Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

Μια διαδικτυακή συζήτηση, μείζονος σημασίας, για την ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ


Πιστεύω στον ήρεμο διάλογο και στην παράθεση ψύχραιμων θέσεων, ακόμα και στις αντιπαραθέσεις, χωρίς ιδιοτέλεια και εγωπάθεια.

Η συζήτηση που ακολουθεί, διεμήφθη διαδικτυακά, εν μέρει, για το μείζον θέμα της ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗ.

Θέλησα να την ολοκληρώσω και να την αναρτήσω ως ξεχωριστό θέμα, για να ληφθεί υπόψη απ' όσον το δυνατόν περισσότερους.

Δεν έχω δυστυχώς τον χρόνο για προσωπικά σχόλια, παρά μόνο σε "άγριες ώρες" που έχω κατεβάσει ρολλα από το blog.

Ας καταστεί επιτέλους σαφές, πως το θέμα, της ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ!
ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ!


Καλλιόπη Σουφλή

Να κάνω μια ερώτηση;; Ο Αναγνώστης που έστειλε αυτό το κείμενο, με μερικές σωστές παρατηρήσεις οι οποίες καλό είναι να παρθούν υπόψιν, μοίρασε έστω κι ένα φυλλάδιο για την συγκέντρωση, όταν απο το πρωί έως το βράδυ ζητούσαν βοήθεια για την συγκέντρωση;; Έκανε καμία προσπάθεια για να βοηθήσει ακόμα και στην διοργάνωση;; 

Οταν τα πολιτικά κινήματα- κόμματα πετούσαν τα φυλλάδια, τι μπορούσαν να κάνουν οι διοργανωτές; 

Να αρχίσουν το ξύλο με αυτούς που τα πέταξαν ή να απλώσουν μια απόχη πάνω απο τον κόσμο για να μην πέσουν μεσα στην περιοχή τα φυλλάδια;; 

Επίσης αν γίνει πόλεμος σε μεγάλη γιορτή ή σε καλοκαιρινούς μήνες, θα προτιμήσουμε να πάμε για μπάνιο και όχι να κάνουμε αυτό που πρέπει; 

Ο δημόσιος διάλογος για την συνταγματική αναθεώρηση σε λίγες μέρες τελειώνει, μήπως να ρωτήσουμε τον καθένα πότε έχει ελεύθερο χρόνο για να κάνουμε επανάσταση;; 

Επίσης ο κλήρος που ήταν;; Οπως σωστά το έθεσε;; 

Βλέπετε εσείς κανένα ράσσο να κουνιέται τωρα που εξαφανίζουν την ορθοδοξία απο την Ελλάδα μας μεσο της συνταγματικής αναθεώρησης;; Βλέπετε κανεναν άλλο πιο έμπειρο σε διοργανώσεις να προσπαθεί να κάνει κάτι εκτός απο τα συνηθισμένα που γίνονται σε κάθε συγκέντρωση.. Και θα συμφωνήσω οτι δεν ειναι μόνο για τους χριστιανους επικινδυνο το τσιπάρισμα.. Είναι για όλους.. 

Αλλα που είναι ο καθένας μας να βοήθησει , να προσπαθήσει για το καλύτερο;; Έχουμε μάθει να περιμένουμε όλοι να τα κάνουν οι άλλοι και εμείς ως θεατές στην παράσταση να κριτικάρουμε το έργο..!! 


 

Καλώ λοιπόν ως Θεοδώρα, όλους τους Έλληνες πολίτες που δεν θέλουν μια σκλαβωμένη, τσιπαριμένη Ελλάδα να ορίσουν μια ημερομηνία, να συναντηθούμε όλοι μας, έτσι ώστε να διοργανώσουμε όλοι μαζι μια μεγάλη συγκέντρωση, χωρίς κόμματα, χωρίς κινήματα.. Έχετε πίστη; 


Έχετε καρδιά; 

Όπως είχε πει κάποτε και ο Παπαφλέσσας.. 

Εδώ είμαστε λοιπόν, κάτω απο τον ίδιο Ελληνικό ουρανό, όσο είμαστε ελευθέροι ακόμα να μπορούμε να αντιδράσουμε, ας ορίσουμε μια ημερομηνία και να κατέβουμε όμως ΟΛΟΙ.. 

Όσο είναι καιρός όμως, γιατί μετά θα είναι πια αργά και ακόμα θα μουρμουράμε τι κακό μας έκαναν σε πηγαδάκια, ενω στην ουσία εμείς θα τους έχουμε αφήσει να μας το κάνουν..!!Ο/Η Ανατολή μου άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Γιατί απέτυχε η συγκέντρωση για την ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙ...": 

Μπράβο Θεοδώρα,
έβαλες το θέμα στη σωστή του διάσταση. 


