Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

Θέμα χρόνου είναι ν' ανοίξουν τα "χαρτιά" των Ελλήνων. Οι λαοί θα σωθούν από την εβραϊκή τοκογλυφική "μάστιγα", γιατί έφτασε η ώρα της σωτηρίας. 
 Μετά από πολλούς αιώνες κλείνει επιτέλους ένας τεράστιος «κύκλος».

Μέχρι τώρα οι Έλληνες εμφανίζονταν απλά ως οι αήττητοι ανάμεσα στους λαούς. Σύντομα αυτό θα αλλάξει, εφόσον θα είναι ανεπαρκές για να περιγράψει τους νικητές των νικητών.  
Υπάρχει μια διάσημη δήλωση, η οποία αποδίδεται στον Κίσινγκερ και αφορά τους Έλληνες. Τι λέει αυτή η δήλωση; 


"Ο λαός των Γκρεκών είναι αναρχικός και δύσκολος να τιθασευτεί. Γι' αυτό πρέπει να τον χτυπήσουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. Τότε ίσως αναγκασθεί να συμμορφωθεί. Εννοώ να πλήξουμε τη γλώσσα του, τη θρησκεία του, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε την δυνατότητά του ν' αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, ώστε να μην μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή στρατηγικής σημασίας για εμάς" 


Εμείς δεν είμαστε σε θέση ν' αποφανθούμε για το αν σωστά η συγκεκριμένη δήλωση αποδίδεται στον Κίσινγκερ ή όχι. Αυτή είναι δουλειά των δημοσιογράφων και των πολιτικών και ιστορικών ερευνητών και εμείς δεν είμαστε τέτοιοι. 


Εμείς όμως είμαστε σε θέση ν' αποφανθούμε για τη βασιμότητα του περιεχομένου μιας τέτοιας δήλωσης. Αν πράγματι την είπε ο Κίσινγκερ, τότε αξίζει τα συγχαρητήριά μας. Είχε δίκιο σ' αυτά που είπε και με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύει τη βαθύτατη γνώση του περί του ελληνικού ζητήματος. Γνώση, την οποία υποχρεούται να έχει ένα σύστημα εξουσίας και βέβαια οι υπηρέτες του απέναντι στους όποιους εχθρούς του. Πόσο μάλλον απέναντι ίσως στους πιο διάσημους αμφισβητίες του, που είναι οι Έλληνες. 


 

Πράγματι λοιπόν, για να "χτυπήσεις" τον ελληνισμό, θα πρέπει να τον χτυπήσεις στη γλώσσα του και στις πολιτισμικές του ρίζες. Να τον χτυπήσεις στις "δεξαμενές", οι οποίες μπορούν και τον συντηρούν "ζωντανό" στην αιώνια "πορεία" του. Να τον χτυπήσεις στα μέσα, τα οποία του επιτρέπουν να χρησιμοποιεί αυτές τις "δεξαμενές". 


Λογικό είναι αυτό. Οι Έλληνες είναι πνευματικά "γεννήματα" ενός συγκεκριμένου πολιτισμικού μοντέλου και οτιδήποτε τους "αποσυνδέει" από τα "αποθέματά" του, απειλεί την επιβίωσή τους ως "είδος". 


Οτιδήποτε τους στερεί τη "διαφορετικότητά", τους απειλεί, εφόσον τους ωθεί στην εξομοίωσή τους με τους υπόλοιπους λαούς-οδοιπόρους της ζωής. 

Αν τους στερήσεις τα πολιτισμικά και ιστορικά "αποθέματά" τους, θα πεθάνουν από τη "δίψα". 

Αν τους καταστρέψεις τη γλώσσα, θα τους καταστρέψεις το "ποτήρι", το οποίο τους επιτρέπει να "ξεδιψούν"

