Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

Τα παιδιά των συριζαίων... (δια χειρός Λευτέρη Πανούση)

Πιο πολλές εγκληματικές φυσιογνωμίες βρίσκεις στις "καθώς πρέπει" οικογένειες της ροζ πολιτικής συμμορίας, παρά στις φυλακές του Αλκατράζ.

Να με συμπαθάς κυρία μου, αλλά εμένα, αν η κορη μου έπινε κόκα και ηρωϊνη, σαν να ήντουσαν αμίτες, θα πήγαινα κατευθείαν στον δικαστή και θα του έλεγα: "εμένα να βάνετε πρώτα μέσα!"

Αχ φίλε μου Λευτέρη Πανούση... ΕΣΥ, ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝ...

Όλοι αυτοί, είναι οβριογεννήματα, ερπετογεννήματα, φιδογεννήματα...

Καμία σύγκριση, Λευτέρη... καμία... 

Συγκρίνεται μάτια μου το ΦΩΣ, με το ΕΡΕΒΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΖΟΦΟΣ;;;Καλλιόπη Σουφλή


Υ.Γ. Όταν οι μάγκες οι γιοί μου, χωρίς να έχουν δίπλωμα, αγόρασαν κάτι μηχανάρες μεγάλου κυβικού, και μια και δεν έπαιρναν από λόγια, πάω στον διοικητή της αστυνομίας, και του λέω: "Κάνε μου την χάρη και πιασ' τους..., όχι τίποτε άλλο, αλλά να χεστούν πάνω τους και να τσακιστούν να βγάλουν δίπλωμα"... αν και μεταξύ μας, κυρίως χτυποκαρδούσα που τους έβλεπα πάνω στις μηχανές... άσε που έτρεμα για τροχαίο...

Έβαλε τα γέλια ο διοικητής... δεν του 'χε ξανατύχει του ανθρώπου τέτοια μάνα,  αλλά σε δυο μέρες, τα μπουμπούκια μου, ήταν άνευ μηχανής... και τις παρέλαβαν όταν τρέχοντας, τσακίστηκαν  να βγάλουν δίπλωμα... και πλήρωσαν και το πρόστιμο...
  Γράφει ο
 
 
Κι εντάξει... Να πεις - συνέβη μία φορά, άειντε δύο, έστω τρεις, να δώκεις άφεση και να μην το ψάξεις περαιτέρω το πράγμα.
Αλλά εδώ κυρία μου, δεν μιλάμε ούτε για μία, ούτε για δύο, ούτε για τρεις. Εδώ μιλάμε για παραβατικότητα, για εγκληματικότητα, για παρανοϊκότητα, για δολοφονικότητα, για ληστρικότητα και όλα τα εις -ηκότητα, κατά συρροήν και κατ' εξακολούθησιν..
Που θα ακούσεις για σκαστή παρανομία, από ανθρώπους του πλούτου και δεν θα βρεις μέσα αυτά τα τρομερά παιδιά των συριζαίων.
Μέχρι δηλαδή που το πράγμα καταντάει ρουτίνα.
Πιο πολλές εγκληματικές φυσιογνωμίες βρίσκεις στις "καθώς πρέπει" οικογένειες της ροζ πολιτικής συμμορίας, παρά στις φυλακές του Αλκατράζ.

Τη μία ακούς ότι η κόρη του τάδε μεγαλοσυριζαίου [ονόματα δεν λέμε γιατί σέρνονται και μηνύσεις] κατηγορείται για κατοχή και εμπόριο ναρκωτικών.
 
Την άλλη μας προκύπτει ότι το παιδί της δείνα μεγαλοκυρίας, εφωράθη κλέπτον τράπεζες.
Την παράλλη μας βγαίνει ότι ο γιος του κυρίου μεγαλοσυντρόφου, γκρεμίζει δύο εξάρχεια στην καθισιά του.

Και τώρα πάλι μανθάνωμε ότι το καμάρι του αποτέτοιου συριζοπολιτευτή και της αποτέτοιας συριζόφατσας, πήγε λέει να κλέψει χρηματαποστολή μέσα στη γεωπονική Αθηνών, που ενδεχομένως να προορίζονταν και για τις πληρωμές των δύσμοιρων των υπαλλήλων. Άσε που ο αδελφός του έχει ήδη καταδικασθεί για τρομοκρατικές ενέργειες και κλοπές τραπεζών.

