Σάββατο, 6 Μαΐου 2017

ΑΡΘΡΟ-ΚΟΛΑΦΟΣ ΜΙΚΗ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ: «Ο Τσίπρας στήνει… «Μαδουρισμό» στην Ελλάδα»


 «Από τη στιγμή που ένας αριστερός μεταβάλλεται σε έναν αμοραλιστή εξουσιομανή δεν υπάρχουν ηθικά εμπόδια προκειμένου να διατηρήσει επ’ αόριστον τα προνόμια της εξουσίας του», γράφει χαρακτηρίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα «εγκέφαλο για την επιβολή του Μαδουρισμού στην χώρα μας».Μίκη, άντε στο διάολο κι εσύ... γιατί κι εσύ, ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕΣ...

Αλλά από κουμμούνια, τι καλό να περιμένεις...;;;


Καλλιόπη Σουφλή


mikis_tsipras


Με ένα άρθρο φωτιά στον Ελεύθερο Τύπο ο Μίκης Θεοδωράκης εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα κατηγορώντας τον για «Μαδουρισμό».Ο μουσικοσυνθέτης έκανε λόγο μια καινούρια έμπρακτη τακτική που επιχειρείται αυτή τη στιγμή και στη Βενεζουέλα, με τη διαφορά ότι εκεί, η λαϊκή αντιπολίτευση βρίσκεται μαχητικά στους δρόμους σε αντίθεση με τον «εξουδετερωμένο» ελληνικό λαό.


«Από τη στιγμή που ένας αριστερός μεταβάλλεται σε έναν αμοραλιστή εξουσιομανή δεν υπάρχουν ηθικά εμπόδια προκειμένου να διατηρήσει επ’ αόριστον τα προνόμια της εξουσίας του», γράφει χαρακτηρίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα «εγκέφαλο για την επιβολή του Μαδουρισμού στην χώρα μας».


Ο κ. Θεοδωράκης αναφέρεται και στον «υπό την επιρροή της γοητείας του κυρίου Τσίπρα», όπως λέει, Πάνο Καμμένο. Τέλος, κάνει λόγο για νέο εθνικό κίνδυνο που επισημαίνει με πλήρη ευθύνη όπως έκανε τον Μάρτιο του 1967 όταν προσπάθησε να προφυλάξει την πατρίδα: «με πλήρη ευθύνη επισημαίνω τον καινούριο μεγάλο εθνικό κίνδυνο, όπως από τον Μάρτιο του 1967 προσπάθησα να προφυλάξω την πατρίδα μου από τον επερχόμενο κίνδυνο της Δικτατορίας».


Ολόκληρο το άρθρο του Μίκη Θεοδωράκη έχει ως εξής:


Ο Μαδουρισμός είναι η καινούρια έμπρακτη τακτική για την διαιώνιση της κυβερνητικής εξουσίας με «νόμιμα» μέσα. 

Η προσπάθεια αυτή επιχειρείται αυτή τη στιγμή στη Βενεζουέλα, όπου η λαϊκή αντιπολίτευση βρίσκεται μαχητικά στους δρόμους αντιμέτωπη με τον κατασταλτικό μηχανισμό μιας άλλοτε προοδευτικής κυβέρνησης που έχει χάσει την πλειοψηφία μέσα στον λαό και μέσα στη Βουλή. 


Ενώ ο ελληνικός μαδουρισμός έχει χάσει μεν την πλειοψηφία μέσα στον λαό, όμως ο λαός δεν είναι μαχητικά στους δρόμους όπως στο Καράκας, τουναντίον φαίνεται εντελώς εξουδετερωμένος, ενώ η κυβέρνηση έχει την πλειοψηφία μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο.


Οπότε οι συνθήκες για την εφαρμογή του μαδουρισμού δηλαδή την παράνομη διαιώνιση της εξουσίας με δήθεν συνταγματικά μέτρα είναι ευνοϊκότερες για το παρόν και το μέλλον εις το διηνεκές της ουσιαστικά μειοψηφικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με την πλαστή πλειοψηφία στη Βουλή.