.
Όμως, αυτό το πολύ λογικό συμπέρασμα —εξαιτίας αυτής της δήλωσης— δεν είναι το ζητούμενο της σκέψης μας. Το πραγματικό ζητούμενο για εμάς δεν είναι να γνωρίζουμε το ΠΩΣ μπορούν να πάθουν κακό οι Έλληνες ως λαός, αλλά το ΓΙΑΤΙ θα επιθυμούσαν κάποιοι να τους κάνουν κακό. Το ζητούμενο είναι να γνωρίζουμε τον λόγο που μπορεί κάποιους να τους ενοχλεί η "πορεία" των Ελλήνων. Το θέμα είναι να γνωρίζουμε τον λόγο, που ένας τόσο μικρός σε πληθυσμιακό επίπεδο λαός μπορεί να ενοχλεί ολόκληρους Πλανητάρχες σε ένα πεδίο δράστης τόσο τεράστιο όσο είναι η Ανατολική Μεσόγειος και η ευρύτερη Μέση Ανατολή. Τι θα πει, για παράδειγμα, "επικράτηση" για ένα τέτοιο ασήμαντο πληθυσμιακό μέγεθος; Θα επιτεθούν οι Έλληνες στους γείτονές τους και θα τους κατατροπώσουν; Πώς ορίζεται στη σύγχρονη πραγματικότητα ένας τέτοιος όρος και πόσο ρεαλιστικός μπορεί να είναι; Γιατί θα μπορούσε να τους ενοχλεί η Ελλάδα και οι Έλληνες και όχι οι πολύ περισσότεροι Αιγύπτιοι, Ιταλοί ή οι Τούρκοι, οι οποίοι επί αιώνες "πορεύονται" στην ίδια περίπου περιοχή; Από αυτό το σημείο ξεκινάει ο προβληματισμός μας πάνω σ' αυτήν τη δήλωση, η οποία —σωστά ή λάθος— αποδίδεται στον Κίσινγκερ. Το ζήτημα για εμάς δεν είναι να κρίνουμε την ορθότητά της σ' ό,τι αφορά το τεχνικό μέρος του ανθελληνικού "χτυπήματος".


 Το ζήτημα δεν είναι να βρεις τον τρόπο ή τη μέθοδο για το πώς θα κάνεις τη μεγαλύτερη ζημιά στους Έλληνες. Αυτό είναι κάτι, το οποίο εύκολα ή δύσκολα το βρίσκεις …ακόμα και με περιορισμένες γνώσεις. 

Το δύσκολο στην περίπτωση αυτήν είναι ν' αντιληφθείς τον λόγο, που θα πρέπει ως εξουσιαστής —και μάλιστα παγκοσμίου βεληνεκούς— να φοβάσαι τόσο πολύ τους Έλληνες …σε βαθμό μάλιστα τέτοιον, που να μεριμνήσεις εκ των προτέρων να τους κάνεις ζημιά …

Να τους κάνεις ζημιά πριν αυτοί εκδηλώσουν τις δικές τους εχθρικές προθέσεις. 


Υπάρχει δηλαδή αντικειμενική βάση γι' αυτόν τον υποτιθέμενο φόβο του συστήματος εξουσίας απέναντι στους Έλληνες ή μήπως αυτή η άποψη είναι μια ακόμα αναίτια ελληνική συλλογική ψύχωση; 


Μήπως, δηλαδή, αυτή η δήλωση όχι απλά δεν ανήκει στον Κίσινγκερ, αλλά δεν ανήκει ούτε καν στη σφαίρα της πραγματικότητας; Μήπως κάποιοι Έλληνες πάσχουν από κάποιο σύνδρομο καταδίωξης και φαντάζονται παντού εχθρούς; 

Μήπως οι πραγματικά ισχυροί παράγοντες της παγκόσμιας κοινωνίας όχι μόνον δεν ασχολούνται με τους Έλληνες, αλλά δεν τους απασχολεί καν η ύπαρξή τους; 


Απλά πράγματα. Στο παρόν κείμενο ερευνούμε όχι αυτό, το οποίο βρίσκεται "μέσα" στην περίφημη δήλωση, αλλά αυτό το οποίο βρίσκεται "έξω" από αυτήν. 


Γιατί; Γιατί δεν αρκεί το "μέσα", για να εξηγήσει τα συμβαίνοντα. Γιατί, το να γνωρίζεις πώς μπορείς να κάνεις ζημιά σε κάτι έμψυχο ή άψυχο, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα μπεις και στον κόπο να δοκιμάσεις και να το κάνεις. Το αν σε συμφέρει αυτή η πράξη είναι αυτό, το οποίο πραγματικά είναι το σημαντικό σ' αυτήν την περίπτωση. 


Αυτό είναι κάτι το βασικό και δεν αφορά μόνον τα σημαντικά, αλλά και τα ασήμαντα. Το ότι γνωρίζεις, για παράδειγμα, το πώς μπορείς να χαλάσεις μια λάμπα, δεν σημαίνει ότι θα τη χαλάσεις. Απλά το γνωρίζεις …όπως γνωρίζεις και άπειρα άλλα άχρηστα και περιττά πράγματα, τα οποία δεν θα επιχειρήσεις να τα κάνεις ποτέ, γιατί δεν έχεις συμφέρον να τα κάνεις. 

Από εκεί και πέρα κάνεις ό,τι σε συμφέρει να κάνεις και όχι ό,τι απλά μπορείς να κάνεις. 

Το θέμα στην περίπτωσή μας είναι να γνωρίζεις τον λόγο που ο σιωνιστής Κίσινγκερ και όλοι όσοι βρίσκονται πίσω του θα είχαν αντικειμενικό συμφέρον να κάνουν ζημιά στους Έλληνες. 


