Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

Η Κονιόρδου αμφισβητεί ότι το μνημείο στην Αμφίπολη είναι μακεδονικό
H Υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου αναφέρθηκε σε μια "ευρύτερη αίσθηση του μνημείου ως μακεδονικού."


Αυτό το.... "ευρύτερη αίσθηση του μνημείου ως Μακεδονικού", να το κρατήσετε στα υπόψη και να το φοβάστε...

Το γιατί, θα το τεκμηριώσω αργότερα... γιατί δεν είναι τυχαία η επιλογή της Κονιόρδου στο Υπουργείο Πόλιτισμού... 
ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ!

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΜΗΠΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΧΕΡΙΑ;;;;


Καλλιόπη Σουφλή

φωτογραφία αρχείου: eurokinissi
φωτογραφία αρχείου: eurokinissi

«Το ΥΠΠΟΑ έχει σχηματίσει άποψη με βάση τα ευρήματα των μέχρι σήμερα ανασκαφών» ανέφερε η Λυδία Κονιόρδου, κατα τη χθεσινή της επίσκεψη στην Αμφίπολη.


H Υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου αναφέρθηκε σε μια ευρύτερη αίσθηση του μνημείου ως μακεδονικού. 


Ωστόσο, όπως δήλωσε αργότερα, θα τοποθετηθεί επί της χρονολόγησης αφού προηγηθεί η οριστική και συστηματική τεκμηρίωση της ανασκαφής από την ανασκαφέα Κατερίνα Περιστέρη με σχετική επιστημονική δημοσίευση που θα συζητηθεί δημόσια, όπως επιβάλλει η διεθνής νομοθεσία και η επιστημονική δεοντολογία.


«Χρειάζεται να σεβαστούμε το μνημείο στον τύμβο Καστά. Είναι ένας τάφος, ένας τόπος μυστηρίου, τόπος ιερός, και ο χαρακτήρας του πρέπει να μεταδοθεί στους επισκέπτες του αρχαιολογικού χώρου της Αμφίπολης.»


Με αυτά τα λόγια η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λυδία Κονιόρδου μετέδωσε κατά την επίσκεψή της στην Αμφίπολη, το μήνυμα ότι πρόθεση του ΥΠΠΟΑ, ως θεματοφύλακα της πολιτιστικής κληρονομιάς, είναι να προχωρήσει στην προστασία και στην ανάδειξη του ταφικού μνημείου με τρόπο που συνάδει στον προορισμό και στον χαρακτήρα του, καθώς και να το καταστήσει προσβάσιμο στο κοινό με σεβασμό στην ιδιαίτερη φυσιογνωμία του.

Ξεκινά νέα φάση εργασιών


Η Υπουργός Πολιτισμού ανακοίνωσε επίσημα ότι ξεκινά νέα φάση εργασιών τον Τύμβο Καστά και τον ευρύτερο αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης, χάρη στη συνεργασία του ΥΠΠΟΑ με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την ένταξη των έργων στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ 2014-2020 με προϋπολογισμό 1,5 εκατ. Ευρώ, και στο διασυνοριακό πρόγραμμα Ελλάδας- Βουλγαρίας INTERREG με προϋπολογισμό 1 εκατ. Ευρώ.


«Γνωρίζω αυτόν τον χώρο από παλιά όταν ερχόμαστε για παραστάσεις αρχαίας τραγωδίας με το Θεσσαλικό Θέατρο. Είναι σπουδαίος και θα αποτελέσει πόλο έλξης μεγάλου αριθμού επισκεπτών» είπε στους δημοσιογράφους από τα ΜΜΕ της Β. Ελλάδας που ήταν συγκεντρωμένοι εκεί από νωρίς.
Ειδικότερα η νέα φάση εργασιών στον λόφο Καστά «θα προχωρήσει», όπως είπε, «σωστά», με βάση μελέτες που πέρασαν από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο και πήραν την έγκριση της Υπουργού.

 • Προβλέπεται συστηματική στερέωση και αποκατάσταση τόσο της μορφής του Τύμβου όσο και του ταφικού περιβόλου, με στόχο, να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ελεγχόμενης επισκεψιμότητας. 
 • Έχει επίσης δρομολογηθεί η απαλλοτρίωση του συνόλου των ομόρων αγροτεμαχίων, η οποία είναι απαραίτητη για τη διαχείριση των ομβρίων υδάτων και την προστασία ολόκληρου του μνημείου.
 • Μέσα στο μνημείο, πρόθεση των υπηρεσιών του ΥΠΠΟΑ είναι να αναδιατάξουν και να αραιώσουν τα εσωτερικά υποστυλώματα του θόλου, ώστε να μπορούν οι επισκέπτες να «διαβάσουν» το μνημείο. 
 • Επίσης θα στεγαστεί ο χώρος του προθαλάμου με κέλυφος προστασίας και θα γίνει συντήρηση των ψηφιδωτών και των μαρμαροθετημάτων.
 • Στον ευρύτερο αρχαιολογικό χώρο θα δημιουργηθούν διαδρομές στην περιοχή του Μουσείου, του βόρειου τείχους και των παλαιοχριστιανικών βασιλικών.

