Σάββατο, 20 Μαΐου 2017

Μια προβοκατόρικη δημοσίευση με φθαρμένα υλικά....που ψήφισαν με τα τέσσερα το πρώτο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ και ο Πάνος με τους πολυθεσίτες!...


Οι Μνημονιακοί …θα μας σώσουν;;
Αυτοί κατά την εφημερίδα είναι οι “σωτήρες” μας!
 Αυτή η προβοκατόρικη δημοσίευση, όσον αφορά το πρόσωπο του Ηλία Κασιδιάρη, δικαιώνει το δημοσίευμά μας.

Κάτι "πουλάκια" μ' ενημέρωσαν πως... στενός συνεργάτης του εκδότη, τον εγκατέλειψε μετά απ' αυτό εξώφυλλο.
Ισχύει;

Το ίδιο πουλάκι μου είπε, πως ο εκδότης, έγινε μπίλιες με τον Βελόπουλο...
Ισχύει;;;
Ω ΡΕ... ΓΛΕΝΤΙΑ...


Καλλιόπη Σουφλή Πού βρίσκεται η Ακαδημαϊκή Κοινότητα;;

 

Είναι δυνατόν να ακούσουν αυτοί που στις 14 Φεβρουαρίου 2017 εφεύραν την “εκλογή” του Λουκά Παπαδήμου ως μέλους της Ακαδημίας Αθηνών και ακολούθως τον όρισαν ως Πρόεδρο της Ακαδημίας;; 


 
Προχθές, η καθηγήτρια της Φιλοσοφικής Σχολής των Αθηνών κ. Μαρία Μαντούβαλου, άστραψε και βρόντηξε σε ομιλία της σε ημερίδα “Ελληνορθόδοξη παιδεία ή άθεα γράμματα;;” στο Βελλίδειο, κατά των “εμπόρων των Εθνών και των μασκοφόρων της πνευματικής και της πολιτικής ηγεσίας μας που καταστρέφουν την Παιδεία, προωθώντας εθνομηδενισμό και αθεΐα, με διεθνισμό, παγκοσμιοποίηση, πολυπολιτισμικότητα και νέα τάξη πραγμάτων (δανεισμένο από τη στήλη του Καποδίστρια στην ΕΩ)!


Όμως, στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα!


Η Ακαδημαϊκή Κοινότητα, πάντα εξυπηρετούσε την “τσέπη” της και τα “αξιώματα” που της παραχωρούσε η εκάστοτε ελληνική Πολιτεία!


Είναι δυνατόν να ακούσουν αυτοί που στις 14 Φεβρουαρίου 2017 εφεύραν την “εκλογή” του Λουκά Παπαδήμου ως μέλους της Ακαδημίας Αθηνών και ακολούθως τον όρισαν ως Πρόεδρο της Ακαδημίας;; 

Δεν του έφτανε του τραπεζίτη Λουκά Παπαδήμου ο δοτός ρόλος του Πρωθυπουργού της χώρας;;


Αλλά, προφανώς αυτή ήταν η εντολή των δανειστών – τοκογλύφων “εταίρων” μας, ως ανταμοιβή για τις υπηρεσίες που τους προσέφερε στους λίγους μήνες της θητείας του ως δοτός Πρωθυπουργός!


Τότε, που “ψήφισε” το επονείδιστο και προδοτικό PSI, τον Φεβρουάριο του 2012, με το οποίο η Ελλάς “παραιτήθηκε ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ και ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ από τις ασυλίες της Εθνικής της Κυριαρχίας”! Όταν έπαψε, δηλαδή, η Ελλάς να είναι ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος!


Οι Μνημονιακοί …θα μας σώσουν;;

 

Καθημερινή εφημερίδα, την Πέμπτη 18 Μαίου 2017 μας ανήγγειλε τη σωτηρία μας από τους δυνάστες μας, στο πρωτοσέλιδό της: “Η εσχάτη προειδοποίηση για τη συνένωση των ελληνικών δεξιών πατριωτικών δυνάμεων εναντίον της κομμουνιστικής ανταρσίας”! 


Και το βαρυσήμαντο αυτό κάλεσμα “κοσμούσαν” οι φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Πλεύρη, του Γιώργου Καρατζαφέρη, του Ηλία Κασιδιάρη και του Κυριάκου Βελόπουλου! 
Αυτοί κατά την εφημερίδα είναι οι “σωτήρες” μας!
Ωστόσο, ο “αντιμνημονιακός” εκδότης της εν λόγω εφημερίδας ξεχνάει φαίνεται πολύ εύκολα το τι έλεγε δημόσια, κάποτε, για τους Μνημονιακούς Καρατζαφέρη και Βελόπουλο! 


Οι οποίοι με τα “τέσσερα” ψήφισαν το πρώτο εγκληματικό Μνημόνιο και επέβαλαν το Λουκά Παπαδήμο ως δοτό Πρωθυπουργό της Πατρίδος μας, προκειμένου να παραχωρήσει την Εθνική Κυριαρχία της Ελλάδος μας!