Αν ο κάθε Κώστας και η κάθε Ελένη θεώρησαν πιο σημαντικό το "να κερνάνε φοντάν" απο το να αντισταθούν στην αυριανή τους υποδούλωση, την ίδια στάση θα είχαν όποια μέρα και αν γινόταν η συγκεντρωση, άρα είναι άξιοι της μοίρας τους!
 

Για τους φίλους σχολιαστές, που επιλέγουν την αποχή, διότι ενοχλούνται απο κάποιες συμμετοχές, τις οποίες θεωρούν ψηφοθηρικές και εκ του πονηρού, έχω να πω ότι απλά πέφτουν στην παγίδα του "ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ". 

Οι ψηφοθήρες κάνουν τη δουλειά τους και μεις θα κάνουμε τη δική μας. Θα τους αγνοήσουμε και θα επιμείνουμε στις μαζικές αντιδράσεις. 

Θα είχαν δίκιο να ενοχληθούν αν στους κομματικούς που πήγαν για καπηλία, δίνονταν βήμα από τους διοργανωτές. 
Κάτι τέτοιο δεν έγινε! 
Αν λοιπόν είναι τόσο "μυγιάγγιχτοι" και ενοχλούνται από τους "τίποτα", ας ετοιμαστούν να λουστούν αυτά που έρχονται!
 


Τέλος επειδή οι αντιδράσεις οφείλονται, όχι μόνο σε θρησκευτικούς λόγους, αλλά και σε πολιτικούς και σε κοινωνικούς, καλό είναι να αποφεύγονται οι ακρότητες, όπως αντιδράσεις θρησκοληψίας και φανατισμού, που κάνουν ένα τόσο σοβαρό θέμα να φαντάζει γραφικό και μειώνουν τη μαζικότητα στη συμμετοχή. 

Τα θυμιατήρια, για παράδειγμα, είναι για την εκκλησία και όχι για την πλατεία!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΖΕΤΑΙ.
ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΙΕΡΩΜΕΝΟΥΣ Ή ΛΑΪΚΟΥΣ, ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ.Και βέβαια θα προσθέσω, ότι πολύ εύστοχα η Θεοδώρα ρωτάει τον Αναγνώστη, τι αγώνα έκανε ο ίδιος, ώστε να δικαιούται να κρίνει όσους αγωνίστηκαν για τη διοργάνωση!ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!
ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΟΜΩΣ ...ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΕΝΟ! 


Δανάη Πολυχρονίου
Ο/Η Δανάη Πολυχρονίου άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Γιατί απέτυχε η συγκέντρωση για την ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙ...":


Και η δική μου απάντηση στις δυο εξαίρετες σχολιάστριες.
Και πρώτα στην Θοδώρα...

 Θοδώρα μου, έχεις απόλυτο δίκιο σχεδόν σε ότι γράφεις...
Γνωρίζω πως κάποιοι λίγοι, τρέξατε για να μοιράσετε φυλλάδια, για να διοργανώσετε την συγκέντρωση...
Δεν ήταν κακοπροαίρετο, πιστεύω το σχόλιο του ανώνυμου, και το ίδιο χωρίς ίχνος κακής προαίρεσης, ήταν και το δικό μου.

Έχω μια ένσταση, σε ότι αφορά αυτούς που μοίραζαν πολιτικά φυλλάδια.
Αν υπήρχε μια ομάδα, η οποία θα παρακολουθούσε τυχόν τέτοιες ενέργειες, έπρεπε να τους αποτρέψει.

Αν ο κάθε Βελόπουλος ή ο κάθε Σακκάς έχουν τα κότσια, ας κάνουν προσωπικές συγκεντρώσεις για το θέμα αυτό, κι όχι να εκμεταλλεύονται την συγκέντρωση που διοργανώσατε εσείς, για το συγκεκριμένο θέμα.

Όταν αντί να προβαίνουν σε δικές τους πρωτοβουλίες, εκμεταλλεύονται άλλων συγκεντρώσεις, με συγχωρείς, αλλά εμένα αυτό δεν μου αρέσει.
Μήπως δεν τους ενδιαφέρει το θέμα;
Μήπως έχει μεγαλύτερη σημασία γι αυτούς να μαζέψουν ψιφαλάκια από κόμματα που σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να περάσουν την πόρτα του κυνοβουλίου, για άλλους λόγους, που δεν θέλω καν να τους αναφέρω;

Μην συγκρίνεις δυο ανόμια πράγματα... έναν πόλεμο  με μια συγκέντρωση που δυστυχώς, έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι γινόταν γραφική.

