Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΛΕΠΕΝ! Το αδελφό κόμμα μου στην Ελλάδα είναι…

Το αδελφό κόμμα στην Ελλάδα, αυτό που πιστεύει πως είναι πιο κοντά στην φιλοσοφία του Εθνικού Μετώπου αποκάλυψε η Μαρίν Λεπέν. Είναι να γελάς... με τέτοιες δηλώσεις...
Λένε πολλά, γι αυτούς που δεν έχουν κομματικές ή πολιτικές παρωπίδες.

Ρε Μαρί, πριν ή μετά την κωλοτούμπα;;;;
Πριν, ή μετά την ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ;;;

Έτσι μπράβο... να πέφτουν ΟΛΩΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ... ΟΛΩΝ... ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ.


Καλλιόπη Σουφλή


Υ.Γ. Οι κακές γλώσσες λένε, πως τα χρυσαυγουλάκια, έχουν πέσει του θανατά, μετά τις δηλώσεις Λεπέν...


lepen


Το αδελφό κόμμα στην Ελλάδα, αυτό που πιστεύει πως είναι πιο κοντά στην φιλοσοφία του Εθνικού Μετώπου αποκάλυψε η Μαρίν Λεπέν.
 


Πλησιέστεροι σε μας είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.  

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει κίνημα που να μοιάζει με εμάς είπε η υποψήφια για την προεδρία της Γαλλίας.ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

25 σχόλια:

 1. Βασικά η Λεπέν, οργάνωσε την παρουσία της με όρους αξιοπρεπούς εικόνας.
  Εξακολουθούσε να συντηρεί έναν καλό ή κακό, πάντως μη πολιτικώς ορθό λόγο αλλά κομίζοντας μια πρόταση διεκδίκησης της εξουσίας.
  Αυτό είχε αντανάκλαση και στο επιτελείο της.
  Προφανώς δεν στελεχώθηκε με ημιμαθείς ή μουγκρίζοντες οπαδούς κοκ...

  Οι των ανελ, έπραξαν το ίδιο αλλά με ένα πιο καιροσκοπικό θα έλεγα αποτύπωμα.
  Όταν άρχισαν να επωφελούνται από την πτώση των ποσοστών του πρασινογάλαζου δικομματισμού (του οποίου αποτελούν απλώς αποσπασμένο τμήμα) και πλησιάζοντας σε ποσοστά της τάξης του 10%, άλλαξαν αμέσως την τακτική τους, η οποία δεν ήταν να καταλάβουν την εξουσία και άρα να αναλάβουν αντίστοιχες ευθύνες.

  Ήθελαν απλώς να προσδεθούν στο άρμα της εξουσιαστικής νομενκλατούρας της συριζαίας αριστεράς, με όρους κρατικών οφικίων (και όχι κάποιας ουσιαστικής προγραμματικής βάσης) εκμεταλλευόμενοι την απαξίωση του πολιτικού συστήματος και στον βαθμό που εξασφάλιζε οφέλη αλλά όχι κυρίαρχες πολιτικές ευθύνες.

  Το ότι η Λεπέν δεν εμπνέει σε κρίσιμο βαθμό τους γάλλους, οφείλεται στο ότι ενώ προσέγγισε ορθά την προβληματική και δυναστική λειτουργία της ΕΕ, δεν επένδυσε στην αποκατάσταση του ρόλου της με πρόσημο, ένα περίγραμμα διακηρυγμένης έστω συμπολιτειακής αλληλεγγύης τύπου (σχεδιασμών) Ντε Γκωλ, με σεβασμό στην εθνική ταυτότητα και προς όφελος των κοινωνιών και την Γαλλία πρωτοστατούσα χώρα αυτής της αλλαγής.
  Από εθνοκεντρικό λόγο, αξίωσε εθνοαπομωνοτικό λόγο.