Η εισβολή του εκ Ρωσίας Ιβάν Σαββίδη με τη σαφή καταδίκη-πρόβλεψη για τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης πρέπει να αναλυθεί κάτω από το πρίσμα του πνεύματος του Μαδουρισμού, δεδομένου ότι εκφράζει δημοσίως αυτό που πολλοί πλέον γνωρίζουν, ότι δηλαδή από τη στιγμή που ένας αριστερός μεταβάλλεται σε έναν αμοραλιστή εξουσιομανή δεν υπάρχουν ηθικά εμπόδια προκειμένου να διατηρήσει επ’ αόριστον τα προνόμια της εξουσίας του.


Αυτός λοιπόν ο Ιβάν ο τρομερός με τον κομπασμό του πάμπλουτου και τον κυνισμό του νεοφώτιστου στην αρένα της ελληνικής πολιτικής πραγματικότητας, γνωρίζει ως φαίνεται καλά, από πρώτο χέρι ότι στην Ελλάδα του κοντινού μέλλοντος δεν θα υπάρξουν πλέον αξιωματικές αντιπολιτεύσεις και άλλες δημοκρατικές αστειότητες. Είναι σαν να λέει στον κύριο Τσίπρα «Ήρθα για να ενώσω τη γροθιά μου με τη δική σου για να απαλλαγούμε μια για πάντα από τους “εχθρούς του λαού” και να χτίσουμε την καινούρια εξουσία με εκείνα τα «νόμιμα μέσα» που θα την μεταβάλουν σε διαρκή και αμετάβλητη».


Κάπου εδώ μπαίνει και ο Πούτιν, που κυβερνά μεν σχεδόν δύο δεκαετίες, στηρίζεται όμως στην μεγάλη πλειοψηφία του ρωσικού λαού. 

Μπορεί ίσως να πιστεύει ο κύριος Σαββίδης ότι ο εξουδετερωμένος σήμερα ελληνικός λαός είναι δυνατόν να κάνει τον Τσίπρα Πούτιν, ότι είναι δυνατόν να μεταβληθεί σε οπαδό των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και Τσίπρα με τη βοήθεια της πλύσης εγκεφάλου που ευελπιστεί να κάνει ο ίδιος εφ’ όσον πάρει στα χέρια του την τηλεόραση.


Πάντως δηλώνω ότι είμαι βέβαιος ότι με Ιβάν ή χωρίς Ιβάν η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη αρχίσει να κινείται στα βήματα του Μαδουρισμού. Οι δεκάδες χιλιάδες διορισμοί αποβλέπουν στον πλήρη έλεγχο του Κράτους. Το σχέδιο Παππά απέτυχε στην επιδίωξη του ελέγχου των ΜΜΕ. Όμως τώρα με τον Ιβάν, φαίνεται ότι θα επιχειρηθεί και νέα επέλαση για τον έλεγχο της διαμόρφωσης της κοινής γνώμης.


Τέλος, ομολογώ ότι ανησυχώ για τις ένοπλες δυνάμεις. Στην εποχή της πάλης κατά των Μνημονίων, ο Πάνος Καμένος με επισκέφθηκε για να μου πει «Μίκη, κάλεσέ μας όλους» (εννοώντας τους επί κεφαλής των αντιμνημονιακών σχηματισμών), «κλείσε μας μέσα και μη μας αφήσεις να φύγουμε πριν συμφωνήσουμε…». 

Αυτό δείχνει το πόσο δυναμικός και αυθόρμητος είναι ο σημερινός επί κεφαλής των ενόπλων μας δυνάμεων. Ο οποίος ως φαίνεται βρίσκεται υπό την επιρροή της γοητείας του κυρίου Τσίπρα. Δηλαδή του εγκεφάλου για την επιβολή του Μαδουρισμού στην χώρα μας.


Το γεγονός αυτό με οδηγεί στη σκέψη ότι αρχίσαμε να παίζουμε με τη φωτιά. Και είμαι εγώ ο ίδιος, που με πλήρη ευθύνη επισημαίνω τον καινούριο μεγάλο εθνικό κίνδυνο, όπως από τον Μάρτιο του 1967 προσπάθησα να προφυλάξω την πατρίδα μου από τον επερχόμενο κίνδυνο της Δικτατορίας. Τότε δεν με άκουσαν ούτε οι Αριστεροί αλλά ούτε και οι Κεντρώοι και οι Δεξιοί.