Η Λυδία Κονιόρδου είχε προγραμματίσει από καιρό αυτήν την επίσκεψη εργασίας στον αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης.

Συνοδευόταν από τον Διευθυντή του Πολιτικού της Γραφείου Βαγγέλη Πολίτη, από την Γενική Γραμματέα του ΥΠΠΟΑ Μαρία Ανδρεαδάκη Βλαζάκη, από την Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Αναστηλώσης Μουσείων και Τεχνικών Έργων Ευγενία Γατοπούλου, την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων Ελένη Κουντούρη, και τη Σύμβουλο Δημοσίων Σχέσεων και Εθιμοτυπίας Νανά Στασινού.

Η επίσκεψή της ξεκίνησε από το στεγασμένο Γυμνάσιο, συνεχίστηκε στο ταφικό μνημείο του Τύμβου Καστά και έκλεισε με την ξενάγησή της στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αμφίπολης από την Προϊσταμένη της Εφορίας Αρχαιοτήτων Σερρών, Αικατερίνη Μάλαμα.


Στον Τύμβο Καστά την υποδέχθηκαν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μωϋσιάδης, οι Δήμαρχοι Σερρών και Αμφίπολης Πέτρος Αγγελίδης και Κωνσταντίνος Μελίτος, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Π. Θάνος, ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Θόδωρος Σεβασλίδης, ο υπεύθυνος στο Τμήμα Πολιτισμού και μέλος της Νομαρχιακής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Καμαργιάννης, ο αναπληρωτής συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Σερρών Μιχάλης Καρτερός, ο πρώην βουλευτής του Συνασπισμού και δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αμφίπολης Φειδίας Μελίκης και άλλα στελέχη των τοπικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί ήταν και η πρώην Έφορος, και πλέον πρόσφατη ανασκαφέας του Τύμβου Αικατερίνη Περιστέρη που προθυμοποιήθηκε να ξεναγήσει την Υπουργό Πολιτισμού μέσα στο μνημείο μαζί με την Ευγενία Γατοπούλου.


Η Υπουργός Πολιτισμού περιηγήθηκε ολόκληρο τον αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης που, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου, αποτελεί ένα παλίμψηστο από μνημεία διαφόρων εποχών τα οποία αποδεικνύουν την συνεχή χρήση του, και επιτρέπουν στον επισκέπτη να διαβάσει όλη την ιστορία της ανθρώπινης παρουσίας εκεί, από τα αρχαϊκά μέχρι τα νεώτερα χρόνια, με ιδιαίτερη έμφαση στην περίοδο της Μακεδονικής κυριαρχίας. Υπάρχουν πολλές απόψεις για την χρονολόγηση του μνημείου στον λόφο Καστά.ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

11 σχόλια:

 1. Το τσίρκουλο με τα ρέικι που πετάει με τις χούφτες την κακή ενέργεια από πάνω σου, έγινε και ειδικός επί θεμάτων αρχαιολογίας.
  Α ρε τσίρκουλο...εσένα θα σε τιμωρήσουμε δίνοντάς σου να φας τις κοτσίδες σου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΣΟΒΑΡΟ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΕΛΟΙΟ...ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΑΝΑΣΚΑΦΗ;;;;;ΕΝΑΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΕΡΙΒΟΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ..ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ;;;;KΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΝΙΟΡΔΟΥ;;΄΄ ΜΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ..Ε ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΜΒΟ ΚΑΣΤΑ Η ΑΠΛΥΤΗ...ΣΟΥΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κι όμως έχει, γιατί είναι βαθιά χωμένη στα... νεοταξίτικα σ@κατά.
   Θέλω να ολοκληρώσω την έρευνα, και θα καταλάβεις τι εννοώ, όταν την αναρτήσω...

