Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

Ομοφυλόφιλος ακτιβιστής καλεί το ομοφυλοφιλικό κίνημα να αποδεχτεί τους παιδόφιλους. Είναι από τις λίγες φορές που ένας εκπρόσωπος της ομοφυλοφιλικής κοινότητας παραδέχεται ανοιχτά ότι οι παιδόφιλοι στήριξαν το ομοφυλοφιλικό κίνημα, κάτι που ο ίδιος αποκαλεί μάλιστα ”πράξη γενναιότητας”:


 ”Από την αρχή του LGBT κινήματος, οι παιδόφιλοι βοήθησαν στην επίτευξη της σεξουαλικής απελευθέρωσης για όλους. 

Δυστυχώς, οι παιδόφιλοι ήταν επίσης αυτοί που ύψωσαν ανάστημα και δέχτηκαν τις συνέπειες για να βοηθήσουν να σταματήσει η κακοποίηση προς τους άλλους φίλους της σεξουαλικής μειονότητας. 

Αυτή η πράξη γενναιότητας μεταξύ των παιδόφιλων στο όνομα της σεξουαλικής ισότητας τους έχει οδηγήσει να είναι αυτοί που διώκονται μέχρι σήμερα, παρόλο που γεννιούνται με διαφορετική έλξη.

Ε λοιπόν, τους ΑΝΤΙΡΑΣΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΣΑΣ ΠΌΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΑΤΕ!

ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΤΡΟΠΟ.

ΚΙ ΑΣ ΕΛΘΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΗΣ, ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ!


Καλλιόπη Σουφλή

Το πόστερ που ανήρτησε ο Νικ Μαρτίνεζ στο άρθρο του.


Με ένα άρθρο στην προσωπική του ιστοσελίδα ο αρθρογράφος και ομοφυλόφιλος ακτιβιστής Νικ Μαρτίνεζ καλεί το ομοφυλοφιλικό κίνημα να αποδεχτεί στους κόλπους του τους παιδόφιλους.Στο άρθρο του ο Μαρτίνεζ αντί για την πιο διαδεδομένη λέξη ”pedophile” χρησιμοποιεί τη λέξη ”pedosexual” (κατά το homosexual).


Είναι από τις λίγες φορές που ένας εκπρόσωπος της ομοφυλοφιλικής κοινότητας παραδέχεται ανοιχτά ότι οι παιδόφιλοι στήριξαν το ομοφυλοφιλικό κίνημα, κάτι που ο ίδιος αποκαλεί μάλιστα ”πράξη γενναιότητας”:

”Από την αρχή του LGBT κινήματος, οι παιδόφιλοι βοήθησαν στην επίτευξη της σεξουαλικής απελευθέρωσης για όλους. Δυστυχώς, οι παιδόφιλοι ήταν επίσης αυτοί που ύψωσαν ανάστημα και δέχτηκαν τις συνέπειες για να βοηθήσουν να σταματήσει η κακοποίηση προς τους άλλους φίλους της σεξουαλικής μειονότητας. Αυτή η πράξη γενναιότητας μεταξύ των παιδόφιλων στο όνομα της σεξουαλικής ισότητας τους έχει οδηγήσει να είναι αυτοί που διώκονται μέχρι σήμερα, παρόλο που γεννιούνται με διαφορετική έλξη.


Πρέπει το κίνημα LGBTQ + να δεχτεί τους παιδόφιλους; Νομίζω ότι η απάντηση είναι προφανής: Απολύτως! Οι παιδόφιλοι βοήθησαν να επιτευχθούν τόσα πολά για τις άλλες ομάδες σεξουαλικών μειονοτήτων, που θα ήταν απλά άδικο να τους επιτρέψουμε να υποφέρουν με διακρίσεις εξαιτίας μισητών φανατικών στα δεξιά. Οι παιδόφιλοι περνούν όσα πέρασαν πριν από τριάντα χρόνια άλλες σεξουαλικές μειονότητες, διότι ήταν πρόθυμοι να δεχτούν τις συνέπειες έτσι ώστε οι σύμμαχοί τους στο κίνημα της σεξουαλικής απελευθέρωσης να μπορέσουν να προχωρήσουν”.