Αυτό είναι το σημαντικό και όχι το αν μπορούν να τους κάνουν ζημιά ή όχι. 


Δεν αμφισβητούμε δηλαδή την ορθότητα αυτού, που περιγράφεται σ' αυτήν τη δήλωση. 

Προσπαθούμε ν' αντιληφθούμε πιο θα μπορούσε να είναι το κέρδος αυτής της σωστής μεθόδευσης γι' αυτόν που θα την επιχειρούσε. 

Θα προσπαθήσουμε ν' αντιληφθούμε και να αναλύσουμε τον λόγο, που ένας μεγαλοπαράγοντας του συστήματος εξουσίας, όπως είναι ο Κίσινγκερ, θα είχε κέρδος αν —με τον πολύ σωστό τρόπο, που περιγράφει στην υποτιθέμενη δήλωσή του— έκανε μεγάλη ζημιά στους Έλληνες.
 


Με βάση τα όσα καθημερινά συμβαίνουν, βλέπουμε ότι υπάρχει πράγματι μια "κινητικότητα" εις βάρος των Ελλήνων. 

Βλέπουμε, δηλαδή, μια έμμεση απόδειξη αυτών, που υπάρχουν στην περίφημη δήλωση. 

Ο Κίσινγκερ, άσχετα αν είπε ή δεν είπε τα όσα του καταλογίζονται, εμφανίζεται να τα κάνει. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ. 

Τα κάνει ο ίδιος μέσω των υποτακτικών του, οι οποίοι παριστάνουν τους "συνοδοιπόρους" του.
 


Αυτό είναι εύκολο να το διαπιστώσει κάποιος …ακόμα και με ελάχιστες γνώσεις. Όλοι όσοι ενεργούν εναντίον της Ελλάδας και των Ελλήνων είναι κατά "σύμπτωση" "συνοδοιπόροι" του Κίσινγκερ. 

Η ανθελληνική τους δράση συνήθως —και κατά "σύμπτωση"— περιορίζεται σ' αυτά, τα οποία φέρεται να έχει προτείνει ο ίδιος στην περιβόητη δήλωσή του.

 Όμως, "συνοδοιπόροι" του Εβραίου Κίσινγκερ δεν είναι μόνον οι ομοεθνείς του. 

"Συνοδοιπόροι" του είναι και κάποιοι "Έλληνες". 

"Εκλεκτοί" Έλληνες. 

Αρκεί να γνωρίζεις πού να τους αναζητάς και πού "συνοδοιπορούν" μ' αυτόν. 

Για παράδειγμα, ο Κίσινγκερ είναι ένας από τους μεγάλους "πάτρωνες" της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ …Ένας από τους "πατέρες" της και σίγουρα ο ικανότερος "οδηγός" της.

 Όλοι οι Έλληνες, οι οποίοι είναι "θαμώνες" αυτής της Λέσχης, κατά "σύμπτωση" έχουν τις ίδιες με αυτόν απόψεις για τον "διεθνισμό" και την "παγκοσμιοποίηση" και άρα εκ των δεδομένων εχθρεύονται τον ελληνισμό, θεωρώντας τον μια μορφή εθνικισμού. 

Έλληνες, οι οποίοι δεν είναι τυχαίοι.
 


Είναι άνθρωποι, οι οποίοι ανέλαβαν να κυβερνήσουν την Ελλάδα και κατά "σύμπτωση" την έφεραν στο χείλος της καταστροφής. 

Άνθρωποι όπως ο Μητσοτάκης, ο Σημίτης, ο Καραμανλής, ο Γιωργάκης, ο Πάγκαλος, ο Αλογοσκούφης, η Ντόρα ή ο Παπακωνσταντίνου. 

Άνθρωποι, οι οποίοι απειλούν με καταστροφή τη σημερινή γενιά Ελλήνων. 

Άνθρωποι, οι οποίοι υπέταξαν τη σύγχρονη γενιά των Ελλήνων στους ομοεθνείς και ομοτράπεζους του Κίσινγκερ στη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ …

Στους Εβραίους Μπενράνκε, Τρισέ, Στρος Καν, Μπλανκφάιν ή Άκερμαν.
 


Όμως, ακόμα κι αυτή η οικονομική καταστροφή των Ελλήνων φαίνεται ότι δεν τους φτάνει. 

Γιατί; 

Γιατί αυτή η καταστροφή δεν ευθυγραμμίζεται με τα ζητούμενα από την περίφημη δήλωση. Αυτοί αναζητούν την ολοκληρωτική τους καταστροφή και οι Έλληνες δεν καταστρέφονται ολοκληρωτικά μόνον με την απώλεια των χρημάτων ή των περιουσιών τους. 

Τη μεθοδολογία για την ολοκληρωτική καταστροφή περιγράφει η δήλωση, η οποία αποδίδεται στον Κίσινγκερ. 

