Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΕ ΡΟΛΟ ΠΟΝΤΙΟΥ ΠΙΛΑΤΟΥ Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΔΩΣΙΛΟΓΗ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΤο  Σύνταγμα έχει γίνει πτυσσόμενο, κάτι σαν ακορντεόν, που όποτε θέλει η δικαιοσύνη το ανοίγει και όποτε δεν συμφέρει το συμπτύσσει...
 
 
 
 
Εξαρτάται τι... πλερώνει ο ..."πελάτης" την ... μανδάμ... 

Καλλιόπη Σουφλή
 
 Το  Σύνταγμα έχει γίνει πτυσσόμενο, κάτι σαν ακορντεόν, που όποτε θέλει η δικαιοσύνη το ανοίγει και όποτε δεν συμφέρει το συμπτύσσει...
Έτσι λοιπόν η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου, με πλειοψηφία 17 ψήφων έναντι 14,  έκρινε ότι τα εντάλματα πληρωμών των συμβασιούχων εργαζομένων δεν μπορούν να εγκριθούν ούτε μονιμοποιήσεις μπορούν να γίνουν καθώς απαγορεύονται ρητά από το Σύνταγμα, όπως απαγορεύονται και οι παρατάσεις των εν λόγω συμβάσεων.

Συνεπώς η  Ολομέλεια του Ανωτάτου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου έκρινε ότι οι εργαζόμενοι  στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρέπει να επιστρέψουν τους μισθούς που έλαβαν καθ όλο το διάστημα που παρατάθηκαν οι συμβάσεις τους!!!

Και ίσως η απόφαση αυτή να είναι σωστή αλλά την αντισυνταγματικότητα την βλέπουν όταν κάποιοι εργαζόμενοι πρόκειται να φάνε λίγο ψωμάκι (το οποίο ζητάνε μάλιστα να τους το βγάλουν από το στομάχι) και την αγνοούν όταν ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός στενάζει κάτω από το βάρος ενός εντελώς αντισυνταγματικού νόμου που επιβάλλει  τον πλέον άθλιο και παρανοϊκό φόρο που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα, τον ΕΝΦΙΑ!

Θυμίζουμε ότι το ΣτΕ αν και είχε πολλές προσφυγές για αντισυνταγματικότητα, ουδέποτε μπήκε στην ουσία της αντισυνταγματικότητας του νόμου, αν και είχε στο οπλοστάσιό του πρός τουτο, την εμπεριστατωμένη επιστολή του καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και νυν προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου προς τον τότε ΥΠ.ΟΙΚ. Στουρνάρα.  

 Απλά έβγαλε μια προσωρινή απόφαση για την προσαρμογή των αντικειμενικών αξιών, την οποία ουδέποτε έκανε οριστική με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προσβληθεί ούτε αυτό το σκέλος της παράνομης φορολόγησης, που γίνεται με βάση τις αντικειμενικές αξίες του 2007, οι οποίες είναι ακόμη και  τριπλάσιες πολλές φορές της πραγματικής αξίας!

Που είναι σε αυτό το κορυφαίο γεγονός της αυταποδείκτου παραβιάσεως του Συντάγματος, η ευαισθησία των ανώτατων Δικαστικών Λειτουργών; Ακόμη και ο τότε έντονα διαμαρτυρόμενος
νυν πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, σιωπά...

Για να καταλάβει και ο πλέον ανίδεος, το Σύνταγμα ορίζει ότι "κάθε πολίτης αποδίδει φόρο στο κράτος ανάλογα με την φοροδοτική του ικανότητα"
Ο νόμος που επιβάλλει τον ΕΝΦΙΑ για να φαίνεται συνταγματικός, ορίζει ότι φοροδοτική ικανότητα του φορολογουμένου δεν είναι μόνο το εισόδημα αλλά και αυτή καθαυτή η κτήση ακινήτου!!
!

Δηλαδή ξύνεις τους τοίχους του ακινήτου σου και βγαίνουν ευρώ, οπότε μπορείς να πληρώσεις τον ΕΝΦΙΑ.

Πέρα όμως από τα αστεία ο Παυλόπουλος (που τώρα σιωπά)  το 2013 στην επιστολή του λέει σαφώς ότι "...υπό τα δεδομένα αυτά, «αποστασιοποιημένος» και από την εν γένει φοροδοτική ικανότητα του υποκειμένου (δηλαδή του φορολογούμενου)

ο «ΕΝ.Φ.Α.»(σημ. Οίμου:έτσι είχε ονομαστεί ο ΕΝΦΙΑ αρχικά) οδηγεί, εν τέλει,... σ’ ένα είδος έμμεσης δήμευσης του ακινήτου -αφού ο ιδιοκτήτης του ωθείται, εμμέσως πλην σαφώς, ακόμη και στο ν’ απαλλαγεί από το ακίνητό του λόγω αδυναμίας ανταπόκρισης στα φορολογικά βάρη..."


