Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Η κατάργηση των πανελλαδικών εξετάσεων, πλήττει το αδιάβλητο και συνακόλουθα ευνοεί τις κομματικές νομενκλατούρες να καθορίζουν την πανεπιστημιακή εισαγωγή!
Η κατάργηση των πανελλαδικών είναι μέτρο που αφενός πλήττει το αδιάβλητο και συνακόλουθα ευνοεί τις κομματικές νομενκλατούρες να καθορίζουν την πανεπιστημιακή εισαγωγή,

ενώ στιγματίζει τους αποφοίτους καθώς αν σε μια χρονιά τους συμβεί κάτι (μια απώλεια, οτιδήποτε) και οι επιδόσεις τους είναι αρνητικές, τους αποστερούν την δυνατότητα αλλαγής βαθμού εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, εκτός αν επαναλάβουν την τάξη και όχι την εξέταση.
 


Αφετέρου, το πιο εξαντλητικό δεν είναι μια όντως σκληρή εξεταστική διαδικασία, αλλά το γεγονός ότι τα πανεπιστήμια έχουν χαβουζοποιηθεί από τις κομματικές παρατάξεις και ο κόπος των παιδιών πάει χαμένος.
 

Αυτό είναι το εξαντλητικό και αντανακλά στην ψυχολογική κατάρρευση.
Ο σωματικός και πνευματικός κόπος των εξετάσεων είναι το λιγότερο κακό.
 

Προφάσεις εν αμαρτίαις...

 

α.π. (απλός πολίτης)


 Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Στο Παιδείας ο Τσίπρας: Καταργούνται οι πανελλαδικ...":ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

1 σχόλιο:

  1. Ο ΠΛΗΡΗΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ: ΖΩΑ ΟΡΘΙΑ ΘΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΛΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΖΩΑ ΚΑΝΑΠΕΔΙΣΙΑ ΘΑ ΕΞΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ...

    +Η ΠΟΥΤΣΑ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ+

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