Αυτήν τη δήλωση φαίνεται ότι έχουν οι πάντες υπόψη τους και αυτήν προσπαθούν να εκπληρώσουν. 

Θέλοντας όλοι αυτοί να τελειώνουν "άπαξ και δια παντός" με τους Έλληνες, την ακολουθούν κατά γράμμα. 

Με τις γνωστές τοκογλυφικές μεθοδεύσεις τους καταστρέφουν τους υπάρχοντες Έλληνες και με άλλες παράλληλες μεθοδεύσεις αφαιρούν τις πιθανότητες να διαιωνιστούν αυτοί ως "είδος" στο μέλλον. 


Δεν εξηγείται διαφορετικά η "ποικιλία", που βλέπουμε στις δραστηριότητές τους. Δεν περιορίζονται μόνον στη λεηλασία της χώρας. Δεν περιορίζονται μόνον στο γενικό "ξεπούλημα" της πατρίδας μας. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι αποτελούν μέλη αυτής της διαβόητης Λέσχης και υποτακτικά του Κίσινγκερ, ανέλαβαν πολλαπλούς ρόλους και καθήκοντα. 

Πέρα από τις κυβερνητικές θέσεις, που αφορούν την οικονομία, ανέλαβαν και άλλες, οι οποίες συνδέονταν με την έννοια της εκπαίδευσης. 

Θέσεις, από τις οποίες θα μπορούσαν να επηρεάσουν την ελληνική παιδεία και την ελληνική γλώσσα. 

Θέσεις, από τις οποίες μπορούσαν να "εξυπηρετήσουν" τις —διατυπωμένες ή όχι— απόψεις, που σίγουρα είχε το "αφεντικό" Κίσινγκερ. 

Θέσεις, από τις οποίες μπορούσαν να επηρεάσουν τα πολιτισμικά "φορτία", τα οποία θα λάμβαναν οι μελλοντικοί Έλληνες και άρα τη δυνατότητα επιβίωσής τους.
 


Τέτοιες κυβερνητικές θέσεις ανέλαβαν σχεδόν κατ' αποκλειστικότητα άνθρωποι της Λέσχης και του Κίσινγκερ. Άνθρωποι, όπως ο σημερινός —και εκκωφαντικά αγράμματος— Πρωθυπουργός, ο οποίος βιάζεται να μας φέρει την Παγκόσμια Διακυβέρνηση και μέχρι να το καταφέρει αυτό μας έβαλε ήδη στο ΔΝΤ του Στρος Καν. 


Ο "στοχαστής" Γιωργάκης, ο οποίος με ένα αγορασμένο πτυχίο "διεθνούς παπαρολογίας" διετέλεσε Υπουργός Παιδείας ενός από τα πιο διάσημα έθνη του κόσμου. 

Υποτακτική του Κίσινγκερ και ομοτράπεζος του Γιωργάκη είναι και η σημερινή "οραματίστρια" Υπουργός Παιδείας. 

Κατά "σύμπτωση", δηλαδή, τόσο ο Γιωργάκης όσο και η Αννούλα είναι πρωτίστως "αγαπητοί" στον Κίσινγκερ ως μέλη της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ και δευτερευόντως "αγαπητοί" στους Έλληνες, οι οποίοι τους πληρώνουν.


Μαζί μ' αυτούς και κατά "σύμπτωση" το ίδιο "κολλητοί" της Λέσχης —και άρα του Κίσινγκερ— ήταν οι περισσότεροι, που ανέλαβαν πόστα στην παιδεία. 


Διακομματική είναι η "σύμπτωση", αν σκεφτεί κανείς ότι τους τελευταίους "συνωστισμούς" της ελληνικής ιστορίας τους ξεκίνησε η Γιαννάκου. 

Τώρα απλά η "Αννούλα" έρχεται να ολοκληρώσει την καταστροφή και άρα το έργο των προηγούμενων. 

Ποιον χρησιμοποιεί, ώστε να είναι αποτελεσματικότερη; 

Ποιον χρησιμοποιεί για τη διαχείριση και τη διασπορά του μεγαλύτερου πνευματικού κεφαλαίου στην ανθρώπινη ιστορία; 

Τον πιο κατάλληλο άνθρωπο …

Την αγράμματη Δραγώνα …

Την παντελώς αστοιχείωτη Δραγώνα. 


Σε μια εποχή, που ο μέσος ντελιβεράς πιτσαρίας έχει τρία πτυχία και ένα μεταπτυχιακό, τη διαχείριση του ελληνικού πνευματικού κεφαλαίου ανέλαβε μια αγράμματη γυναίκα με μοναδικό προσόν ένα πτυχίο του DEERE. 