  Προέκρινε την απόθεση του ευρωπαϊκού χώρου στην γερμανική ηγεμονία και την Γαλλία αποσπασμένη στο επίπεδο της παραίτησης από μια πραγματικότητα που δεν αλλάζει, ενώ οι διεθνείς συνέργειες δεν εγγυώνται για την ασφάλεια κανενός κράτους στο ταραγμένο κόσμο του σήμερα.
  Το ίδιο έκανε και ο "σοσιαλιστής" Ολάντ.
  Το ίδιο κάνει και ο νεοφιλελεύθερος Μακρόν.
  Η διαφορά, υφίσταται στο μέτρο που ο Ολάντ, ο Μακρόν (με όρους εκχειροτέρευσης της κατάστασης όπως θα φανεί στην συνέχεια) επιλέγουν την ενίσχυση αυτής της εφιαλτικής δομής της ΕΕ, που στηρίζεται στην πρόσδεση στο άρμα ενός παλιού γαλλογερμανικού άξονα, με την Γαλλία σε δεύτερο ρόλο, ως παρακολούθημα σε μια αξονική Ευρώπη πολλών ταχυτήτων που εξορισμού εκβιάζει την αποσύνθεση και δοκιμάζει τα όρια των κοινωνιών της πολιτικής Ευρώπης.
  Γι' αυτό και ιστορικά έχει αποδειχθεί ότι η γερμανική πολιτική, δεν γνωρίζει όρια στην τιθάσευση της ισχύος της, με αποτελέσματα που πλήττουν μακροπρόθεσμα και τους ίδιους όπως έγινε και στους δύο παγκόσμιους πολέμους.

  Έτσι είχαμε εκβιαστικές επιλογές που αποδομούσαν το εθνοκράτος στο όνομα της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης (βλ. Συνθήκη Λισαβόνας, 2010)
  Εκεί βρίσκεται και το αδιέξοδο των κοινωνιών, γιατί δεν έχουν δυνατότητα να εκφραστούν αυθεντικά με διαρκή παρουσία στα πολιτικά πράγματα και να διαφυλάξουν το πολιτισμικό τους υπόβαθρο.
  Αντί για διακρατική συνεργασία, ήθελαν ένα ομογενοποιημένο νεοφιλελεύθερο αμάλγαμα για να κάνουν πάρτι οι αγορές, απαλλαγμένες από κάθε εθνικό πολιτισμικό ή πολιτικο φραγμό στην ασυδοσία.

  Ειδικά στην χώρα μας τα κόμματα χρησιμοποιούν (από την εποχή της βαυαροκρατίας- 1832) με αφορμή το κερασάκι στην τούρτα της σημερινής επιτροπείας, τους ξένους ως χρήσιμους μπαμπούλες ή ως αιτία των δεινών, για να απαλλαχθούν από τις πολιτικές τους που οδήγησαν την χώρα στην παρακμή και να οικοδομήσουν ένα κράτος αναντίστοιχο με τις ανάγκες της ελληνικής οικογένειας.
  Σε αυτό χρησιμοποιούν την αποδόμηση της ιστορίας και ακούμε πολλά τσιτάτα περί "εθνολαϊκισμών" ή άλλων ηλιθιοτήτων, τη στιγμή που το πρόβλημα είναι πρόβλημα κρατικής διαχείρισης όποιων πόρων της ΕΕ ή φόρων στο εσωτερικό της εθνικής οικονομίας (δημοσίου χρήματος), γι' αυτό οι ελίτ ενοχοποιούν την κοινωνία.

  α.π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Χρυσαυγουλα να φας κ να σου καθησουν στον λαιμο!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτη ειναι η χρυση αυγη http://hellenicnationalsocialistfound.blogspot.gr/2017/04/blog-post_19.html?m=1

   Διαγραφή
  2. Λουκα μη μασας.
   Το Π(α)πακι ΜΑΣ κατεβαινει Β.Ε. με ΧΑ στις επομενες.....
   Οι συμφωνια με ΧΑ βρισκεται στα τελειωματα.

