Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

Τελειωτικά ξεχωριστό κράτος η Κρήτη


 Σήμερα πλέον, μετά την προδοτική πτώχευση του κράτους από Πασοκ, ΝΔ και λοιπούς, φτάσαμε στο σημείο να ξεπουλάμε πάμφθηνα τα ενεργειακά μας κοιτάσματα. Οι τιμές πρέπει να είναι στην καλύτερη περίπτωση το 5% της συνολικής αξίας, κάτι που δεν θα γινόταν αν δεν είχαμε πτωχεύσει.
 

Και το μόνο που θα χρειαστεί τώρα είναι ένα «κλικ» όταν οι γνωστοί-άγνωστοι θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες πολιτικές συνθήκες.


Ξαφνικά μπορεί να δείτε την Κρήτη να μετατρέπεται σε ομόσπονδο κράτος και τελικά να «κερδίζει» την ανεξαρτησία της.

Την παλιά λεβεντιά σου Κρήτη μου, την λησμονημένη από τους περισσότερους, σου την ξεπουλάνε όχι μόνον οι πολιτικοί των τελευταίων 40 χρόνων, αλλά και ... πολλοί "κρητικοί"...
Προδότες και οι μεν και οι δε... μα πιο μεγάλοι, οι ίδιοι οι ...Κρητικοί. 
Κι όλα αυτά, για το χρήμα...
Κι όλη η Κρήτη, στα χέρια των οβριών...


Καλλιόπη Σουφλή

Από παλιά έχουν συμβεί διάφορα περίεργα σχετικά με την Κρήτη:
 

1) Γύρω στο 1983, είδα τον Καζαμία που είχε τον χάρτη της Ελλάδος και λίγο πάνω από την Κρήτη υπήρχε ένα σκίσιμο.

 


2) Γερμανική εταιρεία πουλάει κρητικές σημαίες στο διαδίκτυο. (Ανεξάρτητη Κρήτη)
 


3) Εμφανίστηκε η κρητική σημαία σε διαφήμιση της Βόνταφον.
 


4) Αγγλόφωνο βίντεο στο youtube μαθαίνει τα παιδιά σε ολόκληρο τον κόσμο ότι η Κρήτη είναι κράτος. (Απόσχιση της Κρήτης;)
 


5) Δωρεάν πρόγραμμα εμφανίζει την κρητική γλώσσα σαν γλώσσα λειτουργίας, μαζί με την κρητική σημαία, δίπλα στα αντίστοιχα «ελληνικά». (Απόσχιση της Κρήτης)
 


6) Εμφανίζονται κρητικά νομίσματα στις εφημερίδες. (Άλλο ένα βήμα προς την απόσχιση της Κρήτης;)
 


7) Εισαγγελέας διατάζει έρευνα με αφορμή την εμφάνιση του συμβόλου της κρητικής πολιτείας σε σημαίες, μπλουζάκια, πινακίδες κυκλοφορίας, προϊόντα και διαφημίσεις. (Ποιοί θέλουν απόσχιση της Κρήτης;)
 


8) Προαναγγέλλεται υπογραφή συμφωνίας μεταξύ Ελλάδος, Κύπρου και Ισραήλ για επιθαλάσσιο αγωγό ρεύματος. (Νέο βήμα για την απόσχιση της Κρήτης;)

Σήμερα πλέον, μετά την προδοτική πτώχευση του κράτους από Πασοκ, ΝΔ και λοιπούς, φτάσαμε στο σημείο να ξεπουλάμε πάμφθηνα τα ενεργειακά μας κοιτάσματα. Οι τιμές πρέπει να είναι στην καλύτερη περίπτωση το 5% της συνολικής αξίας, κάτι που δεν θα γινόταν αν δεν είχαμε πτωχεύσει.
 


Και έτσι ήρθαν τα επόμενα ΛΟΓΙΚΑ βήματα. Δυστυχώς κατάφερα και έχασα τα δύο πολύ πρόσφατα άρθρα, αλλά σε γενικές γραμμές υπάρχουν δύο σημαντικά γεγονότα:
 

1) Εμφανίζεται χάρτης της Κρήτης με δική της υφαλοκρηπίδα.
 

2) Ανακοινώθηκε ότι αμερικανικός πετρελαϊκός κολοσσός δραστηριοποιήθηκε στα κρητικά «οικόπεδα».
 


Ξέρετε τι χρειάζεται ένα κράτος για να είναι κράτος; Χρειάζεται χρήμα. Τα ελάχιστα χρήματα που θα δίνουν οι πετρελαιάδες, μαζί με την ηλεκτρική διασύνδεση (έγινε άραγε;) με το Ισραήλ, θα μετατρέψουν την Κρήτη στην σημαντικότερη στρατιωτική και ενεργειακή βάση της ανατολικής Μεσόγειου.
 