Ένα πτυχίο αγορασμένο από ένα αμερικανικό χαφιεδομάγαζο, που, αν μας πουν ότι είναι μια απλή αμερικανική στρατιωτική βάση στο κέντρο της ελληνικής Πρωτεύουσας, δεν θα μας φαινόταν καθόλου παράξενο. 

Ένα πτυχίο, το οποίο "πιστοποιεί" μια γνώση του τύπου …"αν δεν έχεις να κάνεις τίποτε καλύτερο, πέρασε να σε δούμε". 

Και όμως, αυτή η γυναίκα ανέλαβε τον σχεδιασμό, ο οποίος θα μεταφέρει την ελληνική "κληρονομιά" στις επόμενες γενιές. 

Η γυναίκα, η οποία με τις σπουδές της αποδεικνύει ότι δεν έχει κανένα μερίδιο σ' αυτήν την "κληρονομιά" και ως εκ τούτου είναι άσχετη μ' αυτήν.
 


Αντιλαμβανόμαστε πως όλα αυτά δεν μπορεί να είναι τυχαία. 

Σε μια συγκυρία —από τις πιο δύσκολες για τον ελληνισμό— βλέπουμε να συμβαίνουν τρομερά πράγματα. 

Μιλάμε για "συμπτώσεις" μεγάλες. 

"Συμπτώσεις" σατανικές, αν σκεφτεί κάποιος ότι τον Εβραίο Κίσινγκερ δεν τον ακολουθούν απλά κάποιοι "πλανεμένοι" Έλληνες. 

Τυγχάνει αυτοί οι "Έλληνες" που ελέγχουν τα πόστα, τα οποία μπορούν να επιταχύνουν τις πολεμικές του, να είναι δικοί του ομοεθνείς και όχι των Ελλήνων, οι οποίοι τους ψηφίζουν και βέβαια τους πληρώνουν. 

Ο Γιωργάκης, εκτός από μέγας "στοχαστής", είναι και Εβραίος. 

Υφυπουργός παιδείας σ' αυτήν την κυβέρνηση του Εβραίου είναι η Χριστοφιλοπούλου-Κάλερ …κατά πάσα πιθανότητα επίσης Εβραία. 

"Απέναντί" της —και για να την ελέγχει ο άλλος πόλος του δικομματισμού της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ— έχει βάλει υπεύθυνη παιδείας τη Βόζεμπεργκ. 


 

Αν υποθέσουμε ότι ο σιωνιστής και άρα εξ αντικειμένου ανθέλληνας Κίσινγκερ είχε "δίκιο" για τους Έλληνες, πόσο "τυχαίο" μπορεί να είναι το γεγονός ότι αυτό το "δίκιο" το υπηρετούν οι ομοεθνείς του Γιωργάκης και Κάλερ; 

Πόσο "τυχαίο" μπορεί να είναι, που οι προαιώνιοι εχθροί των Ελλήνων έχουν καταλάβει όλα τα νευραλγικά πόστα, τα οποία ελέγχουν τη διαιώνισή τους ως λαού; 

Είναι δεδομένο λοιπόν ότι υπάρχει μια απόλυτα οργανωμένη και τέλεια συνδυασμένη ανθελληνική προσπάθεια αφανισμού των Ελλήνων. 

Γι' αυτόν τον λόγο ισχυριζόμαστε από την αρχή ότι δεν έχει σημασία αν πράγματι έκανε ή δεν έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση ο Κίσινγκερ, από τη στιγμή που βλέπουμε τα υποτακτικά του να τη μεθοδεύουν με απόλυτη συνέπεια και με ακρίβεια κεραίας.
 


Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι μετά απ' όλα αυτά πρέπει να βλέπουμε τα συμβαίνοντα μέσα από ένα άλλο πρίσμα. 

Πράγματι όλα αυτά τα ανθελληνικά εγκλήματα τα κάνουν επειδή απλούστατα τους συμφέρουν και όχι επειδή απλά μπορούν. 

Άποψή μας λοιπόν είναι πως όλα αυτά, που κάνουν οι Γιωργάκηδες, οι Διαμαντοπούλου ή οι Κάλερ, είναι σωστά. 

Είναι σωστά σ' ό,τι αφορά την εξυπηρέτηση των εβραϊκών και σιωνιστικών "πιστεύω" τους. 

Είναι σωστά σ' ό,τι αφορά τα συμφέροντα κάποιων αμετανόητων Μακκαβαίων, οι οποίοι μισούν μέχρι θανάτου τον ελληνισμό. 

Είναι σωστά σ' ό,τι αφορά την εξυπηρέτηση της ιδεολογίας του Κίσινγκερ, ο οποίος είναι ο προστάτης τους, ο μέντοράς τους και ο μέγας ευεργέτης τους.
 


Το τραγικό γι' αυτούς είναι ότι τα κάνουν άνευ λόγου. 

