον στριμωγμένο ΣΥΡΙΖΑ


Γράφει ο InsiderΓια ένα πράγμα δεν μπορεί κανείς να ψέξει την Χρυσή Αυγή. Για το γεγονός ότι κάθε της ενέργεια είναι άριστα προσχεδιασμένη, στο κατάλληλο timing, στοχεύοντας σε απτά πολιτικά οφέλη.Σε αυτό, λοιπόν, το πλαίσιο κινήθηκε και ο χθεσινός τραμπουκισμός των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής κατά του Βουλευτή της Ν.Δ. Νίκου Δένδια.


Η ενέργεια προφανώς και δεν εντάσσεται σε κάποιου είδους παρορμητισμό του Ηλία Κασιδιάρη, επειδή κάποιος βουλευτής “πέρασε από μπροστά του”. 

Άλλωστε τον κ. Δένδια προκάλεσαν προηγουμένως οι καθήμενοι βουλευτές Παππάς και Λαγός υβρίζοντάς τον δημοσίως, πριν χειροδικήσει εναντίον του ο κ. Κασιδιάρης.


Όλες οι -αντίστοιχης εμβέλειας- ενέργειες της Χ.Α., επιλέγονται σε πολιτικό χρόνο που πάντα οδηγούν στην παραγωγή πολιτικού αποτελέσματος. 


Θυμίζω, οι συνεχείς καταδρομικές επιθέσεις “αγανακτισμένων” στελεχών της Χ.Α. κατά στελεχών του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. (για να είμαι δίκαιος από κοινού με στελέχη του τότε ΣΥΡΙΖΑ) έγιναν λίγο πριν τις πρώτες εκλογές του 2012, η τηλεοπτική επίθεση Κασιδιάρη στην κα Κανέλη αμέσως μετά, η επίθεση στελεχών της Χ.Α. στα “βοθροκάναλα” μόλις η Χ.Α. εισήλθε στη Βουλή, η δημοσιοποίηση του βίντεο Μπαλτάκου, που οδήγησε στην ήττα της Ν.Δ. λίγο πριν τις Ευρωεκλογές του 2014... 

Όλες οι αντίστοιχες ενέργειες είχαν προσεκτικά προσχεδιαστεί για να παράξουν πολιτικό αποτέλεσμα. 

Όπως -προφανώς- και η τελευταία.


Όποιος π.χ. παρακολούθησε τη χθεσινή “αίθουσα σύνταξης”, μια (φιλοκυβερνητική) εκπομπής της κρατικής ΕΡΤ, θα παρατήρησε ότι το βαρύ μνημόνιο, η ύφεση, η υστέρηση των εσόδων, έγιναν “θέμα” αποκλειστικά, ως αποδόμηση της αντιπολίτευσης, μία ώρα μετά την έναρξη της εκπομπής, αφού προηγουμένως είχε ταυτιστεί ο Κασιδιάρης με τον Τζήμερο, είχε ασκηθεί κριτική στη Ν.Δ. για την στάση της έναντι της Χ.Α.!!!, και είχαν αναλυθεί τα συγκλονιστικά οφέλη από την επίσκεψη Τσίπρα στην Κίνα.


Προφανώς λοιπόν, έχει δίκιο η αντιπολίτευση όταν ισχυρίζεται ότι η επίθεση Κασιδιάρη πέτυχε τον στόχο της: 

Εξοστράκισε από τα πρώτα θέματα της δημοσιότητας τα δυσβάσταχτα μέτρα που καλούνται να ψηφίσουν οι Βουλευτές, τις περικοπές στις συντάξεις, την δραματική μείωση του αφορολόγητου, την αμφισβήτηση εθνικής κυριαρχίας που γεννά η ψήφιση των μέτρων, γεγονός που εξυπηρετεί αποκλειστικά τους επικοινωνιακούς χειρισμούς της κυβέρνησης.


Και για όσους ακόμα αναρωτιούνται αν η σχέση μεταξύ κυβέρνησης και Χ.Α. είναι πράγματι υπαρκτή, την απάντηση δίνουν ανεξάρτητοι παρατηρητές που διαπίστωναν σωρεία “συμπτώσεων” που οδηγούσαν στο ίδιο συμπέρασμα: 

Ότι η Χ.Α. έγινε και πάλι “συστημική”, μέσω συγκεκριμένων διευκολύνσεων που έτυχε από την κυβερνητική πλειοψηφία. 


Θύμιζαν μάλιστα, το κοινό ταξίδι του κ. Κασιδιάρη με τον Πάνο Καμμένο και τους Βουλευτές των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ στο Καστελόριζο (γεγονός πρωτόγνωρο για τα Κοινοβουλευτικά Ήθη), την χθεσινή πρώτη τοποθέτηση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου των ΑΝΕΛ εντός Κοινοβουλίου, που έσπευσε να δικαιολογήσει τον τραμπουκισμό του κ. Κασιδιάρη, τις παλαιότερες δηλώσεις του κ. Παναγούλη, αλλά και την στήριξη που παρείχε η Χ.Α.στον ΣΥΡΙΖΑ στην απόπειρά του να ψηφίσει την απλή αναλογική με 200 ψήφους, ώστε τελικά να κόψει τον δρόμο της Ν.Δ. προς την εξουσία.Οι ίδιοι παρατηρητές διαπιστώνουν αυτό που Βουλευτής της Χ.Α. παραδέχτηκε (ίσως εν τη αφελεία του) με χθεσινές του δηλώσεις μετά το απαράδεκτο επεισόδιο, ότι δηλαδή το πρόβλημά της Χ.Α. δεν είναι κανένα άλλο από το να πλήξει με κάθε τρόπο τους κ.κ. Σαμαρά, Δένδια και Αθανασίου, που επί εποχής τους η Δικαιοσύνη οδήγησε πολλά από τα στελέχη της στη φυλακή. 


Γι αυτό και θεωρήθηκε από τους ίδιους παρατηρητές και ως κυβερνητικό “delivery” προς τη Χ.Α. η προ λίγων μηνών διαβίβαση δικογραφίας κατά του πρώην πρωθυπουργού στη Βουλή, για ανύπαρκτες συνομιλίες που δήθεν είχε με πρώην υψηλόβαθμους δικαστικούς. 


Γιατί αντί αυτή η υπόθεση να αρχειοθετηθεί όπως θα έπρεπε (σύμφωνα με το οριστικό πόρισμα της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών η φωνή δεν ανήκει στον πρ. Πρωθυπουργό) το υπουργείο Δικαιοσύνης απέστειλε τη Δικογραφία στη Βουλή, με προφανή στόχο την δημιουργία πολιτικών εντυπώσεων.


Αυτά για την αμφίδρομη σχέση Χρυσής Αυγής και ΣΥΡΙΖΑ. 

Μήπως όμως ο στόχος της Χ.Α. δεν ήταν αποκλειστικά η πολιτική ανταπόδοση; 

Μήπως μετά την πολιτική αδράνεια και την δημοσκοπική κόπωση στην οποία είχε περιέλθει η Χ.Α. κατά τη διακυβέρνηση της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, ήρθε η ώρα να επανέλθει στο προσκήνιο; 

Μήπως υπάρχει “επανατοποθέτηση προϊόντος” με στόχο να υφαρπάξει (με “ακτιβισμούς”) την λαϊκή οργή που γιγαντώνεται καθημερινά και απειλεί τον ΣΥΡΙΖΑ με πολιτική εξαφάνιση; 

Μήπως τελικώς εξυπηρετείται ο ΣΥΡΙΖΑ από τους στρατηγικούς σχεδιασμούς της Χ.Α.;


Τις τελευταίες ώρες δεν είναι λίγοι οι πολιτικοί παρατηρητές που πιστεύουν ότι η Χ.Α. θα κλιμακώσει και θα οξύνει την πολιτική της δραστηριότητα. 


