Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ! (Θά μείνετε ά φ ω ν ο ι!)
Η πρώην 'chief medical officer' της Φινλανδίας Dr. Rauni Leena Luukanen Kilde ιατρός, συγγραφέας και καθηγήτρια, αποκαλύπτει ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ αλήθειες, σε ένα βίντεο-συνέντευξη (2009) τους στόχους των Παγκοσμιοποιητών για μείωση του Παγκόσμιου Πληθυσμού σε 2/5 (!!!) και το ΔΟΛΙΟ ρόλο των εμβολίων κατά της γρίπης των χοίρων... [Aπεβίωσε στα 76 της, από ξαφνικό (...) καρκίνο με μεταστάσεις στο Ελσίνκι, που έσπευσε να επιστρέψει απο την Νορβηγία που έμενε, την 08/02/2015].


https://youtu.be/SWaV39N3Cfs


(Όσοι τυχόν ενδιαφέρονται για περισσότερα, άς διαβάσουν στο κατωτέρω 'λίνκ', με ποιό τρόπο ακριβώς "έφυγε" απο την ζωή η πολύ γνωστή και δραστήρια αυτή ιατρός, αλλά κυρίως  'ΠΩΣ'... Να υπογραμμισθεί ότι μιλούσε και για το 'mind control', που ασκείται στους ανθρώπους, όπως και για άλλες μή γνωστές αλλά επικίνδυνες πρακτικές...

http://www.whitetv.se/mind-control-mk-ultra/1149-dr-rauni-leena-luukanen-kilde-dead-probably-murdered.html)


ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