Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

Το κράτος ήταν εκεί. Έλειπε όμως το Έθνος...
Ήντουσαν όλοι τους εκεί. Το ΠΑΜΕ, η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, τα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και δεν συμμαζεύεται. Όλοι όσοι μας οδήγησαν στον χαμό. Και που δεν έχουν χορτάσει ακόμα από ελληνικό αίμα.

Κρατικοδίαιτα λυγκόρνια, που εδώ και δεκαετίες ρουφάν το αίμα του κοσμάκη και δεν αφήνουν την Ελλάδα να πάρει ανάσα. Οι ίδιοι οι υπαίτιοι της χρεωκοπίας, που διαδηλώνανε κατά της χρεωκοπίας. Μέχρι και συριζαίοι ήντουσαν στην πορεία και φωνάζανε κατά των νόμων που ψηφίζουν από μόνοι τους!

Όλα αυτά τα καθάρματα του συνδικαλισμού, της μίζας και της αρπαχτής, μπροστάρηδες σε μια κωμωδία, όπου σέρνουνται ξοπίσω της εκατοντάδες χιλιάδων καλοπληρωμένοι κομπάρσοι.
 
 
Όλη αυτή η ελληνόφωνη σαπίλα, που αποτελούσε, αποτελεί και θα αποτελεί το πραγματικό κράτος της χρεωκοπημένης γρεκυλίας.


 
Καθόμουν και παρατηρούσα εψές, τις αγριόφατσες που "αγωνιζόντουσαν" για τα μιστά τους, για τα προνόμια τους και για τις βολές τους.
Ήντουσαν όλοι τους εκεί. Το ΠΑΜΕ, η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, τα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και δεν συμμαζεύεται. Όλοι όσοι μας οδήγησαν στον χαμό. Και που δεν έχουν χορτάσει ακόμα από ελληνικό αίμα.

Κρατικοδίαιτα λυγκόρνια, που εδώ και δεκαετίες ρουφάν το αίμα του κοσμάκη και δεν αφήνουν την Ελλάδα να πάρει ανάσα. Οι ίδιοι οι υπαίτιοι της χρεωκοπίας, που διαδηλώνανε κατά της χρεωκοπίας. 
 
Μέχρι και συριζαίοι ήντουσαν στην πορεία και φωνάζανε κατά των νόμων που ψηφίζουν από μόνοι τους!

Όλα αυτά τα καθάρματα του συνδικαλισμού, της μίζας και της αρπαχτής, μπροστάρηδες σε μια κωμωδία, όπου σέρνουνται ξοπίσω της εκατοντάδες χιλιάδων καλοπληρωμένοι κομπάρσοι.
 
Όλη αυτή η ελληνόφωνη σαπίλα, που αποτελούσε, αποτελεί και θα αποτελεί το πραγματικό κράτος της χρεωκοπημένης γρεκυλίας.

Μην ακούτε για κοινοβούλια, για νόμους, για δικαιοσύνη και για δημοκρατίες.
Αυτοί όλοι τους, είναι το πραγματικό κράτος, αυτές οι κρατικοδίαιτες σαύρες οδηγούν τον Ελληνισμό στον γκρεμό - αυτές όλες οι πολιτικοσυνδικαλιστικές συμμορίες, είναι η γάγγραινα μας.

Ναι... Το κράτος ήταν εκεί. Με σημαιούλες και με αεροσυνθήματα.
Έλειπε όμως το Έθνος...   


Τους δείχνει κι η τηλεόραση...
Μεγαλεία, δικέ μου
Ουτε στο σαρβάϊβορ να παιζανε...

Παλιά αρρώστια του Ελληνισμού αυτό το νοελληνόφωνο κράτος!   
Σας θυμίζω τι έγραφε ο Ίωνας Δραγούμης, χρόνια και χρονια πρωτύτερα....

«... Άλλα κράτη αρπάζουν πολιτείες και χώρες και εμείς και εκείνα που είναι δικά μας δεν τα κρατούμε. 
Σκιαζόμαστε μη μας πουν οι Ευρωπαίοι πως δεν είναι δικά μας…

Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το Έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα ίσα πονώ. 
 
Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια. Aμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. 
 
 
Σ’ όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει ό,τι γίνει. 
 
 
Ξυπνώ κάθε ύπνο, κεντρίζω κάθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω κάθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή.
 