Δηλαδή κυρία μου, αν έβγαναν τη Χρυσή Αυγή "εγκληματική συμμορία", επειδή βρέθηκε κάποιος μπουρδοκέφαλος να διαπράξει φόνο, τι θα πρέπει να βγάνουν τον συριζα, που, καθως φαίνεται στην πλειοψηφία τους, τα ίδια τα παιδιά των συριζαίων, συμπεριφέρονται σαν να μεγάλωσαν στην οικογένεια Ανταμς.
Όχι δηλαδή ότι οι γονείς τους είναι καλύτεροι - απλώς, αυτοί ως πιο έμπειροι, διαπράττουν εγκλήματα, που δεν τα πιάνει το κοινό ποινικό δίκαιο...  
Κι όλα αυτά τα θαυμαστά παιδιά αδέρφια μου, που σας ανέφερα ως λαμπρά παραδείγματα της συριζαϊκής ανατροφής, δεν είναι παρά η κορυφή του παγόβουνου.
 
 
Οι πρέζες, οι κόκες, τα χασίσια, οι ληστείες, τα μαχαιρώματα, η τυφλή βία ή η παρανοϊκή συμπεριφορά, αποτελούν την καθημερινότητα των περισσότερων γόνων της αριστεράς, είτε πρόκειται για πλουσιόπαιδα, είτε πρόκειται για τα καμάρια της κρατικοδίαιτης μικροαστικής τάξης, που η αριστερά έχει φροντίσει να βολέψει στο δημόσιο.
Και δεν σας μιλάω για παραπτώματα της πλάκας. Ούτε για τίποτα ψιλοκαυγάδες στα εξάρχεια ή για καμιά παρεϊστικη χασισοποτεία.
Όχι.
Εδώ μιλάμε για καραμπινάτα εγκλήματα, που έτσι και δεν ήταν ο μπαμπάς ή η μαμά, για να τα καλύψει, αυτά τα τσογλάνια, θα γερνούσανε στις φυλακές.

 
Σας διαβάζω μοναχά απόσπασμα από το κατηγορητήριο παλαιότερης υπόθεσης, που αφορούσε την κόρη μεγαλοκλάσάτου στελέχους της συριζαϊκής πολιτικής συμμορίας...
"... Στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα στις 7 Οκτωβρίου του 2007 προβλήθηκε σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα η εμπλοκή της κόρης του.... [τζιζ καίει!] σε υπόθεση ναρκωτικών. Όπως έγραφε η εφημερίδα της είχαν απαγγελθεί κατηγορίες για «αγορά, κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών κατ' εξακολούθηση, κατοχή όπλων με σκοπό τη διάθεσή τους σε τρίτους με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση». 
  Η κόρη του υπουργου είχε συλληφθεί μαζί με άλλα τρία μέλη του ίδιου κυκλώματος και στα διαμερίσματά τους βρέθηκαν κάτι παραπάνω από ένα κιλό κοκαϊνης, χαρτάκια εμποτισμένα με LSD, τρία αυτόματα όπλα, 11 πιστόλια, ένα περίστροφο, τρεις σιγαστήρες και 206 σφαίρες, με αποτέλεσμα να προφυλακιστεί μέχρι την δίκη της. Η ίδια φέρεται να είχε δηλώσει τότε στην κατάθεσή της ότι καθημερινά χρειάζονταν 2 γραμμάρια κοκαΐνη και μισό γραμμάριο ηρωίνης. Φέρεται να είπε επίσης ότι δεν δουλεύει, γυρνάει από δω κι από κει και είχε πάρει απο τον πατέρα της 6.000 ευρώ για να αγοράζει τη δόση της..." http://www.boro.gr/127256/giannhs-dragasakhs-oi-kores-toy-h-bmw-kai-oi-kampanes
Μιλάμε δηλαδή, λουλούδι η θυγατέρα.
Που μεταξύ μας, αν δεν έλεγαν τον μπαμπά της έτσι όπως τονε λένε, θα σφουγγάριζε τα πατώματα στο νησί του διαβόλου...

