Σάββατο, 20 Μαΐου 2017

"Λαβράκι" Η ΕΙΔΗΣΗ! ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ Ταϊζουν σάπια τρόφιμα, Έλληνες και λαθρο, με την ανοχη του ΕΦΕΤ και της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ;;;;; ΚΥΡΙΟΙ, ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙΤΕ;;;;;;;;;

Δεν πίστευα στα μάτια μου, μ' όσα διάβαζα... και φυσικά αναζήτησα στον ΕΦΕΤ, την συγκεκριμένη εγκύκλιο...

Είναι ποτέ δυνατόν, να επιτρέπεται σε ΜΚΟ, ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ, ΝΑ ΤΑΪΖΟΥΝ ΣΑΠΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΠΟΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και ΛΑΘΡΟ;;;;;;;

ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ... ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ... έστω... αυτή η δικαιοσύνη που έχουμε...
Δεν μπορεί να μην υπάρχει ούτε ένας εισαγγελέας με ήθος και εντιμότητα;;;;!!!!!!!!!!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΦΕΤ, ΕΧΕΙ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ;;;;;;;;;

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ;;;

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ;;;; (κάτι μαλακίες που ρωτάω κι εγώ....)

 ΠΟΙΟΙ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ;;;;;


Καλλιόπη ΣουφλήΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΌΡΟΙ ΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ...ΤΙ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΟΥΝ;;;


 


Καλή η ερώτηση για τους "μάγκες" (ο Θεός να τους κάνει...) του ΕΦΕΤ.
 


Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ δεν είναι ότι έπαθαν τροφική δηλητηρίαση οι μετανάστες και πρόσφυγες στην Χίο. 


Η είδηση είναι πώς δεν έχει πεθάνει κανείς τόσο καιρό από τα σάπια που τους ταίζουν οι ανεκπαίδευτοι μάγειρες, αποθηκάριοι και σερβιτότροι των ΜΚΟ! 


Και βέβαια γιατί ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ελεγκτικός μηχανισμός του Κράτους δεν κάνει τίποτα για να ελέγξει τις ποικιλώνυμε ΜΚΟ που ανήκουν σε ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ και το φιλαράκι τους το Σόρος!


Ο ΕΦΕΤ έχει ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να ελέγχει όλους τους δραστηριοποιούμενους στην διακίνηση, διανομή, επεξεργασία, αποθήκευση και εν γένει μεταποίηση τροφίμων.

Σε αυτους συμπεριλαμβάνονται και οι ΜΚΟ και όλες οι οργανώσεις και φορείς που προσφέρουν δωρεάν τρόφιμα σε απόρους Έλληνες, πρόσφυγες, αιτούντες ασύλου και οικονομικούς μετανάστες.
 


Το θέμα είναι όμως αν το κάνει. 

Και εδώ σας έχω λαυράκι.
 


Ενώ οι Περιφερειακές Διευθύνσεις του ΕΦΕΤ ζητάνε ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ να προβούν σε ελέγχους στους καταυλισμούς και στα αυτοσχέδια "εστιατόρια" των ΜΚΟ που εδρεύουν εντός παλαιών γκαράζ και πλησίον δημοσίων ουρητηρίων!!, για να δούνε τι σάπια τρόφιμα ταίζουν τους δύσμοιρους Έλληνες και ξένους απόρους οι ΜΚΟ, η Διοίκηση του ΕΦΕΤ με απόρρητο εσωτερικό έγγραφό της έχει απαγορεύσει τους ελέγχους σε ΜΚΟ, με το πρόσχημα ότι δεν έχει δικαίωμα ελέγχου.
 


Αυτή την καινοφανή, έωλη, απάνθρωπη και παράνομη "αριστερή" άποψη την εκφράζουν και δημόσια και επισήμως έμμεσα σε εγκύκλιο που έβγαλαν την Μεγάλη Πέμπτη στην ζούλα, όταν οι Έλληνες ετοίμαζαν τα αρνιά στη σούβλα.
 


