Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

ΚΑΘΑΡΜΑ Μορδεχάι Φριζή, μέχρι και οι οβριοί στην Ελλάδα, σ' έχουν σιχαθεί! Βρε, μήπως κρατούν τα μπόσικα, γιατί ... βγάζεις στη σέντρα τις βρωμιές της φυλής σου;;;; "Με ύβρεις εναντίον Χριστιανών, και από την ασφάλεια πόυ του παρέχει η διαμονή του στο Ισραήλ, το παίζει μάγκας"!!!!!!!!!!!!!!! Δικαιολογούν, μέχρι και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!


Ρε το οβραίικο τσόλι, ούτε οι συμπατριώτες του δεν το θέλουν...

Για τον ψυχασθενή οβριό Μορδεχάι Φριζή λέω, που ακούει Καλλιόπη Σουφλή και σελινιάζεται ο ψυχάκιας... (εδώ)

Μα την αλήθεια, όπως έγραψα και σε κάποιον φίλο, που σχολιάσε στην σελίδα μου στο f.b. στην σχετική ανάρτηση, έτσι και ήταν στην Ελλάδα, θα του έκοβα την ουρά (σήμα κατατεθέν των οβριών) και θα τον κρεμούσα απ' αυτήν. 


 
Καλλιόπη Σουφλή


Υ.Γ. Το πρώτο κείμενο που ακολουθεί, είναι χαρακτηριστικό της άποψης που έχουν οι οβριοί που κατοικούν στην Ελλάδα, για το φρικιό της φυλής τους... αν και η προσωπική μου άποψη είναι, πως φοβούνται τις αλήθειες που κάποιες φορές αποκαλύπτει... (π.χ. πως οι εβραίοι δολοφόνησαν τον Πατροκοσμά κλπ), ενώ στο δεύτερο, παρατίθεται η άποψη της Χρυσής Αυγής, για τον τρελλάρα οβριό.


Σημείωση Ζαν Κοέν: 

Τα τελευταία χρόνια ο ραβίνος Μορδεχάι Φριζής έχει καταντήσει σοβαρό πρόβλημα για εμάς τους Έλληνες Εβραίους εμφανιζόμενος σε βίντεο και σχόλια σε ελληνικά sites ως η γνήσια φωνή του Εβραϊσμού και ως εκ τούτου δίνει την εντύπωση και ευκαιρία στους κατ’ επάγγελμα αντισημίτες, αλλά και καλοπροαίρετους Χριστιανούς μιας θρησκείας ρατσιστικής. Με ύβρεις εναντίον Χριστιανών, Εβραίων και φυσικά αντισημιτών, και από την ασφάλεια που του παρέχει η διαμονή του στο Ισραήλ, το παίζει μάγκας. 

Τα παρακάτω άρθρα και σχόλια είναι από την «Κρησάρα» που κυκλοφορεί τώρα, και δείχνει  το πόσο έχουν απηυδήσει μαζί του οι Εβραίοι της Ελλάδας. Τρεις γνωστοί Εβραίοι εκφράζουν την αηδία τους για τον εν λόγω ραβίνο του μίσους.  

Από τον Ηλίας Πέσσαχ 
Κε Χατζή καλησπέρα.
Πριν λίγες μέρες έπεσε στην αντίληψη μου ένα νέο βίντεο του κ Φριζή, με αφορμή ένα άρθρο για την ανάπλαση της πλατείας ελευθερίας στη Θεσσαλονίκη.

(Ο κ. Φριζής όπως είναι γνωστό, εκφράζει δημόσιο λόγο συστηματικά μέσα από τα βίντεο του - τα οποία παρακολουθούν πολλοί Έλληνες χριστιανοί / φίλοι και εχθροί). 

Στο συγκεκριμένο βίντεο, όπως κάνει πολύ συχνά με αφορμή πολλά θέματα, το ''γύρισε'' στη θρησκεία και τον ''αυθεντικό'' εβραϊσμό και στην ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ότι οι Έλληνες Εβραίοι είμαστε ''φιλοξενούμενοι'' στην Ελλάδα και θα πρέπει σύντομα να ''γυρίσουμε στην πατρίδα μας''.


Προσωπικά δεν έχω αντίρρηση να εκφράζεται δημόσια όποιος θέλει όπως θέλει. Το κάνω και εγώ, το κάνουν και άλλοι, και μακάρι να το κάνουν και περισσότεροι. Αλλά καλώς ή κακώς, στην περίπτωση του ραβίνου Φριζή υπάρχουν και όρια... 


Το γεγονός ότι με την ιδιότητα του ραββίνου κάνει διαρκώς δημόσιες τοποθετήσεις, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΒΡΑΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΙΕΡΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΜΝΙΟ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΒΡΑΙΣΜΟ ΤΟΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ - ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ, (κάτι που θα μπορούσε πολύ απλά να αναφέρει στην αρχή κάθε του βίντεο - τοποθέτησης) και με τις τοποθετήσεις του αυτές σκόπιμα ή μή, αφήνει τους χριστιανούς συνέλληνες να πιστεύουν πως γενικά αναφέρει ''ότι δεν τολμούν να πουν οι έκπροσωποι μας'', προσωπικά μ' ενοχλεί.


Το γεγονός ότι ένας έλληνας εβραίος με την ιδιότητα του ραββίνου, αναιρεί την «ελληνικότητα» μου, και όταν αντιδρώ σ' αυτά που λέει αναιρεί την πίστη μου και μ' αποκαλεί ''μπερδεμένο, αφομοιωμένο '' κλπ άλλα υποκοριστικά, μ' ενοχλεί.


Το γεγονός ότι διαρκώς με την ιδιότητα του ραββίνου, ''ανοίγει μέτωπα'' με φανατικούς αντισημίτες, ενώ εκείνος βρίσκεται ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΜΟΝΙΜΑ στο Ισραήλ και στην ασφάλεια του σπιτιού του, μ' ενοχλεί.


Το ότι ενοχλεί εμένα, καμία σημασία δεν έχει προφανώς. 


Αυτό που έχει σημασία όμως, είναι ότι με την ιδιότητα του ραββίνου, ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΘΕ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, μιλά εξ ονόματος όλων των ελλήνων εβραίων - όλων μας, χωρίς την άδεια μάς. Και επαναλαμβάνω το κάνει αυτό σκόπιμα ή μη, επειδή ΑΡΝΕΙΤΑΙ να ξεκαθαρίζει τη θέση του και ότι όντας ραββίνος δεν σημαίνει ότι εκπροσωπεί κάποιο ''ακροατήριο''. 