Κι έρχομαι τώρα εγώ και αναρωτιέμαι.
Δηλαδή είναι σύμπτωση, που τα παιδιά των συριζαίων, βγαίνουν χειρότερα κι από τον Φρέντυ Κρούγκερ;
Και πρέπει να δώκουμε βάση στις μαλακίες που τσαμπουνάνε οι ακριβοπληρωμένοι δημοσιοκάφροι, ότι τάχα  μου, η οικογένεια δεν παίζει κανένα ρόλο στο τι θα βγει το καμάρι της;

Να με συμπαθάς κυρία μου, αλλά εμένα, αν η κορη μου έπινε κόκα και ηρωϊνη, σαν να ήντουσαν αμίτες, θα πήγαινα κατευθείαν στον δικαστή και θα του έλεγα: "εμένα να βάνετε πρώτα μέσα!"
 
 
Αντί όμως αυτής της δίκαιας ταπεινότητας του οποιουδήποτε λογικού γονιού, που βλέπει το βλαστάρι του, να καταντά πρεζόνι ή κλεφτάκος [να μην πω και τιποτα χειροτερο] οι συριζαίοι σκανε μύτη στα δικαστήρια, με μια αλαζονεία αντάξια του Σπαλιάρα.
 
 
Κι αντί να αναλαμβάνουν συντετριμενοι, την ευθυνη για το καταντημα του παιδιου τους, το παιζουν ταχα μου ελευθεριάζοντες και κουλτουρομαγκίτες, λες και το να ρουφάς μπάφουτς ή να κλέβεις τα λεφτάκια των γεωπόνων, είναι κανένα επαναστατικό κατόρθωμα.


Και μόνο η καταγέλαστη κομπορρημοσύνη των γονιών συριζαίων, όταν προσπαθούν να δικιολογήσουν τις φρικαλεότητες των παιδιών τους, αρκεί για να αποδείξει σε τι ανίερες, πρόστυχες, κατάπτυστες, αξιομούτζωτες και κακοφορμισμένες οικογένειες μεγάλωσαν αυτά τα παραβατικά αριστερά καθαρματάκια.Αλλά τελικά αυτό, δεν πρέπει να μας προκαλεί ουδεμία έκπληξη. Αντιθέτως, είναι πολύ φυσικό [σχεδόν νομοτελειακό] από οικογένεια αριστερών, να βγουν προβληματικοί γόνοι.
 
 
Διότι η αριστερά κυρία μου, τουλάχιστον στη μετεμφυλιακή Ελλάδα, είναι προπαντός οι λούμπεν μάζες των κατώτερων μικροαστικών [και όχι λαϊκών] στρωμάτων, που ανδρώθηκαν κοινωνικοπολιτικά, με την παραίσθηση ότι η κοινωνία τους χρωστάει!
 
 
Όπως το είχε πει πολύ ωμά και γνωστός γόνος άλλου μεγαλοστελέχους του συριζα [αυτός που είχε διορίσει όλο το σόι του στο δημόσιο] το να είσαι αριστερός σημαίνει ότι αποενοχοποιείσαι για τα πάντα!
 
Ο αριστερός μεγαλώνει, ζει και ανασαίνει, με τη διαρκή φαντασίωση, ότι κάθε ασχήμια που διαπράττει κατά Ελλήνων, δεν είναι παρά η χρεωστούμενη εκδίκηση που του οφείλεται, επειδή οι παππούδες του έχασαν τον συμμοριτοπόλεμο και εξαναγκάστηκαν [εν πολλοίς δικαίως] να ζήσουν ως παρίες ή ως εξόριστοι.
Το έγκλημα που διαπράττει κάθε κωλόπαιδο, γόνος πολιτικών συμμοριτών του συριζα, φέρει το φωτοστέφανο της νικηφόρας ρεβάνς, αντί να φέρει απλώς τις χειροπέδες που του αξίζουν.

 
Να γιατί βρίσκεις τα παιδιά των συριζαίων μπλεγμένα με το κοινό [και αποτρόπαιο] έγκλημα, κυρία μου.