Συγκεκριμένα με εγκύκλιο που δημοσιεύτηκε στις 12/04/2017
http://www.efet.gr/portal/page/portal/efetnew/news/view_new?par_newID=1681
ορίζουν ρητά ότι:
 ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΕ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
 
5. Εθελοντές χειριστές τροφίµων σε δοµές σίτισης εµπεριστάτων πολιτών – προσφύγων και ευαίσθητων κοινωνικά οµάδων πληθυσµού 
Σε απλά Ελληνικά γράφουν:
 


Άπλυτε εθελοντή ΜΚΟ που δεν ξέρεις πού σου πάνε τα τέσσερα, πάρε ότι σκατά σου σερβίρουν οι διάφοροι προμηθευτές εργολάβοι της ΜΚΟ σου, χωρίς να έχεις στοιχειώδεις γνώσεις για την υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων και σέρβιρέ το σε εκατοντάδες ανθρώπους με άπλυτα χέρια, χωρίς γάντια, με το μαλλί λυτό και τις μουσάρες ξεσκέπαστες, δακτυλίδια και σκουλαρίκια παντού και αν είσαι γκόμενα τίγκα στο άρωμα και στο κραγιόν. 

Δεν ξέρεις ότι όλα αυτά απαγορεύονται, δεν ξέρεις σε ποιες θερμοκρασίες και σε τι συνθήκες πρέπει να αποθηκεύεις τα τρόφιμα πριν τα σερβίρεις δεν ξέρεις ότι αν είσαι άρρωστος δεν πρέπει να είσαι στην κουζίνα του καταυλισμού, αλλά τράβα. 

Ο ΕΦΕΤ είναι εδώ. 

Σε εξαιρεί. 

Και όποιον άπορο που τρώει σστα συσσίτια και όποιον δύσμοιρο Σύρο πάρει ο Χάρος. 

Και σαλμονελιασμένο κοτόπουλο θα φάει και τα κωλοβακτηρίδια από τον πωπό σου θα φάει (που τον σκούπισες και πήγες να σερβίρεςις μετά) και καμιά τριχούλα από το μουσάκι σου τίγκα στο μικρόβιο αλλά εντάξει. 

Ποιος ζει ποιος πεθαίνει.. 

Απόρους και πρόσφυγες αναλώσιμους έχουμε πολλούς. 

Ένας λιγότερος. 

Ε άμα ξεσπάσει και καμιά επιδημία δεν τρέχει και τίποτα. 

Εμείς να είμαστε καλά να οικονομάμε και οι φίλοι μας οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ με τις ΜΚΟ που τρώνε με χίλιες μασέλες και ταίζουν σάπια μετανάστες, πρόσφυγες, απόρους και αστέγους Έλληνες που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ 


Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Χίος: Σαράντα πρόσφυγες με συμπτώματα δηλητηρίασης...":


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

5 σχόλια:

 1. Eμ αφου τα χασαμε ολα , ειμαστε στο σταδιο της ταπεινωσης ειμαστε σκλαβοι επισημα πλεον των οβριων με επιστατη τον τσιπα-κουλη ....Ρε δεν παμε ολοι να πτυσομε ενα καφρεπτι !!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Oi ΜΚΟ ''ΕΚΤΕΛΟΥΝ'' θες να πεις οτι γραφει η Παλαια Διαθηκη ? Δολοφονιες και εγκληματα απο ''ατυχηματα'' δηλητηριασεων '''ΤΥΧΑΙΩΝ'' ?. Πρεπει να ειναι μελετητες της...πολυ καλοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. http://m.tvxs.gr/mo/i/228201/f/news/ellada/ereyna-se-mko-gia-seksoyaliki-ekmetalleysi-prosfygon-kai-diafthora.html
  Διαφθορα σε ΜΚΟ .. ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΑΝΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Θα σις χεσου παλιουβρουμιαριντες....θιλουμε του σεφ πι ιχαντε ιποσχιθι,τι ιπομουνι μας ιχι ιξαντλιθι,το λεφτα μας πισο,δεν ιμαστι κοροϊδος λεμι....

  (Άμεσος 3πλασιασμός των βουλευτικών αποζημιώσεων εδώ και τώρα.Σύλλογος πασσών τε βουλευτών)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. http://www.press-gr.com/2017/05/blog-post_1900.html


  Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Τα σχολικά γεύματα αποτελούν ένδειξη... ανεπτυγμένης χώρας - ΒΙΝΤΕΟ

  ΜΕ ΛΟΓΙΚΟΦΑΝΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΡΙΖΟΦΡΟΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