Θεωρούν ότι οι Βουλευτές της θα θελήσουν να εμφανιστούν ως οι “μοναδικοί εκπρόσωποι της κοινωνίας” που μπορούν να αντισταθούν εμπράκτως στο 4ο Μνημόνιο του κ. Τσίπρα.


 Δεν είναι λίγοι, λοιπόν εκείνοι που προβλέπουν ότι οι Βουλευτές της Χ.Α. θα οδηγήσουν τη χώρα σε “πολιτική ανωμαλία” παραιτούμενοι (μαζί με τους αναπληρωματικούς τους) από την Βουλευτική τους έδρα, προκαλώντας Εθνικές εκλογές. 


Οι ίδιοι παρατηρητές πιστεύουν ότι ένα τέτοιο σενάριο θα ευνοούσε πρωτίστως τον κ. Τσίπρα, αφού θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει ως άλλοθι εκλογών, χωρίς να τις χρεωθεί ο ίδιος και πρωτίστως χωρίς να έχει περάσει τα δυσβάσταχτα μέτρα.


 Ο ίδιος σχεδιασμός οδηγεί την πολιτική ζωή σε ακραία πόλωση, γεγονός που θα ευνοούσε την συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ (και κατ επέκταση της αριστεράς), και την αποσυσπείρωση της Ν.Δ., αφού πιστεύουν μέρος των (αντιμνημονιακών) της ψηφοφόρων “θα έλκονταν από τους ακτιβισμούς της Χ.Α. απομακρυνόμενοι από τον κεντρώο Κυριάκο”


Αυτά τα σενάρια διακινούνται τις τελευταίες ώρες κυρίως από υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές, οι οποίες ερμηνεύοντας την όξυνση του πολιτικού κλίματος από την Χ.Α. διαβεβαιώνουν ότι μπορεί μεν να εξυπηρετείται ο επικοινωνιακός σχεδιασμός της κυβέρνησης, αλλά δεν υπάρχει (ούτε θα μπορούσε να υπάρξει) καμία επικοινωνία ή έστω πολιτική συναντίληψη με το κόμμα της Χ.Α.


Αλλά μέχρι το επόμενο επεισόδιο στο σήριαλ Χ.Α., και μέχρι την ψήφιση του σκληρότερου Μνημονίου που εφαρμόστηκε ποτέ στη χώρα, το οποίο είναι βέβαιο ότι θα σηματοδοτήσει πολιτικές εξελίξεις, η χώρα θα καλυφθεί από ένα ιδιότυπο πέπλο σιωπής, κινούμενη στους ρυθμούς των τελευταίων κατορθωμάτων του κ. Κασιδιάρη. 


Άλλωστε αύριο είναι μέρα απεργίας των δημοσιογράφων, την Τετάρτη δεν θα κυκλοφορήσουν εφημερίδες, ενώ την Πέμπτη τα μέτρα που εκτελούν επαγγελματίες, συνταξιούχους και επιχειρήσεις θα ψηφιστούν από 153 πρόθυμους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου.


Σκληρό Μνημόνιο, λοιπόν, ή μήπως μας προλάβουν απρόβλεπτες εξελίξεις που μακρυά από το φως της δημοσιότητας θα διασώσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και θα διαμορφώσουν ένα νέο πολιτικό περιβάλλον;

Κοντός ψαλμός!


ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

54 σχόλια:

 1. Πάντως αν διαβάσει κανείς τα πρωτοσέλιδα του κομματικού τύπου-προσκείμενου της "αριστερής" κυβέρνησης, την ημέρα που εισάγεται στις επιτροπές για συζήτηση το σφαγιαστικό ν/σ το οποίο οι ...υπερεπιστήμονες βολευτές θα προλάβουν να μελετήσουν, επεξεργαστούν, κατανοήσουν (940 σελίδες-ξενόγλωσσο υλικό, ούτε μπανανία...) σε 2-3 ημέρες, το ενδιαφέρον μονοπωλεί το χθεσινό σόου.

  Γιατί αν το εξετάσει κανείς από αυτή την σκοπιά, καταλαβαίνει -όσο αφελής και να είναι- πως αυτό το σκηνικό (το χθεσινό) ήταν βολικό για το πολιτικό σύστημα.

  Αυτή είναι η αλήθεια.
  Άρα πρέπει να καταλάβουμε ότι ζούμε σε ένα οργουελικών σεναρίων (όχι και τόσο ...σεναρίων) μονο-δια-κομματικό σύστημα άσχετων αντιπαραθέσεων με τα κοινωνικά προβλήματα, που ομονοεί ως προς την προτεραιότητα των προβλημάτων.
  Ήταν πιο σημαντικό δηλαδή να θιχθεί κάποιος με τον τάδε που περνούσε μπροστά του, από το να αναδείξει με τεκμηριωμένο τρόπο τα συμβαίνοντα.

  Το σόου θα μείνει.
  Η ουσία, θα χαθεί στην άβυσσο του διακομματικού μάρκετινγκ.
  Ναι, όλοι τους είναι ίδιοι, αρέσει ή όχι, τα γεγονότα επαληθεύονται με όρους ρουτίνας πια.
  Οι διαφοροποιήσεις περιορίζονται στο επίπεδο νομής της εξουσίας και μόνο.

  α.π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αντί να φιλολογείς, καλόν είναι να μας εξηγήσεις και να αποδείξεις ότι οι θέσεις της Χρυσής Αυγής συμπίπτουν με τις θέσεις του λεγόμενου ''συνταγματικού τόξου''.
   Απλά και ξάστερα, π.χ. μνημόνια θέλει η Χρυσή Αυγή μνημόνια θέλουν και οι άλλοι, τζαμιά θέλει η Χρυσή Αυγή Τζαμιά θέλουν και οι άλλοι.
   Περιμένω τον αποδεικτικό σου λόγο.

   Διαγραφή
  2. Έλα κουμπάρε, μια χαρά παίζεται το παιχνιδάκι.

   Και το 2012 οι νυν κυβερνώντες δεν ήθελαν μνημόνια.
   Θεωρητικά τουλάχιστον.

   Τι τους απαντούσε κανείς τότε;
   Αρκούν οι πράξεις, η αισθητική του πράγματος και το πολιτικό παίγνιο που διατηρείται αποχαυνωτικά, χωρίς αποτέλεσμα.
   Μου αρκεί το αποτέλεσμα.
   Θα προτιμούσα ένα κόμμα σοβαρό (όχι σοβαροφανές) να τεκμηριώσει εναλλακτικές πολιτικές προς όφελος της κοινωνίας και να λειτουργεί με όρους σοβαρότητας και σε επίπεδο εικόνας, για να είναι αξιόπιστο, και όχι η όποια εικόνα να αξιοποιείται μόνο για να χειραγωγεί το θυμικό και να καταστέλει την σκέψη.
   'Η να γελοιοποιεί το κοινωνικό αίτημα φορτίζοντάς το με ιδεολογίες του μεσοπολέμου.

