Σάββατο, 6 Μαΐου 2017

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΣΟΚ! «Αγνοείται η τύχη των ασθενών που χειρουργήθηκαν απ' τον Πολάκη»


  

Έφυγαν από το Νοσοκομείο χθες το πρωί (4/5/2017) μία ημέρα μετά το χειρουργείο, μαζί με τη μεταφερόμενη ομάδα Πολάκη με τα παραπάνω εργαστηριακά μετεγχειρητικά ευρήματα και μάλιστα ο ένας παρουσίαζε δεκατική πυρετική κίνηση. Η τύχη τους αγνοείται.Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ακούει;;;
ΕΝΑΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ (στην πλειοψηφία του) ΘΕΣΜΟ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ... "ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ";;;;

Καλλιόπη Σουφλή

 
 
«Αγνοείται η τύχη των τριών μεταφερόμενων ασθενών που χειρουργήθηκαν στο Νοσοκομείο Ζακύνθου από τον κο Πολάκη και την μεταφερόμενη ομάδα του» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της η ΠΟΕΔΗΝ. 
 
Οπως τονίζει η Ομοσπονδία οι εν λόγω χειρουργημένοι ασθενείς παρακολουθούνταν αποκλειστικά από την μεταφερόμενη ομάδα Πολάκη, διότι όπως δήλωσαν φοβόντουσαν δολιοφθορά.


Ολόκληρη ανακοίνωση:
 
Θυμίζουμε ότι την Τετάρτη 3/5/2017 το πρωί ο κος Πολάκης με μεταφερόμενους γιατρούς, μεταφερόμενο νοσηλευτικό προσωπικό και μεταφερόμενα υλικά, χειρούργησε στο Νοσοκομείο Ζακύνθου τρείς ασθενείς, εκ των οποίων οι δύο αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι μεταφέρθηκαν από την Πελοπόννησο. Ποια είναι η τύχη τους;
 
Οι εν λόγω χειρουργημένοι ασθενείς παρακολουθούνταν αποκλειστικά από την μεταφερόμενη ομάδα Πολάκη, διότι όπως δήλωσαν φοβόντουσαν δολιοφθορά. 
 
Οι δύο εκ των ασθενών αυτών παρουσίασαν ευρήματα από τα μετεγχειρητικά τους εργαστηριακά. Ο ένας εκ των δύο παρουσίασε διπλάσια αύξηση των φυσιολογικών τιμών στις τρανσαμινάσες και ο δεύτερος τριπλάσια αύξηση των φυσιολογικών τιμών στις τρανσαμινάσες καθώς επίσης και αύξηση της τιμής της γ- GT και οι τρεις χειρουργημένοι ασθενείς παρουσίασαν μείωση των λευκών αιμοσφαιρίων, ο ένας μάλιστα παρουσίασε και μείωση αιμοπεταλίων.
 
Έφυγαν από το Νοσοκομείο χθες το πρωί (4/5/2017) μία ημέρα μετά το χειρουργείο, μαζί με τη μεταφερόμενη ομάδα Πολάκη με τα παραπάνω εργαστηριακά μετεγχειρητικά ευρήματα και μάλιστα ο ένας παρουσίαζε δεκατική πυρετική κίνηση. Η τύχη τους αγνοείται.
 
Θυμίζουμε ότι και οι δύο Επιτροπές που συνέστησε ο Υπουργός Υγείας για την επαναλειτουργία των χειρουργείων του Νοσοκομείου της Ζακύνθου συνέστησαν συγκεκριμένο πρωτόκολλο μετεγχειρητικής παρακολούθησης.
 
Τα ίδια εργαστηριακά μετεγχειρητικά ευρήματα αλλά σε μεγαλύτερο βαθμό παρουσίαζαν το Νοέμβριο του 2016 οι πέντε ασθενείς οι οποίοι υπέστησαν σοβαρές μετεγχειρητικές επιπλοκές.
 
Τα εργαστηριακά ευρήματα των μεταφερόμενων ασθενών Πολάκη μπορεί να είναι σε μικρότερη κλίμακα, δεν παύουν όμως να είναι ενδεικτικά, ότι κάτι συμβαίνει και επιβεβαιώνουν ότι το πρόβλημα δεν έχει λυθεί και είναι μπροστά μας και ο ενδεχόμενος κίνδυνος για τους ασθενείς συνεχίζει να υφίσταται.
 
Οι τρεις μεταφερόμενοι χειρουργημένοι ασθενείς που βρίσκονται; Τηρείται το μετεγχειρητικό θεραπευτικό ιατρικό πρωτόκολλο;  
 
Απορούμε για τον λόγο που πανηγυρίζει ο κος Πολάκης, που βλέπει ότι είναι όλα καλά στα χειρουργεία της Ζακύνθου; Προσπαθεί να κρύψει τα προβλήματα κάτω από το χαλί. Ποιος διαβεβαιώνει τους ασθενείς ότι σε επόμενα χειρουργεία δεν θα συμβεί η στραβή με τις πρακτικές που ακολουθεί η κυβέρνηση; 
 
 
Μία είναι η λύση. Να γίνονται τα χειρουργεία της Ζακύνθου κανονικά με την παροχή ιατρικών αερίων από φορητές φιάλες σύμφωνα με την ασφαλή πρόταση του Επιστημονικού Συμβουλίου του Γ.Ν. Ζακύνθου και των εργαζομένων. Να αφεθεί απερίσπαστη και χωρίς παρεμβάσεις η αρχική πενταμελής Επιτροπή, να ολοκληρώσει το έργο της.
 