Ο Νικ Μαρτίνεζ συνεχίζει φτάνοντας στο σημείο να πει ότι η αποδοχή των παιδόφιλων από το ομοφυλοφιλικό κίνημα είναι ένα ”ηθικό πράγμα”:

”Εμείς του κινήματος LGBTQ + πρέπει να κάνουμε το ηθικό πράγμα και η πρόοδος πέρασε αυτό το φανατισμό σε αυτές τις σεξουαλικές μειονότητες που τόσο συχνά ενθαρρύνεται από την συστηματικά φανατισμένη επικρατούσα άποψη… Ως πανσεξουαλικός άνθρωπος, υποστηρίζω πλήρως τα δικαιώματα των παιδόφιλων, και θα πρέπει και εσείς.”


Οι σχέσεις όμως ομοφυλόφιλων και παιδόφιλων δεν είναι κάτι το καινούριο.


Το 2013 η γερμανική Der Spiegel είχε αποκαλύψει την συμμαχία ομοφυλόφιλων-παιδόφιλων στη Γερμανία τη δεκαετία του ’80 δημοσιεύοντας εξαιρετικά άβολα ντοκουμέντα για το ομοφυλοφιλικό κίνημα, συμμαχία που οι ομοφυλόφιλοι εγκατέλειψαν αργότερα για πολιτικούς λόγους καθώς θα έκανε κακό στην εικόνα του κινήματός τους.
Ντοκουμέντο που έφερε στη δημοσιότητα η Der Spiegel. Μια σελίδα που γράφει για το ”εθνικό ζήτημα της παιδοφιλίας” στο ακτιβιστικό γκέι περιοδικό “Rosa Flieder” το 1981.


Η άποψη του Νικ Μαρτίνεζ αποτυπώνει επίσης τις ανησυχίες όσων παρακολουθούν την εξέλιξη στα δικαιώματα των μειονοτήτων και θεωρούσαν σχεδόν βέβαιο ότι θα προκύψει.


Δεν μπορούμε φυσικά να πούμε ότι όλοι οι ομοφυλόφιλοι υποστηρίζουν κάτι τέτοιο, το γεγονός όμως ότι υπάρχει ένα ποσοστό που πραγματικά πιστεύει ότι η σεξουαλική σχέση ενός ενήλικα με ένα παιδί είναι φυσιολογική και πρέπει να γίνει αποδεκτή, είναι από μόνο του κατά την άποψή μας εξωφρενικό όσο και τρομακτικό.ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

7 σχόλια:

 1. Μπορεί να έχουμε σιχαθεί τις φρικαλεότητες που προκαλούν οι τζιχαντιστές του ISIS, αλλά εις ότι αφορά την ομοφυλοφιλία τους βγάζω το καπέλο. Κάτι τέτοιους σαν τα πουσταριά και τις λεσβίες τους πετούν από τις ταράτσες. Ας γίνουν φωτεινό παράδειγμα και για εμάς...