Και το μόνο που θα χρειαστεί τώρα είναι ένα «κλικ» όταν οι γνωστοί-άγνωστοι θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες πολιτικές συνθήκες.


Ξαφνικά μπορεί να δείτε την Κρήτη να μετατρέπεται σε ομόσπονδο κράτος και τελικά να «κερδίζει» την ανεξαρτησία της.Έτσι θα κερδίσουν όλοι:-Οι αμερικανοί που θα κρατήσουν δικό τους το νησί-«αεροπλανοφόρο».


-Οι εβραίοι που θα παίρνουν άφθονη ηλεκτρική ενέργεια. και μην σας φανεί παράξενο αν ακούσετε ότι βρέθηκαν εβραϊκά “αρχαία” κάπου στην Κρήτη ή στην θάλασσά της.


-Οι πολυεθνικές πετρελαίου που θα βγάλουν τρελό χρήμα από τα «οικόπεδα».


-Οι εταιρείες όπλων με τα όπλα που θα παραγγείλει το «νέο» κράτος.


Ο μόνος που θα πληρώσει το μάρμαρο είναι τα φυτά του Ελλαδιστάν που όλη η σκασίλα τους είναι τα τούρκικα σήριαλ, το σαρβάιβορ και το προπό. Και οι γκουρμέ συνταγές βέβαια…
ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

6 σχόλια:

 1. .
  Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΩΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
  .
  Υπάλληλοι κάποιας εισπρακτικής τραπέζης,
  .
  ΒΙΝΤΕΟ
  .
  Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
  .
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=rlqZRItczCM
  .
  .
  Δημοσιεύτηκε στις 30 Απρ 2012
  .
  Μιλάει για τις μεγάλες ποσότητες φυσικού αερίου και του πετρελαίου που υπάρχει στην Ελλάδα ο κ. Αντώνης Φώσκολος.Καθηγητής στο Πολυτεχνείο Κρήτης,Ερευνητής στην Γεωλογική Υπηρεσία του Καναδά και ο μοναδικός Ελληνας που έλαβε μέρος στις έρευνες, για τους υδρογονάνθρακες στον Βόρειο Πόλο.


  .
  /
  Παρακαλώ κοινοποιήστε το πρέπει να μάθουν όλοι τι παίζεται...Το βίντεο είναι ανεβασμένο από πέρσι και το χουν δει λιγότερα από 6.000 άτομα.
  Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλο το video εδώ :http://www.youtube.com/watch?v=vDThuO...
  .
  .
  ΒΙΝΤΕΟ
  .
  .
  Αυτή είναι η αλήθεια που μας κρύβουν...
  .
  .
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=rENFlJLIeCM
  .
  .
  .
  Δημοσιεύτηκε στις 15 Νοε 2015
  .
  .


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τι εγινε εκεινο το θρησκεια πατριδα οικογενεια ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΟΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ;
   ΠΟΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ;
   ΠΟΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ;
   Το χαίσι να είναι καλά, οι μπαλωθιές του κώλου και το χρήμα να ρέει ... θρου...
   ΚΑΙ ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ, ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΛΑ, ΟΙ... ΚΡΗΤΙΚΑΡΟΙ!

   Διαγραφή
 3. Η ντα πα τε μωρέεεεε,εμείς εδώ θα τους αφαλοκόψουμε ούλους...μπουαχαχα,κατερινιώ βάλε μια ρατσιιι,άλαξε και τσιλότα,βάνε στρίγκι νσ σαι σέξυ,μπουάχαχα,κατερινιώ σου λεω μη μου γαργαλάς το μουσταααακιιι.

  (Άμεσος τριπλασιασμός όλων των βουλευτικών αποζημιώσεων εδώ και τώρα.Σύλλογος πασσών τε βουλευτών)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ετσι Ποπη μου εχεις απολυτο δικιο του λοκου παλικαρια και να φανταστεις οτιειπα καπου οτι αυτο που κανουν δεν ειναι καθολου σωστο και γυρισαν και μου ειπαν εχουν μυαλο ειναι καπατσοι οι κρητικοι δεν θα καθονταινα περνανε αυτα που περναμε εμεις και καλα κανουν και θελουν δικο τους κρατος εφριξα με την απαντησει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Η ιστορια ειναι φως φαναρι , το λενε και τα πανεπιστημια στο Λος- Ατζελες και βαλε οτι ο Μινωας δισεγγονος του Μωυση ηταν ως εκ τουτου εαν βρεθει και κανα γραμμα απο πηλο σε παραλια του Λιβανου ο φακελλος ξανανοιγει και ξαναβγαινουν τα ''αερια'' και βαλε για τον ιερον καλον της ανθρωποτητας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