Δυστυχώς, με φθαρμένα υλικά δεν χτίζεις σπίτι. 

Και αυτά τα δυο πολιτικά πρόσωπα είναι άξια, όπως φαίνεται, να διαφημίζουν μέσα από τις εκπομπές τους διάφορα προϊόντα για τους πόνους (;;;), δεν είναι ικανά όμως για να ηγηθούν της πολιτικής ανασύνταξης της Πατρίδος μας!


Αυτή η προβοκατόρικη δημοσίευση, όσον αφορά το πρόσωπο του Ηλία Κασιδιάρη, δικαιώνει το δημοσίευμά μας, την ίδια ημέρα στην Ελεύθερη Ώρα: «Στημένος ο Δένδιας, “στημένος” και ο Κασιδιάρης;;»! 

Μας δικαιώνει, που επί μήνες γράφαμε, παραθέτοντας και αναλύοντας πραγματικά γεγονότα για τις σχέσεις του Νίκου Μιχαλολιάκου με τον Ηλία Κασιδιάρη!


Τέλος, σε αυτό το μακιαβελικό δημοσίευμα η αναφορά στον Κωνσταντίνο Πλεύρη, πρέπει να έχει να κάνει με το ενδυνάμωμα του “εγχειρήματος”! 

Δεν νομίζουμε ότι, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης έχει κάτι κοινό με τους τρεις άλλους! Στην διαφορετική περίπτωση  θα μας απογοητεύσει! 


Θα πρέπει πάραυτα, όπως εκείνος γνωρίζει, να διαχωρίσει τη θέση του!!

Ο Πάνος …με τους πολυθεσίτες!

 Ξέραμε ότι ο Πάνος Καμμένος έχει άριστες σχέσεις με το διαδίκτυο και τους bloggers! Άλλωστε, αυτή η άριστη σχέση οδήγησε τους ΑΝΕΛ στη Βουλή για πρώτη φορά!


Ωστόσο, στην πορεία οι περισσότεροι εγκατέλειψαν τον Μνημονιακό Πάνο Καμμένο! 
Κάποιοι όμως, από ότι φαίνεται του παρέμειναν πιστοί, με το αζημίωτο βεβαίως – βεβαίως! Παρ΄ ότι ο Πανούλης υπογράφει στα “τέσσερα” τα Μνημόνια και στηρίζει γερά με την Κοινοβουλευτική του Ομάδα τους αρχιμπολσεβίκους του ΣΥΡΙΖΑ!

Πληροφορούμε λοιπόν, από τα Social Media πως, ο πάλαι ποτέ φίλος μου Μπάμπης Π……. με ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, βρίσκεται στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρείας Βιομηχανίας ΑΕ (ΕΑΒ)!

Έτσι, θα ήταν πολύ χρήσιμο να μας επιβεβαιώσει τη συγκεκριμένη είδηση ή όχι, δημοσιεύοντας την όποια απάντησή του!

Παρά ταύτα, ο πονηρός Πανούλης προχθές στην εκπομπή “Αυτοψία” του Αντώνη Σρόιτερ, μας διαβεβαίωνε για τα ακριβώς αντίθετα! Από ότι φαίνεται, δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα, ο Πανούλης εθίστηκε στο ψέμα!


Όμως, ο λαός μας Πάνο, δεν θα σε ξεχάσει ποτέ. Ειδικότερα εσένα! Τον “πατριώτη”!
Θα σε “τιμωρήσει” πολύ, μα πάρα πολύ σκληρά!!

Η ανάπτυξη …του Τσίπρα!

 

 

 
Την ανάπτυξη πολλοί ονειρεύονται όμως προς το παρόν δεν είναι σε θέση να δώσουν λύσεις σε απλά ζητήματα και μη κοστοβόρα. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα για την περιοχή μας αποτελεί το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων… Κι αυτή τη φορά δεν μιλάμε για τα έργα που εξελίσσονται με ρυθμούς χελώνας, αναμένοντας αν και πότε θα στάξουν ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. 


Αναφερόμαστε στο ζήτημα της εγκατάστασης και της λειτουργίας σταθμού ανεφοδιασμού καυσίμων, υποδομή άκρως απαραίτητη για την αναβάθμιση ενός αερολιμένα. 


Χαρακτηριστικό παράδειγμα της αδιαφορίας των υπευθύνων λοιπόν, είναι οι επιστολές που στάλθηκαν από την εταιρία καυσίμων Athens Heliport στις 8 Ιουνίου του 2016 και της Περιφέρειας Ηπείρου στις 14/6 για δωρεάν εγκατάσταση και λειτουργία σταθμού ανεφοδιασμού ελαφρών αεροπλάνων και ελικοπτέρων, χωρίς δυστυχώς μέχρι και σήμερα να έχουν απαντηθεί. 