   Αν δεν σου αρκούν αυτά, εμένα που περισσεύουν.
   Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε όλοι ομοιότροπα.
   Ενίοτε θέλουμε και εκδουλευόμαστε από τους κομματάρχες.

   απ

   Διαγραφή
 2. Γι' αυτό και είναι ουσιαστικό (και όχι φιλολογικό) το αίτημα η κοινωνία να γίνει εντολέας της πολιτικής και τα κόμματα εντολοδόχοι, όπως επισημαίνει ο Γ. Κοντογιώργης .

  Η αναντιστοιχία μεταξύ κοινωνίας και πολιτικής είναι ξεκάθαρη, εκεί μέσα ζουν στην δική τους κοσμάρα και πουλάνε τρέλα στον κόσμο, ενώ φτωχοποιείται και αφανίζεται με χίλιους δύο ορατούς και μη τρόπους.

  απ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μιχαήλ Παλαιοπάνος

  Είτε έτσι είτε αλλιώς η χρυσαυγούλα και πάλι ξελάσπωσε το αναρχοάπλυτο συνοθύλευμα και η ζωή συνεχίζεται. Το μνημόνιο περνάει. Αυτό έχει σημασία. Και η χρυσαυγούλα ηρωίδα του νταηλικιού, τίποτε άλλο, ηρωίδα του νταηλικιού και τροχονόμος στο 4ο μνημόνιο.
  Σε άλλες εποχές μαζί με την σσυστημική αριστερά(ΚΚΕ LTD κατά Χαντζάρα) είχαν και τις παραβιάσεις των μεμέτηδων. Λές γιαυτό συνέπεσε η άσκηση στο κεντρικό Αιγαίον Πέλαγος με το 4ον μνημόνιον;;; Λές; κιαν ναί, ε τότε πρόκειται για.....300προδοσίαμενταηλίκι + πάκης + το ευκλείδι τσακαλώτο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κύριε Μιχαήλ Παλαιοπάνο,

   1) πώς ή γιατί ''η χρυσαυγούλα ξελάσπωσε το αναρχοάπλυτο συνοθύλευμα''; Εξ αιτίας αυτού του επεισοδίου περνούν τα μέτρα; Δηλαδή αν δεν συνέβαινε αυτό το επεισόδιο ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝ.ΕΛ., δεν θα ψήφιζαν τα μνημονιακά μέτρα;

   2) Γράφεις ''η χρυσαυγούλα και π ά λ ι ξελάσπωσε το αναρχοάπλυτο συνοθύλευμα''. Πότε στο παρελθόν το ''ξελάσπωσε'' και πάλι;

   Πότε θα μάθουμε να σκεπτόμαστε λογικά και σοβαρά;
   Συγχώρησέ μου που καταπιάστηκα, δίχως την άδειά σου, με το σχόλιό σου.

   Διαγραφή
 4. Αχ και ναμουνα κυρά μου το...φ@#5κι σου
  και να πίνω το κρασί μου στο τουνικι σουουουου....
  Πριγκίπισα πριγκιπισα πριγκίπισσα της γειτονιάς. ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Άκου λοιπόν φιλελεύθερε της ΝΔ μάλλον!! ΤΕΜΕΝΟΣ (ΝΔ+ΣΥΡΙΖΑ) Σύμφωνο συμβίωσης (ΝΔ +ΣΥΡΙΖΑ). Αν η Χρυσή αυγή ήταν μαζί με την ΝΔ θα ψήφιζε υπέρ Προέδρου της Δημοκρατίας. Δεν το έπραξε. Αν ήταν υπέρ Συριζα θα ψήφιζε κάτι από αυτά που ψήφιζε η αγαπημένη σου ΝΔ. Το ότι ψήφισε κάτι σωστό όπως αναλογική σημαίνει ότι δεν λέει ένα ενσικτώδες ΟΧΙ σε ΚΑΘΕ ΤΙ!! Απομακρυνόμενοι από τον κεντρώο Κυριάκο (χαχα στα αλήθεια οι Συριζαίοι σας επιτρέπουν τουλάχιστον να λέτε ότι είστε δεξιοί;;;;H αμέσως κάνετε δηλώσεις μετανοίας στην Αριστερά μην σας βάλει πιπέρι στο στόμα;; Στο θέμα Μπαλτάκου ο ΣΥΡΙΖΑ αν ήταν με την χρυσή αυγή θα έκανε αναφορά όχι ως προς την ΔΗΘΕΝ ΣΧΕΣΗ ΝΔ και χρυσής αυγής αλλά στην ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ!! Δεν το έκανε. Κάποτε έρχεται στους ανρώπους να πούνε το μεγάλο το ΝΑΙ ή το μεγάλο ΟΧΙ! Ο αρνηθείς δεν μετανιώνει ΠΑΛΙ ΟΧΙ θα έλεγε. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΥΡΙΕ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ δεν ευχήθηκες και θα στεναχωρηθεί ο Δένδιας!! χαχαχα http://www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2017/05/17.jpg

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ειναι... τουλαχιστον ενδιαφερον οτι χθες το παρον ιστολογιο αναρωτιοταν γιατι κανενα κοινοβουλευτικο κομμα δεν παραιτειται συσσωμο για να προκληθουν εκλογες και να σωθει ο λαος, και σήμερα...βλεπει σκιες στην ενδεχομενη παραιτηση των βουλευτων της χα... Το ιστολογιο αναρωτιόταν στο αρθρο με τίτλο...οι κυβερνησεις πεφτουν μεσα στην βουλη.... Ω, ναι. Ειναι τουλαχιστον ενδιαφερον, επιεικως...σκιωδες, λιαν προβλεψιμο και....αβασταχτα ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Ετσι για να....μετριομαστε και εντος εδρας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Για να μετρηθούμε λοιπόν και εντός έδρας, γιατί προσωπικά, δεν κωλώνω...και όχι μόνον αυτό, αλλά γράφω τις απόψεις μου ΠΑΝΤΑ ΕΠΩΝΥΜΩΣ.

   Το λοιπούνου, που έλεγε και κάποια γιαγιά Πηνελόπη, ενός κολλημένου απροσάρμοστου, με εξαιρετικό μυαλό, αλλά που πάει χαμένο λόγω κολλήματος, χρυσαυγίτη... (την δική μου γιαγιά, δεν την έλεγαν Πηνελόπη):

   Όντως προκάλεσα με σχόλιό μου, την Χρυσή Αυγή, να παραιτηθεί, για να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές.

   Το ζητούμενο, δεν είναι εκεί..., αλλά στο γεγονός πως ΩΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... κι όποιος θέλει να το αντιληφθεί ας το αντιληφθεί, όποιος δεν θέλει, ας περιμένει μέχρι να αποδειχθούν τα γραπτά μου (scripta maneent), θα παίξει τον ρόλο που θα της δώσουν τα αφεντικά της.... κοινά σε όλους... μην γελιόμαστε...

   Έχω κατασταλάξει, πως τούτος ο λαός, διαθέτει υπερπληθώρα λοβοτομημένων, οι οποίοι μένουν προσκολλημμένοι ακόμα σε κόμματα.
   Θες ο εγωισμός, θες η μειωμένη αντίληψη, θες η ανατροφή και τα βιώματα της οικογένειας, τους κρατούν δέσμιους σε ένα "χ" κόμμα και αρνούνται να σηκώσουν αυτή την ρημαδοκουρτίνα και να δουν τι κρύβεται πίσω απ' αυτή.