Όσο για την συνταγματική αναθεώρηση,δυστυχώς ο λαός δείχνει και σ' αυτό το θέμα αδιαφορία...
ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΣΑΦΕΣ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ... ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ, Η ΠΑΙΔΕΙΑ, Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΛΩΣΗ  ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Λυπάμαι που το γράφω, αλλά η πλειοψηφία του λαού, δείχνει αδιαφορία προς όλα.. τον νοιάζει μόνον η πάρτη του και η δική του επιβίωση, ακόμα και ως δούλου.

Όχι Θεοδώρα μου, ο νεοέλληνας δεν έχει ούτε πίστη, ούτε καρδιά.
Ένα ζόμπι είναι.
Γι αυτό η μόνη ελπίδα μας είναι να ενωθούν οι λίγοι ΕΛΛΗΝΕΣ, μήπως και σωθεί η ΠΑΤΡΙΔΑ.

Και λυπάμαι πολύ που φτάνω στο σημείο να παραδεχθώ δημόσια, όσο κι αν δεν το θέλω, πως η πλειοψηφία του λαού, είναι μόνο μεγάλα λόγια και ουσία ΜΗΔΕΝ.

Αυτό, καθιστά την όποια συντεταγμένη εξέγερση, να έχει ελάχιστες πιθαξνότητες... με ότι αυτό σημαίνει.

Κι αν τελικά πραγματωθεί, θα ακολουθήσει ενδεχομένως και η μάζα, αλλά με πολύ κόστος σε αίμα.

 Διαφορετικά, μας περιμένει όλους η σκλαβιά.
ΟΛΟΥΣ!Και η απάντησή μου στην Δανάη Πολυχρονίου

Διάβασα προσεκτικά και τον δικό σου σχολιασμό, αγαπητή Δανάη και εστίασα σ' αυτά που γράφεις με κεφαλαία γράμματα.
Ναι... το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό, για να εξαντλείται μόνον σε θρησκευτικές  φωνές.
Δεν είναι θέμα θρησκείας... είναι θέμα της ίδιας μας της ύπαρξης.
Όλους μας, θέλουν να μας μετατρέψουν κυριολεκτικά σε ζόμπι.
Και τα φέρνουν με το ... μαλακό...
Πρώτα η ... "ΚΑΡΤΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ", που ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ... ενώ ήταν σαφέστατο το άρθρο 3 και τι περιέχει αυτή η περιβόητη "κάρτα"...
Εκεί, έπεσε και η μάσκα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κι ας λένε τα χρυσαύγουλα ότι θέλουν...

Ακολουθεί η ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ, μέσω της αλλαγής ταυτότητας και διαβατηρίων..., με τον περιβόητο ΑΜΚΑ...
Εκεί αρχίζει το μεγάλο δέσιμο... γιατί το αμέσως επόμενο βήμα, είναι η αχρήματη κοινωνία που ήδη προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς και στο τέλος, το... τσιπάκι...

Και φυσικά η πλήρης εναρμόνιση με την ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ και την ΑΝΤΖΕΝΤΑ 21, που έχουν ήδη υπογράψει από χρόνια... 

ΑΥΤΑ, ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΝ;
Οι μοναχοί; Οι θρησκόληπτοι;;;
Ο μοναχός ή ο ιερωμένος που θα πετάξει μήλα και πορτοκάλια στη Βουλή, ή θα θυμιατίσει στην συγκέντρωση;

Με συγχωρείτε αγαπητές μου κυρίες, αλλά αυτά, δεν είναι σοβαρά πράγματα.

ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ.

Η άποψή μου είναι, πως αυτός είναι και ο λόγος που δεν συμμετέχει πλέον ο κόσμος.

Πρέπει... ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ, ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΗ ΑΦΥΠΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

Οι Μονές, οι μοναχοί και οι ιερείς που θα συμμετάσχουν, να κρατήσουν αυστηρά τον ρόλο της βοήθειας και συμμετοχής του λαού.

Και φυσικά, να υπάρχει μια Οργανωτική Επιτροπή από άριστους γνώστες του πλήρους θέματος, που θα συγκεντρώσει το επιστημονικό υλικό και θα το αναπαράγει, για να μοιραστεί στον κόσμο...

Διευκρινίζω για να μην παρερμηνευθούν τα όσα γράφω:
ΔΕΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΩ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ.
Δεν έχουν όμως τις γνώσεις για να αναπτύξουν το θέμα... αυτός πιστεύω πως είναι και ένας λόγος που ο λαός δεν ανταποκρίνεται.