Ακόμα χειρότερα, δυστυχώς, σε κάθε έκλιση - κριτική που δέχεται από πολλούς και κατ’ επανάληψη, απαντά ''Από πλευράς μας ως Ορθόδοξοι Ραββίνοι θα εκφράζουμε την ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ του Εβραϊσμού της Τορά και των πατέρων μας.
Και σε όποιον του αρέσει''. 


Και ρωτώ εγώ: Υπάρχει επίσημη θέση για οτιδήποτε στον εβραϊσμό; Εμείς οι ''εβραίοι'' είχαμε ποτέ τις ιεραρχικές δομές της Χριστιανικής Εκκλησίας για να μπορούν ''κάποιοι'' ραββίνοι ή μή, ''αυθεντικοί'' θρήσκοι ή μή, να εκφράζουν την επίσημη θέση του εβραϊσμού και εν προκειμένω του Ελληνικού εβραισμού; 


Tην ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ του Εβραϊσμού της Ελλάδος, τελικά ποιός την εκφράζει;; Το ΚΙΣ και τα κοινοτικά συμβούλια που εκλέγονται από ''μπερδεμένους - αφομοιωμένους'' έλληνες εβραίους κατά πλειοψηφία, ή οι ''εκπρόσωποι του αυθεντικού εβραισμού'' ; 


Και αν όλοι συμφωνούμε ως προς το ποιός εκφράζει τον Ελληνικό εβραϊσμό, είναι ηθικό μία ΑΤΟΜΙΚΗ άποψη - στάση ζωής (απόλυτα σεβαστή) να παρουσιάζεται ως συλλογική - επίσημη;


Και αν δεν είναι ηθικό, ούτε και νόμιμο, γιατί τελικά το ανεχόμαστε; Έχουμε σήμερα την ''πολυτέλεια'' να το ανεχόμαστε; Τι κινδύνους ''κρύβει'' για όλους μας η ανοχή αυτή; 


Την άποψη - θέση του κ. Φριζή λίγο πολύ την γνωρίζουμε όλοι μας και δε θα μπω σε περαιτέρω διάλογο - διαμάχη. 


Ειλικρινά ρωτώ και ελπίζω να λάβω απαντήσεις - σχόλια - σκέψεις - παρατηρήσεις - προτάσεις και άλλων ''μπερδεμένων - αφομοιωμένων'' (όπως ο κ. Φριζής συνέχεια χαρακτηρίζει) Ελλήνων εβραίων για το θέμα αυτό. 


Ηλίας Πέσσαχ


Ιατρός - Αιματολόγος
Από Μορίς Χατζή Αγαπητέ κύριε Ηλία Πέσσαχ.


Στη «Κρησάρα» του Σεπτεμβρίου τεύχος 17/9/2013 και στην «Κρησάρα» του Οκτωβρίου τεύχος 3/10/2013 θα διαβάσατε για το θέμα Μορντεχάι Φριζή. 

Δυστυχώς αυτός ο άνθρωπος, ενδεδυμένος με τη ραβινική ιδιότητα, δίχως κανένα έλεγχο έχει ξεφύγει και από την ιδιότητα του ραβίνου και από την ιδιότητα του Έλληνα Εβραίου. 


Με αυτά που λέει, κάνει κακό στον εβραϊσμό και σε μας που επιλέξαμε για πατρίδα μας τη χώρα που γεννηθήκαμε. Την Ελλάδα. 

Δεν αντιπροσωπεύει παρά μόνο τον εαυτό του και είναι επικίνδυνος ακόμα και για την οικογένειά του που παραμένει στην Ελλάδα και δεν μεταναστεύουν στην (κατά εκείνον) πραγματική πατρίδα τους, το Ισραήλ... 

Πρέπει να τον αντιμετωπίσει κανείς με συμπάθεια διότι η περίπτωση του χρήζει επιστημονικής διερεύνησης. 

Ο ραβίνος Μορδεχάι Φριζής αποτελεί πλέον ξένο σώμα του εβραϊσμού της Ελλάδας και δυστυχώς με όσα λέει έχει γίνει μια γραφική φιγούρα που όμως μαχαιρώνει πισώπλατα τους Εβραίους. 

Τους λίγους εναπομείναντες Εβραίους της πρώην πατρίδας του.

Από Νίνα Ναχμία 

Άρθρο από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, άψογα τοποθετημένο για τον βλάκα τον Μορδοχαίο Φριζή 

Κρησάρα: Κάντε κλικ εδώ να διαβάσετε σχόλια της Χρυσής  Αυγής για τον ραβίνο Μορδοχαίο Φριζή
Κρησάρα: Εάν διαβάσατε αυτά τα σχόλια της Χρυσής Αυγής θα βρεθείτε στην δύσκολη θέση να τους δικαιώσετε… Και δυστυχώς σε αυτή τη θέση μας έχει βάλει ο Μ. Φριζής. Συμφωνούμε λοιπόν με την Νίνα Ναχμία. 
Πηγή: Κρησάρα 12.12.2013ΠηγήΠεριύβριση νεκρών από τον αρχιραββίνο Θεσσαλονίκης: “Εξολοθρεύτηκαν δύο βρωμεροί Χρυσαυγίτες!”

 

Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013
Περιύβριση νεκρών από τον αρχιραββίνο Θεσσαλονίκης: “Εξολοθρεύτηκαν δύο βρωμεροί Χρυσαυγίτες!”


«Την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου του 2013, εξολοθρεύτηκαν στο Νέο Ηράκλειο δύο Χρυσαυγίτες… 
Αμέσως η Χρυσή Αυγή χίμηξε για να το παίξει θύμα επάνω στο αίμα των εξοντωμένων μελών της… Αν η Χρυσή Αυγή θέλει να ψάξει κάποιον θύτη, είναι ο ίδιος της ο εαυτός…

 Η Χρυσή Αυγή είναι μία ναζιστική, χιτλερική οργάνωση που θέλει να πνίξει την Ελλάδα στο Αίμα… Μήπως αυτοί οι εξοντωμένοι Χρυσαυγίτες δεν ήτανε Ναζιστές; Δεν ήτανε Χιτλερικοί; Δεν ήτανε βρωμεροί Αντισημίτες; Μόνο και μόνο τα πρόσωπά τους και οι φάτσες τους δείχνουν πόσο βαμμένοι Ναζιστές ήταν!...

