Σάββατο, 27 Μαΐου 2017

Ἡ ὁλοκληρωτική καί ἀμετάκλητη πτῶσις τοῦ τελευταίου προπυργίου τῆς Ὀρθοδοξίας. (Η "ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ" - ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ!)
Σύντομα, όταν διαχωριστεί -μέσω της επικείμενης αναθεώρησης του Συντάγματος- η Εκκλησία από το Κράτος, οι διωγμοί, που θα εξαπολύσουν εναντίον μας θα είναι αδυσώπητοι και αν δεν έχουμε μυστηριακή και πνευματική ζωή δεν θα ελκύσουμε την Χάρη του Θεού, προκειμένου να Τον ομολογήσουμε. 


ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!

ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ!

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΟΣ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΟΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΖΕΝΤΑΣ 2020.

ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ, ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Η πλειοψηφία των Μονών του Αγίου Όρους, έχει διαβρωθεί από το χρήμα... και τους υποτακτικούς  ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ - ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΒΟΘΡΟΛΟΜΑΙΟΥ. 

Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ...
Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν ενταθεί επικινδύνως οι διώξεις των τελευταίων «αντιφρονούντων» -προς την παναίρεση του οικουμενισμού- μοναζόντων εν Αγίω Όρει, οι οποίοι υπόκεινται σε ένα ανθρωποκυνηγητό, που προσιδιάζει σε τύπο μαφιόζικης ή σοβιετικού τύπου καταδίωξης.
Πιο συγκεκριμένα, ο π. Ιλαρίων, επί 23 έτη μοναχός της Ι. Μονής Κουτλουμουσίου, κατέθεσε δια τηλεφωνικής επικοινωνίας σε αδελφούς ότι διέρρηξαν την κλειδαριά του κελιού του (της Ζωοδόχου Πηγής) στις 21/4/2017 και έκτοτε του απαγορεύουν να παραλάβει τα πράγματά του (για το θέμα απευθύνθηκε στο αρμόδιο Αστ. Τμήμα προκειμένου να καταγγείλει την διάρρηξη· ωστόσο, τον παρέπεμψαν στην Επιστασία (!) και η Επιστασία ΑΡΝΗΘΗΚΕ να ασχοληθεί με το θέμα, διότι ισχυρίζεται ότι αν δεν λάβει κλήση από την Μονή ΔΕΝ μπορεί να εμπλακεί!). 


Στις 29/4, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, προσπάθησε να εισέλθει στο κελί του (που βρίσκεται εντός του μοναστηριού), ενώ κάποιοι "πατέρες" της Κουτλουμουσίου ασκώντας βία του απαγόρευσαν να εισέλθει και προσπαθούσαν να τον εκτοπίσουν από το μοναστήρι. 


Στη συνέχεια προσπάθησε να εισέλθει στο ακατοίκητο κελί, το οποίο δεν είχε κλειδαριά (και στο οποίο είχε βρει προσωρινά καταφύγιο το βράδυ της 21/4, αφού δεν είχε που να μείνει), αλλά και πάλι οι "πατέρες", δια της βίας, προσπαθούσαν να τον σύρουν έξω.Ο π. Ιλαρίων βρισκόταν για ώρες κλειδωμένος ΜΕΣΑ στην τουαλέτα του κελιού (διότι με κάθε τρόπο προσπαθούσαν με την βία να τον πετάξουν έξω από το μοναστήρι, απειλώντας τον, κλωτσώντας την πόρτα κλπ).


Επί 8 και πλέον ημέρες ο π. Ιλαρίων κυκλοφορεί με το ίδιο μικρό σακκίδιο και δεν του επιτρέπουν ούτε να μπει στο κελί του (εντός του μοναστηριού) ούτε να παραλάβει τα πράγματά του.


Σημειωτέον, ότι οι πατέρες της μονής επικαλούνται φρενοβλάβεια και εμμονική συμπεριφορά έως και διαστροφή εκ μέρους του π. Ιλαρίωνος, ο οποίος έχει διακόψει κάθε κοινωνία με τον παναιρετικό Βαρθολομαίο και όσους τον μνημονεύουν.


Παρόμοια αντιμετώπιση από την Ι.Μ. Κουτλουμουσίου επεφύλαξαν οι εκεί πατέρες και στον π. Μακάριο, προβαίνοντας σε ΚΑΤΑΛΗΨΗ (μετά από ΔΙΑΡΡΗΞΗ) του κελιού του, επειδή δεν μνημονεύει τον Πατριάρχη και επιθυμεί να είναι επόμενος τοις Αγίοις Πατράσι!