Ελπίζω να βοήθησα τουλάχιστον στον διάλογο...
Αν χρειαστείτε κάτι, γνωρίζετε πως θα επικοινωνήσετε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες.

Είμαι στο πλευρό σας, για ότι χρειάζεται, ως απλός στρατιώτης και τίποτ' άλλο.Καλλιόπη Σουφλή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

5 σχόλια:

 1. Μην περιμένετε από τον κλήρο αντίδραση.Έχουν πουληθεί σχεδόν όλοι.Υποταγή στον Αλοηγκορ Πάππα. Δεν βλέπεται τις Φώτο τους ;Μόνο γλωσσοφιλα δεν δίνουν μεταξύ τους. Τώρα όσο αναφορά τον λαό .Γιατί δεν κατεβαίνει. Υπάρχει πιστεύεται Έλληνας που να πιστεύει ότι άμα μαζευτούν στην βουλή και 500.000 κόσμος να φωνάξει και να διαμαρτυρηθεί ειρηνικά θ‘αλλάξει κάτι και δεν θα έρθει η κάρτα του πολίτη ;
  Δεν πείθεται κανένας ούτε εγώ και ξέρετε γιατί ;Όταν τρέχαμε στο δημοψήφισμα σαν τους πούστηδες και ψηφιζαμε ΟΧΙ αυτοί το έκαναν ΝΑΙ. Οτιδήποτε και να κάνουμε, αυτοί κάνουν το δικοί τους.
  Η πρόταση που πρέπει να γίνει είναι άλλη και δεν αφορά την κάρτα του πολίτη .Εμπεριέχεται όμως και η κάρτα μέσα σε αυτήν.
  Πότε θα συνεννοηθούμε μεταξύ μας και με ποιόν τρόπο και θα κάνουμε όλοι οι Έλληνες το εξής .Θα σηκώσουμε τους κώλους μας από τον καναπέ έναν πρωί και θα κατέβουμε στους δρόμους. Όσοι και όσες εργάζονται να μην πάνε στην δουλεια.Τα μαγαζιά όλα κλειστά. Όποιος ανοίξει μαγαζί να απαιτήσουμε να κλείσει. Αν δεν το κλείσει απειλές ότι θα το κάνουμε καλοκαιρινό .Ούτε φούρνος ούτε περίπτερο .Να μην υπάρχουν συναλλαγές σε τίποτα .Έσοδα το κράτος μηδέν .Απεργία διαρκειας χρειάζεται για να ξεκουμπιστουν. Να μου λέγατε αυτό ΝΑΙ. Όσο μένουν και ο μισθός θα πάει στα 200ευρω όπως και οι συντάξεις και οι κάρτες τουρ πολίτη θα έρθουν και τα τσιπακια θα θέλουν να μας φυτέψουν και και και και.
  Δεν χρειάζεται διάλογος .Ούτε ενημέρωση για την κάρτα του πολίτη. Αυτό που χρειάζεται είναι η αντίσταση .Δηλαδή δεν την παίρνει κανένας και τελειώσαμε .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Επειδή με Προβληματίζει έντονα το όλο θέμα του Επιβαλλόμενου Πλαστικού Χρήματος με τις Πολύπλευρες Αρνητικές Παραμέτρους που έχει στην Ζωή μας για αυτό τον λόγο όσο μπορώ Συμμετέχω ή επισημαίνω αυτά που θεωρώ Ουσιώδη.Υπο αυτή την έννοια έγραψα το Σχόλιο που αναφέρει η Πρώτη Κυρία(αν και δεν φαίνεται ποιό είναι ακριβώς δεν έχει όμως καμία σημασία γιατί αναφέρει με πινελιές την Ουσία του ζητήματος)η Θεοδώρα + ΝΑΙ θεώρησα πως Βασικοί λόγοι που ΔΕΝ είχε Μαζική Συμμετοχή την Συγκεκριμένη Κυριακή ήταν το Γεγονός ότι ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΔΕΝ λάβανε Υπόψιν τους την Ονομαστική Εορτή που ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕ η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ με ότι αυτό συνεπάγεται...σε συνδυασμό με τις καλοκαιρινές Καιρικές Συνθήκες αυτοί οι 2 Παράγοντες ΚΑΘΟΡΙΣΑΝ την ΜΗ Συμμετοχή του Κόσμου στο επίπεδο που έπρεπε να συμβεί.Θα μου πεις αν ΔΕΝ ήταν κάποια Μεγάλη Γιορτή θα Μαζεύονταν Περισσότερος Κόσμος...;;; Ίσως-ΔΕΝ ξέρω..