Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Γιατί ο Μουζάλας δεν ανακοινώνει ανοιχτά τους στόχους του ΟΗΕ για την μετανάστευση; (ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ)


 Το 2000, ο ΟΗΕ δημοσίευσε την έκθεση με τίτλο ”Μετανάστευση Αντικατάστασης”, στην οποία προτείνει μαζική μετακίνηση πληθυσμών από άλλες ηπείρους έτσι ώστε να λυθεί το δημογραφικό πρόβλημα της γερασμένης Ευρώπης. 

Γιατί κανένας δεν γνωρίζει την ύπαρξή της;


Παγίδα θανάτου στην λευκή φυλή, από τους εβραιοσιωνιστές (Ο ΟΗΕ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ κλπ)... το ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE KALERGI, δηλαδή η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, σε πλήρη εξέλιξη, από την συμμορία μιας ανώμαλης κυβέρνησης κατσαπλιάδων... της συγκυβέρνησης ΤΣΙΠΡΑ - ΚΑΜΜΕΝΟΥ, όπου η νεοταξήτικη παράνοια, σε συνδυασμό με την ανωμαλία ψυχής, σώματος και πνεύματος, οδηγεί την Ελλάδα σε πλήρη αφανισμό.

ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟ, ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ.


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Αν και σε τραγική οικονομική κατάσταση η Ελλάδα, θα μπορούσε ενδεχομένως, να φιλοξενήσει μόνον πρόσφυγες.

Εδώ όμως, πρόκειται για συντονισμένο πρόγραμμα εξαφάνισης του Ελληνικού Έθνους... (έχουν φροντίσει γι αυτό, και όσοι νεοέλληνες, έκαναν μικτούς γάμους... βάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα στραβά μας)

του Χρήστου Μελίδη


Τις προηγούμενες μέρες ο Γιάννης Μουζάλας μιλώντας στο Παγκόσμιο Προοδευτικό Φόρουμ από τη Θεσσαλονίκη δήλωσε ότι πρέπει να ανοιχτούν ασφαλείς δρόμοι για τους πρόσφυγες ώστε με επιλογή και έλεγχο να δώσουμε ζωή στη γερασμένη Ευρώπη”.Γιατί όμως ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής αποφεύγει να πει ότι το ”όραμα” αυτό δεν είναι δικό του ούτε ανήκει στην ελληνική κυβέρνηση, αλλά βασίζεται σε έκθεση των Ηνωμένων Εθνών πριν 17 χρόνια;


Το 2000, ο ΟΗΕ δημοσίευσε την έκθεση με τίτλο ”Μετανάστευση Αντικατάστασης”, στην οποία προτείνει μαζική μετακίνηση πληθυσμών από άλλες ηπείρους έτσι ώστε να λυθεί το δημογραφικό πρόβλημα της γερασμένης Ευρώπης. Γιατί κανένας δεν γνωρίζει την ύπαρξή της;

Όταν δημοσιεύθηκε η έκθεση αυτή δεν είχε ακόμη ξεσπάσει ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή όπως τον γνωρίζουμε σήμερα, ούτε είχαμε ιδέα για την μεταναστευτική κρίση που θα ακολουθούσε. 


Πού ακριβώς βασιζόντουσαν τα Ηνωμένα Έθνη όταν 17 χρόνια πριν πρότειναν μαζικές μετακινήσεις πληθυσμών; 
Με ποιόν ακριβώς τρόπο θα το πετύχαιναν; 
Δεν γνωρίζουμε. 
Υποθέτουμε όμως ότι οι τεράστιες μεταναστευτικές και προσφυγικές ροές τα τελευταία δύο χρόνια βόλεψαν εξαιρετικά στην επίτευξη του στόχου τους.


Ή μήπως τελικά γνώριζαν κάτι παραπάνω;


Το 2013, πριν ξεσπάσει η μεταναστευτική κρίση στην Ελλάδα, η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ δημιούργησε ένα παιχνίδι με τίτλο ”Ταξίδι φυγής”, ένα ”βιωματικό παιχνίδι” όπως περιγράφεται για το τι σημαίνει να είσαι πρόσφυγας. 

Το παιχνίδι προετοίμαζε ψυχολογικά όσους το έπαιζαν ώστε να αποδεχτούν a priori όσους έφευγαν από τη χώρα τους ως πρόσφυγες και μετανάστες, ”βιώνοντας συναισθηματικές καταστάσεις” σε ένα διαδραστικό περιβάλλον. 