   Διαγραφή
  3. Βρε, άη στο διάολο...

   Το Π(α)πάκι προτιμάει να πάει στην ποταμιά και να πνιγεί, παρά να κατέβει με την θολωμένη χ.α.

   ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ λαγέ, το Π(α)πάκι, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ...που να χτυπάς τον κώλο σου κάτω.

   Διαγραφή
  4. Κλαψ-κλαψ, κι εγω που νομιζα οτι......

   Διαγραφή
  5. Να κλαψεις, να πλαντάξεις και να ψοφήσεις... κάνε επιτέλους κι ένα καλό στην κοινωνία... απάλλαξέ την απ' την παρουσία σου.

   Διαγραφή
  6. Συναγωνιστή Λουκά, ειλικρινά λυπάμαι που με αναγκάζεις να σε μαλώσω, πάντα με αγάπη, γιατί δεν καταλαβαίνεις Το Αυτονόητον : Όσο οι εχθροί Μας μένουνε Ατιμώρητοι, τόσο αποθρασύνονται. Έτσι, μίαν ωραίαν πρωίαν, μετά από ανώνυμη καταγγελία σε πενταψήφιο αριθμό με αστική χρέωση, θα βρεθούμε να σουλατσάρουμε στο Μακρονήσι, που, όπως λένε εκείνοι που, παλιότερα, το διάλεξαν για τριετείς διακοπές, δεν πρέπει να είναι Ο Ιδανικός Τουριστικός Προορισμός. Εκεί, μην έχοντας τι να κάνουμε, θα ρίχνουμε πασιέντσες, για να δούμε αν στις επόμενες εκλογές θα είμαστε μπροστά ή πίσω από την Δημοκρατική Συμπαράταξη της Φώφης. Και θα μαυρίζει η ψυχή μας, καθώς οι πασιέντσες δεν είναι γερόντισσες Ρομά που κατ' ''επάγγελμα'', αν τις ασημώσεις, παρηγορούν αμετανόητους αιθεροβάμονες, στην τραγική απάτη τους δοσμένους πως κάπου πέρα Η Δόξα καρτερεί.
   Προσωπικά εύχομαι ο Υβριστής Μας να φάει Χρυσαύγουλα και να του καθήσουν στο λαιμό!!!!, εκ των ουκ άνευ για να ''περάσει'' δόξει και τιμή στην Αιωνιότητα. Και, στη συνέχεια, στο μνήμα του να τοποθετηθεί, φρουρούμενη νυχθημερόν από ΧρυσΑυγήτες μαχητές για να μην αφαιρεθεί, φωτογραφία της Ουρανίτσας. Μία φωτογραφία Της, με φτερά στο κεφάλι, κλασσική ''στολή'' χορού καν καν και χαρακτηριστική πόζα -φούστα πιασμένη με τα δύο χέρια και σηκωμένη, με φάτσα κάρτα sexy εσώρουχο, ζαρτιέρες και ατέλειωτα πόδια, με το ένα να πατάει στη γή και το άλλο να δείχνει τον ουρανό- α λα Moulin Rouge de Paris.
   Γιατί, Λουκά Μου, μόνο έτσι ο Εξευτελισμός του του Υβριστή Μας θα γίνει Τέλειος και οι εχθροί Του ''Πατριωτικού Χώρου'' θα πειθαναγκαστούν να σέβονται Την Πίστην Μας στον ''Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή'' και Τον Αρχηγό Μας εις τους Αιώνας των Αιώνων. Αμήν.