Τα κάνουν εκ των υστέρων και άρα σε λάθος χρόνο. 

Στην πραγματικότητα δεν προλαβαίνουν να πάρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. 

Όλα δηλαδή τα κάνουν ΣΩΣΤΑ για τους ΣΩΣΤΟΥΣ λόγους, αλλά δυστυχώς γι' αυτούς τα κάνουν σε ΛΑΘΟΣ χρόνο. 

Δεν έχει πλέον νόημα να τα κάνουν. 

Γιατί; Γιατί αυτό, το οποίο φοβούνταν, δεν μπορούν να το αποτρέψουν. 
 
Τι φοβούνταν; 

Αυτό, το οποίο είναι φανερό και γνωρίζουμε πλέον όλοι μας. 

Αυτό, το οποίο περιγράφει η περίφημη δήλωση του Κίσινγκερ. 

Φοβούνταν την "απειθαρχία" των Ελλήνων. 

Φοβούνταν αυτό, το οποίο μπορεί να παράγει μια απείθαρχη κοινωνία σε κατάσταση έντονης απειλής και πίεσης. 


 

Απλά πράγματα είναι αυτά. 

Το αιώνιο "αλφαβητάρι" της στρατηγικής τέχνης. 

Από τη στιγμή που επιλέγεις ν' αλλάξεις τον παγκόσμιο σχεδιασμό της Κοινωνίας των Εθνών και να πας σε ένα ενιαίο παγκόσμιο σύστημα, πολύ σωστά κάνεις και υπολογίζεις την πιθανή απειλή από την πλευρά των Ελλήνων. 

Από τη στιγμή που επιλέγεις να βάλεις όλους τους λαούς μέσα σε ένα κοινό σιδερένιο "κλουβί", πρέπει να πάρεις ειδικά μέτρα, αν ανάμεσα στους λαούς αυτούς βρίσκονται και οι "σιδηροφάγοι" Έλληνες. 

Από τη στιγμή που επιλέγεις να ασκήσεις ενιαία παγκόσμια εξουσία, βάζοντας τους λαούς σε έναν κοινό παρανομαστή, ευνόητο είναι ότι πρέπει ελέγχεις όλα όσα τους αφορούν.
 


Λογικό λοιπόν ήταν αυτός ο κοινός "παρανομαστής" να τρομάζει τον Κίσινγκερ και τους ομοίους του. Φοβούνταν οι εμπνευστές της Νέας Τάξης μήπως οι Έλληνες σε κοινές συνθήκες για όλους τους λαούς "παράγουν" μια αντιδραστική άποψη, η οποία θα γίνει οδηγός για όλους τους υπόλοιπους, που βιώνουν παρόμοια προβλήματα εξαιτίας των ίδιων εξουσιαστών. 

Των εξουσιαστών που υπηρετεί ο Κίσινγκερ και γνωρίζει ότι εκ των δεδομένων θα έρθουν σε σύγκρουση με φαινόμενα απειθαρχίας και άρα και με τους Έλληνες.
 


Κατάλαβε ο αναγνώστης το πρόβλημα; 

Το ζητούμενο —και άμεση προτεραιότητα— για όλους αυτούς τους "αρχιτέκτονες" της εξουσίας ήταν ν' απαλείψουν κάθε πιθανότητα να υπάρχουν Έλληνες, όταν θα γκρεμίζονταν τα "στεγανά" των εθνών. Από τη στιγμή που είχαν λάβει την απόφαση να χτίσουν τη θεόρατη υπερεθνική Νέα Τάξη, έπρεπε πάση θυσία να επιλύσουν το πρόβλημα των Ελλήνων …

Όπως ακριβώς ένας μηχανικός πρέπει ν' απαλείψει το πρόβλημα του νερού, που υπάρχει στον χώρο της θεμελίωσης, πολύ πριν ξεκινήσει τις υπόλοιπες κατασκευαστικές εργασίες.
 


Έπρεπε όλοι αυτοί να φροντίσουν να υπάρχουν μόνον αδύναμα και πειθήνια "ελληνοειδή" και όχι αναρχικοί κι ατίθασοι Έλληνες, όπως πολύ σωστά φέρεται να τους χαρακτήρισε ο Κίσινγκερ. 

Έπρεπε αυτοί οι Έλληνες να είχαν ήδη απαλειφθεί, όταν οι εξουσιαστές θα αποφάσιζαν να εκδηλώσουν την παγκόσμια επίθεσή τους, προκειμένου να γκρεμίσουν αυτά τα "στεγανά". 

Άρα, τη ΣΩΣΤΗ δουλειά, που κάνουν τώρα εις βάρος των Ελλήνων, θα έπρεπε να την κάνουν τη δεκαετία του 70 ή του 80. 