   Έχω έναν φίλο χρυσαυγίτη... ναύαρχο ε.α. Λύσσαξε να με κάνει χρυσαυγίτισσα...
   Κάποια στιγμή, μου πρότεινε να πάω μαζί του σε μια συγκέντρωση της τοπικής...
   Με τα πολλά, του έκανα την χάρη...
   Αν εξαιρέσω δυο τρεις από τους συγκεντρωμένους, η πλειοψηφία ήταν απ' αυτούς που βλέπουμε στην λαχαναγορά... και μην το ερμηνεύσετε ότι υποτιμώ τους λαχαναγορήτες... απλά είδα πρόσωπα που έχουν αδυναμία σκέψης και ορθής κρίσης.
   Λίγους μήνες μετά, φαγώθηκε η φίλη μου Άννα Δαβίτη, να κατέβει ως υποψήφια της Χ.Α. και πιεστικά, μου ζήτησε να την συνοδεύσω σε μια εκδήλωση της τοπικής της γύρω περιοχής μου....

   ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ, ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ:
   ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ;;;;;

   ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ, ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ, ΠΩΣ, ΤΑ ΙΚΑΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΚΝΎΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΧΛΕΧΛΕΔΙΚΟ ΚΑΙ ... ΥΠΟΥΛΟ...

   ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΔΕΝ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ.

   Υ.Γ.1. Όταν ο αρχηγός έχει υποταχθεί στον σατανισμό... έχει πολλούς σκελετούς η ντουλάπα του Μιχαλολιάκου... και όχι μόνον αυτού...

   Υ.Γ.2. Πριν χρόνια, ένας σχολιαστής - κολλημμένος χρυσαυγίτης - μου ζήτησε να κατέβω ως υποψήφια της Χ.Α., λυσσάει ακόμα να με κάνει χρυσαυγίτισσα...

   ΡΕ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΣΣΑ... κι όπως λέει και το τραγούδι: "αγάπαμε γιατί είμαι εγώ"... όχι αν γίνω χρυσαυγίτισσα.

   Υ.Γ.3. Ακόμα αναρωτιέμαι, γιατί έξυπνοι και οξυδερκείς άνθρωποι, δεν βλέπουν την αλήθεια...

   Διαγραφή
  2. Από που προκύπτει η σχέση σατανισμού και Μιχαλολιάκου;;Σημασία δεν έχει η μόρφωση αυτή καθεαυτή ενός ανθρώπου αλλά αν έχει μέσα του Ελλάδα. Οι παραμορφωμένοι τι μπορούν να προσφέρουν;;

   Διαγραφή
  3. Αν κανουν ποτε συγκεντρωση κοντα σε θαλασσα θα πεσουν ολοι τουσ μεσα.Απο μυαλο δεν στριβουν ουτε στην γωνια πανε ευθεια τα ζωντανα!

   Διαγραφή
  4. Γειά σου ρε ΣΑΠΙΛΑ (πού το βρήκες αυτό το όνομα, βρε πουλάκι μου;;;) είσαι ΩΡΑΙΟΣ!

   χαχαχαχαχαχαχα να μην τους δώσουμε μπρατσάκια... να πνιγούν οι περισσότεροι... χαχαχαχα
   Κι όσοι ξέρουν μπάνιο, να τους σημαδέψουμε με ψαροντούφεκα, να μην βγουν απ' τη θάλασσα... χαχαχαχαχα

   Διαγραφή
  5. Μετά από όλη την ιστορικη αναδρομή στις συμπαθεστατες γιαγιάδες των χρυσαυγιτων και μη, καθώς και στις εμπειριες σου με τους ατυχησαντες και ατυχησασες παρολιγον χρυσαυγίτες και χρυσαυγιτισσες, ΠΕΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ με διαφορά λιγων ωρών ανεβάζεις αρθρα της ιδιας πηγής που το ενα αναιρεί το άλλο, καθώς επίσης και τα δικά σου σχόλια επ αυτων. Όσο δικαίωμα έχεις εσύ να ανακαλυπτεις σκελετους σε ολους τους πολιτικούς, άλλο τόσο εχω κι εγώ να τους ανακαλυπτω σε θολες τοποθετήσεις και αιολες κρίσεις.

   Διαγραφή
  6. Δεν θα πάρης απάντηση...
   Το ιστολόγιο αυτό δημοσιεύει οτιδήποτε είναι εναντίον της Χ.Α.
   "Η Χ.Α. είναι κακή επειδή δεν σχεδιάζει να παραιτηθή"
   "Η Χ.Α. είναι κακή επαιδή σχεδιάζει να παραιτηθή"

   Διαγραφή
  7. Δεν ηταν ο σκοπος μου να παρω απαντηση. Άλλος ηταν. Και επετευχθη.

   Διαγραφή
  8. Κρατήστε τον γερά, μην σας φύγει...

   Διαγραφή
  9. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 12.28 ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ.ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ;;ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΟΥΤΕ ΚΟΤΕΤΣΙ.ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΠΩ ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΚΑ ΨΗΦΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ.ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΟΚΑΛΟΓΡΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΩΡΕ ΖΩΟΥΝΤΟΒΟΛΑ;ΝΤΙΠ ΓΙΑ ΝΤΙΠ ΖΑΓΑΡΙΑ.

   Διαγραφή
  10. Εγω τον κραταω, χρονια τωρα. Εσεις πηδατε....και δεν τον φθανετε.

   Διαγραφή
  11. Ν' αλλάζετε χέρι, που και που...

   Διαγραφή
  12. Μπα, δεν γινεται. Χρειάζομαι και τα δυο μου χερια για να τον εχω αγκαλια. Τον....σκοπο.

   Διαγραφή
  13. 2:25, 2:56, 3:50
   Αποδεικνύετε στέρηση επιχειρημάτων. Ο στριμωγμένος, στερούμενος επιχειρημάτων, που λόγω εγωισμού δεν παραδέχεται το σφάλμα του έχει δύο "διεξόδους":
   α) Γράφει ύβρεις
   β) Γράφει εκτός θέματος

   Διαγραφή
  14. Κυρία Πόπη, επιτρέψτε μου να κάνω μερικές παρατηρήσεις και κάποια ερωτήματα σε παραπάνω σχόλιό σας.

   1) Εάν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής παραιτηθούν, δεν θα κηρυχθούν εκλογές σ' όλη την Ελλάδα, αλλά μόνο στις περιφέρειες όπου η Χ.Α. εξέλεξε βουλευτές. Δηλαδή η Χ.Α. θα εξαφανιστεί από την βουλή και οι έδρες της θα προστεθούν στα άλλα κόμματα του ''συνταγματικού τόξου''.
   Επιθυμείτε την ενίσχυση του ''συνταγματικού τόξου'';

   2) Αποκλείω τον ισχυρισμό σας ότι είναι συστημικό κόμμα η Χ.Α., διότι ένα συστημικό κόμμα που υπηρετεί το σύστημα δεν διώκεται, αλλά περιβάλλεται με αγάπη και ενισχύεται. Δείτε πως συμπεριφέρεται το σύστημα στα άλλα κόμματα.

