Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

Ας μου απαντήσει κάποιος… γιατί πρέπει να λυπηθώ για σένα Παπαδήμο; Εσείς της φτιάξατε αυτήν την Ελλάδα είναι απλά οι συνέπειες εξάλλου ακόμα οδηγάς θωρακισμένη μερσεντέζ με τα λεφτά του λαού


  


Η κοινωνία βράζει και αν δεν θέλετε να ζήσετε την καθημερινότητά του λαού σας τότε αλλάξτε γρήγορα πλεύση γιατί σήμερα μπορεί να μη πανηγυρίζω αλλά δεν συμμετέχω αύριο θα είμαστε απέναντί σας και θα είμαστε περισσότεροι από όσους φαντάζεστε.

Πως ακριβώς κύριοι ψευτοαριστεροί φαντάζεστε μία λαϊκή εξέγερση, με τριαντάφυλλα και χάδια; 


Μία λαϊκή εξέγερση έχει θύματα και από τις δύο πλευρές, έχει νεκρούς, έχει και αντάρτικο και μεταξύ μας μου φαίνεται και αρκετά πιο δίκαιο από αυτό που δίνετε μέχρι σήμερα. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι πριν γράψω την άποψή μου για να μη θεωρηθώ τρομοκράτης. 

Δεν χαίρομαι με αυτό που συνέβη αλλά δεν μπορώ να λυπηθώ κανένα πολιτικό που έχει συμβάλει στην σημερινή κατάσταση της χώρας.Βλέπω από το απόγευμα όλη η πολιτική και δήθεν δημοκρατική κοινωνία καταδικάζει αυτές τις ενέργειες και μάλιστα ζητάν από την πολιτεία να κάνουν τα πάντα ώστε να βρεθούν οι υπεύθυνοι και να καταπολεμηθεί η τρομοκρατία.
Με λίγα λόγια όλα αυτά είναι ένα καλό θεατράκι και καλοσερβιρισμένες μπούρδες.


Οι βρομεροί δημοσιογράφοι αυτής της απίστευτα διεφθαρμένης χώρας έσπευσαν να καταδικάσουν το περιστατικό και να προσπαθούν να μας πείσουν ότι απειλείται η ασφάλεια του πολίτη. 

Φυσικά η πραγματικότητα είναι ότι ανησυχούν μόνο για την δική τους ασφάλεια που παρόλο που το κράτος φροντίζει να τους παρέχει έναν στρατό αστυνομικών που πληρώνονται από τον λαό και όχι από τους ίδιους βλέπουν πως είναι ακόμα ευάλωτοι σε παρόμοιες ενέργειες.


Οι πολιτικοί έσπευσαν να καταδικάσουν το περιστατικό πρώτοι και να θέτουν ερωτήματα μέχρι και την βουλή γιατί και αυτοί με την σειρά τους θέλουν να συνεχίσουν να κάνουν τα αίσχη τους ανενόχλητοι και χωρίς καμία συνέπεια από πουθενά. 

Το παράλογο είναι ότι ακόμα και οι αριστεροί που δήθεν φωνάζουν για λαϊκή εξέγερση και λαϊκή επανάσταση θέλουν τάξη και καταστολή. 


Μα καλά γιατί οι αριστεροί δεν παίρνουν ώς αφορμή το περιστατικό με τον Παπαδήμο και δεν ξεκινούν μία λαική εξέγερση. 


Και κάτι ακόμα πως ακριβώς κύριοι ψευτοαριστεροί φαντάζεστε μία λαϊκή εξέγερση, με τριαντάφυλλα και χάδια; 


Μία λαϊκή εξέγερση έχει θύματα και από τις δύο πλευρές, έχει νεκρούς, έχει και αντάρτικο και μεταξύ μας μου φαίνεται και αρκετά πιο δίκαιο από αυτό που δίνετε μέχρι σήμερα. 


Γιατί μέχρι σήμερα μόνο η μία πλευρά (δηλαδή ο λαός) υποφέρει και πληγώνεται, εσείς συνεχίζετε να πλουτίζετε και να κάνετε τις βρομερές δουλείες σας.

Δεν λυπάμαι λοιπόν για την επίθεση στον Παπαδήμο γιατί:
 1. Συνέβαλε και αυτός στην σημερινή κατάσταση του λαού μας.
 2. Ήταν πρωθυπουργός της χώρας και υπέγραφε μνημόνια, μέτρα και γενικά την καταδίκη των Ελλήνων
 3. Έχει και αυτός ευθύνη για την αυτοκτονία του κυρ Κώστα στην Κρήτη που ήταν 70 ετών και δεν του έφτανε η σύνταξη για τα φάρμακα μέχρι που κρεμάστηκε, Φταίει και αυτός για την αυτοκτονία της Κυρίας Λαμπρινής από την Θεσσαλονίκη γιατί δεν είχε να ζεσταθεί τον χειμώνα.
 4. Φταίει και αυτός για την οικογένεια που κάηκε στο σπίτι της τον χειμώνα στους Αμπελόκηπους από μαγκάλι
 5. Φταίει και αυτός για του δεκάδες νεκρούς κάθε βδομάδα στους άθλιους δρόμους της χώρας.
 6. Φταίει και αυτός για τους 1 εκατομμύριο μετανάστες φίλων μου που έφυγαν από την χώρα τους γιατί κάποιοι αποφάσισαν να φτωχύνει.
 7. Συνέβαλε  και αυτός στο να κάνει ότι θέλει η Τουρκία και εγώ να ζώ ντροπιασμένος και εγκλωβισμένος μέσα σε ένα ΝΑΤΟ που με πουλάει.
 8. Έχει ευθύνη και αυτός για το γεγονός ότι κανένας τραπεζίτης δεν είναι στην φυλακή
 9. Ότι κανένας πολιτικός δεν έχει διωχθεί από κανένα ποτέ.
Έτσι λοιπόν σκέφτομαι και δεν μπορώ να μη το καταθέσω και ας είμαι λιγότερο δημοκράτης από εσένα που με κατακρίνεις αυτή τη στιγμή. 