Να την έκαναν τότε, ώστε να μην τους έβρισκαν μπροστά τους, όταν θα είχαν ανάγκη να "πλάσουν" την ομοιογενή "σούπα" των λαών με βάση τα δεδομένα της υπερεθνικής Νέας Τάξης. 

Έπρεπε ήδη να την είχαν κάνει από εκείνες τις δεκαετίες, ώστε να μην τους είχαν απέναντί τους, όταν το 1991 εξαπέλυαν την παγκόσμια επίθεση …

Την παγκόσμια και συνδυασμένη επίθεση του Μπους του πρεσβύτερου στο Ιράκ και του Γκρίνσπαν στην παγκόσμια οικονομία. 


 

Το 1991 δεν έπρεπε να υπάρχουν ατίθασοι και αναρχικοί Έλληνες, γιατί εκείνοι θα αντιδρούσαν απρόβλεπτα. 

Εκείνοι θα εκλάμβαναν την επίθεση ως πρόκληση και θα πολεμούσαν εναντίον των επιτιθέμενων. 

Εκείνοι θα δημιουργούσαν την επικίνδυνη γνώση του σήμερα. Τώρα είναι πλέον πολύ αργά, γιατί στην "ωκεάνια" Νέα Τάξη σου μπήκαν αυθεντικοί ελληνικοί "καρχαρίες" και αυτοί δεν ελέγχονται, εφόσον έχουν προλάβει ν' αναπτύξουν τη γνώση τους. 

Όλοι αυτοί κινούνται, μετακινούνται και μπορούν να σε χτυπήσουν από παντού …και όχι μόνον από την Ελλάδα.
 


Ακόμα και την Ελλάδα να διαλύσεις ως κράτος, δεν θ' απαλλαγείς από τους Έλληνες. 

Κινούνται με την "ταχύτητα" του ιντερνετικού "φωτός" και μπορούν σε χτυπήσουν απ' οπουδήποτε μέσα στην ίδια σου τη βάση. 

Να σε χτυπήσουν πιο γρήγορα και πιο θανατηφόρα από τον πιο γρήγορο διηπειρωτικό πύραυλο. 

Γιατί; 

Γιατί στην κοινωνία της γνώσης, αν αυτοί έχουν προλάβει ν' αναπτύξουν τις καταστροφικές τους γνώσεις, τότε μπορούν να τις εξαπολύουν προς πάσα κατεύθυνση με απίστευτες πλέον ταχύτητες. 


 

Αυτά, τα οποία πιθανόν να καταφέρεις με τις σημερινές σου επεμβάσεις στο ελληνικό σύστημα παιδείας, μπορεί να αφορούν σε ένα απώτερο μέλλον τα παιδιά των Ελλήνων, αλλά αυτό ελάχιστα πρέπει να σε απασχολεί, εφόσον με αυτούς θα έρθεις αντιμέτωπος και όχι με τα παιδιά τους. 

Με τους υπάρχοντες Έλληνες θα έρθεις αντιμέτωπος και αυτούς έπρεπε να προλάβεις πριν σε στοχοποιήσουν και ισχυροποιηθούν. 

Μέχρι ν' αντιμετωπίσεις τα παιδιά αυτών των Ελλήνων, θα έχεις χάσει τη μάχη και δεν θα έχει νόημα το μελλοντικό "κέρδος" της σημερινής επέμβασης.
 


Πού έγινε το ΛΑΘΟΣ τους; 

Ενώ γνώριζαν —πολύ ΣΩΣΤΑ— ότι οι Έλληνες ήταν απειλή και έπρεπε να εξουδετερωθούν με τον επίσης ΣΩΣΤΟ τρόπο, δεν κινήθηκαν εγκαίρως και άρα στο ΣΩΣΤΟ χρόνο. 

Καθυστέρησαν και έχασαν τις κρίσιμες δεκαετίες. 

Αυτό, το οποίο έπρεπε να κάνει ο επίσης δικός τους Ανδρέας Μινέικο, το άφησαν να κυλήσει στα χέρια του "επόμενου" Γιωργάκη Τσάντ. 

Καθυστέρησαν, προκειμένου να καταλάβουν τι ακριβώς μπορεί να "παράγει" η ελληνική κοινωνία ως απειλή, ενώ αυτό ήταν περιττό. 

Απλά πράγματα. 

Το αν σε απειλεί η ελληνική κοινωνία με ένα "πιστόλι" ή ένα "μαχαίρι" ή ένα "σφυρί", ελάχιστα σε απασχολεί, αν έχεις προλάβει να της κόψεις τα "χέρια" πριν προλάβει να το δημιουργήσει. 

Εκεί έκαναν το λάθος οι Εβραίοι. 
Ήταν άπληστοι και περίεργοι. 

