Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

ΩΣΤΕ «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, Ε, ΠΑΛΙΟΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ;;; Ξ Ε Σ Κ Ι Σ Ε ΤΟΥΣ ΠΟΥΤΙΝ….


  

ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΚΑΙ Ο…ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ
 


 Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Your Newswire, ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν εξαπέλυσε κατά μέτωπο επίθεση ενάντια στους αεροψεκασμούς που γίνονται σε πολλές χώρες της ΕΕ υποστηρίζοντας πως είναι ενάντια στη φύση, καταστρέφουν το περιβάλλον και το πιο σημαντικό, επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία των ανθρώπων.


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
 
Ένας τολμηρός πιλότος κατάφερε και πέταξε δίπλα σε ένα αεροπλάνο που έκανε αεροψεκασμό και το τράβηξε βίντεο την ώρα που άφηνε τις ουσίες στην ατμόσφαιρα.
 
Τα βίντεο εδώ... κι εδώ...


Ένας άλλος κύριος, ο οποίος είναι ειδικός μηχανικός αεροσκαφών που έχει ασχοληθεί εκτενώς με το θέμα των αεροψεκασμών, βγήκε δημόσια στην Γερμανία και αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο γίνονται αυτοί οι αεροψεκασμοί.
Το βίντεο εδώ... κι εδώ...


Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Your Newswire, ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν εξαπέλυσε κατά μέτωπο επίθεση ενάντια στους αεροψεκασμούς που γίνονται σε πολλές χώρες της ΕΕ υποστηρίζοντας πως είναι ενάντια στη φύση, καταστρέφουν το περιβάλλον και το πιο σημαντικό, επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία των ανθρώπων.
Το βίντεο εδώ...


Ο Ρώσος πρόεδρος επέκρινε έντονα τα προγράμματα επέμβασης στις κλιματολογικές συνθήκες που εφαρμόζουν διάφορες δυτικές εταιρίες, λέγοντας πως αυτό είναι διαστροφή της φύσης και ουσιαστικά απειλή για τους ζώντες οργανισμούς του πλανήτη.
Όλα αυτά σύμφωνα με τις απόψεις του προέδρου της Ρωσίας που για πρώτη φορά έθιξε αυτό το σημαντικό θέμα, έχουν σκοπό με τη διασπορά διαφόρων ουσιών να ελέγχουν τον πληθυσμό του πλανήτη και τελικά όπως φαίνεται να εξυπηρετούν τους σκοπούς της Νέας Τάξης.
Οι δηλώσεις αυτές γι αυτό το θέμα των αεροψεκασμών και των ανθρωπίνων επεμβάσεων στο κλίμα του πλανήτη έχουν ιδιαίτερη σημασία να το δηλώνει απροκάλυπτα ο ίδιος ο πρόεδρος μιας μεγάλης υπερδύναμης όπως είναι η Ρωσική Ομοσπονδία.
Με αυτές τις δηλώσεις ο Πούτιν κατέρριψε όλους τους ισχυρισμούς αυτών που ισχυρίζονται προσπαθώντας να παραπλανήσουν τον κόσμο ότι οι αεροψεκασμοί είναι κάτι το ακίνδυνο και γίνονται προς όφελος της παραγωγής.
Σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες, έχει πλέον αποδειχτεί ότι οι αεροψεκασμοί που επεμβαίνουν κλιματολογικά, συμβάλλουν στο φαινόμενο θερμοκηπίου προκαλώντας αύξηση της θερμότητας με όλες τις συνέπειες αυτού του γεγονότος. Το χαρακτηριστικό είναι πως σκόπιμα έχουν δημιουργήσει ένα πέπλο μυστικότητας για όλη αυτή την υπόθεση καθώς τα αεροπλάνα που επιχειρούν είναι στρατιωτικά και απροσπέλαστα από δημοσιογραφική έρευνα.
Αυτό και μόνο δημιουργεί πολλές υπόνοιες για το σκοπό των αεροψεκασμών, οι οποίες μετά από κάποιες διαρροές και τολμηρές έρευνες έχουν επαληθεύσει τις υπόνοιες αυτές.
Το βίντεο εδώ...


Καπάκι σε όλα αυτά ήρθε και η επιβεβαίωση από τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν.
Το παρακάτω βίντεο είναι χαρακτηριστικό από μια περιοχή των ΗΠΑ, όπου έγιναν έντονοι αεροψεκασμοί και μετά από λίγη ώρα βρέθηκαν στην περιοχή αυτή δεκάδες νεκρές κουκουβάγιες. Οι αρχές προσπάθησαν να δικαιολογήσουν το φαινόμενο αυτό ισχυριζόμενες ότι οι κουκουβάγιες σκοτώθηκαν σε τροχαία δυστυχήματα.