Ποιος τον μέλει για την κυβέρνηση την ελληνική; 
 
 
Ποιος μπορεί να ενδιαφέρεται γι’ αυτήν; Τι με νοιάζει αν κινδυνεύει να πέσει η Κυβέρνηση, οι Βουλευτές, οι Υπουργοί και να ποδοπατηθεί το Σύνταγμα και η καθολική ψηφοφορία και να μείνει στους δρόμους ο τμηματάρχης, ο ψηφοφόρος, ο νομομηχανικός – αφού ξεχνούν το Έθνος; 
 
Τι αντιπροσωπεύει η ελληνική κυβέρνηση; Βέβαια όχι το Έθνος. Αν το αντιπροσώπευε, έπρεπε να είχαμε προ πολλού απελπισθεί. 
 
Οι Έλληνες κοντεύουν να πιστέψουν πως το ελληνικό το κράτος είναι πραγματικότητα. Και εγώ αρνούμαι την πραγματικότητα αυτή. 
 
Οι Έλληνες πάνε να πιστέψουν πως η αλήθεια είναι το κράτος και το κράτος η αλήθεια. 
 
Και όμως μπορεί η ελληνική αλήθεια να είναι κάθε άλλο παρά το κράτος, να είναι κάτι που να μην το βλέπουν οι πολλοί και όμως να υπάρχει…"
 

Ίων Δραγούμης


Η κομμουνιστικοσυνδικαλιστικη κωμωδία
Ότι πιο σιχαμερό έχει να επιδείξει ο ελληνόφωνος αχταρμάς
Τα σκουλήκια που τρώγουν τα σωθικά της εργατικής τάξης.
Να  μου το θυμηθείτε...
Η επόμενη εργατική επανάσταση [αν ποτέ συμβεί] θα ξεκινήσει από το κρέμασμα ακριβως αυτωνών, που υποτίθεται ότι την αντιπροσώπευαν... Τίποτα δεν έχει αλλάξει, δυστυχώς. 
Η κακοδαιμονία του έθνους μας, είναι το κράτος μας. Το οποίο ξεκίνησε ως μία δράκα Βαυαρών αξιωματούχων, πασπαλισμένη με ολίγη εντόπια μπουρζουαζία, για να εξελιχτεί στον πιο πιστό εργολάβο της νεοταξίτικης χολέρας.


Πάρτε παράδειγμα αυτές τις σκατόφατσες, που το παίζουν "μπροστάρηδες" στους υποτιθέμενους αγώνες.
Ποιους αγώνες;
Εδώ μιλάμε για θύλακες παράπλευρων εξουσιών, που κόβουν η καθεμιά, το δικό της κομματάκι σάρκα, από το σώμα της Ελλάδος.
 
Σε τι διαφέρει ο σημερνός υπάλληλος της ΔΕΗ, από τους φουστανελάδες του Κωλέττη, που συνωστίζονταν στα σκαλοπάτια των ισχυρών, για να γευτζούν το μέλι του δημόσιου κορβανά;
Και σε τι διαφέρει το αληταριό των αναρχοάπλυτων, από τους μαγκουροφόρους των μπαρλαίων κι από τους λαϊκούς μπράβους του "ελιά-ελιά και Κώτσο βασιλιά;"

Μια ζωή αυτό το κράτος έπνιγε το έθνος μας.
Κοιτάξτε τους προσεκτικά και παρατηρήστε τη βουλιμία στις φάτσες τους. Ξέρετε εσείς κάτι πιο χυδαίο από τις φάτσες των συνδικαλιστών; Ή μήπως θα εμπιστευόσαστε έστω και ένα εβρόπουλο σε ένα κρατικοδίαιτο ρεμάλι του ΠΑΜΕ;
Αυτοί ρε, είναι ικανοί να βγάνουνε σε πλειστηριασμό τις ίδιες τους τις μανάδες, αρκεί να εξασφαλίσουν για την πάρτη τους, επίδομα σάντουϊτς!

Δυστυχώς η νεώτερη Ελλάς, ουδέποτε υπήρξε έθνος/κράτος με την πλήρη σημασία του όρου.
Υπήρξε μόνον ένα στυγνό και ανάλγητο κράτος, εις βάρος του έθνους των Ελλήνων. 

Ο Μαξ Βέμπερ όριζε το κράτος ως τη νόμιμη βία.
 
