Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

Βδελυρή θεατρική παράσταση, πού βάλλει ἐναντίον τοῦ Ὀρθοδόξου μοναχισμοῦ, ἀποπνέει τήν βορβορώδη δυσῳδία της στήν Θεσσαλονίκη


 Ζούμε σε Ορθόδοξη (υποτίθεται χώρα - και σύμφωνα με το Σύνταγμα υπάρχει "επικρατούσα θρησκεία") αλλά οι Εβραίοι ... είναι πιο ίσοι από τους άλλους! 
Γιατί για τους μιαρούς οβριούς,. η Θεσσαλονίκη, είναι η ... Νέα Ιερουσαλημ...ΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ... ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΔΙΩΞΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑΡΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ.


Καλλιόπη ΣουφλήΗ εξοργιστική και αποκρουστική θεατρική παράσταση ονόματι «Εκκλησιάζοντες», που φιλοξενείται στο Αυλαία, το οποίο στεγάζεται στην μασονική ΧΑΝΘ, στην Θεσσαλονίκη, συνιστά μία ακόμη βρώμικη κίνηση εκ μέρους των «προοδευτικών» στην νεοταξίτικη σκακιέρα, που μάχεται ανηλεώς τα ιερά και όσιά μας!
 
 
Φαίνεται ότι οι παντός είδους νεοεποχίτες τρέφουν ιδιαίτερη αδυναμία στην Αγιοτόκο πόλη της Θεσσαλονίκης προωθώντας συστηματικά και με συνέπεια την αποκρουστική τους ατζέντα. 
 
 
Φαίνεται επίσης ότι οι πιέσεις, που ασκούν και το αποδομητικό τους έργο εστιάζει κατ’ αποκλειστικότητα σχεδόν στην εξουδετέρωση του ορθοδόξου φρονήματος των κατοίκων της συμπρωτεύουσας, γιατί όπως υποψιάζομαι εδώ και καιρό επιδιώκουν διακαώς -επιστρατεύοντας όλες τις σκοτεινές δυνάμεις- να την καταστήσουν λίκνο του πολυπολιτισμού στην Ελλάδα, αναδεικνύοντας συνεχώς τον εβραϊκό και μωαμεθανικό πληθυσμό, που προσφάτως έχει ενσκήψει στην πόλη στο πλαίσιο του εποικισμού, που επιχειρείται. 
 
 
Οραματίζονται την τουρκοκρατούμενη και εβραιοκρατούμενη (αυτές οι δύο φάρες αλληλοεξυπηρετούνται αιώνες τώρα) Θεσσαλονίκη…

Από πού επιβεβαιώνεται λοιπόν η παραπάνω τοποθέτησή μου εξ αφορμής της συγκεκριμένης αηδιαστικής και εξοργιστικής θεατρικής παράστασης;

 
Οι ιθύνοντες νόες της αισχρής αυτής παράστασης, που φέρεται ως θεατρικό έργο, το συγγραφικό και καλλιτεχνικό δίδυμο των Δαρνάκη & Λαφτσίδου ηγούνται μεταξύ άλλων εναλλακτικών «κουλτουριάρηδων» ενός εγχειρήματος ονόματι ''Τhe Journey of Halima'' (εδώ: http://thejourneyofhalima.com/about-us/), το οποίο εντάσσεται στις δραστηριότητες μιας καλλιτεχνικής-θεατρικής ΜΚΟ-εταιρείας, που αποκαλείται ''Μermix'' και που είναι η διοργανώτρια της ειδεχθούς αυτής παράστασης.

 
Αν περιηγηθείτε στον ιστότοπό τους θα διαπιστώσετε τις προθέσεις και τις καταβολές των συντελεστών της παράστασης, καθώς και την συνεισφορά κρατικών θεσμών (χορηγός τους είναι η ΕΡΤ3) και άλλων εξωθεσμικών-υπονομευτών (http://www.teachers4europe.gr/) στο άνομο έργο τους. 
 
 
Επίσης, εμπλέκονται σε πολλά παράλληλα ''ανθρωπιστικού'' τύπου εγχειρήματα και εστιάζουν ιδιαίτερα το ενδιαφέρον τους σε ζητήματα μετανάστευσης και «προσφυγιάς» (βλ. http://thejourneyofhalima.com/category/news/)...