   3) Δεν πιστεύω ότι έχετε στοιχεία ότι η Χ.Α.είναι συστημικό κόμμα. Εάν τα έχετε, φανερώστε τα. Εάν λέτε ότι έχετε και δεν τα φανερώνετε, τότε ο καθένας μπορεί να υποπτευθεί οτιδήποτε.

   4) Δεν είναι προσκολλημένοι όλοι σε κόμματα. Εσείς θα σχηματίσετε την γνώμη ότι, επειδή σας γράφω τα παρόντα, είμαι προσκολλημένος στη Χρυσή Αυγή. ΟΧΙ, είμαι μαζί με εκείνους που αγωνίζονται και υπερασπίζονται τα όσια της ΠΑΤΡΙΔΟΣ.

   5) Επισημαίνω μια δυνατή αντίφασή σας. Σας κάλεσαν στην Χρυσή Αυγή ως σημαίνον και αξιόλογο πρόσωπο. Εκεί μέσα, όμως, λέτε ότι υπάρχουν ''πρόσωπα που έχουν αδυναμία σκέψης και ορθής κρίσης''. Πώς αυτά τα 'πρόσωπα που έχουν αδυναμία σκέψης και ορθής κρίσης'' σας αξιολόγησαν ως σημαντική προσωπικότητα που έπρεπε να ενταχθεί στις τάξεις του κόμματος;

   6) Αξιολογώντας τα αμέσως ανωτέρω, μήπως θέλετε να πείτε ότι η αφρόκρεμα του ελληνικού λαού είναι ενταγμένη στα κόμματα του ''συνταγματικού τόξου'';

   7) Όσον αναφορά τον σατανισμό του κ. Μιχαλολιάκου, που τον εντοπίσατε, σε κάποιο λογοτεχνικό έργο ή σε σατανικές τελετουργίες;

   Εάν θέλετε, μου απαντάτε εις ένα έκαστον των ερωτημάτων.

   Διαγραφή
  15. Ανώνυμος 17 Μαΐου 2017 - 8:55 π.μ

   Αγαπητέ Ανώνυμε,δεν κάνω τον συνήγορο της κα Σούφλη, δεν νομίζω οτι τον χρειάζεται, απλά επειδή προσωπικά στο παρελθόν αυτό το θέμα με απασχόλησε, σου απαντώ εν μέρει για ορισμένα.

   Απάντηση για τις παρ.2 και 3 και 5: Γράφεις τα "αυτονόητα", επειδή λοιπόν η ΧΑ παρουσιάζεται (από τα υπόλοιπα κόμματα και τα ΜΜΕ) ως μη συστημικό κόμμα δεν σημαίνει κιόλας ότι δεν είναι!! Ως παράδειγμα, κατα "αντιστοιχία" είναι ο κ.Τραμπ (νυν πρόεδρος των ΗΠΑ). ΄Ολοι (στα ΜΜΕ) τον παρουσίαζαν ως μη συστημικο (εδώ γελάν και οι κότες,ένας μεγιστάνας των ΗΠΑ μη συστημικός).

   Εαν παρακολουθείς την ιστορία του "Κυνοβουλίου", σχεδόν διαχρονικά, το ΣΥΣΤΗΜΑ, την κατάλληλη στιγμή, παρουσιάζει το δήθεν "αδιάφθορο" και "αντισυστημικό" πρόσωπο ή και κόμμα, βλ.πχ ΚΚΕ αρχές δεκαετίας του 90 συνεργασία με ΝΔ. Διευκρινίζω ότι, όλα τα κόμματα διαθέτουν ελάχιστο αριθμό βουλευτών, όντως μη συστημικών (βλ. πχ εαν ήταν υποψήφια η κα Σούφλη) αρχικά για ψηφοθηρία, αλλά στη συνέχεια, συνήθως μετά απο λίγο καιρο ή μια σύντομη θητεία, εξωθούνται ή τους εξωθούν (εαν δεν ενσωματωθούν στο σύστημα) στην έξοδο της Βουλής, ενώ ένας τεράστιος αριθμός βουλευτών, που "ΤΥΧΑΙΑ" ανήκει σχεδόν διαχρονικά στις "Μυστικές ΣΤΟΕΣ" ΤΕΚΤΟΝΩΝ όπου δήθεν απογορεύεται και δεν εμπλέκονται τα μέλη τους να ασχολούνται με τα πολιτικά/κομματικά τεκταινόμενα (και εδώ γελάν οι κότες) ή "Λέσχες" τύπου Αθηνών (Στουρνάρας)και επανεκλέγονται ως βουλευετες 3-4 φορές ή καταλαμβάνουν σημαντικές θέσεις εξουσίας!!

   Εαν τίποτα απο όλα αυτά δεν έχεις αντιληφθεί, ζεις σε άλλο πλανήτη!!

   Διαγραφή
  16. Επειδή ακριβώς ζω σ' αυτόν τον κόσμο και ακούω πολλά ψεύδη για πρόσωπα και πράγματα, δέχομαι μόνο τα χειροπιαστά, τα τεκμήρια, τις αποδείξεις.
   Εσύ με το σχόλιό σου δεν μου παρουσίασες κάτι χειροπιαστό για το εν λόγω κόμμα. Εγώ απεχθάνομαι τις υποθέσεις ''αν η γιαγιά μου είχε καρούλια...'' ή τους άστοχους παραλληλισμούς (Τραμπ κ.λ.π.). Έχεις να πεις κάτι τεκμηριωμένο; Πες το, αλλιώς μην το λες.

   Διαγραφή
  17. Ανώνυμος 17 Μαΐου 2017 - 8:35 μ.μ.

   Φίλε δυστυχως τελικά ζείς σε άλλο πλανήτη!! Γράφεις: ".............δέχομαι μόνο τα χειροπιαστά, τα τεκμήρια, τις αποδείξεις".

   Εαν αυτά που έγραψα ηταν χειροπιαστά, είχαν τεκμήρια και αποδείξεις οχι μονο η Χ.Α δεν θα έμπαινε στη Βουλη, αλλά θα είχανε σοβαρά προβλήματα όλα τα κόμματα!!Επιπλέον, όλοι αυτοί στις στοές, σχεδιάζουν μακροπρόθεσμα και σχεδόν πάντα διαθέτουν λύσεις ανάγκης, της τελευταίας στιγμής (Βλ.πχ Παπαδημος).

   Προφανώς έχεις 'αγνοια και για την Χεγκελιανή Διαλεκτική που εφαρμόζουν οχι μονο στην Ελλάδα, αλλα και αλλού.

   Αναρωτήθηκες ποτέ πως είναι δυνατόν να προλέγουν/προφητεύουν τις εξελίξεις απο μερικά χρόνια πριν??Εαν δεν σε καλύπτουν και τα παρακάτω βίντεο...τοτε σίγουρα ή υποκρινεσαι ότι δεν ξέρεις ή ζεις εκτός τόπου και χρόνου, στο διάστημα, έτη φωτός μακριά απο την Ελληνική ώρα!!

   https://youtu.be/_R9xwXcyXok

   https://youtu.be/1QbK3T_cT0U

   https://youtu.be/oUd1TRZ7zHQ

   Διαγραφή
  18. @8.55 Ουδέπότε έγραψα πως με κάλεσαν στην Χ.Α. να κατέλθω ως υποψήφια. Είπα, πως μου έγινε πρόταση από χρυσαυγήτες που είχαν πρόσβαση στην ηγεσία.