Αν οκτώ μήνες δεν ήταν αρκετοί για να δοθεί έστω μία απάντηση, καταλαβαίνει ο καθένας πόσος καιρός πρέπει να περάσει προκειμένου να γίνουν οι υποδομές ανεφοδιασμού (από τη διαδικτυακή σελίδα epirusPost.gr)!


Στις επόμενες ημέρες εμείς, θα σας παρουσιάσουμε πλούσιο ρεπορτάζ από την ΕΩ γι΄ αυτό το φλέγον ζήτημα της Ηπειρωτικής Πρωτεύουσας, τα Ιωάννινα!!ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

2 σχόλια:

 1. Παρατηρήσεις επί του δημοσιεύματος:

  1) Ο κ. Κων/νος Πλεύρης υπήρξε υποψήφιος ευρωβουλευτής στο κόμμα του κ. Καρατζαφέρη μετά την ψήφιση του Μνημονίου (2014).
  https://el.wikipedia.org/wiki/Κωνσταντίνος_Πλεύρης

  Στο δημοσίευμα όμως διαβάζουμε:
  ''Δεν νομίζουμε ότι ο Κωνσταντίνος Πλεύρης έχει κάτι κοινό με τους τρεις άλλους''! (Δηλαδή με τον Καρατζαφέρη, τον Βελόπουλο, τον Κασιδιάρη)

  Καταλαβαίνετε πόσο αξιόπιστο είναι το δημοσίευμα ! ! !

  2)Στο δημοσίευμα επίσης διαβάζουμε:
  «Στημένος ο Δένδιας, “στημένος” και ο Κασιδιάρης;;!
  Μας δικαιώνει, που επί μήνες γράφαμε, παραθέτοντας και αναλύοντας πραγματικά γεγονότα για τις σχέσεις του Νίκου Μιχαλολιάκου με τον Ηλία Κασιδιάρη''!

  Πρώτον, δεν συνάγεται από πουθενά ότι ο κ. Κασιδιάρης έστησε το επεισόδιο, για να ξεφύγει ο ΣΥΡΙΖΑ από την δύσκολη θέση. Αντίθετα η Ν.Δ. είναι εκείνη που συμπορεύεται με τον ΣΥΡΙΖΑ σχεδόν σε όλα, μνημόνια, ανοιχτά σύνορα, τζαμιά, πολυπολιτισμικές κοινωνίες κ.λ.π.

  Δεύτερον, ο αρθρογράφος επιμένει να γράφει συνεχώς ότι υπάρχει διχασμός ανάμεσα στον κ. Μιχαλολιάκο και στον κ. Κασιδιάρη, χωρίς αυτό να επιβεβαιώνεται από το παραμικρό στοιχείο.

  Καταλαβαίνετε πόσο αξιόπιστο είναι το δημοσίευμα ! ! !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ασσιοι =γυφτοαθιγγανοι της ασιας. Ασσιοι και συνοικια ασσας η'' ακκας [με προφορα λατινικα] Τελικα οταν οι αρχαιοι ελληνες ελεγαν ακκαδημια εννοουσαν ο ασσαδημος η'' ακκαδημος = γυφτοαθιγανικοβαρβαρικος μαχαλας = δημος. Ακκαδημια ονομασαν καποιοι του ιονιου πελαγους κατοικοι αθιγγανοι-γυφτοι την συγκεντρωση των με κουστουμια και γραβατες τοτε αλλα λογω χρηματων κλεμενων απο την οθωμανια σαν απατεωνες η'' τελωνες την εκαναν στα νησια που δεν ηταν οθωμανικα και εκτοτε με το κλεμενο χρημα '''εκαναν σπουδες στην ιταλια και αλλες χωρες της ευρωπης και ερχομενοι στον τοπο της ζησης των τοπαιζαν μορφωμενοι''' . Οι κλικες αυτες ""ΓΑΜΙΣΑΝ"" ΤΗΝ ελλαδα και τους υπολοιπους κατοικους της. ΤΡΟΜΕΡΕΣ΅ ΒΑΡΒΑΡΙΚΕΣ΅ ΚΛΙΚΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ΅ ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ΅ ΚΛΙΚΕ΅Σ ΤΙ΅Σ ΛΕΓΟΜΕΝΕ΅Σ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ...[ οι καταγωγες αυτων
  των εγκληματικων φυσιογνωμικων τεμαχιων ΟΛΕΣ Ασσιοι και Μανητες..]΅Τετοιες παλιες γυφτικες αλλα σημερα ''τακτοποιημενες ''' μαζες ανετα μπορεις να βρεις στην ηπειρο ...γεματη προσωπικοτητες και το διχως αλλο κοινα κλεφτρονια του δημοσιου ταμειου οταν το ''ακουμπανε'' αλλα και μονιμα κοινα κοινωνικα πουστρονια και λιαν επικινδυνα για απλους σοβαρους εργατικους πολιτες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