 Άλλωστε, κι η βουλευτής Λιάνα Κανέλλη μίλησε για προβοκατόρικη επίθεση… Ας μην ξεχνάμε τι έγινε τότε στο Ράϊχσταγκ, στην Γερμανία της Βαϊμάρης… Όπου οι ίδιοι οι Ναζί έκαψαν το Γερμανικό Κοινοβούλιο και έριξαν τις ευθύνες στους κομμουνιστές, για να πάρουν μετά τον κόσμο με το μέρος τους. Ποιος μας λέει ότι και αυτή η επίθεση εναντίον των Χρυσαυγιτών δεν ήταν μία προβοκατόρικη επίθεση στυλ Ράϊχσταγκ;»!Τα παραπάνω αποτελούν αποσπάσματα από τα όσα είπε ο πρώην αρχιραββίνος Θεσσαλονίκης και νυν μόνιμος κάτοικος Ισραήλ Ραββίνος Μορντοχάϊ Φριζής στο κανάλι του στο You Tube.


Προσέξτε φρασεολογία ενός τύπου, ο οποίος υποτίθεται ότι είναι και θρησκευόμενος: 

«Εξολοθρεύτηκαν», «εξοντωμένων μελών της», «εξοντωμένοι Χρυσαυγίτες», «βρωμεροί αντισημίτες». 

Είναι φανερό ότι ο εβραίος αυτός βγάζει μίσος και ικανοποίηση για τα αδικοχαμένα μας αδέρφια με τέτοιες άθλιες εκφράσεις, οι οποίες δεν παραπέμπουν σε άνανδρες δολοφονίες αλλά σε έμμεση απόδοση «δικαιοσύνης». 

Φυσικά, δεν παραλείπει να ρίξει και την σχετική προβοκατορολογία, ότι δήθεν θα μπορούσαμε να το έχουμε διαπράξει Εμείς οι ίδιοι…


Είναι αξιοσημείωτο ότι ο θλιβερός αυτός ραββίνος, μεγάλωσε στην Ελλάδα (είναι της «ημετέρας παιδείας»…), αλλά διατήρησε στο έπακρο την εβραϊκή του ταυτότητα και καλά έκανε (Κάποιοι υποστηρίζουν ότι συμμετείχε και στο πάνελ μιας παλαιότερης τηλεοπτικής εκπομπής στον ΑΝΤ1 το 1995, το «Τέλος εποχής» με τον Γιάννη Πρετεντέρη, με θέμα σ΄εκείνη την εκπομπή τον ρατσισμό και τον αντισημιτισμό). 


Από το σημείο αυτό, όμως, μέχρι ουσιαστικά να χαιρετίζει τις δολοφονίες των Συναγωνιστών μας, με αυτές τις ανεπίτρεπτες εκφράσεις, υπάρχει τεράστια διαφορά. 


Και όμως, αυτό το παραλήρημα μίσους και απέχθειας απέναντι σε συνανθρώπους μας δεν απασχόλησε τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ. 

Κανένα δεν χαρακτήρισε τις εμετικές αυτές δηλώσεις ως καραμπινάτη επιδοκιμασία των εν ψυχρώ δολοφονιών. 

Κανένα δεν ζήτησε την δίωξή του ή την απαγόρευση δηλώσεων τέτοιου περιεχομένου.


Εννοείται πως δεν επιθυμούμε κανενός είδους διάλογο με έναν τέτοιο υμνητή (έστω και εμμέσως) δολοφονιών. Με έναν φουκαρά που από την χρόνια παρουσία του στην Πατρίδα μας φαίνεται ότι δεν πήρε τίποτα θετικό μαζί του φεύγοντας για το Ισραήλ. 

 Τα αποτρόπαια λόγια του, όμως, είναι ενδεικτικά μιας νοοτροπίας που έχουν τύποι σαν κι αυτόν. Το πώς αντιλαμβάνονται, δηλαδή, την αξία της ανθρώπινης ζωής. Τα ίδια του τα λόγια προδίδουν τις πραγματικές του προθέσεις.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

31 σχόλια:

 1. ρε αι στο διαολο που τα βαλατε με τη χ.α. και δεν κοιτατε τους πραγματικους ναζιστες πασοκ συριζα ν.δ. και ολα τα ανθελληνικα αποκομματα πεστε ενα εγκλημα της χ.α. σας προκαλω χειροπιαστα πραγματα οχι αοριστα ,αλλωις ειστε συκοφαντες .μια πρωην ν.δ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. να απαντησω και γω στους ελληνες εβραιους το εξης.εχετε αρκετο θρασος να θεωρειτε πατριδα σας την ελλαδα.γιατι δεν ειστε ελληνες.εξαλλου εσεις δεν ειχατε ποτε πατριδα.ουτε το ισραηλ ειναι πατριδα σας.ειναι κλεμενα εδαφη που τα κανατε εσεις πατριδα σας μετα τον δευτερο παγκοσμιο πολεμο.
  σας αρεσει η ελλαδιτσα μας κυριοι εβραιοι.ε;μηπως θελετε και αυτην να την αρπαξετε;αν και το εχετε μισοκαταφερει ιδη!
  το εμποδιακι ομως παραμενουν οι ελληνες ε;;πουλακια μου!!!
  επισης ειναι θρασος να διαβαζεται καμπαλα και τραμπαλα καθως και τα βιβλια του ταλμουδ που στρεφονται κατα των ελληνων
  με τετοιο μισος και να αυτοαποκαλειστε ελληνες εβραιοι.
  πεταξτε καμπαλες τραμπαλες και ταλμουδια γινεται ανθρωποι ........και το ξανασυζηταμε!
  να ευχεστε που δεν κυβερναω εγω την χωρα αυτην γιατι αν την κυβερνουσα θα μενατε με ορους.δεν θα κυβερνουσατε εσεις οπως σημερα αλλα εγω.ετοιμαστειτε εβραιοπουλα γιατι σας περιμενουνε εκπληξεις!!!!!!!!!!!
  οι καμπαλες οι τραμπαλες και τα ταλμουδια θα καουν.οπως καψατε και σεις τα ελληνικα μας στο παρελθον και παραποιησατε καθε τι ελληνικο στο περασμα σας.
  αν δεν μετανοησετε............απλα θα καταστραφειτε.
  σας στελνω και μια ευχη για να λυσαξετε.
  ο χριστος και η παναγια να σας δειξουν τον δρομο!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. http://www.pentapostagma.gr/2017/05/%ce%bf-%cf%80%ce%ac%cf%80%ce%b1%cf%82-%cf%86%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%ba%ce%af%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%82-%ce%b6%ce%b7%cf%84%ce%ac%ce%b5%ce%b9-%ce%b1%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%ba%ce%ac%ce%bb%cf%85%cf%80%cf%84.html

  Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΒΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ.
  ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εντυπώσεις απο το Φετινό Πάσχα,
  Ύστερα απο αρκετά Χρόνια Παρακολούθησα με Μεγαλύτερη Κατάνυξη όλες τις Λειτουργίες της Μεγάλης Εβδομάδας(και τις άλλες Χρονιές πήγαινα αλλά ΟΧΙ όπως εφέτος πιο συνειδητά)απο την Μ.Δευτέρα έως και το Μ.Σάββατο,υπήρχε κάπου σε ένα συρτάρι η Ιερά Σύνοψις την βρήκα,ξεφύλλισα λίγο για να δω που βρίσκονται οι Ακολουθίες-Τροπάρια-Ψαλμοί της Συγκεκριμένης Περιόδου αφού τις εντόπισα όσο γινότανε γιατί Πολλές φορές έπρεπε να πηγαίνεις μια πιο μπροστά και την άλλη στις σελίδες του Εκάστοτε Τροπάριου κτλ.Οπότε υπό αυτή την έννοια Παρακολουθούσα διαβάζοντας τα λόγια που άκουγα απο Ψάλτες και Παπάδες και ήταν κάτι Ιδιαίτερο για εμένα σε σχέση με το πως ΒΙΩΝΑ το όλο θέμα.Ακολουθούσα ψελλίζοντας τα λόγια ή έστω κάποια απο αυτά σε μερικά Τροπάρια ή Εγκώμια του τύπου:ο Νυμφίος έρχεται εν τω μέσω της Νυκτός,το Τροπάριο-Ποίημα της Κασσιανής Μοναχής και βέβαια τα Εγκώμια της Μεγάλης Παρασκευής.Εφέτος και εννοώ σε μια διάρκεια αρκετών Μηνών βιώνω μια Κατάσταση Ψυχοσωματικού Προσωπικού Γολγοθά-Σταύρωσης για διάφορους λόγους σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είχαμε μια "απώλεια" Κοντινού Συγγενικού Αγαπημένου Προσώπου το Σάββατο του Λαζάρου έγινε η Κηδεία εντωμεταξύ ο Γιός της Γυναίκας που "Έφυγε"...Νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο της Αθήνας στην Μονάδα Ενταντικής θεραπείας εδώ και 1 Μήνα σχεδόν με ένα σημαντικό Θέμα Υγείας...Σημείωση: Έφυγε Χωρίς να τον δει..ενώ τον ζητούσε με το βλέμμα+την διαισθησή της αφού Καταλάβαινε ότι Κάτι δεν πάει καλά...για να ΜΗΝ έρχεται να την δει...τα γράφω όλα αυτά ώστε να Καταλάβετε ότι εφέτος ήταν+είναι ΒΙΩΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ=ΣΤΑΥΡΩΣΗ και ύστερα η ΑΝΑΣΤΑΣΗ κάποια στιγμή...Πιο έντονα Συναισθήματα,Γοητευτική Χαρμολύπη-Χαρούμενη Λύπη ή Λυπημένη Χαρά...Επίσης Παρατήρησα τα εξής στην Εκκλησία που πήγαινα καθ'όλη την διάρκεια της Μ.Εβδομάδας πλην του Μ.Σαββάτου ότι την Μ.Παρασκευή απο τα γνωστά Εγκώμια Άξιον Έστι-Αι γενναίε Πάσε-η Ζωή εν Τάφω κόβανε Πολλούς Στίχους πιθανόν επειδή είναι Πολλοί και λέγανε μερικούς απο τα Εγκώμια,σε μια απο τις λειτουργίες της Μ.Εβδομάδας κάποια στιγμή που οι Ιερείς κάνανε μια ανακοίνωση ο ένας εκ των δύο ανέφερε τον άλλο "Συνάδελφο του" λες και είναι σε κάποια Επιχείρηση ή εργάζεται στο Μαγαζί ως Υπάλληλος..Μπορεί να μπερδεύτηκε o άνθρωπος ίσως ή να έχω λάθος εγώ άλλα μου προκάλεσε δυσαρέσκεια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Το Μ.Σάββατο πήγαμε Οικογενειακώς για την Ανάσταση σε έναν απο τους πιο Ιστορικούς Ναούς των Αθηνών και μιλάω για την Αγία Αικατερίνη στην Πλάκα του 11ου Αιώνα,η οποία βρίσκεται κάτω απο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης εκεί είδα πράγματα εντός του Ναού που με ενόχλησαν όπως:αρκετά Άτομα να είναι με τα Χέρια στις τσέπες ή να μασάνε τσίχλα-επικρατούσε μια κατάσταση Οχλαγωγίας...τύπου Καφετέριας ή Νυχτερινού Μαγαζιού με πολλά Κοσμικά Χαραχτηριστικά Κυρίες πολύ καλά Ντυμένες με Κόρες οι οποίες θεωρούσαν ότι πηγαίνουν σε μια βραδυνή Έξοδο στην Παραλιακή "Ντυμένες" απο Γυμνές έως Ημίγυμνες..αναφέρομαι σε σούπερ-μίνι ή κάτι που έμοιαζε σαν Πολύ Κοντό Σορτσάκι..βέβαια ειδικά για το Συγκεκριμένο Ναό θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι επειδή βρίσκεται σε Τουριστική Περιοχή μπορεί κάποιοι/ες να ήταν Τουρίστες απο την Δυτική Ευρώπη που ΣΙΓΟΥΡΑ ισχύει αυτό όποτε εκεί είναι πιο "Απελευθερωμένοι" στα Ζητήματα του Κώδικα Ενδυμασίας άρα έχουν μια "Δικαιολογία"..κάποιοι άλλοι ήταν Έλληνες/Ελληνίδες νομίζω αλλά με Εκμαυλισμένη Συνείδηση θεωρώ ή έστω Αδιαφορία-Απάθεια σε αυτά τα ζητήματα.Το Κερασάκι στην Τούρτα ήταν στην Αναστάσιμη λειτουργία που κάτσαμε αφού φύγανε οι πολλοί παρατήρησα μια Γυναίκα να Μπαινοβγαίνει αρκετές φορές μέσα στο Ιερό απο την Αριστερή Πλευρά όπως κοιτάζει κάποιος που Εκκλησιάζεται..Μου φάνηκε εξαιρετικά Περίεργο και δεν το είχα ξαναδεί..δεν ξέρω αν εντάσσεται στα Πλαίσια του Οικουμενισμού ή είναι Νέα Ήθη&Έθιμα...Κάτι Τελευταίο αλλά όχι Ασήμαντο ως γνωστόν η εν λόγω Εκκλησία είναι η Εκκλησία που παρεβρίσκονται οι κάθε λογής διάσημοι ειδικά την Μ.Παρασκευή στον Επιτάφιο αλλά όχι Μόνο..το λέω αυτό γιατί είδα έναν Πολύ γνωστό Αναλυτή των Γεωστρατηγικών Θεμάτων στα Ελληνοτουρκικά ο οποίος έχει και δικιά του Ιστοσελίδα και παλιότερα είχε εμπλακεί με την Γνωστή Υπόθεση Απαγωγής του Οτσαλάν...ο Κύριος Καλεντερίδης λοιπόν στο δεξί στασίδι της Εκκλησίας παρακολουθούσε την Αναστάσιμη λειτουργία μασώντας την Τσίχλα του...τον είδα με το που μπήκα μέσα στην δεξιά πλευρά της Εκκλησίας..ύστερα αυτός θα μας κάνει Ανάλυση Γεωστρατηγική και θα μιλάει για Εθνικά Ζητήματα..Μάλιστα..Αυτά ΔΕΝ είναι Κατάκριση αλλά θέμα ΟΡΙΩΝ-Δυστυχώς έχουμε υπερβεί τα Εσκαμμένα σε Πολλά Ζητήματα..Χριστός Ανέστη και το Μήνυμα της Ανάστασης του θεανθρώπου να φέρει στον Καθένα ότι Χρειάζεται στην Ζωή Του!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Όταν επί σειρά ετών ο Πρώην Νεοέλληνας τις δεκαετίες του '80 αλλά και του '90 ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΗΚΕ σε επίπεδο ΣΤΑΣΗΣ ΖΩΗΣ απο Πρώην Έλληνας του 1960+1970 με τα όποια Προβλήματα Υπήρχαν τότε σε επίπεδο Πολιτικής-Κομματικοιδεολογικών αλλά και Κοινωνικών Τάξεων ή Δυσκολιών κρατώντας ΌΜΩΣ έναν Συγκεκριμένο Αξιακό Κώδικα δηλαδή=Οικογένεια-Πατρίδα-Θρησκεία ακόμα και να μην το πίστευε Συνειδητά τουλάχιστον ένα Ποσοστό της Τότε Ελληνικής Κοινωνίας ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ το Σεβότανε και το Ακολουθούσε σαν Τρόπο Ζωής,τα περασμένα 25 Χρόνια περίπου για να μην πω πιο παλιά ο τότε Νεοέλληνας ΞΕΚΙΝΗΣΕ να μεταλλάσεται απο την Μεταπολίτευση ξεκίνησε να χτίζεται ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ η Σημερινή Πολυεπίπεδη Παρακμή..