  Τάκης Θ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τι σκατα γινεται ? Στα κτιριακα πουστικα συγκροτηματα του χολιγουντ βρισκομαστε η'' σκηνητες την εποχη του αβρααμ τον πηγαινε-ελα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΑΚΗ.
  ΑΝ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΥΣΤΗΣ Η Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΛΕΣΒΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ;;
  ΕΓΩ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΚΕΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΞΕΥΤΗΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΟ.ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΚΕΙ ΠΡΑΙΝΤ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΚΟΛΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΟΣ.
  ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΤΣΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ;ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ 6ΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑ;
  ΑΝ ΠΕΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥΣ ΓΚΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΣΒΙΕΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΒΡΕΦΗ;;ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ Η ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 6-7-8-9 ΧΡΟΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕΦΟΣ;
  ΔΙΑΒΑΖΑ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ 9 ΧΡΟΝΗ ΜΗΤΕΡΑ.
  ΤΑΚΗ ΠΡΙΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ/ή έχετε κάποιο πρόβλημα αντίληψης; Τι δεν καταλάβατε από το σχόλιό μου "Μπορεί να έχουμε σιχαθεί τις φρικαλεότητες που προκαλούν οι τζιχαντιστές του ISIS, αλλά εις ότι αφορά την ομοφυλοφιλία τους βγάζω το καπέλο".

   Εγώ αναφέρομαι αποκλειστικά στο θέμα της ομοφυλοφιλίας και στο πως το διαχειρίζονται, ενώ ταυτοχρόνως καταδικάζω όλες τις υπόλοιπες πράξεις τους ως φρικαλεότητες. Δεν νομίζω να έγραψα ή να άφησα να εννοηθεί ότι υποστηρίζω τις όποιες πράξεις παιδοφιλίας διαπράττουν.

   Εάν είχα γιο πούστη ή κόρη λεσβία θα τα είχα αποκληρώσει και θα τα είχα στείλει στα τσακίδια, έξω από το σπίτι μου. Φυσικά και δεν ενδιαφέρει κανέναν στο τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του αλλά έξω στην κοινωνία πρέπει να είναι τύπος και υπογραμμός. Έχουμε την αηδία τους στην σκέψη μας, μην έχουμε και την εικόνα τους...

   Τάκης Θ.

   Διαγραφή
 4. INTERPOL: Four Israelis Jews Arrested for Trafficking Human organs in Bulgaria, a Rabbi among suspects
  A Rabbi among suspects; traffickers would approach poor Bulgarians and offer to buy a kidney for transplant in Turkey.

  According to INTERPOL’s spokesperson , L. Col. Asan Kasingye, four people were arrested today in Sofia on suspicion of organ trafficking, one of whom is a Jewish clergyman already standing trial for similar offenses in the past.

  The four were arrested today at the end of a month-long undercover investigation. Ziss, a Rabbi, was extradited from Bulgaria to Israel in 2009 on similar suspicions.

  “The four men are suspected of running a complete trafficking operation: locating people in Sofia willing to sell a kidney, locating patients willing and able to pay for one and then arranging the transplant. Bulgarian Police said the traffickers would approach poor people who were in debt and propose that they sell a kidney for transplant,”Kasingye told Bulgarian News Agency (БТА ).

  According to Bulgarian officials the actual transplants were performed in a Turkish hospital, with the donors posing as relatives of the patient. Meanwhile the Bulgarian National Transplant Center stressed that it was not involved in any of the transactions and that no illegal transplants were performed in Bulgaria.

  Selling organs is illegal everywhere in the world except Saudi Arabia. But Israel is considered a major player in the organ trafficking business, and the number of Israelis who have sold kidneys via traffickers is estimated at between 10,000 and 20,000.

  Although recipients pay hundreds of thousands of shekels for the kidney, the donor, according to various reports, gets only between 60,000 and 100,000 shekels ($160,000-$260,000). The rest of the fee goes to the head of the trafficking ring, the doctor overseeing the transplant, the lawyer who prepares the false affidavits, and expenses such as hospital and hotel fees.

  One reason Israel is considered fertile ground for organ traffickers is that postmortem organ donation rates are among the lowest in the Western world, mainly for religious reasons.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΡΑΚΜΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ..ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΜΑΣ..ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΒΥΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΛΜΑ....ΣΟΥΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟ 10.31.
  ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 160.000$ΚΑΙ ΤΑ 260.000$
  ΕΑΝ ΣΟΥ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΝΑΙ;;;
  ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΜΟΥ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