 
Ακόμα σας παραπέμπω -εφ' όσον βέβαια αντέχετε την «καλλιτεχνική» διαστροφή- στα αισθητικά «επιτεύγματα» του σκηνογράφου και ενδυματολόγου της παράστασης κ. Νίκου Καλαϊτζίδη, ο οποίος εμφανίζει τους υποτιθέμενους μοναχούς του θεατρικού ενδεδυμένους ως κερασφόρους….ο εν λόγω κύριος απ’ ότι εικάζω είναι και μυημένος… (βλ. https://www.behance.net/user/?username=nikkos).

 
Μπορεί η Θεσσαλονίκη να έχει αλωθεί τα τελευταία χρόνια από την υπονομευτική και δόλια δραστηριότητα των αναρχοαυτόνομων, οι οποίοι εκθρέφονται από τα πανεπιζήμια ιδρύματα της πόλης, αλλά δόξα τω Θεώ έχουμε ακόμα Χριστόψυχους και φλογερούς υπερασπιστές της πίστης μας, οι οποίοι αλλοίωσαν την φρικώδη αυτή αφίσα της παράστασης!

Ακολουθεί το σχετικό άρθρο:

Ούτε μια βδομάδα δεν πέρασε από την Λαμπρή, και κάποιοι "θεατρίνοι", αυτοπροσδιοριζόμενοι ως κουλτουριάρηδες, σκέφθηκαν να ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ με μια θεατρική παράσταση, που προσβάλλει τον Ορθόδοξο μοναχισμό. 

Ντύθηκαν (ξεντύθηκαν για να κυριολεκτούμε), ξύρισαν όλοι οι άρρενες και το στήθος τους και φωτογραφήθηκαν παριστάνοντας τους μοναχούς...(Ας τολμούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο ειρωνευόμενοι το Ισλάμ, να δούμε που θα πήγαινε και το θέατρο και τα "κεφάλια" τους: κατ' ευθείαν για "τους λόφους με το πιλάφι"!). 

Όμως όταν κάποιοι είχαν μια διαφορετική άποψη περί τέχνης και παρενέβησαν εικαστικά στην κεντρική αφίσα του θεάτρου, οι αριστεροκουλτουριάρηδες δεν φαίνεται να εκτίμησαν την διαφορετική αυτή εικαστική παρέμβαση! 

Μα γιατί; 

Δείξτε λίγη ανοχή στην "διαφορετικότητα"!


Η είδηση έπαιξε φυσικά αμέσως σε όλα τα μεγάλα ΜΜΕ! 
"Άγνωστοι ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ την πρόσοψη του θεάτρου.." 
"ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ..." "ΒΑΝΔΑΛΙΣΑΝ ..." και παρόμοιοι πιασιάρικοι τίτλοι!


Η "ποιοτική" αυτή θεατρική παράσταση είχε τόσο καλές προοπτικές να γεμίσει το (μικρό) θέατρο, που γέμισαν με προσφορές όλα τα εκπτωτικά site, μπας και πάει κανείς με εκπτωτικό εισιτήριο 8 ευρώ!!!

Πάλι καλά που δεν πλήρωναν τον κόσμο για να παρακολουθήσει την "τέχνη" τους:
Πάρτε και μια γεύση από το βίντεο τους που λειτούργησε ως διαφημιστικό σποτ: 
Ωωωω!
Μιλάμε για "τέχνη"! Μη μας πείτε ότι δεν αντιλαμβάνεστε την "ποιότητα"!
Εκ των υστέρων διαπιστώσαμε ότι μοίρασαν και ΔΩΡΕΑΝ (διπλές!) προκλήσεις για την πρεμιέρα τους (θα 'ταν κρίμα να προβάλουν τέτοιο έργο σε τελείως άδεια καθίσματα)! 