   Κατά καιρούς αν διαβάζατε τα σχόλιά μου, θα είχατε όλες τις απαντήσεις στα ερωτήματά σας.
   Μπορείτε να τα αναζητήσετε στην ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΛΗΣ, με tag ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ή ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, ή ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ.

   Έχετε δικαίωμα να πιστεύετε ότι θέλετε, όπως κι εμένα δικαίωμά μου να έχω διαφορετική άποψη.

   Διαγραφή
  19. 1:05 Π.Μ.
   Εξακολουθείς να μην παρουσιάζεις κάτι χειροπιαστό για το συγκεκριμένο κόμμα. Αυτό δεν μπορεις να το καταλάβεις;

   Το βίντεο περί μασονίας γιατί το παραθέτεις; Εξηγεί τι είναι η μασονία. Το ''υπάρχουν μασόνοι που είναι πολύ καλοί Ελληνες'' τί σημαίνει; Ότι είναι μασόνος; Σύμφωνα με την Χεγκελιανή Διαλεκτική αυτή η ρήση σημαίνει ότι είναι μασόνος; Εάν έλεγε ότι ''υπάρχουν μουσουλμάνοι που είναι πολύ καλοί Ελληνες'' αυτή η ρήση θα σήμαινε ότι είναι μουσουλμάνος;
   Έλεος !!!

   Διαγραφή
  20. Κυρία Πόπη,
   1) Αφού όλες οι απαντήσεις, δηλαδή τα στοιχεία, υπάρχουν στα Αττικά Νέα, γιατί γράφετε
   '' όποιος δεν θέλει, ας περιμένει
   μέχρι να α π ο δ ε ι χ θ ο ύ ν τα γραπτά μου (scripta maneent)'';;
   Ερωτώ ξανά πότε θα αποδειχθούν τα γραπτά σας;

   2) Εάν έγραφα
   ''Επισημαίνω μια δυνατή αντίφασή σας. Σας έγινε πρόταση από χρυσαυγίτες να κατέλθετε ως υποψήφια θεωρώντας σας προφανώς σημαίνουσα και αξιόλογη προσωπικότητα. Εκεί μέσα, όμως, λέτε ότι υπάρχουν ''πρόσωπα που έχουν αδυναμία σκέψης και ορθής κρίσης''. Πώς αυτά τα 'πρόσωπα που έχουν αδυναμία σκέψης και ορθής κρίσης'' σας αξιολόγησαν ως σημαντική προσωπικότητα που έπρεπε να ενταχθεί στις τάξεις του κόμματος'';
   θα άλλαζε η άποψή σας για τους χρυσαυγίτες ''που έχουν αδυναμία σκέψης και ορθής κρίσης'';

   Διαγραφή
  21. @9.24, αν δεν αντιλαμβάνεστε τις απαντήσεις μου, είναι δικό σας το πρόβλημα.

   Διαγραφή
  22. Κυρία Πόπη,
   Τώρα που μου το λέτε, συμφωνώ, πράγματι δεν καταλαβαίνω.

   Εσείς όμως που καταλαβαίνετε τα ερωτήματά μου, γιατί δεν φανερώνετε τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η Χρυσή αυγή είναι συστημική; Πού βρίσκονται αυτά τα στοιχεία; Δεν β ρ ή κ α στοιχεία σχετικά. Δώστε την συγκεκριμένη διεύθυνση της ιστοσελίδας.

   Λέτε στο σχόλιό σας:
   ''Το ζητούμενο, δεν είναι εκεί..., αλλά στο γεγονός πως ΩΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... κι όποιος θέλει να το αντιληφθεί ας το αντιληφθεί, όποιος δεν θέλει, ας περιμένει μέχρι να αποδειχθούν τα γραπτά μου (scripta maneent), θα παίξει τον ρόλο που θα της δώσουν τα αφεντικά της.... κοινά σε όλους... μην γελιόμαστε...''

   Εάν υπάρχουν όντως στοιχεία (υπάρχουν;;), αυτά και μόνον
   α π ο δ ε ι κ ν ύ ο υ ν ότι είναι συστημική.
   Δεν χρειάζεται να περιμένουμε 100 χρόνια, για να ... ''αποδειχθούν'' τα στοιχεία !!!

   Δηλαδή, θέλετε να δεχθώ ότι είναι συστημική η Χ.Α. επειδή το λέτε εσείς;

   Την απάντησή σας δεν την κατάλαβα, έχετε δίκαιο,
   διότι υπάρχει τ ε ρ ά σ τ ι α διαφορά ανάμεσα
   στο
   ''Σας κάλεσαν στην Χρυσή Αυγή να ενταχθείτε στις τάξεις του κόμματος''
   και στο
   ''μου ζήτησε να κατέβω ως υποψήφια της Χ.Α., λυσσάει ακόμα να με κάνει χρυσαυγίτισσα'' (βλέπετε σχόλιό σας Υ.Γ.2)

   Διαγραφή
  23. Ανώνυμος 18 Μαΐου 2017 - 8:54 π.μ.

   Ας στο φιλε, συνεχιζεις να κανεις οτι δεν καταλαβαινεις!! Αφου το θελεις ετσι λοιπον, θα παιξω με τους δικους σου ορους!!

   Αποδειξε μου εσυ με αποδειξεις, στοιχεια, τεκμηριωμενα οτι η Χ.Α δεν ειναι συστημικο κομμα!! Οχι ομως αποδειξεις του τυπου, επειδη το "χτυπαει" το δηθεν συνταγματικο τοξο και τα ΜΜΕ (αυτο δεν ειναι αποδειξη ουτε τεκμηριωση), που για μενα δεν ειναι καθολου συνταγματικο τοξο με ολα οσα εχουν γινει τα 7 τελευταια χρονια!!

   Περιμενω αποδειξεις με στοιχεια, οτι κανενα μελος της Χ.Α (και βουλευτες) δεν ανηκει σε στοα!!

   Διαγραφή
  24. Μπράβο στη λογική σου!!!
   1) Πώς θα σου αποδείξω ότι ο λύκος δεν πήγε στην στάνη;
   Θα σου δείξω τα ... ίχνη (στοιχεία) που δεν υπάρχουν;
   Μπορείς να μου δείξεις εσύ κάτι που δεν υπάρχει;
   Εάν δεν πήγε κάποιος στην στοά, δεν μπορείς να προσκομίσεις στοιχεία (δεν υπάρχουν ίχνη).
   Εάν όμως πήγε στην στοά μπορείς να προσκομίσεις στοιχεία (υπάρχουν ίχνη).

   2) Εσύ ισχυρίζεσαι ότι η Χρυσή Αυγή είναι συστημική και καλείς εμένα να αποδείξω τον δικό σου ισχυρισμό;

   3) Εάν εγώ ισχυρισθώ ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι συστημική, θα καλέσω εσένα να αποδείξεις ότι δεν είναι συστημική;

   Το βλέπεις ολοκάθαρα, συνεχίζω να κάνω οτι δεν καταλαβαινω.
   Εσύ που καταλαβαίνεις, γιατί δεν μπορείς να αποδείξεις τον ισχυρισμό σου, ότι η Χ.Α. είναι συστημικό κόμμα;

   Διαγραφή
  25. Ανώνυμος 18 Μαΐου 2017 - 10:12 μ.μ

   Πώς θα σου αποδείξω ότι ο λύκος πήγε στην στάνη;

   Θα σου δείξω τα ... ίχνη (στοιχεία) που υπάρχουν;

   Εάν δεν πήγε κάποιος στην στοά, μπορείς να προσκομίσεις στοιχεία (υπάρχουν ίχνη, φαινεται απο τα ονοματα παρουσιων συμμετεχοντων, βρες τα και αναρτησε τα εδω).