ειδικά μετά το 1981 με την "Αλλαγή" Κορυφώθηκε το Φαινόμενο και εν ολίγοις ο τότε Ακόμα Έλληνας ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ σε Νεοέλληνα με την πάροδο των Ετών σε συνδυασμό με την Θεοποιήση της Ύλης με τα Παραγωγά της δηλαδή=ΙΧ 1 για τον Μπαμπά-1 για την Μαμά+1 για την Κόρη με ζυγό νούμερο ώστε να μπορεί να μπαίνει στον Δακτύλιο=Πρακτικό Μυαλό αλλά και αρχή του Ηθικού Εκμαυλισμού..ΑΚΙΝΗΤΑ=1 ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ+1 ΕΞΟΧΙΚΟ+1 ή 3 να νοικιάζει (ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΟΙ-και ΔΕΝ ενοχοποιώ το να έχει κάποιος Ακίνητα αλλά το Υπόβαθρο Νοοτροπίας που υπάρχει κάτω απο αυτό),ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ,ΜΗΧΑΝΕΣ,ΣΚΑΦΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ,ΔΑΝΕΙΑ=ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΙΔΑ Έπαιρνε Στεγαστικό Δάνειο για ένα Σπίτι με τα Επιτόκια/Πανωτόκια το πλήρωνε τουλάχιστον 2Φορές επάνω απο την Αρχική,μετά ξεκίνησε το Παραμύθι δια μέσου της Προπαγάνδας των ΜΜΕ-Ραδιόφωνων=Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης ή Εκπόρνευσης Ψυχών..για τα Εορτοδάνεια Χριστουγέννων-Πάσχα-Δεκαπενταύγουστου-για τις Καλοκαιρινές διακοπές δηλαδή σου έλεγε δεσμεύσου ώστε να αγοράσεις Γαλοπούλα-Αρνί +10 Μέρες σε ένα Τουριστικό Προορισμό αλλά μετά θα πρέπει να ξέχρεωσεις σιγά-σιγά...και παίρνανε "Ενισχυτικό Δάνειο" για Αποπληρωμή του Προηγούμενου και ούτω καθεξής..αυτή η διαδικασία συνδυαστικά με το υπόλοιπο Κομμάτι της Υλιστικής Ζωής ΕΚΦΥΛΙΣΕ ΤΟΝ Πρώην Νεοέλληνα αφού αντικατέστησε στην Ζωή του τον Αληθινό Θεό απο τον Πλαστό=Χρήμα/Ύλη και έτσι φτάσαμε στο Υβριδικό Μεταλλαγμένο Ελληνόφωνο της Σημερινής Εποχής..Είχα ανάγκη να τα γράψω κάπου γιατί Πλέον βιώνουμε μια Κατάσταση που ούτε ΜΕΣΑ στην Ίδια σου την Οικογένεια ΔΕΝ μπορείς να Επικοινωνήσεις αυτά τα ζητήματα...και ΟΧΙ ΜΟΝΟ..ο καθένας "εκπέμπει" στην δικιά του Συχνότητα..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. αφού λοιπόν επί σειρά ετών Θεοποιήσαμε άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο Συντάξεις-Μισθούς-Εφάπαξ μαζί με τα ΙΧ-ΑΚΙΝΗΤΑ-ΣΚΑΦΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ και όλα τα ΠΑΡΑΓΩΓΑ της ΥΛΗΣ πως να μην Φτάσουμε σε αυτή την ΚΑΤΑΝΤΙΑ...Ποιός και ΠΩΣ θα αντισταθεί στην Προκλητικά Επιβαλλόμενη Χρήση του Πλαστικού Χρήματος με Πρόσχημα ΔΗΘΕΝ την Φοροδιαφυγή που ψηφίστηκε τον Περασμένο Δεκέμβριο απο την Ανθελληνική/Ελληνοφοβική Συμμορία που υποτίθεται "Κυβερνάει"....,Την "Υποχρεωτική" Χρήση των ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ POS απο πολλές Κατηγορίες Επαγγλματιών,Ποιός-Πότε-Πως θα Αρνηθεί να υποβάλλει στην Φορολογική του δήλωση Αποδείξεις με Πλαστικό Χρήμα ώστε να έχει Αφορολόγητο=είδες η Πρακτικότητα...σου εκμαύλισε την Συνείδηση και ΔΕΝ θα Αντισταθείς ΔΕΝ θα αντιδράσεις,ΔΕΝ θα διαμαρτυρηθείς γιατί έχεις Σοβαρότερα Θέματα να Ασχοληθείς απο αυτές τις Γραφικότητες που λένε "Κάποιοι" Ψυχοπαθείς/Φρενοβλαβείς/Συνωμοσιολόγοι Συμπολίτες σου..τι; Κάρτα Πολίτη εννοείται θα την Πάρω γιατί με "Διευκολύνει"..και ύστερα που θα χάνονται οι Κάρτες ή της κλέβουν για να χρησιμοποιούν το PIN...ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ...θα σου πουν φίλε ΦΟΡΑ το επάνω στο σώμα σου,στα Παιδιά,στους Παππούδες/Γιαγιάδες αν ζούν..ΣΕ ΟΛΟΥΣ..!!! αυτό είναι Προοδευτική Καινοτομία της Νέας Εποχής...Πως θα αντισταθείς Ελληναρά μου αφού επί σειρά Ετών "Γιορτάζεις" Χριστούγεννα ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΤΟ ή Αντίστοιχα ΠΑΣΧΑ ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΤΟ ή ΘΕΟ..απλά Καταναλώνεις για αυτό Εκφυλίστηκες και ΔΕΝ Διαμαρτύρεσαι για Τίποτε άλλο πέραν των Οικονομικών θεμάτων (Μείωση Μισθών-Συντάξεων-Απολύσεις-Κατάργηση Εφάπαξ κτλ.)διαφορετικά θα έπρεπε να Είχες ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ την Βουλή+την Μασωνική Στοά της Αχαρνών όταν Περνάγανε τα Ανθελληνικά-Αντισυνταγματικά-Αντίχριστα Νομοσχέδια περί Απόδοσης Ιθαγένειας σε Παιδιά Μεταναστών 2ης Γενιάς ή το Σύμφωνο Συμβίωσης Ομόφυλων Ζευγαριών τον 12/2015 ή το Επίσης Προκλητικά Αντισυνταγματικό περί Επιβολής χρήσης του Πλαστικού Χρήματος..όλα Ελεγχόμενα+Κατευθυνόμενα απο τις Μαριονέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων + Παγκοσμιοποιήσης..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Αγαπητοί κύριοι: Ήμουν συμμαθητής (αρχές δεκαετίας 1990) του Ραββίνου Φριζή στο Λύκειο Αγίας Παρασκευής και ξέρω τον άνδρα. Πρόκειται για πολύ καλό παιδί, καλό Έλληνα, αλλά παρεσύρθη από το αίμα που κυλάει στις φλέβες του και έγινε στα 28 του φανατικός Σιωνιστής, με αποτέλεσμα να εκθέτει τους ίδιους τους Εβραίους, όπως σωστά αναφέρει το άρθρο σας. Νομίζω πως πρέπει να έρθετε σε διάλογο μαζί του και να μήν τον βρίζετε. Σάς βεβαιώνω πως είναι μόνος του, δεν έχει πίσω του ισχυρά εβραϊκά λόμπυ, όπως υποψιάζεσθε. Αν τον πάτε λάου - λάου, κυρία Σούφλη, θα πιάσετε λαβράκι: Θα σάς αποκαλύψει πολλά για τους Εβραίους, που θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε δεόντως.
  Για παράδειγμα, είναι ο μόνος που δηλώνει ανοιχτά πως ο ΙουδαΪσμός είναι Εθνοθρησκεία, δηλαδή δεν μπορείς να γίνεις Ιουδαίος αν δεν έχεις Εβραία μάνα. Ποιός άλλος Εβραίος το ομολογεί αυτό; Μόνο ο έντιμος ραββίνος Φριζής κι αυτό είναι βούτυρο στο ψωμί ημών των πατριωτών. Σκεφτείτε το και έτσι το ζήτημα και πάψτε να επιτίθεσθε σε αυτό το παρασυρμένο Εβραιόπουλο με την Ελληνική Παιδεία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ελληνας επειδη πηγε σε ελληνικο σχολειο;μιλας σοβαρα τωρα;
   για διαβασε τα βιβλια του ταλμουδ να δεις ποσο καλο παιδι και ελληνας ειναι...........
   η θρησκεια μισους δεν μπορει να τεριαξει με μια θρησκεια αγαπης.
   μονο οταν ο ιδιος μετανοησει ναι να τον αποδεχτουμε ως συνανθρωπο.αλλα οχι ως ελληνα.
   ελληνας γεννιεσαι δεν γινεσαι ποτε.
   και αλλο ελληνας και αλλο φιλελληνας.
   αρκετο μπασταρδεμα ειχει υποστει η φυλη μας.οχι αλλο με τις ιθαγενειες.
   α ρ κ ε τ α.