Να αναλάβουν την ευθύνη η κυβέρνηση και η Διοίκηση του Νοσοκομείου για το θάνατο της τραγικής γυναίκας που πέθανε από μετεγχειρητικές επιπλοκές και πάνε να τα φορτώσουν στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου, όπως αποδεικνύεται με τα παρατράγουδα που γίνονται με την ΕΔΕ.
 
Τα Δημόσια Νοσοκομεία έχουν ανάγκη από προσωπικό, υλικά και ιατρικά μηχανήματα και όχι από τα παράνομα και αντιδεοντολογικά σόου Πολάκη. Πάνω απ’ όλα σεβασμό στους εργαζόμενους και τη νομοθεσία και ειδικότερα από τον Αν. Υπουργό Υγείας, ο οποίος πρώτος πρέπει να την εφαρμόζει και να τη διαφυλάσσει.
 
Βράζει και γελάει ολόκληρη η ελληνική κοινωνία. Μέχρι που θα φτάσει ο κατήφορος;»


ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

6 σχόλια:

 1. ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ
  -Σας καλώ την Τρίτη 2-5-2017 σε ΝΕΑ δίκη μου (ως blogger) από την Attica bank που αφορά την συκοφαντία της από εμέ (σύμφωνα με τους Τραπεζίτες).-
  http://attikanea.blogspot.com/2017/04/2-5-2017-blogger-attica-bank.html


  Να παμε ΟΛΟΙ να τον βοηθησουμε.
  Εξ αλλου δικος μας ειναι. ΠαλαιοΠΑΣΟΚΟΣ.......
  Ενα σκουληκι που αν το πατησεις θα λερωθει η σολα της γοβας σου.

  https://www.youtube.com/watch?v=Zqsw_KFbYN0


  Ανω νυ μος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αν ήξερα πως το σχόλιο είχε γίνει από σύγχιση, θα μιλούσα σε άλλους .. ήπιους τόνους...
   Επειδή όμως γίνεται όχι μόνον κακοπροαίρετα, αλλά και προβοκατόρικα, θα απαντήσω σε άλλους τόνους...

   Άκου ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΤΡΟΛ...

   Αυτός που παραπέμπεις, είναι ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ, όντως ένας δημοσιοκάφρος του ΠΑΣΟΚ.

   Εγώ, στην ανάρετησή μου, αναφέρομαι στον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΝΕΛΛΑΚΗ, πρώην υπάλληλο της Τράπεζας Αττικής, ο οποίος, επειδή δεν ενέδωσε στις κομπίνες των λαμόγιων, όχι μόνον τον απέλυσαν, όχι μόνον απειλήθηκε η ζωή του, αλλά τον σέρνουν και στα δικαστήρια.

   ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ.

   Υ.Γ.
   Την ίδια προβοκάτσια παίζεις και μ' εμένα, σε διάφορα blogs...
   Και γι αυτό και επιλέγεις την ανωνυμία...ΠΟΤΑΠΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ... γιατί δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις την ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ.
   ΕΡΠΕΤΟ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΡΕΤΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ.

   Διαγραφή
 2. Το άρθρο δεν το πολυκατάλαβα. Γιατί θα πρέπει να ξεσηκωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου για να δει τι απέγιναν 2 αλβανοί που τους χειρούργησε ο πολάκης; Συγγενείς δεν έχουν να νοιαστούν; Μπορεί να φύγανε για Αλβανία...
  Ο εισαγγελέας θα πρέπει να ξεσηκωθεί γιατί πέθανε 38χρονος Έλληνας την περασμένη βδομάδα γιατί άργησε το ασθενοφόρο. Σήμερα πάλι 45χρονος Έλληνας πέθανε στο Κιλκίς πάλι γιατί δεν υπήρχε ασθενοφόρο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. η περιπτωση με θυμιζει ελληνικο σιριαλ αρχες του 2000 ενευ ιχνων πραγματικοτητας και διχως σκηνοθετη !!! Μπραβο..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ερωτάται : Γιατί δεν πήγανε να τους χειρουργήσει καταξιωμένη χειρουργός, πρώην νηπιαγωγός, που, -δεν είναι κακό- για να συμπληρώσει τον πενιχρό της μισθό, ''κρατάει'' και νήπια απασχολούμενα με τα παιχνίδια τους στο χώρο του χειρουργείου; Εδώ και τόσα χρόνια που χειρουργεί βαριά, κυρίως,
  ''περιστατικά'', δεν ακούστηκε ποτέ κάτι σε βάρος της.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. τα λευκα αιμοσφαιρια τα εχουμε μεχρι 9.000 περιπου ειναι το φυσιολογικο.οταν ανεβαινουν και πανε 12.000-13000-14000 ειναι ενδειξη οτι κανουν πολεμο.ειναι οι πολεμιστες μας.σε μια λοιμωξη σε εναν καρκινο σε μια φλεγμονη.οταν πεφτουν αποτομα κατω απο 6.000 αυτο δηλωνει χημειοθεραπεια.δεν μπορει να φας χημειοθεραπεια και να εχεις 6.000λευκα αιμοσφαιρια.αφου δεν εχεις ουτε αμυνα ουτε τιποτα.δεν αναφαιρει αριθμο λευκων αιμοσφαιριων.μου κανει εντυπωση πως ειχαν χαμηλα λευκα αιμοσφαιρια.μαγικα δεν γινονται.και τι ειδικοτητα ως ιατρος εχει ο πολακης.κομπογιαννιτη;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