   Διαγραφή
  7. ΨΕΥΔΌΜΕΝΕ ΑΣΥΣΤΌΛΩΣ ΣΎΝΤΡΟΦΕ 4 ΜΑΪΟΥ 2017 - 3:36 Μ.Μ., ΚΑΛΌ ΘΑ ΕΊΝΑΙ, ΆΜΑ ΔΕ ΞΈΡΕΙΣ, ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΆΣ. ΜΆΘΕ ΛΟΙΠΌΝ ΠΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ, ΕΚΛΌΓΙΜΗ ΘΈΣΗ ΤΟΥ Ψ.Ε. ΤΗΣ Χ.Α. ΈΧΕΙ ''ΚΛΕΙΔΏΣΕΙ'' ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟΥ ΆΝΔΡΑ ΠΑΛΑΙΆΣ ΚΟΠΉΣ, ΤΟΥ ΕΝΌΣ, ΜΟΝΑΔΙΚΟΎ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΎ ΆΝΔΡΑ ΠΟΥ ΤΙΜΆΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΌΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΆΕΙ. ΕΚΕΊΝΟΥ ΤΟΥ ΑΝΕΠΑΝΆΛΗΠΤΟΥ ΉΡΩΑ ΤΗΣ ΝΙΌΤΗΣ ΜΑΣ, ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΚΡΥΦΟΎ ΠΌΘΟΥ ΑΝΔΡΏΝ ΤΕ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΏΝ, ΠΟΥ, ΑΝΤΆΞΙΟΣ ΤΗΣ ΕΠΊ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΉΣ ΤΟΥ, ''ΌΛΑ ΤΑ ΣΦΆΖΕΙ, ΌΛΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΏΝΕΙ'' ΚΑΤ'ΕΠΙΤΑΓΉΝ ΤΗΣ ΚΛΑΣΣΙΚΉΣ ΑΡΧΉΣ ''Ο ΚΑΛΌΣ Ο ΜΎΛΟΣ, ΌΛΑ ΤΑ ΑΛΈΘΕΙ''.

   https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=UWfsV0ebduE#t=12

   https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=f_M4qWU7ESk#t=18

   ΜΆΘΕ ΕΠΊΣΗΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΎΤΕΡΗ, ΕΚΛΌΓΙΜΗ ΘΈΣΗ ΤΟΥ Ψ.Ε. ΤΗΣ Χ.Α. ΈΧΕΙ ''ΚΛΕΙΔΏΣΕΙ'' ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΚΟΡΥΦΑΊΟΥ ΚΑΛΛΙΤΈΧΝΗ ΜΕ ΔΙΕΘΝΉ ΚΑΡΙΈΡΑ.

   https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=l2_JG5r-Wvw#t=22

   ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΆΣΑΙ ΠΆΝΤΑ : ΕΊΝΑΙ ΈΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΒΡΑΚΏΝΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΊ ΜΑΣ ΧΛΕΥΆΖΟΝΤΑΣ (ΔΊΚΑΙΑ) ΤΗΝ ΆΓΝΟΙΆ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΌΜΕΝΑ ΣΤΟ ''ΛΑΪΚΌ ΣΎΝΔΕΣΜΟ - ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ''.
   ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΎΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΎΣ. ΈΝΑΣ ΣΎΝΤΡΟΦΌΣ ΣΟΥ.