Άρα ήταν λάθος ΟΧΙ η Ομιλία-Συγκέντρωση αλλά η Ημερομηνία που επιλέχθηκε,βεβαίως συμφωνώ&Επαυξάνω με την Κυρία Σουφλή που λέει ότι ο Νεοέλληνας είναι Απαθής/Αδιάφορος/Ωχαδερφιστής και ενδιαφέρεται Αποκλειστικά ΠΛΕΟΝ για την Επιβιωσή του σε Επίπεδο Βιοποριστικό-Οικονομικό=Μειώσεις Μισθών-Συντάξεις-Απολύσεις-Υπερφορολόγηση-Πλειστηριασμοί κτλ.όμως και σε αυτό το επίπεδο ΔΕΝ Συμμετέχει στις Συγκεντρώσεις (όπως και εγώ) ΔΙΟΤΙ είτε έχει ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ,είτε γιατί ΔΕΝ Εμπιστεύεται ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ/ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ,είτε γιατί ΔΕΝ θέλει να Συναθροίζεται με ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ τα οποία λυμαίνονται την Ελλάδα + την Ελληνική Κοινωνία εδώ και Πολλές Δεκαετίες....Όλοι οι παραπάνω λόγοι Συνδυαστικά ή Όχι ΣΑΦΩΣ συνετέλεσαν ώστε στην Κινητοποιήση της 21/5 να είναι εγώ-εσύ και η λάμπα στην Συγκέντρωση.Όσο για το τι έκανε ο γράφων 1) έστειλε μέσω e-mail σε τουλάχιστον 30 Άτομα τους Σχετικούς Ενημερωτικούς Συνδέσμους (το τι κάνανε αυτοί...δεν ξέρω-δικό τους θέμα...), 2)το είπε Προφορικά σε έναν κύκλο γνωριμιών-Φίλων γύρω στα 15 (το τι κάνανε αυτοί..Πάλι δικό τους θέμα..) 3) Έβγαλε Φωτοτυπίες αξίας 0,50 λεπτών τις οποίες έβαλε σε Συγκεκριμένα Σημεία και λίγες εξ'αυτών τις άφησε μέσα σε Εκκλησίες (δίπλα στο Παγκάρι ώστε να τα δουν...) σε μια περίπτωση Μάλιστα έδωσε στα Χέρια του Νεωκόρου το Σχετικό Φυλλάδιο..Το τι κάνανε μετά είναι Καθαρά ΔΙΚΟ τους ΖΗΤΗΜΑ/ΕΠΙΛΟΓΗ/ΕΥΘΥΝΗ..ΔΕΝ γίνεται να τους Εμφυτεύσεις με το ΖΟΡΙ αυτό το Πράγμα..Κάτι τελευταίο αλλά όχι ασήμαντο έχουμε και εμείς μια σειρά απο ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ που Αντιμετωπίζουμε ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ άρα λοιπόν ο καθείς λειτουργεί κατά τις Δυνάμεις,τον Χρόνο&την διαθεσή του + το Χρήμα βεβαίως-βεβαίως...με Συμπάθεια για τις Κυρίες που σχολιάζουν.Τα αφισάκια που υπήρχαν ανά Περιοχές Σαφέστατα ήταν Αντιστρόφως δυσανάλογα Αριθμητικά σε σχέση με την Συμμετοχή του Κόσμου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ξέρουμε περίπου πότε θα βγει η διαολοκάρτα?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Θα πρότεινα κάτι πολύ απλό αλλά και ευνόητο,αφού το εν λόγω Άρθρο είναι για ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ να Παραμείνει όσο γίνεται στην ΚΟΡΥΦΗ των Αναρτήσεων για όσο Μεγαλύτερο Χρονικό Διάστημα είναι εφικτό,
  Ευχαριστώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Δεν βλέπω να διαφωνούμε κάπου Πόπη.
  Και εγώ συμφωνώ ότι το όλο θέμα πρέπει να αποβάλλει την αμιγώς θρησκευτική χρειά, διότι όπως σωστά παρατηρείς ΑΦΟΡΑ ΑΠΑΝΤΕΣ!
  Το ότι πρέπει να υπάρξει σωστή οργάνωση, με σοβαρούς ομιλητές και τεκμηριωμένες θέσεις είναι εκ των "ουκ ανευ"!
  Επιπλέον πρέπει να υπάρξει και οργανωμένη διάχυση πληροφοριών.
  ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ, ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ.
  ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ:
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΟ ΔΡΑΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