Ο ισχυρισμός όμως αυτός κατέπεσε μετά από επί τόπου έρευνα κάποιων δημοσιογράφων που διαπίστωσαν ότι οι νεκρές κουκουβάγιες δεν εμφάνιζαν κανένα σημάδι από χτύπημα. Επομένως ήταν ξεκάθαρο ότι τα πουλιά πέθαναν από κάτι που είχαν αναπνεύσει μετά τους αεροψεκασμούς.
Τα βίντεο εδώ...και εδώ...


Στο επόμενο χαρακτηριστικό βίντεο αποδεικνύεται ξεκάθαρα πως η ίδια η γερμανική κυβέρνηση αποδέχεται πλέον ότι οι αεροψεκασμοί γίνονται για τελείως διαφορετικό σκοπό από αυτόν που έχει προβληθεί επίσημα μέχρι σήμερα.
Το βίντεο εδώ...


Σύμφωνα με έρευνες, 100.000 άνθρωποι ήδη έχουν προσβληθεί στην Ευρώπη και στην Αμερική από αυτήν την καινούργια ασθένεια που λέγεται Morgellons.


Το βίντεο εδώ...  
Ακόμη και ο διάσημος Αμερικανός τραγουδιστής Prince λίγα χρόνια πριν το θάνατό του μίλησε δημόσια για το τρομερό αυτό φαινόμενο των αεροψεκασμών.
 
Τα βίντεο εδώ... εδώ...  εδώ...κι  εδώ...

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ


nikosxeiladakis.gr


ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

3 σχόλια:

 1. τα εχουμε ολοι.αν κανουμε το πειραμα με το κοκκινο κρασι θα τα δουμε.να δωσω το αντιδωτο για τους αεροψεκασμους...........οχι δεν το δινω.θα βγουν παλι δωδεκαθειστες να με κραζουν.
  ζητηστε το απο κεινους.θα σας το φερει ο διας αυτοπρωσωπος.

  οχι ρε θα το δωσω.υπαρχουν και χριστιανοι.
  καθημερινα πινετε αγιασμο.γιατι δεν χαλαει ο αγιασμος;;εχω σ ενα μπουκαλακι αγιασμο 28 χρωνων.
  ψαξτε τι ιδιοτητες εχει.
  αθεοι,δωδεκαθειστες,σοφιστες,σκεπτικιστες,μασονοι,ορθολογιστες,σατανιστες,
  καντε μου λιγακι μμμμμμμ και εγω αμεσως θα σας κανω ξουυυυυ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ακου δεκατρειαθειστη ασιατη, οτι οι δωδεκα θειστες ελληνες ''εκαναν'' τον αγιασμο ξυπνα ρε κοιμισμενε .

   Διαγραφή
 2. Για όσους έχουν μελετήσει το θέμα των αεροψεκασμών και ερευνήσει σε βάθος η όσοι λένε ότι γνωρίζουν πρέπει να προβούν σε αντίμετρα τα οποία είναι γνωστά.
  πρέπει να δημιουργηθεί μια πλήρης ομπρέλα προστασίας σε κάθε Νομό και το κόστος για τα αντίμετρα δεν ξεπερνάει τα χίλια ευρώ ανά νομό μπλοκάροντας τα chemtrails και τα μικροκύματα, διότι, δεν είναι μόνο τα chemtrails.
  αεροψεκασμοί και μικροκύματα είναι τα πιο θανατηφόρα αθόρυβα όπλα που χρησιμοποιούν για την μείωσει του πληθυσμού και την αδράνεια του. τουλάχιστον σε κάθε Νομό έχει 30 κεραίες μικροκυμάτων που αποσκοπούν στην πλήρη διάλυση του ανθρώπινου εγκεφάλου. με μια μικρή έρευνα στο διαδύκτιο θα βρείτε τα αντίμετρα, αρκεί να το καταλάβετε και να μπείτε στην πράξη.
  πρέπει να αναλάβει κάποιος την συλλογή χρημάτων που αντιστοιχεί σε μηδαμινό ποσό για κάθε πολίτη, επειδή είναι δύσκολο όμως να περισυλλέξεις χρήματα απο όλους τους κατοίκους του νομού πρέπει να το κάνουν λίγοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