   Εσύ ισχυρίζεσαι ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι συστημική και καλείς εμένα να αποδείξω τον δικό σου ισχυρισμό;

   Εάν εγώ ισχυρισθώ ότι η Χρυσή Αυγή είναι συστημική, θα καλέσω εσένα να αποδείξεις ότι είναι συστημική;

   Το βλέπεις ολοκάθαρα, συνεχίζω να κάνω οτι δεν καταλαβαινω.

   Εσύ που καταλαβαίνεις, γιατί δεν μπορείς να αποδείξεις τον ισχυρισμό σου, ότι η Χ.Α. δεν είναι συστημικό κόμμα;

   Διαγραφή
  26. 10:46 Μ.Μ.
   Εσύ βλέπω ότι ομολογείς ότι δεν μπορείς να αποδείξεις ότι η Χρυσή Αυγή είναι συστημική. Είσαι άξιος συγχαρητηρίων για την ειλικρίνειά σου.

   Εγώ απέδειξα ήδη τον ισχυρισμό μου σε προηγούμενο σχόλιό μου:

   ''Αποκλείω τον ισχυρισμό σας ότι είναι συστημικό κόμμα η Χ.Α., διότι ένα συστημικό κόμμα που υπηρετεί το σύστημα δεν διώκεται, αλλά περιβάλλεται με αγάπη και ενισχύεται. Δείτε πως συμπεριφέρεται το σύστημα στα άλλα κόμματα''.

   Ίσως εσείς, όμως, να πιστεύετε ότι οι τζιχαντιστές, οι οποίοι πολεμάνε τον κ. Άσαντ, τον πολεμάνε επειδή τον αγαπάνε και τον στηρίζουν.

   Εσείς που καταλαβαίνετε, τα βλέπετε διαφορετικά τα πράγματα σε σχέση με εμένα που δεν καταλαβαίνω.

   Διαγραφή
  27. Ανώνυμος 19 Μαΐου 2017 - 12:04 π.μ

   Εσύ βλέπω ότι ομολογείς ότι δεν μπορείς να αποδείξεις ότι η Χρυσή Αυγή είναι ΜΗ συστημική. Είσαι άξιος συγχαρητηρίων για την ειλικρίνειά σου.

   Καλα εχεις πολυ πλακα :-) ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ και παρανοεις τα γραφομενα μου !!!Και τιποτα δεν ομολογησα!!


   Εσυ εισαι που δεν μπορεις να μου αποδειξης οτι η Χ.Α ειναι ΜΗ Συστημικο κομμα!!

   Γραφεις: ''Αποκλείω τον ισχυρισμό σας ότι είναι συστημικό κόμμα η Χ.Α., διότι ένα συστημικό κόμμα που υπηρετεί το σύστημα δεν διώκεται, αλλά περιβάλλεται με αγάπη και ενισχύεται. Δείτε πως συμπεριφέρεται το σύστημα στα άλλα κόμματα''.


   Αυτο τωρα εσυ το θεωρεις αποδειξη?? Εισαι για γελια και για κλαμματα!!

   Δλδ ας πουμε δεχεσαι οτι τα ΜΜΕ περιβαλλουν με αγαπη το ΚΚΕ και το ενισχυουν (εγραψες: Δείτε πως συμπεριφέρεται το σύστημα στα άλλα κόμματα" αρα και στο ΚΚΕ', αρα τα ΜΜΕ ειναι κομμουνιστικα (ο Αλαφουζος, ο Μπομπολας ο Βαρδινογιαννης κτλπ)?? και λενε τα ΜΜΕ οτι ανηκει το ΚΚΕ στο δημοκρατικο τοξο και αυτο το πιστευεις, μετα απο ολα οσα εχουν γινει απο το 2010 και επειτα??

   Εισαι στην καρακοσμαρα σου!!

   https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=13&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiE1eWouPrTAhUHSJoKHToDC-o4ChAWCDMwAg&url=http%3A%2F%2Fjungle-report.blogspot.com%2F2013%2F01%2Fblog-post.html&usg=AFQjCNGC2Z7bCOFAaruKHYhStoLrhi1R7Q


   Καλα ο παραλληλισμος με τον Ασαντ ηταν οτι πιο αστοχο!!

   Διαγραφή
  28. 1) Ομολόγησες ότι δεν μπορείς να αποδείξεις ότι είναι συστημική, διότι ασπάστηκες τις δικές μου απόψεις, τις παρουσίασες μάλιστα σε σχόλιό σου ως δικές σου (18 ΜΑΪ́ΟΥ 2017 - 10:46 Μ.).

   2) Το κομμουνιστικό κόμμα κυβέρνησε μαζί με το ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ.
   el.wikipedia.org/wiki/Οικουμενική_κυβέρνηση_Ξενοφώντα_Ζολώτα_1989

   3) Οι κοινωνικές σχέσεις αποδεικνύουν μόνο αυτές τις σχέσεις και τίποτε άλλο.Π.χ. βουλευτής του ΚΚΕ με Μπαλτάκο.
   http://www.hitandrun.gr/liana-kanelli-cheri-cheri-ton-p-baltako/

   Σε ευχαριστώ γιατι απέδειξες σε όλους ότι εγώ καταλαβαίνω κι όχι εσύ.
   Να είσαι καλά και να σε φωτίζει ο Θεός.

   Διαγραφή
  29. Ανώνυμος 19 Μαΐου 2017 - 10:16 π.μ

   ποτε δεν ειπα εγω οτι τα αλλα κομματα δεν ειναι συστημικα, φυσικα και ειναι οπως και η ΧΑ. Στο λινκ που εβαλα, δεν απαντησες εκει που φαινεται οτι τελικα δεν διαφερει...:-)

   Ομολόγησες ότι δεν μπορείς να αποδείξεις ότι η ΧΑ είναι ΜΗ συστημική, διότι ασπάστηκες τις δικές μου απόψεις.

   Σε ευχαριστώ γιατι απέδειξες σε όλους ότι εγώ καταλαβαίνω κι όχι εσύ. Να είσαι καλά και να σε φωτίζουν οι Θεοι.

   Διαγραφή
 7. Και για την δικογραφία κατά του Σαμαρά που λες τι είπε ο Λαγός καμάρι μου;; Το άκουσες για τις υπογραφές που δεν βάλαν;;;;;;30 υπογραφές χρειαζόταν νομίζω. Μην ξεγελιέσαι. Είστε οι δύο όψεις του ίδιου σιωνιστικού νομίσματος. Γιατί οι Συριζαίοι δεν βοήθησαν τους χρυσαυγίτες να βάλουν αυτοί τις υπογραφές;; ΛΟΙΠΟΝ σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσστ!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΟΥΤΕ ΧΡΥΣΕΣ ΑΥΓΕΣ ΟΥΤΕ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΔΕΙΛΙΝΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΖΟΥΝ..ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ..ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ..ΕΛΕΟΣ..
  ΧΑΡΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Απλά στρέφουν την προσοχή του λαού αλλού, ώστε να μην αντιδράσουμε στο τέταρτο μνημόνιο, και για να είναι εντελώς σίγουροι, βάζουν και λίγο φόβο για τουρκική επιθεση, ρίχνουν και λίγη σκόνη από την αφρική και αλλάζουν και τον καιρό γιατι έρχεται κρυάκι, και έχουμε και τις εξελίξεις στο survivor και έτσι δένει το γλυκο. Ονειρα γλυκά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΕΡΩΤΩ;ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ 141 ΨΗΦΟΥΣ;ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΙΝΤ ΔΙΑΒΑΖΑ ΑΥΤΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και βέβαια μπορούν...σκοπός, επετεύχθη...
   Αλλά τα χρυσαύγουλα, στον κόσμο τους.