Και ενώ αυτόν τον εξώφθαλμα αντισυνταγματικό νόμο του ΕΝΦΙΑ δεν τον έχουν ακουμπήσει καν,  έρχεται το Ελεγκτικό Συνέδριο και  αποφασίζει να απολυθούν άμεσα χιλιάδες υπάλληλοι των ΟΤΑ και να δώσουν πίσω τις αμοιβές της εργασίας τους!

Η δωσίλογη δήθεν αριστερἠ κυβέρνηση στο παρανοϊκό κρεσέντο της ψυχανώμαλης εφαρμογής των πλέον ακροδεξιών ληστρικών μέτρων κατά του Ελληνικού λαού, σε έναν ιδιότυπο ρόλο Ποντίου Πιλάτου, δια στόματος του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου εξαπέλυσε  σφοδρή επίθεση κατά των δικαστών του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Όχι όμως για τις απολύσεις και την αφαίμαξη των υπαλλήλων των ΟΤΑ αλλά 
επειδή η απόφαση διέρρευσε στον Τύπο κάτι που σαφώς δεν είναι αρεστό στην κυβέρνηση. «Δεν είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζονται τέτοια φαινόμενα επιδρώντας αρνητικά στο κύρος της δικαιοσύνης» είπε με νόημα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε: «Η ίδια η δικαιοσύνη θα πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτική και να τηρεί με μεγάλη αυστηρότητα τους συνταγματικούς κανόνες που προβλέπουν ότι οι δικαστικές αποφάσεις γίνονται γνωστές μόνο με τη δημοσίευσή τους».

Δηλαδή δεν τους νοιάζει ότι 
οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι θα απολυθούν και επί πλέον υποχρεούνται να επιστρέψουν όσα χρήματα έλαβαν κατά το χρόνο της παράτασης των συμβάσεων τους, αλλά γιατί αυτό πήρε δημοσιότητα και θα πληρώσουν το πολιτικό κόστος!!!


Αποτέλεσμα εικόνας για συριζα οχι στον ΕΝΦΙΑ


Αυτό όμως είναι αναμενόμενο εφόσον οι ψευτοαριστεροί δωσίλογοι έχουν δείξει τόσο ανάλγητη συμπεριφορά απέναντι στην σφαγή του Ελληνικού λαού με τον ΕΝΦΙΑ στην κατάργηση του οποίου στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ την εκλογή του και όχι μόνο δεν τον κατήργησε αλλά τον αύξησε και τον μονιμοποίησε!!! 

Αποτέλεσμα εικόνας για συριζα οχι στον ΕΝΦΙΑ

ΤΟ ΠΑΝΩ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ:  

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ
ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ!!!ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

2 σχόλια:

 1. Μα οι δικαστές δεν ήταν που συναντήθηκαν τουλάχιστον δυο φορές στο παρελθόν με τους τροικανούς; Και μάλιστα αν θυμάμαι καλά οι συναντήσεις είχαν γίνει κεκλισμένων των θυρών ώστε να μην μάθουμε ποτέ τι συμφώνησαν εκεί.
  Αυτή είναι η δουλειά τους; Δεν είναι.
  Αυτό όμως μας δείχνει την ποιότητά τους.
  Αν έχουν κότσια ας βγουν να μας πουν αν αυτά που συμφώνησαν τότε είναι αυτά που υποψιαζόμαστε όλοι μας, και συχνά πυκνά "φαίνονται" στις αποφάσεις τους.
  Η χώρα είναι προδομένη από όλους όσους ασκούν εξουσία.
  Να γνωρίζουν όμως όσοι κάνουν πλάτες στους κατακτητές ότι το κόστος της κατοχής θα το πληρώσουν οι ίδιοι. Νομοτελειακά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. μνημονιακη δικαιοσυνη ακριβως η ιδια δικαιοσυνη στη δικη του Χριστου !
  Ε ! εβραιομασονοσιωνιστες προδοτες ,φονιαδες και κανίβαλοι παγκόσμιοι αδικοι αρχιβασανισανιστες ! Υπαρχει δικαιοσυνη μ' αυτά τα μιασματα ; Τέτοιοι κανίβαλοι τσακιζουν τη ζιγαρια της Θεμιδος !

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