   Διαγραφή
  2. αθεος κομμουνιστης να υποθεσω;

   Διαγραφή
  3. 4.46;
   τα εβραιοσπερματα εχουν την δικη σου συμπεριφορα.πετανε λασπη και επειδη δεν μπορουν να την τεκμηριωσουν ως τουβλα εξαφανιζονται.
   ψαξε να βρεις τις αποικιες των ελληνων.ποσες ελληνικες πολεις υπηρχαν στην παλαιστινη.και ελα αν εχεις περιεχομενο στο βρακι σου εβραικη λερα να μας πεις μπασταρδια και εβραιοσπερματα και οτι ο χριστος ηταν εβραιος.τραχανα.

   Διαγραφή
  4. 5:04 από πότε οι βλάκες κάνουν υποθέσεις;

   Διαγραφή
  5. Ο τροπος απαντησης του Ανώνυμου 11 Μαΐου 2017 - 4:46 μ.μ (χαρακτηρισμος Μπασταρδα)ειναι απαραδεκτος, παρολο που επι της ουσιας εχει δικιο. Ερωτηση προς τον Ανώνυμο 11 Μαΐου 2017 - 7:25 μ.μ: Απο ποτε ο Χριστος εγινε Ελληνας και με τι αποδειξεις??Επειδη υπηρχαν Ελληνες στην Παλαιστινη?? η Μαριαμ (Μυριαμ ηταν Ελληνιδα)?? κατι πιο χειροπιαστο υπαρχει?