Διαβάζουμε στην επίσημη ανακοίνωση του π. Μακαρίου:


«Ενώ υπάρχουν κατατεθειμένες διά Δικαστικού Επιμελητού δύο νόμιμες Εφέσεις ΚΑΤΑ τών δύο ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ και άκυρων αποφάσεων τής Γεροντικής Συνάξεως τής Μονής Κουτλουμουσίου, ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ και ΕΚΔΙΩΞΗΣ ΜΟΥ από την Μονή της Μετανοίας μου, και ενώ βρισκόμουν για προσωπικές μου υποθέσεις εκτός Αγίου Όρους, πληροφορήθηκα τηλεφωνικώς από Μοναχούς μέσα από το Άγιον Όρος, ότι τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 14/27-3, κάποιοι Πατέρες της Κουτλουμουσίου, με πολλή «αγάπη» καί «ταπείνωση», όπως οι ίδιοι ευθαρσώς ομολογούν ότι έχουν, παρουσία του Αστυνόμου Π. Δ. του τμήματος τών Καρυών, διέρρηξαν την κλειδαριά της πόρτας του Καθίσματος τού Αγίου Νικολάου καί το κατέλαβαν βεβηλώνοντάς το! 


Όσο για εμάς, συν Θεώ, κάναμε το κατά δύναμιν και φυλάξαμε τον κανόνα των Αγίων της Εκκλησίας. Δέν παραδώσαμε οικειοθελώς τό Κάθισμα του Αγίου Νικολάου κάνοντας κάποιο συμβιβασμό μέ την Αίρεση και τους Αιρετικούς· εν ώρα Κρίσεως δεν θα μας το ζητήσει αυτό ο Χριστός.»

Είναι δυνατόν να επιδεικνύουν τέτοιου είδους συμπεριφορές άνθρωποι, που αποφάσισαν να αφιερώσουν τον εαυτό τους στον Χριστό, επιφορτισμένοι παράλληλα με την υποχρέωση να διαφυλάττουν την άμωμη πίστη μας και την αγιοπατερική μας παράδοση;


Είναι πιο προσφιλείς και εγκάρδιοι απέναντι στους αιρετικούς, αλλά για τους ορθοδόξους αδελφούς τους διατηρούν μια άκρως εχθρική, σχεδόν γκανγκστερική στάση!


Σας παραθέτω μια άκρως αφυπνιστική και ενδιαφέρουσα ομιλία του ιερομονάχου π. Ευθυμίου Τρικαμηνά, σχετικά αφ' ενός με τις σημερινές διώξεις των εν Αγίω Όρει μοναχών, που έχουν διακόψει την κοινωνία με τον Βαρθολομαίο και αφ' ετέρου με την σημερινή πνευματική κατάσταση των ορθοδόξων πιστών και των προεξαρχόντων του εκκλησιαστικού κατεστημένου:https://youtu.be/aWS_UO4XEO0


Αδελφοί μου, αργά ή γρήγορα όσοι πιστεύουμε στην διαχρονική ανόθευτη ορθόδοξη πίστη και παράδοση θα πρέπει εμπράκτως να αντισταθούμε στα νεοεποχίτικα σχέδια άλωσης της Εκκλησίας από αντίχριστες δοξασίες και ενέργειες. 
Σύντομα, όταν διαχωριστεί -μέσω της επικείμενης αναθεώρησης του Συντάγματος- η Εκκλησία από το Κράτος, οι διωγμοί, που θα εξαπολύσουν εναντίον μας θα είναι αδυσώπητοι και αν δεν έχουμε μυστηριακή και πνευματική ζωή δεν θα ελκύσουμε την Χάρη του Θεού, προκειμένου να Τον ομολογήσουμε. 
Γι’ αυτό είναι επιτακτική η ανάγκη να αγωνιζόμαστε στην καθημερινότητά μας για φαινομενικά μικρά πράγματα, που αφορούν την πίστη, διότι αργότερα δεν θα έχουμε την πνευματική δύναμη να αγωνιστούμε για τα πιο κρίσιμα και απαραίτητα ζητήματα, που θα αφορούν την σωτηρία της ψυχής μας! 
Όπως δείχνουν όλα, ο χρόνος της κοσμικής μας ελευθερίας και ξεγνοιασιάς είναι ασφυκτικά περιορισμένος, διότι αναφορικώς με την πνευματική μας ελευθερία, αυτή διασφαλίζεται από την πίστη μας στον Λυτρωτή και Σωτήρα μας Ιησού Χριστό!
Πηγές:


ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

7 σχόλια:

 1. Μας ζαλιζουν τα ουμπαλα οι τυποι εκει περα οπως παλια με τον παρ-λαμα [παρ=μεγαλο και μαλα =κακο δηλαδη μεγαλο κακο ] και με τον βαρλααμ [βαρ=μεγαλο λααμ=λαμα=μαλα=κακο δηλαδη μεγαλο κακο] δηλαδη παρλαμα και βαρλααμ ιδιες εννοιες των λεξεων με τις οποιες χαρακτηριζονταν τεμαχι απο ιταλια και τεμαχι απο θεσσαλονικη και ''εβαζαν'' τον κοσμακι να σφαζεται και αυτοι να κρατουν τα λεφτα τους !!!! χαος ασιατικο.[φαρ , βαρ , παρ =μεγαλο, πχ βαρουφακης , βαρ=μεγαλος , ουφα =ουφα πολις μεγαλη του καζακσταν και το -ακης τοποθετειται σε ανθρωπους απο ασιατικη πλευρα - καταγωγη κτλ κτλ κτλ ] αυτοι τελικα απο τα κτιρια τυπου ορνεοφωλεες τησ ανατολικης χερσονησου της χαλκιδικης παντοτε διαφημιστικα ντοροκοινωνικοφασαριοζικοθρησκευτικα σαλεματα δημιουργουν για τα επισκεπτηρια απο τους χρηματοοικονομημενους ταξιδιαρηδες αερητσηδες και εγωισταρους κοινωνικως μπουχεσες επιτηδειους για το ανεβασμα του ποιοτικου τους απεναντι των γειτονων τους και συγγενων τους ωστε να πεισθουν και οι ρασοφοροι κολλητοι των οτι ολοι μαζι επιπλεουν εν σχεσει με τις υπολοιπες ανθρωπινες μαζες!!!! ιδια βαβυλωνα την εποχη του δανιηλ! Τελικα ΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μην ζαλιζεται τα ουμπαλα των ανεργων οικογενιαρχων με τα καθιστικα προμπλεμς γιατι τα πεινασμενα μωρα κλεγονται παραπονουμενα και τα ''φορτονεσθαι'' και εσεις μονιμοι παραπονιαρηδες υποκριτες που ξεχνατε τα λογια του χριστου και τηραται ονλι την καλοπεραση σας ...σταματειστε και εργαστειτε για τις ανεργες οικογενειες ΤΩΡΑ και ΑΜΕΣΩΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ωρέεεεε βγήηηηκαν τα γίδια στο μσντρί...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. εισαγωγης ουζο πινεις 4''18μμ ?

   Διαγραφή
 4. Προσωπικά δεν έχω γνώμη επί των τεκταινομένων, θεωρώ όμως χρέος μου να αναφερθώ στην άποψη του Πνευματικού μου, τον οποίον εμπιστεύομαι απόλυτα. Ο Πνευματικός μου λοιπόν υποστηρίζει ότι τόσον οι αντάρτες μοναχοί, όσον και η Ο. Ε. ''Ο Π.'' επιδιώκουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις περί Νεομαρτύρων Χριστιανών, Μάνα εξ Ουρανού για μία αυτοαπαξιούμενη καθημερινά, δια λόγων και έργων των εκπροσώπων της, θρησκεία.
  Κατά τον Άγιό μου Πατέρα, Τα Δεινά Των Αντιοικουμενιστών Αγιορειτών Γερόντων εντάσσονται στην προετοιμασία για τη συμμετοχή τους, ως Ομάδα, στο ΘΕΊΟ SURVIVOR, γνωστό ως ''Αποκάλυψη του Ιωάννη''. Και πιστεύει πως, εις την Υπερτάτην, κατά παραχώρησιν Του Θεού, Τιμωρία, Η Νίκη θα κριθεί από την αντοχή των παικτών στις πλέον επώδυνες, μα συνάμα και συναρπαστικές δοκιμασίες, Εκείνες των Κεφαλαίων 8 εδ. 10-11 και 9 εδ. 3-11, κατά τα οποία :
  8-10 Και ο τρίτος άγγελος σάλπισε: και έπεσε
  από τον ουρανό ένας αστέρας μεγάλος που
  καίγεται σαν λαμπάδα και έπεσε πάνω στο ένα
  τρίτο των ποταμών και πάνω στις πηγές των
  νερών.
  8-11 Και το όνομα του αστέρα λέγεται ο Άψινθος
  (όπως και το φυτό με την κατάπικρη γεύση, την
  αψινθιά). Και έγινε το ένα τρίτο των νερών σαν
  άψινθος και πολλοί από τους ανθρώπους
  πέθαναν από τα νερά, γιατί πικράθηκαν.
  ΚΑΙ
  9-3 Και από τον καπνό βγήκαν ακρίδες στη γη,
  και τους δόθηκε εξουσία σαν αυτήν που έχουν οι
  σκορπιοί της γης.
  9-4 Και τους ειπώθηκε να μη βλάψουν το
  χορτάρι της γης, ούτε κανένα φυτό χλωρό, ούτε
  κανένα δέντρο, παρά μόνο τους ανθρώπους που
  δεν έχουν τη σφραγίδα του Θεού πάνω στα
  μέτωπά τους.
  9-5 Και τους δόθηκε εντολή να μην τους
  σκοτώσουν, αλλά να βασανιστούν πέντε μήνες·
  και ο βασανισμός τους είναι σαν βασανισμός
  σκορπιού όταν πληγώσει άνθρωπο.