Προβάλλουν και τα ονόματα 5 τέτοιων "τυχερών" (διπλών δωρεάν προσκλήσεων) σε ένα site:


Δεν θα μπορούσαμε να μην εξασφαλίσουμε στους αναγνώστες μας και μερικές φωτογραφίες από τον "θίασο" και την παράσταση τους:

Συντελεστές:
Κείμενο: Μιχάλης Δαρνάκης & Μαρία Λαφτσίδου
Σκηνοθεσία: Μαρία Λαφτσίδου
Σκηνoγραφία-Κοστούμια: Νίκος Καλαϊτζίδης
Χορογραφίες: Μάριος Μιλτιάδου
Εκμάθηση Ποντιακού Χορού «Σέρρα»: Γιώργος Μηχαηλίδης
Σχεδιασμός Φωτισμών: Τρύφων Κεχαγιάς
Φωτογράφος: Κώστας Αμοιρίδης
Μακιγιάζ: Ανδριάνα Δαλκυριάδου, Κατερίνα Μαλαχιά, Δανάη Μωρογιάννη, Μαρία Ζακιράκη
Σχεδιασμός Αφίσας: Ανδρέας Μαυρίδης
Ηχογραφήσεις: Μάριος Αποστολακούλης/Grey Studios
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Πασχάλης Αραμπατζής
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ιωάννα Γεωργαντά
Βοηθοί Σκηνογράφου: Αθηνά Μπατσίλα, Σπυριδούλα Λιαρατσίκα
Βοηθοί Φωτογράφου: Πένυ Σολωμού, Αλίκη Πασιαλή

Παίζουν οι ηθοποιοί: Νίκος Βατικιώτης, Δημήτρης Δάγκαλης, Νίκος Τσολερίδης, Σταμάτης Στάμογλου, Ανδρέας Μαυρίδης, Μιχάλης Δαρνάκης

Άραγε αν κάναμε εμείς μια παράσταση, π.χ. "Αριστερίζοντες", δείχνοντας άθεους αριστεριστές να μαστουρώνονται καπνίζοντας χασίς, κάνοντας ομοφυλοφιλικό σεξ (ή με τα ζώα τους) και διαβάζοντας Μαρξ, ως διορισμένοι μετακλητοί υπάλληλοι μέσα σε κάποιο υπουργείο του Σύριζα, θα μπορούσαμε να την προβάλουμε σε θέατρο;
 
'Η μια θεατρική παράσταση με τίτλο "Εβραϊζοντες"; Ε; Το φαντάζεστε;

Ούτε στο όνειρο σας δεν μπορείτε να τη φανταστείτε! 

Ζούμε σε Ορθόδοξη (υποτίθεται χώρα - και σύμφωνα με το Σύνταγμα υπάρχει "επικρατούσα θρησκεία") αλλά οι Εβραίοι ... είναι πιο ίσοι από τους άλλους! 

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ απερίφραστα την ...
ρατσιστική υποκίνηση μίσους εναντίον -μία ακόμη φορά- ορθοδόξων!!

Τελικά στην Θεσσαλονίκη πέρα από μια δράκα 8 "αθέων" που επίσης έπαιζαν όλη τη μεγάλη Εβδομάδα στα ΜΜΕ (δείτε εδώ), όπως αποδεικνύεται, ευτυχώς υπάρχουν ακόμη παλληκάρια, που αντιστέκονταιστην πρόκληση και στην "βαρβαρότητα". 

 
ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

4 σχόλια:

 1. Ο βρηκολακας Μπουταρης και οι κοιμισμενοι θελασσονικεις ! Ο Μπουταρης ο σουπερ οβριος υπνοτιστης !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δειχνουν καθαρα τους πνευματικους αερηδες και τις αυγης ακτινες {!!] που ειναι ψευτικες φανταστικες και αρρωστημενες τοσο που ξεγελουν τους ανθρωπους αν ειναι πρωινο η'' απογευματινο ημερας...ασια δολοπλοκα , χαλασμενα μυαλα , με εικονες γλυπτες , ζωγραφιστες , και ζωντανες ψευτικες και ξεφτιλισμενες με ματια υπουλα η'' αλλοιθωρα που υπακουα στον μανδραγορα.ΜΕΙΝΕΤΕ ΩΡΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ Η ΔΥΣΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΩΡΕΙ , ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΠΛΗΘΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Για να εξαφανιστεί ένα έθνος από προσώπου γης προηγείται πρώτα πνευματική σήψη και ώς φαίνεται ήρθε η σειρά μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. οι προκλησεις σε βαρος του εθνουσ και τησ ορθοδοξιασ θα ενταθουν μη σας κανει εντυπωση αφου ο ελληνισμος και τα ορθοδοξα κρατη ειναι μονιμοσ εφιαλτης τους αλλα στο τελος ολα αυτα τα νεοταξικα αποβρασματα θα μας κλ....τα αρχι....α

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