   Τα "επισημα" στοιχεια λενε: Σύμφωνα με την χριστιανική παράδοση, η Παναγία γεννήθηκε στην Ιερουσαλήμ. Ήταν κόρη του κτηνοτρόφου Ιωακείμ και της Άννας, που καταγόταν από το βασιλικό γένος του Δαυίδ. Η Άννα ήταν στείρα, όμως λύνεται η στειρότητα της και γεννάται η Παναγία. Η Ορθόδοξη Εκκλησία εορτάζει το γεγονός αυτό της συλλήψεως στις 9 Δεκεμβρίου. Στα "απόκρυφα" κείμενα αναφέρονται τα Εισόδια, η Κοίμηση αλλά και η Ανάληψή της. Που ειναι η Ελληνικοτητα του χριστου?? Μην τρελαθουμε τελειως!!

   https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=9&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiHqv26x-jTAhVFalAKHaeFD20QFghgMAg&url=http%3A%2F%2Fpaterikiorthodoxia.pblogs.gr%2F2009%2F07%2Fh-zwh-ths-panagias.html&usg=AFQjCNHS6p_PkjuiyYTArlWnXwj0eVObmw

   και ποια ειναι η αληθεια:

   https://youtu.be/7BHWgA5UgCA

   Διαγραφή
  6. ο σολυμος ηταν υιος του δια και της χαλκηνης.βρες ποιοι πηγαν απο μικρα ασια μερια στα σολυμα.μετα την καταληψη απο τους ισραηλιτες και εβραιους ονομαστηκαν ιεροσολυμα.
   οσο για τον χριστο ο ιδιος αμφισβητει βτον θεο του αβρααμ ισαακ και ιακωβ.
   γιατι τον ονομασαν οι εβραιοι ναζωραιο;ξερεις;γιατι ναζωραιος ηταν ο ξενος που ειχε αλλο αιμα.οσο για την καταγωγη της παναγιας ψαξε να βρεις απο πια ελληνικη πολη ηταν που το 90% ηταν ελληνες.
   και καταρχην δεν μπορουμε να μιλαμε
   για καταγωγη του ιησου την στιγμη που ηταν θεος.καταλαβες;;;;
   σας τσουζει λιγο που τον χριστο τον γεννησε ελληνιδα αλλα πιειτε ξυδι.
   παντου ο πλανητης αρχαια ελληνικα μνημεια εχει.και βρες και ποσες πολεις ηταν στην αφρικανικη υπηρο με το ονομα αθηνα.ακομα και στην αμερικη.
   τελος η προπαγανδα με τα εβραικα σας.
   αρκετα.
   τα εχετε γαμησει ολα.

   Διαγραφή
  7. μια ζωη με τον ελληνισμο και τους χριστιανους τα εχετε για τους εβραιους δεν λετε κουβεντα ε;;;;;;
   περιεργο.ουτε ποιοι ηταν ουτε για τον απατεωνα μυση ουτε για τους μακαβαιους ουτε πως εγινε η μαζωξη των φυλλων του περιουσιου λαου του κ@λου ουτε τιποτα.
   σε καμια παγανιστικη στο εισαι.ολο με τον χριστο.για μπασταρδογεννηματα κουβεντα.

   Διαγραφή
 9. που εισαι ρε 4.46 ;;;;
  βγαινεις αφηνεις μια πορδη και χανεσαι!!!
  εισαι παντελως ανιστοριτο τουβλο μας λες μπασταρδια και θελω να κανουμε διαολογο.
  γιατι μαλλον εγω εσενα για μπασταρδι σε κοβω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΚΕΛΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ, ΚΟΡΟΪΔΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.

   Διαγραφή
  2. @9.07, άκου, παλιομαλάκα, άντε χάσου απο δω μέσα... αλλά να ξέρεις, πως δεν είναι όλοι πισωγλέντηδες και συριζαίοι σαν κι εσένα.

   Διαγραφή
  3. 9.07;
   μηπως ο χριστος ηταν και αραπης;οπως βγαλατε και την θεα αθηνα;μηπως καταγομαστε και απ τον πιθηκο;βρε καριολη οπως και να τα κουκουλωσετε η αληθεια δεν κρυβετε.
   οπως δεν μπορειτε και να κρυψετε τον ναο του μειλιχιου διος που καταστρεψατε για να φτιαξετε το πρωκτοναο σας του σολομωντα.
   ε οπως και να το κανετε προυπαρχουμε απο σας .εμεις εχουμε και πατριδα.εσεις τι εχετε;;
   παναθεμα σας πια καψουρα που μας εχετε!!!οπου παμε εμεις πρωτοι ακολουθατε σαν κοκοτες και μας κυνηγατε!!!ειμαστε πολυ ωραιες γκομενες δεν λεω..........αλλα οχι για τα μουτρα σας.
   οσο για τις καρτες βαλτε τις στους κ@λους σας.
   οσο για το οτι θα μας σφαξετε εμεις τι θα σας κανουμε νομιζεις;
   θα αφησουμε το κις και τις μασονοστοες να λειτουργουν;θα σας ξεπαστρεψουμε ολους.τραχανα.

   Διαγραφή
 10. «Τὸν νοῦ σας!!!
  Θὰ στήσουν «ἐμφύλιο» γιὰ νὰ «καθαρίσουν» μὲ τοὺς πραγματικοὺς πατριῶτες!!!
  Τὸν νοῦ σας!!! Ἔχουν προγεγραμμένους 300.000 Ἕλληνες, μὲ ὀνόματα, διευθύνσεις, τηλέφωνα…
  Τὸν νοῦ σας!!!
  Θὰ στήσουν σκηνικὰ «πολέμου» μέσα στὶς πόλεις μας καὶ στὰ χωριά μας… Ἕνα …«ἀτύχημα» ἐδῶ, μία …«ἐκτόνωσις ὀργῆς» ἐκεῖ, μία στοχευμένη ἐκκαθάρισις στὴν συνέχεια…
  Τὸν νοῦ σας!!!
  Αὐτοὺς ποὺ φέρνουν -καὶ θὰ φέρουν ἀκόμη περισσοτέρους- θὰ τοὺς χρησιμοποιήσουν γιὰ νὰ ξεπαστρέψουν τοὺς λίγους, συνειδητοποιημένους καὶ καθαροὺς Ἕλληνες, κρύβοντας τὶς στοχευμένες ἐκκαθαρίσεις πίσω ἀπὸ νέους «ἐμφυλίους»!!!
  Τὸν νοῦ σας!!!
  Προστατεύστε αὐτοὺς τοὺς Ἕλληνες, ἀκόμη καὶ μὲ τὴν ζωή σας!!!
  Τὸν νοῦ σας!!!
  Θὰ κομματιάσουν ἀκόμη καὶ τὸ σπέρμα τους, διότι θέλουν νὰ μηδενίσουν τὰ πάντα…
  Τὸν νοῦ σας!!!
  Ἑτοιμασθεῖτε ὅταν δεῖτε τὰ σημάδια… Τὰ σημάδια, ἐκτὸς ἀπὸ φανερά, θὰ εἶναι καὶ αὐξανόμενα διαρκῶς…
  Θὰ ἀρχίσουν μὲ τὸ νὰ φωνάζουν πὼς πρέπει νὰ πετάξουμε ἔξω ἀπὸ τὴν Ἑλλάδα μας τοὺς «Ἑλληνάρες» καὶ θὰ συνεχίσουν μὲ προβοκάτσιες…
  Τὸν νοῦ σας!!! Μίλα, γρᾶψε, φώναξε, ἐνημέρωσε…
  Τὸν νοῦ σας… Θὰ κτυπήσουν μὲ πολλὰ …προσχήματα καὶ πάντα «δικαιολογημένα»…
  Τὸ νοῦ σας!!! Μὴν τοὺς ἀφήσετε!!!».