Και πράγματι, ένα κράτος που διαφορίζεται από το έθνος, δεν είναι παρά νόμιμη βία. Διότι αυτό που νομιμοποιεί τη δύναμη ενός κράτους να επιβάλλει τον Νόμο, είναι ακριβώς το ότι το πράττει στο όνομα της συλλογικότητας του έθνους [και όχι του λαού, διότι ένας λαός μπορεί να έχει τόσο ετερογενή χαρακτηριστικά, ώστε να μην αποτελεί συλλογικότητα]
 
Ωστόσο στη νεώτερη Ελλάδα, τα ισχυρά κογκλάβια των κομματαρχών και των κρατικοδίαιτων, καλόμαθαν να πράττουν αποκλειστικά και μόνο στο όνομα των συμφερόντων τους.
 
Γι αυτό και η παρουσία τους στο Ελληνικό γιγνεσθαι δεν έχει καμία άλλη νομιμοποίηση, πέραν της ωμής βίας του κράτους, που το χουνε μετατρέψει σε κονάκι τους..  

Όσο πιο γρήγορα τους ξηλώσουν οι Έλληνες από τους συνδικαλιστικούς θρόνους τους, τόσο το καλύτερο για το έθνος μας....

 
Οι συγχρονοι μαγκουροφόροι
Η μόνη τους διαφορά από τους μαγκουροφόρους του 19ου αιώνα, είναι το ότι εκείνοι ήσαν κάποιοι ξυπόλητοι, που θα σκότωνων και τη μάνα τους, 
για ένα πιάτο μπακαλιάρο/σκορδαλιά.
Αυτοί εδώ όμως, στη συντριπτική πλειοψηφία τους, είναι πλουσιόπαιδα και κρατικοδίαιτοι παράσιτοι....

ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

5 σχόλια:

 1. Το κράτος της σαπίλας, της αύξησης των εισφορών, του φόρου αιματος που πληρώνει η κοινωνία, της βολεψιάς αντί των αξιοκρατικών εξετάσεων, του ανορθολογισμού, για να προασπίσει τα κεκτημένα του πρέπει να υπερφαλαγγίσει την κοινωνία.
  Αυτό κάνει και το κράτος της δυναστικής κομματοκρατίας.
  Προσεταιρίζεται το έθνος για να το αποσπάσει από την κοινωνία και να την ερμηνεύσει πατερναλιστικά.
  Που πήγαν άραγε οι "αγανακτισμένοι" ;
  Μάλλον ...για βρούβες.
  Κρατάνε τα μπόσικα και έχουν διεισδύσει στο κράτος ως πραιτωριανοί.
  Πάει το "αντιμνημονιακό" να 'ταν και άλλο.
  Τώρα έχουμε καλά μνημόνια και ...βολικές "απεργίες" της φακής.

  Φωνή βοώντος είστε κύριε Πανούση, και 'σεις και κάθε νορμάλ άνθρωπος σε τούτο τον τόπο.

  απ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κι επειδή τα λέτε κι εσείς πολύ καλά, θα μου επιτρέψετε να σηκώσω το σχόλιό σας, σε άρθρο;

   Υ.Γ. Αμάν πια... με σκάνε οι ανεγκέφαλοι, δεν βοηθάτε κι εσείς, δίνοντάς μου την άδεια να αναρτώ τα σχόλιά σας, σε ξεχωριστή ανάρτηση...
   ΘΑ ΜΕ ΣΚΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ... και μετά... Καλλιόπη, γιοκ. (χιούμορ είναι και μάλιστα black, αλλά τι να κάνω η καψερή...)

   Διαγραφή
  2. Όπως νομίζετε κυρία Σουφλή, εγώ σας εκτιμώ.
   Απλώς δεν θα συμμετέχω σε τυχόν διάλογο γιατί ειλικρινά με καταβάλλει και θα μπω σε μια διαδικασία "ζομποποίησης" θα γίνω ζόμπι δηλαδή :D

   Καλό ΣΚ να έχετε!

   απ

   Διαγραφή
  3. Κατά πρώτον, σας ευχαριστώ, που μου επιτρέπετε να αναρτώ τα σχόλιά σας.
   Κατά δεύτερον, ποτέ δεν θα σας πρότεινα να μπείτε σε διάλογο... είναι ψυχοφθόρος... και πιστέψτε με, το γνωρίζω και από την καλή και από την ανάποδη, επτά χρόνια τώρα, που έχω το blog... γι αυτό και πολλές φορές, δεν μπορώ να κρατήσω την ψυχραιμία μου και καταφεύγω στα... γαλλικά μου...

   Καλό Σαββατοκύριακο και σ' εσάς...

   Διαγραφή
 2. Α ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ Ο α.π. ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΑΠ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ..ΤΕΛΙΚΑ ΤΡΟΜΑΞΕΣ ΑΠ ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ [ΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΟΥ] ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΠΡΑΒΟ απ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ.....ΣΟΥΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