Δεν νοιώθω καμία ενοχή και δεν καταδικάζω τίποτα που έστω και με τέτοιο τρόπο φέρνει  μία υποτυπώδη δικαιοσύνη. 

Αν όλοι αυτοί που σήμερα κλαίνε με ψεύτικα δάκρυα ας έφερναν την δικαιοσύνη με σωστό τρόπο νωρίτερα. 

Σήμερα δεν μου έχουν περισσέψει δάκρυα για καμία δημοκρατία και για κανένα Παπαδήμο .


Εσύ Παπαδήμο και όλοι οι όμοιοι σου είστε με θωρακισμένη μερσεντέζ και ο λαός σας πεινάει. 

Εσείς έχετε εκατομμύρια και η μάνα μου ακόμα κλαίει γιατί ξέρει ότι μπορεί ποτέ να μη μπορέσω να γυρίσω να την δώ από Αυστραλία, Αμερική ή όπου αλλού είμαι. 

Εσείς Παπαδήμοι ψηφίζετε για το καλό μου και μου φέρνετε δυστυχία κάθε μέρα, εσείς θέλετε την ασφάλεια μου αλλά έχω χάσει χιλιάδες ζωές στην καθημερινή εγκληματικότητα που εσείς δεν έχετε βιώσει ποτέ γιατί είστε μέσα στα γυάλινα κλουβιά σας.


Η κοινωνία βράζει και αν δεν θέλετε να ζήσετε την καθημερινότητά του λαού σας τότε αλλάξτε γρήγορα πλεύση γιατί σήμερα μπορεί να μη πανηγυρίζω αλλά δεν συμμετέχω αύριο θα είμαστε απέναντί σας και θα είμαστε περισσότεροι από όσους φαντάζεστε.

ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

8 σχόλια:

 1. ΑΝ ΗΤΑΝ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ Η ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΚΑΡΙΤΕΣ ΤΩΡΑ...!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΜΕ ΤΙ ΡΕ ΜΕ ΣΤΡΑΚΑΣΤΡΟΥΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΕΛΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΜΠΟΥΧΑΧΑ ΟΥΧΑΧΑ.... ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ... ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΥ ASS AND SOUSEL MADE IN BANKSTERS SOROS INVESTMENTS, ROTHCHILD ASSOCIATES. ΡΕ ΑΙ ΓΑΜΗΘ....ΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΑΙ ΣΤΤΑ ΔΙΑΛΑ. ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΌΓΙΟ ΒΟΔΙΑ ΚΑΙ ΓΩ ΜΑΖΙ. 3,5 % ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΨΕΥΤΟΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΣΑΠΙΑ ΦΕΤΑ... "Y.F.N"

   Διαγραφή
 2. ...τελικα μετα το μπανγκ της τρακατρουκας βρεθηκε χεσμενος ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αντε και σε άλλους με υγεία και με καλίτερα ....αποτελέσματα. Το απαιτούν 10.000 αυτοκτονήσαντες Έλληνες στα χρόνια των "μνημονίων", αυτοί που δολοφονήθηκαν από τους λάθρο που τους κουβάλησαν εδώ ανανφαδόν οι προδότες και οι υπόλοιποι Έλληνες που φυτοζωούν "χάριν" του ενωμένου μπουρδέλου που λέγεται Ευρώπη. Το να σκοτώνει ο Λαός τους προδότες και τους τυρράνους του, δεν είναι τρομοκρατία. Είναι Αντίσταση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ωραίο Σενάριο!!!
  Ποιος;; είναι ο συγγραφέας;;

  Ρε μαλάκες!!!

  Δεν τρώμε όλοι χορτάρια:
  Το έργο,θα έχει και δράκο;

  Το μιμι του ερπετού πως; είναι; Γιατί; άνοιξε τον φάκελο μέσα στο αυτοκίνητο;ο μακιγιέρ ποιός;ήταν;


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μπε!!!!
  Μπε!!!!!μπεεεε!!μπε!!!!

  Δεν έχω σανό!!μου τελείωσε!!
  Λίγο σανό ρε!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Μεγαλύτεροι τρομοκράτες και εγκληματίες από αυτούς δεν υπάρχουν. Αφανίζουν την ανθρωπότητα, καταστρέφουν τον πλανήτη, δεν έχουν μετανιώσει για τίποτα από ότι έχουν κάνει μέχρι σήμερα. Νομίζουν ότι προστατεύονται, και εξάλλου τα τεθωρακισμένα αυτοκίνητα και οι μπράβοι του κώλου αποδεικνύουν πως είναι εχθροί μας. όταν έρθει η αφύπνιση δεν θα τους σώσει κανένας στρατός και καμία προστασία και ειδικά αυτούς που τους προστατεύουν, ακόμη και αν είναι παιδιά μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Τυριά,θα σας φάνε οι βλάχοι...
  Έεεεχω μια βίλα στη κηφισσάααα..

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