  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. 9-6 Και κατά τις ημέρες εκείνες θα ζητήσουν οι
  άνθρωποι το θάνατο, αλλά δεν θα τον βρουν, και
  θα επιθυμήσουν να πεθάνουν (για να
  γλυτώσουν), αλλά θα φεύγει ο θάνατος από
  αυτούς.
  9-7 Και τα ομοιώματα των ακρίδων είναι όμοια με
  ίππους που είναι έτοιμοι για πόλεμο, και πάνω
  στα κεφάλια τους είναι σαν στέφανοι όμοιοι με
  χρυσό, και τα πρόσωπά τους σαν πρόσωπα
  ανθρώπων.
  9-8 Και είχαν τρίχες σαν τρίχες γυναικών, και τα
  δόντια τους ήταν σαν των λιονταριών.
  9-9 Και είχαν θώρακες (προστατευτική κάλυψη)
  σαν θώρακες σιδερένιους, και ο θόρυβος των
  πτερύγων τους σαν θόρυβος αρμάτων με ίππους
  πολλούς που τρέχουν σε πόλεμο.
  9-10 Και έχουν ουρές όμοιες με σκορπιούς και
  κεντριά, και με τις ουρές τους έχουν τη δύναμη
  να βλάψουν τους ανθρώπους πέντε μήνες.
  9-11 Έχουν πάνω τους βασιλιά τον άγγελο της
  αβύσσου· το όνομά του Εβραϊκά είναι Αβαδδών,
  στην δε Ελληνική έχει όνομα Απολλύων.
  Θεωρεί δε βέβαιον, Ο φωτοδότης Αυτός του βίου μου φάρος, πως ο Θεός θα παρακολουθήσει Το ΘΕΊΟ SURVIVOR από το Ναό Του εις Τον Τέταρτον, εκ Των Επτά Ουρανών Της Επουράνιας Σκάλας Του Φωτός, ο οποίος ονομάζεται Zebhul (υψηλός τόπος) και κυβερνάται από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ. Εκεί ευρίσκεται η "Ουράνια Ιερουσαλήμ" και ο Ναός του Θεού. Ο Τέταρτος Ουρανός ή "Πολιτεία του Χριστού", όπως αναφέρεται εις το αποκαλυπτικό όραμα του Αγίου Παύλου, είναι μία Πόλη από χρυσάφι, που την περιβάλλουν δώδεκα τείχη, και άλλα δώδεκα μέσα από αυτά, κατά μήκος των οποίων υπάρχουν δώδεκα πύλες εξαίσιας ομορφιάς. Η Πόλη Αυτή περικλείεται από τέσσερις ποταμούς με μέλι,γάλα,κρασί και λάδι.
  Ας ευχηθούμε λοιπόν να Νικήσουν Οι Καλύτεροι μετά από μία αναμέτρηση αξιοκρατική, δίκαιη και καθαρή, με συνιστώσες την ευγενή άμιλλα και το σεβασμό στην αθλητική διαδικασία, κατά το πατρογονικό ιδεώδες Του Ευ Αγωνίζεσθαι. Γένοιτο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πω-πω-πω τι γινεται αυτα που να τα ξερω εγω στο διαστημα πηγα εγω ?

   Διαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