Οι σύντροφοί μου μάλιστα φρόντισαν να με απομονώσουν δυο βδομάδες πριν την Χούντα. 

Όλοι όμως οι ηγέτες εκείνου του καιρού πιάστηκαν με τις πιτζάμες. Ενώ εγώ που ήξερα τον κίνδυνο, διέφυγα, κρύφτηκα και μετά από δύο εβδομάδες είχα την τιμή μαζί με λιγοστούς συναγωνιστές να ιδρύσουμε την πρώτη αντιστασιακή οργάνωση, το Πατριωτικό Μέτωπο. Ποιος άραγε ή ποιοι θα έχουν την τιμή να οργανώσουν το νέο Πατριωτικό Μέτωπο;ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

9 σχόλια:

 1. ΝΑ ΒΡΕΘΕΊ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ. ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΌΣ. ΝΟΜΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΦΥΛΆΚΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1977 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ, ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ. ΤΑ ΑΝΑΡΧΙΚΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤ ΕΥΘΙΑΝ. ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ. ΝΑ ΜΗΝ ΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ. ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ/ΠΛΟΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΟΝΤΑΙ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΥΤΑ ΟΙ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ
  .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΟΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΚΑΘΗΣΗ ΣΤ ΑΥΓΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πώς προωθείται η νέα τάξη πραγμάτων παγκοσμίως!

  ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΡΟΒΑΛΕΤΕ Κ. ΣΟΥΦΛΗ.
  ΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕΙ.


  https://www.youtube.com/watch?v=u0VC2c36hSY

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δεν είμαι Συριζαία, αλλά είναι τουλάχιστον ντροπή να επικαλείται ένα πατριωτικό ιστολόγιο τις παπαριές του αμετανόητου Σταλινικού μουσικοσυνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη, για να αντικρούσει τον Αλέξη. Ο οποίος Αλέξης - στο κάτω - κάτω - προέρχεται από θρησκευόμενη και βασιλόφρονα οικογένεια, εξ ού και το στερνοπούλι της οικογένειας Τσίπρα βαφτίστηκε «Αλέξιος», προς τιμήν του ενδόξου αυτοκράτορός μας Αλεξίου Κομνηνού και της Πριγκηπίσσης Αλεξίας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Να ντραπώ εγώ, ως διαχειρίστρια των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, για τις παπαριές του Σταλινικοόυ Θεοδωράκη και όχι ο Τσίπρας, που τον είχε από κοντά;

   Τώρα αν η οικογένεια του Αλέκση, είναι θρησκευόμενη και βασιλόφρων, τι να σας πω... εγώ την ξέρω σαν ΟΒΡΙΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΘΕΗ...

   Διαγραφή
 5. Και μονο η συγκριση του Τσιπρα με τον Μαδουρο, υποτιμαει τους αναγνωστες (ή τουλαχιστον εμενα, την νοημοσυνη μου) και δειχνει την ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ του αρθρου!! Στη Βενεζουελα, οι ΗΠΑ και το ΔΝΤ ξεσηκωσαν τον κοσμο εναντιον του Μαδουρου και στην Ελλαδα του Τσιπρα ολα πανε "ρολοι" και δεν ανοιγει μυτη για τα μετρα που εφαρμοστηκαν και θα εφαρμοστουν σε περιπου 1,5 χρονο απο τωρα!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Μονον μη παρουσιαστη κανενας κρυφος εβραιομασονοσιωνιστης ,οπως ο Τραμπ , ο τρομπας και κανει τον επαναστατη ελληνα υποκριτικα και φερει τα πραγματα δις χειροτερα ! Τοτε αυτος και οι παρεα του σφαζεται στο γονατο και περνουν κι απο δημοσιο κατουρημα και φτυσημο !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ο ΜΙΚΗ ΜΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ..ΤΟ ΡΑΜΟΛΙ Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;;;;ΣΤΟΝ ΧΥΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΙ ΑΠ ΤΟΝ ΜΑΔΟΥΡΟ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΟΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΟΡΕ. ΔΑΜΟΚΛΕΙΟΣ ΣΠΑΘΗ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ. ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΗΜΗΜΕΤΡΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