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Υπαρχουν πολλα παρασιτα που ανικουν στο συριζα ,κατσαπλιαδες καθυστερημενοι , τουβλα της νεας ταξης πραγματων ! Τετοια ανθρωπακια να μην εχουν κανενα ιερο μεσα τους οπως τα θελουν οι εβραιομασονοσιωνιστες !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ο εβραιος ραββινος Μορδεχαι Φριζης λεει στο βιντεο ναι εμεις οι εβραιοι σκοτωσαμε τον αγιο Κοσμα τον Αιτωλο.
  https://www.youtube.com/watch?v=w1J-z3Rzi4A

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Προς σχολιαστή, που συγκρίνει τους... αερισμούς του με τον Χριστό.

  Άκου, μαλάκα, πάρε τους αερισμούς σου και την ψυχασθένειά σου και άντε στο διάολο.
  ΚΑΘΑΡΜΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. αμα σου λεω τωρα οτι απ την καψουρα που μας εχουν τα κανουν ολα εχω αδικο.
   στην αρχη ηταν ζηλεια μετα εγινε φθονος μετα παθος μετα ποθος και επειδη μια ζωη τους φτυνουμε τω γυρισαν σε μισος.
   επειδη ειμαστε ποιο εξυπνοι οσο φτυνουμε τις εβραιογκομενες τοσο κολλανε οι τσουλες.

   Διαγραφή
 14. Κυρια Ποπη πρεπει να το παρεις επι τελους αποφαση και να καταλαβης οτι δεν πρεπει να δημοσιευεις σχολια τυπου [ 11 Μαιου 2017 4.46 μ.μ. ] κανεις πολυ μεγαλο κακο αθελα σου επικαλουμενη την ελευθερια του λογου . Εξαλλου με αυτην την ιδεα της της ελευθεριας του λογου θα μπορει να βριζει ο καθε ...βλαξ ο ενας του αλλου την οικογενεια την μανα και τον πατερα του αλλου και ολλα τα ιερα και τα οσια που πιστευει ο καθενας και να γινεται ενα ψυχασθενικο συφερτο ,αυτο στο συνηδηση καθε λογικου ανθρωπου δεν επιτρεπεται . Υπαρχει μια κοκκινη γραμη ασφαλειας που δεν πρεπει να παραβιαζεται με τυποτα ενεκα του λεγομενου ψευδοπροοδευτισμου και της Μασονικης ιδεολογιας της λεγομενης [ ελευθεριας του λογου ] . Πρεπει να καταλαβης επι τελους οτι ενα σοβαρο ιστολογιο οπως το δικο σου δεν θαπρεπε να να εχει την τυχη ενος υποβαθμισμενου η τυχοδιοκτικου ιστολογιου . Πρεπει να καταλαβης επισης οτι ο ανωτερο σχολιαστης [ υβριστης ] θιγει βαναυσα μια μεριδα επισκεπτων του ιστολογιου σου , υβριζωντας με τον ποιο ανεδει τροπο τον Θεο και τα ιερα ενος λαου 90 τις εκετο ορθοδοξων χριστιανων , και οχι μονο αυτο αλλα προχωρα παραπερα αποκαλωντας μπασταρδα τα παιδια μας επιδη ειναι χριστιανοι΄. Αυτα ουτε ο χειροτεροι τζιχαντιστες δεν εκφραζωνται ετσι ....ακουσες ποτε εσει τετοια φρασεολογια απο φανατικους τζιχαντιστες΄΄ Κυρια Ποπη πρεπει επι τελους να δεις με σοβαρτητα ενα μεγαλο προβλημα που υφηστατε εδω και αρκετα χρονια στο ιστολογιο σου , πρεπει να το δεις με σοβαροτητα οτι ο χλευασμος των αξιων δεν πρεπει να καλειεργειτε ,διαφορετικα αυτοκαταστραφομασται. Ο [ κυριος ] στο ανωτερο [ σχολιο ] βλεπε υβρεολογιο απο τα γραφομενα του φενεται ενας χαμιλου επιπεδου ψυχασθενους ανθρωπου που δεν εχει προθεση να κανει ενα σοβαρο διαλογο για τις οποιες αντιθετες γνωμες του , πεταγεται σαν ενας μανιακος αιλουρος βομολογει χυδαια και χανεται . Η δημοσιευση ενος τετοιου σχολιου επηβαρινη το προσωπο σου και το ιστολογιο . Με εκτημιση Μανος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έχετε δίκιο... αν και κόβω συνεχώς χυδαία σχόλια, κάποια μου ξεφεύγουν... θα το φροντίσω.

   Σας ευχαριστώ για την επίσήμανση.

   Διαγραφή
  2. κλείστε κι εντελώς τα σχόλια να ακούγονται μόνο ψαλμοί

   Διαγραφή
  3. @12.15, κουμάντο στο ιντερνετικό σπίτι μου, κάνω εγώ.
   Αν δεν σ' αρέσει, δρόμο.

   Διαγραφή
 15. Όσα σχόλια, είναι εκτός θέματος και υβρίζουν τον Χριστιανισμό, δεν θα αναρτώνται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ 11 Μαΐου 2017 - 11:53 μ.μ

   "Όσα σχόλια, είναι εκτός θέματος και υβρίζουν τον Χριστιανισμό, δεν θα αναρτώνται".

   Ερωτηση: Οσα κανουν κριτικη στον χριστιανισμο και παρουσιαζουν τις ατελειες/αδυναμιες, καθως και τις προπαγανδες του χριστιανισμου....αυτα θα αναρτωνται??

   Διαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