Υπό μία πιο στρατιωτική ορολογία, αυτό ονομάζεται και ”ψυχολογικός προγραμματισμός”.

Γιατί λοιπόν ο ΟΗΕ δημιούργησε από το 2013 ένα τέτοιο παιχνίδι για το ελληνικό κοινό ενώ η ελληνική κυβέρνηση θα δήλωνε αργότερα ότι δε φανταζόταν πως μια τέτοια μεταναστευτική κρίση θα χτυπούσε την Ελλάδα;


Αυτά τα ερωτήματα αφορούν βέβαια το παρελθόν, διότι το μέλλον δεν το γνωρίζουμε.
Δηλαδή, εμείς, γιατί ο ΟΗΕ, μάλλον το γνωρίζει.


Στην ”Ατζέντα 2030 για την Βιώσιμη Ανάπτυξη” των Ηνωμένων Εθνών, περιγράφονται 17 στόχοι τους οποίους ο ΟΗΕ θα επιδιώξει να πετύχει μέχρι το 2030. 

Στον στόχο Νο 10 με τίτλο ”Μείωση της ανισότητας εντός και μεταξύ των χωρών”, αναφέρονται και τα εξής:


10.7 Διευκόλυνση της ομαλής, ασφαλούς, τακτικής και υπεύθυνης μετανάστευσης και κινητικότητας των ανθρώπων, μεταξύ άλλων μέσω της υλοποίησης προγραμματισμένων και καλά διαχειριζόμενων μεταναστευτικών πολιτικών.


10. c Μέχρι το 2030, θα μειωθεί σε λιγότερο από 3% το κόστος συναλλαγής των μεταναστευτικών εμβασμάτων και θα εξαλειφθούν οι διάδρομοι εμβασμάτων με κόστος υψηλότερο από 5%.


Σας θυμίζει κάτι από τους ”ασφαλείς διαδρόμους” του κου Μουζάλα;

Γιατί λοιπόν ο κ. Μουζάλας δεν ανακοινώνει ανοιχτά τους στόχους του ΟΗΕ για την μετανάστευση; Γιατί απλά καθρεφτίζει; 
Μήπως, τελικά, είναι μάλλον εντολές που ακολουθεί και όχι ιδέες περί ανθρωπισμού;


Και αν η Ευρώπη όντως γερνάει, γιατί οι ελληνικές κυβερνήσεις των τελευταίων ετών σε συνεργασία με τον ΟΗΕ δεν έκαναν απολύτως τίποτα για να λύσουν εσωτερικά το δημογραφικό, προστατεύοντας και δίνοντας κίνητρα σε νέες ελληνικές οικογένειες;


Και φυσικά, δεν έχω τίποτα εναντίον των πραγματικών προσφύγων. 
Των πραγματικών προσφύγων
Διότι κατά δήλωση του ίδιου του κ. Μουζάλα, το 70% όσων ζητούν άσυλο δεν είναι πρόσφυγες.

Μακάρι όμως ο κ. Μουζάλας και η ελληνική κυβέρνηση να έδειχναν το ίδιο ενδιαφέρον και για τα δικά μας παιδιά όταν φεύγουν στο εξωτερικό λόγω των μνημονίων και της σκληρής πολιτικής που εφαρμόζεται.ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

8 σχόλια:

 1. Απλώς γιατί είναι προδότης προς Εκτέλεση μαζί με τα άλλα τομάρια:

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Για τον μουζαλα σάλα σάλα μες την σάλα τα μηλησαμε!!
  να τον πηδήξω συμφωνήσαμε!!

  ΟΤΑΝ ΈΡΘΕΙ Η ΩΡΑ, ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΙΣ:::

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έχεις δίκιο ,αλλά θα δεις!!τι θα γίνει στο τέλος:

   Ο 9:35

   Διαγραφή
  2. ΜΗ ΤΟ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ'ΧΕΙ ΠΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΕΡΓΟ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

   Διαγραφή
 4. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ Η ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ....ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΠΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ....ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΗΣ....ΣΟΥΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Η ανεξέλεγκτη εισροή αλλοεθνών στο έδαφος μιας χώρας είναι παράνομος εποικισμός, συνιστά έγκλημα εθνοκτονίας συντελούμενο κατά κανόνα υπό ανώμαλες συνθήκες πολέμου, και απαγορευόμενο από το διεθνές δίκαιο (Άρθρο 8.2.β.viii του Καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Μουζαλας;;;;;

  Όπως λέμε μουσακάς!!

  Έρε κρέμασμα ,που σου χρειάζεται παλιοτομαρο:

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