   Διαγραφή
 3. ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΠΕΙ.....ΟΛΟΣ ΜΑ ΟΛΟΣ Ο ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΔΑΜ ΕΙΝΑΙ ΟΜΒΡΙΟΙ....ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ....ΟΠΩΣ ΞΑΝΑΕΙΠΑ......ΜΟΝΑ ΖΥΓΑ ΔΙΚΆ ΤΟΥΣ.......ΚΟΡΟΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ....ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΧΑΝΟΥΜΕ....!!!!.........ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ (...ΕΛΑ ΝΤΕ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ.....ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΝΤΕ...) ΚΆΘΟΝΤΑΙ ΗΣΥΧΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΗΡΥΚΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΕ ΚΆΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Από την μία ΜΠΡΑΒΟ στην Λεπέν που «άδειασε» τους Χρυσαυγίτες και από την άλλη, κυρία Πόπη, να λέμε και του στραβού το δίκιο: Εδώ και πολύ καιρό, το «Εθνικό Μέτωπο» έχει διαβρωθεί από Εβραίους που ποτέ δεν θα επέτρεπαν στην Μαρίνα να πεί καλά λόγια για τους ναζήδες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Γειααααααααα σου Καλλιοοοοοπηηηηηη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Η εβραίκη βουλη των ραγιαδων τα εχει προλαβει ουλα ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Στην προσπάθειά της να φανεί κάπως μαίηνστρημ γιά να πιάσει το 50%, η Μαρίν αναφέρθηκε στους ανέλ, απαντώντας προφανώς σε ερώτηση-παγίδα κάποιου ΑΡΔ. Υπενθυμίζουμε ότι έχει διαγράψει τον πατέρα της, ο οποίος βεβαίως διατηρεί άριστες σχέσεις με την ΧΑ.
  Είναι πασίγνωστο ότι το 2014 η Μαρίν δεν δέχτηκε την ΧΑ στην πολιτική ομάδα ENL που ηγείται στην "ευρω"βουλή, όπως και ο Φάρατζ στην EFD οπότε άκυρο το περί "βόμβας".
  Η ΧΑ κατατάσεται στους "μή εγγεγραμμένους" μαζί με τον Ζάν Μαρί Λεπέν και άλλους γάλλους, βρετανούς, ούγγρους, γερμανούς, ιταλούς και πολωνούς εθνικιστές συν το σουρεαλιστικό κκε.
  Είτε το θέλουμε είτε όχι η ΧΑ είναι η μοναδική οργανωμένη δύναμη στον πατριωτικό χώρο που κάτι καταφέρνει, οπότε άμα είναι να την χτυπάμε, θα πρέπει πρώτα να έχουμε έτοιμη άλλη πρόταση χειροπιαστή και όχι βέβαια βελόπουλους, πλεύρηδες και μπαλτάκους...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΤΣΕΣ ΤΟΥ... ΧΑΧΑΧΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Η Χρυσή Αυγή είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ πατριωτική δύναμη στην Ελλάδα. Τα υπόλοιπα είναι να 'χαμε να λέγαμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Για αυτο ξεπουλησε την Ελλαδα...βρε αι στο διαολο....ουστ

   Διαγραφή
 10. Αυτη ΧΑ τωρα σχεδον 2 χρονια χαθηκε ουτε ακουγεται βολτα στο φεγγαρι πηγενει ; ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ 7.33...ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ....ΟΠΩΣ ΤΥΡΙ ΡΥΖΙ ΚΑΦΕ ΓΑΛΑ ΚΑΜΠΑ...ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ..ΑΛΛΑ ΠΩΣ;;;;ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η Χ.Α. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ...ΑΝΤΕ ΧΕΣΤΗΤΕ ΝΑΖΙΔΙΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τι να έχουν, Σούλα μου; Κότσια;
   Πλάκα κάνεις... λαγοί είναι κορίτσι μου, που κρύβονται στις φυλλωσιές και πουλάνε γκομενιλίκια της πεντάρας...
   Ούτε μια ΓΥΝΑΙΚΑ, δεν είναι ικανοί να διεκδικήσουν face to face, πώς να πείσουν τον κόσμο;;;

   Διαγραφή
 12. ΕΙΠΑ ΑΝ ΠΟΠΗ ΜΟΥ ...ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΡΙΑΔΕΣ ΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑ ΤΑ ΞΥΡΙΣΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΑ ΝΤΑΗΛΙΚΙΑ ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ...ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ...ΤΕΛΟΣ ..ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ,ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ....ΣΟΥΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σούλα μου, το απολαμβάνω να τους πετάω κατάμουτρα το πόσο ασήμαντοι και ανύπαρκτοι είναι... γι αυτό και δεν τους διαγράφω, αλλά τους έχω... ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ.

   Διαγραφή
 13. ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ..ΟΛΟΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ .....ΣΟΥΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΜΕ Χ.Α ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΕΡΑΣΑΝ 3 ΜΝΗΜΟΝΙΑ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