 
Γιατί οι γονείς τους, δεν τους έμαθαν ποτέ τι παναπεί δίκιο  και άδικο αλλά τους διαμόρφωσαν τα μυαλά βάσει του ποιος είναι ο ταξικός έχθρός και ποια είναι τα επόμενα θύματα τους, ώστε να έρθει η ώρα που η αριστερά θα επιβάλλει [δια πυρός και δια σιδήρου] την κυριαρχία της απ' άκρη σ' άκρη του κόσμου.

 
Ίσως μαλιστα γι αυτόν τον λόγο, ο πασα ενας αριστερός γουστάρει μέχρι λαγνείας το ισλαμ, ακριβως επειδή ο αριστερός και ο τζιχαντιστής διακατέχονται από την ίδια παράνοια.
Την τρέλα μιας παγκόσμιας κυριαρχίας.

 
Κι αν τελος παντων, ολάκερος ο κόσμος ειναι πολύ μεγάλος για να φιλοδοξούν να χυσουν παντού το δηλητηριο τους, τουλαχιστον ας το καμουν εδω, στην κώχη τουτη τη μικρή, όπου τους εριξε η τυχη της Υπαρξης.
Έτσι κι αλλιως οι σκορπιοί θα δηλητηριαζουν οτι βρισκεται γυρω τους, διοτι αλλιως πως θα ειναι σκορπιοί [ή αριστεροί;]
 
Κι απο οικογενεια σκορπιών, σκορπιός θα βγει...
ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

5 σχόλια:

 1. "Όχι δηλαδή ότι οι γονείς τους είναι καλύτεροι - απλώς, αυτοί ως πιο έμπειροι, διαπράττουν εγκλήματα, που δεν τα πιάνει το κοινό ποινικό δίκαιο... "
  Α! εδώ θα διαφωνήσω! Τα εγκλήματα τα πιάνει το κοινό ποινικό δίκαιο, αλλά φροντίζουν να κατηγορηθούν άλλοι, όπως π.χ. να είναι κάτι υπέργηροι οδηγοί ταχύπλοων που βγάλαν βόλτα τα ΚΑΠΗ και σκότωσαν και μερικούς άτυχους επιβάτες ψαροκάϊκου...
  [αλήθεια τι γίνεται με αυτήν την υπόθεση; προχώρησε ο εισαγγελέας στον έλεγχο των κινητών; τι δαχτυλικά αποτυπώματα βρέθηκαν στο ταχύπλοο; μάλλον δεν θα βρεθεί υπεύθυνος για τόσους θανάτους...]

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει, έτσι δεν λέει η παροιμία;
  Αλλά αυτοί οι φασιστεροί δεν παραδέχονται τίποτα που έχει ρίζες και παράδοση. Ριζοσπαστικό κόμμα σου λέει, όπως τους βολεύει. Αμ θα φάνε κατραπακιές να χορτάσει το μάτι μας.
  Κε Πανούση ελπίζω να πολεμάτε την ασθένεια με την ίδια μαχητικότητα που πολεμάτε με το πληκτρολόγιο. Μας ανοίγετε τα μάτια και μας εμψυχώνετε.
  Να γίνετε καλά!!!! Σας χρειαζόμαστε!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. H αλήθεια για τον καρκίνο:
   https://go.thetruthaboutcancer.com/agq-encore/?a_aid=1585767&a_bid=166d998e

   Διαγραφή
 3. ΛΕΥΤΕΡΗ...ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ....ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΕΝΩ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΕΛΟΙΑ ΠΟΙΝΗ ΔΥΟ ΕΤΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ!!!

  http://www.pentapostagma.gr/2017/05/%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%8d%cf%81%ce%b3%ce%b7%cf%83%ce%b1%ce%bd-80%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b7-%cf%83%ce%b5-%ce%bb%ce%ac%ce%b8%ce%bf%cf%82-%cf%80%cf%8c%ce%b4%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%80.html

  ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ;
  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΘΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΑΝΟΝΤΑ ΕΞ' ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ;
  ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΒΡΩΜΙΕΣP;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