   Διαγραφή
  2. ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.

   Διαγραφή
  3. 2:23
   Δεν μπορούν. Δεν μπορεί (ακόμα) η βουλή να στερήση απο ένα κόμμα το δικαίωμα ψήφου.
   Σκοπός ΔΕΝ επετεύχθη.
   Ανεξήγητο αντιχρυσαυγητικό μένος.

   Διαγραφή
  4. ................................................
   Η εμπάθεια προς ένα κόμμα δεν σας αφήνει να σκέπτεσθε λογικά.
   Δηλαδή 12 από τους 153 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝ.ΕΛ. μετά το επεισόδιο Κασιδιάρη δεν θα ψηφίσουν τα μέτρα του μνημονίου;

   Αν συμβεί αυτό , τότε θα είναι θρίαμβος του Κασιδιάρη.
   Τα μέτρα θα περάσουν με πρωτοφανή μειοψηφία, η κυβέρνηση θα κλονισθεί και θα πέσει.
   ....................................................

   Διαγραφή
 11. Σε μεγαλο βαθμο ευστοχο το αρθρο αλλα το: ".........από τον κεντρώο Κυριάκο” με χαλασε!!

  Εαν ο Κυριακος ειναι κεντρωος, εγω ειμαι ο Πωλ Ποτ!! Εαν ερθει (που θα ερθει) ο Κυριακος στην Εξουσια στις εργασιακες σχεσεις οχι μεσαιωνας που εχουμε τωρα, η χωρα θα γινει "ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ" (ταινια εποχης 1927/ Φριντς Λανγκ)

  https://youtu.be/4tAo6zN6hk8

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Αυτά τα δημοσιεύματα περί δήθεν επικείμενης παραίτησης των βουλευτών και των αναπληρωματικών βουλευτών της Χ.Α. και προκήρυξη εθνικών εκλογών σε τοπικό επίπεδο για τις ορφανές έδρες ή εθνικές εκλογές στο σύνολο της χώρας έχει ξανά-ακουστεί και στο παρελθόν και στο τέλος δεν έγινε απολύτως τίποτα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το σκεπτικό αυτό έγινε με την προϋπόθεση ότι θα γίνουν εκλογές σ' όλη την χώρα. Όμως είχε βγει τότε σύσσωμο το ''συνταγματικό τόξο'' και έλεγε ότι εκλογές θα γίνουν μόνο στις περιφέρειες, όπου εκλέγονται οι βουλευτές τις Χρυσής Αυγής. Οπότε η παραίτηση των βουλευτών δεν οδηγούσε ούτε σε παραίτηση της κυβέρνησης ούτε σε γενικές εκλογές.

   Διαγραφή
 13. ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ.ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΤΣΑΚΩΘΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ.Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ.
  ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΩΣ ΚΟΜΜΑ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΩ ΟΠΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ.ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΟΥ ΕΝΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ.
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΣΥΓΧΡΩΝΕΣ ΡΟΥΒΙΤΣΕΣ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΑΗΔΙΑ.
  ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΟΝ ΠΟΛΛΑ ΒΑΡΥ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΡΙΩΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΗΣ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗΣ.
  ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.ΚΙΣ,ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΤΛ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ,ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ.ΑΠΛΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
  ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΣΑΣ ΘΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ.ΔΗΛΑΔΗ.ΤΙ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ(ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ) ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ Κ.Τ.Λ.
  ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΣΠΙΤΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ.ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΤΟ ΝΑ ΥΒΡΙΖΕΤΑΙ Η ΝΑ ΣΤΡΕΦΕΣΤΕ ΚΑΤΑ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ (ΣΥΝΗΘΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΩΝ)ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ.
  ΒΡΕ ΜΑΓΚΕΣ;;;ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΩ ΠΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΕΙ.ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΑΚΟΥΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ.ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ;;;ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ.
  ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΙΘΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΑΠΑΡΤΗΖΕΣΤΕ ΩΣ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ.ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΙΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΤΛ.ΜΑΓΚΙΑ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΙΛΙΚΙ.
  ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ ΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Θα απαντήσω εγώ αν και δεν ειμαι της χρυσής αυγής. Πρώτον δεν μπορεί κάποιος να κατηγορεί τους άλλους για έλλειψη μόρφωσης ή επιστημονικής κατάρτισης και να κάνει τόσα ορθογραφικά λάθη. Δεν έχει μιλήσει η χρυσή αυγή και ο Καισιδάρης για τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών;;;Λάθος κάνεις!!Οι χρυσαυγίτες έχουν πρόγραμμα. Το ότι η αμόρφωτη μάζα παρακολουθεί τούρκικα και το ότι η διαμορφωθείσα απόψη κατά αυτής εν πολλοίς διαμορωφώνεται από τα ΜΜΕ;;Όταν οι άλλοι τους επιτίθονται αυτοί δεν μπορούν να τους ραίνουν με ροδοπέταλα. Τόσους αξιόλογους επιστήμονες είχε η χρυσή αυγή στα ψηφοδέλτιά της!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αλήθεια, κύριε Καραθανάση, δεν σας κάνει εντύπωση πως δεν ψηφίστηκαν οι αξιόλογοι επιστήμονες και ψηφίστηκαν οι ... λαγοί;;;;
   Αν η Χρυσή Αυγή, ήθελε πραγματικά να αναδείξει αξιόλογα πρόσωπα, θα τα είχε προβάλει...
   Για μένα, κι αυτό αρκεί για να αντιληφθώ πολλά... εκτός αυτών που γνωρίζω...

   Διαγραφή
  2. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;;;;ΣΤΟ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΚΟΙΝΟ;;;ΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΑΝΕ ΤΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ;;
   ΤΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΙ;;;ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΟΥ ΚΙΣ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ..........ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;;;ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ;;;;;ΜΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΟΒΑΡΑ;;;;;
   ΚΑΛΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΑΜΑ ΒΓΩ ΕΞΩ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΤΕ.ΟΛΟΙ ΒΥΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΓΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΚΟΤΟΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ.ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ;;;ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ.ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ.ΕΓΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΜΑΙ .
   ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΤΕΙ ΑΣ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ.
   ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΩΡΕ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ;;;;;;ΒΑΘΕΙΑ ΥΠΟΚΛΙΣΗ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.
   ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
   ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ;;;ΕΙΣΑΙ ΒΑΣΙΛΗ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.

   Διαγραφή
  3. Υ.Γ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΟΥ ΛΑΘΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΑΣΥΝΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΠΟΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΒΑΣΙΛΗ.ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΩ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΡΥΤΑΝΗ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΟΥΤΕ ΖΗΤΑΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΩ.
   ΒΑΣΙΛΗ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ.ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.ΚΑΘΗΣΕ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΑΣΟΣ.

   Διαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