   Διαγραφή
 3. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΡΩΗΝ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΡΔΙΑ ΦΙΛΗ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.
  ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΪΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Καποιοι λενε οτι εχουν βρει κατι εξωγηινα αντικειμενα μεσα στον ταφο της Αμφιπολης και γι' αυτο εχουν σταματισει της ερευνες;
  https://www.youtube.com/watch?v=AgTSZwVfqjg

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Το ''σκαω'' μια φορα τον χρονο και παω για ''προσκυνημα'' και περισυλλογη σε αυτο το μνημειο αλλα και σε αλλα δυο , παντοτε ορθιος και σε σταση αγαλματενια του 6ου και 7ου αιωνα για δεκα λεπτα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ο ΤΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΕ ΠΛΗΤΩΝΑΝ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΥΛΑΡΙΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙ ΑΥΤΟ.ΚΑΙ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΤΟ ΗΞΕΡΕ.
  ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ;ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΨΕΥΔΟΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΩΣ ΛΑΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. 11''11mm οταν αυτο που γραφεις το εμαθα πριν πενηντα χρονια διαβαζοντας το σε ενα παλιο βιβλιο και πολυ κοντα σε χρονο μετα φθασαμε σαν εκδρομεις εκει και ενας πολυ μεγαλος σε ηλικια απο την περιοχη μας διηγηθηκε λεπτομερειες οχι μονο των βαρβαρων αγγλων αλλα και στο τελος της εποχης της τουρκοκρατιας στην περιοχη εγινε το ιδιο απο βαρβαροασιατες , τρομερες λεηλασιες , με συμμετοχες απο ''μορφωμενους'' ευρωπαιστες και ευρωπαιους και ρωσοαμερικανους συγχρονως και με συνεννοηση των.Η λεηλασια και η καταστροφη του ελληνικου μνημειου τεραστιων διαστασεων και διχως διορθωση πλεον , ενω σημερα συνεχιζεται μια ''κινηση'' μαστουρας επι του θεματος λες και στο υπουργειο πολιτισμου τα τελευταια δεκαπεντε χρονια ''κινουνται μεσα του Σουφηδες kai Δερβισηδες ''.

   Διαγραφή
 7. Είπαμε και ξαναλέμε.....Στον [τ]σίρυζα είναι μέσα το μισό πασοκ,εντάξει; Μήπως θυμάται κανείς για μιά υπουργό πολιτισμού που διαφεντεύανε;;; Μήπως θυμάται κανείς τα πάρε-δώσε της;;;και στο φινάλε παρά λίγο να την αγιοιποιήσουνε;;; Το φελέκι μου γαμώ,πώς τους ξέφυγε η αγιοσύνη της;;; Ετσι και τούτο δω το ξόανο κάτι θέλει να πεί,κάτι θέλει να δείξει...Α, ρε ΜΑΚΑΚΑ Ελληνα που κατάντησες να ψηφίζεις κνόδαλα και ψω,,,,αρπάχτρες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ ΑΛΛΟΙ 2-3 ΤΑΦΟΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
  ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ.
  ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΤΟ ΙΝΣΤΙΝΤΟΥΤΟ ΜΙΝΣΘΟΝΙΑΝΣ .
  ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΚΕΙ.ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Κ.Λ.Π.
  ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΥΝ;
  Η ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΟΠΩΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΜΑΖΟΝΙΟ,Η ΘΑ ΤΑ ΘΑΨΟΥΝ,Η ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ!!
  Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ.
  ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΜΕΤΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου, μια τέτοια ανακάλυψη θα αποτελούσε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος της ηγεσίας της. Θα κατέβαλλαν κάθε προσπάθεια για ολοκλήρωση της ανασκαφής, αξιολόγηση των ευρημάτων και ενίσχυση της πολιτιστικής κληρονομιάς, με όλα τα οφέλη (πολιτιστικά, ιστορικά, πολιτικά, οικονομικά) που αυτό συνεπάγεται!
  Όλα αυτά όμως θα γίνονταν ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ!
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΤΑΓΩΝ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ "ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΩΝ" ΤΗΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ! ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΔΕΝΔΡΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙΣ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ: ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!!
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ (Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ!) ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΑΡΑΣΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΝΤΕΧΝΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΜΑ)!
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗ ΡΑΣΤΩΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΑ «ΓΕΝΙΑ TOY ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ» ΑΥΤΟΣ ΑΠΛΩΣ …. ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΤΟΥ!!

  Εδώ λοιπόν στη Ελλάδα όοοολων των παραπάνω «προσόντων», βρήκαμε ένα ΘΗΣΑΥΡΟ και αφού διαφώνησαν αρκούντως μεταξύ τους οι αρμόδιοι φορείς, αφού «έφαγαν τα μουστάκια τους» στα τηλεοπτικά παράθυρα (για τους δικούς του λόγους ο καθένας), η ανασκαφή εγκαταλείφθηκε, ως άλλος «πύργος της Βαβέλ»!
  Γιατί άραγε; Τι λένε οι αρμόδιοι;;;
  Καλέ τι λέω; Ποιοι αρμόδιοι;
  ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΗΓΗ ΣΤΗ ΣΑΧΑΡΑ, ΑΠΟ ΟΤΙ «ΑΡΜΟΔΙΟ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ1!!


  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