Δεν γνώριζαν τι ακριβώς ήταν αυτή η απειλή και περίμεναν να τη δουν, θεωρώντας —εντελώς εσφαλμένα— ότι πάντα θα είχαν τα περιθώρια να την προλάβουν.
 


Προφανώς υπερεκτίμησαν τις δυνατότητές τους και υποτίμησαν τις δυνατότητες των Ελλήνων. 

"Μέθυσαν" από την ισχύ τους. 

Θεώρησαν πως ήταν τόσο δυνατοί, ώστε, ακόμα κι αν οι Έλληνες κατόρθωναν να δημιουργήσουν το νέο απειλητικό αντιεξουσιαστικό "μαχαίρι", θα τους το αποσπούσαν από τα "χέρια", αυξάνοντας την ισχύ του δικού τους "οπλοστασίου" στη μάχη τους εναντίον των λαών. 

Νόμιζαν ότι αυτό, το οποίο κατάφεραν υπέρ των συμφερόντων τους με τη φιλοσοφία των αρχαίων Ελλήνων θα το επαναλάμβαναν και με την οποιαδήποτε νέα ελληνική γνώση. 

Ήταν πολύ δυνατοί και πολύ "μεθυσμένοι", για να εντοπίσουν τους πραγματικούς κινδύνους.
 


Ό,τι έκαναν, σύντομα θ' αποδειχθεί λάθος, εφόσον στηριζόταν σε λανθασμένες εκτιμήσεις. Οι Έλληνες πρόλαβαν και δημιούργησαν τα "όπλα", τα οποία μπορούν να καταστρέψουν την Νέα Τάξη και τους Εβραίους ιδιοκτήτες της. 

Δυστυχώς γι' αυτούς τους τελευταίους θα επιβεβαιωθούν οι φόβοι τους. 

Θα αποδειχθεί ότι πολύ σωστά φοβούνταν τους απείθαρχους Έλληνες. 

Θα αποδειχθεί ότι πολύ σωστά και έγκαιρα εκτιμούσαν ότι θα τους δημιουργήσουν πρόβλημα σε πολύ μεγάλους και ζωτικούς για τα γεωπολιτικά τους συμφέροντα γεωγραφικούς χώρους.
 


Δυστυχώς γι' αυτούς ό,τι φοβούνταν θα το βρουν μπροστά τους. 

Για ό,τι φοβούνταν είχαν δίκιο, αλλά αυτό πλέον δεν φτάνει. Δεν πρόλαβαν να κάνουν αυτά τα οποία έπρεπε να κάνουν —και τα γνώριζαν— και δυστυχώς τώρα είναι πλέον αργά για να τα κάνουν. 

Οι Έλληνες έχουν ήδη "παράγει" τη γνώση, η οποία θα τους επιτρέψει να επηρεάζουν τον περίγυρό τους και κατ’ επέκταση τα συμφέροντα των Πλανηταρχών. 

Οι Έλληνες δεν είναι απλά αήττητοι …

Οι Έλληνες είναι νικητές, όπως φοβούνται όλοι αυτοί. 

Οι Έλληνες στην πραγματικότητα έχουν νικήσει πριν καν ξεκινήσει η μάχη. 

Το "θηρίο" επέστρεψε και απλά απέδειξε τα αυτονόητα γι' αυτό. 

Σε νικά πριν καν σκεφτείς ποιο είναι το πεδίο της μάχης και πώς πρέπει ν' αγωνιστείς εναντίον τους. 

Το πιο γρήγορο και θανατηφόρο "θηρίο" στην ιστορία της ανθρωπότητας επέστρεψε πιο εξελιγμένο από ποτέ. 

Ο ελληνισμός επέστρεψε για να συγκρουστεί με τον προαιώνιο εχθρό του.
 


Ο Σιωνισμός έχει ήδη χάσει τη μάχη και απλά δεν γνωρίζει ότι είναι νεκρός. 

Δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει. 

Η ελληνική "λάμα" του έχει κόψει τόσο γρήγορα το κεφάλι, που δεν κατάλαβε ούτε ο ίδιος ότι αποκεφαλίστηκε. 

Ακόμα κι αν ένιωσε ήδη το "χτύπημα", δεν κατάλαβε ότι αυτό ήταν ένας θανατηφόρος ακρωτηριασμός. 

Τώρα απλά παρακολουθούμε το τέρας του Σιωνισμού να παριστάνει τον αγωνιζόμενο, αγνοώντας ότι η αιμορραγία είναι απλά θέμα χρόνου να τον σκοτώσει. 

Βλέπουμε τα σκουπίδια τύπου Τρισέ και Στρος Καν να περιφέρονται σαν Πλανητάρχες, ενώ η τραγωδία, που τους αφορά, έχει ήδη "γραφτεί". Βλέπουμε "ζόμπι" της εξουσίας, που αγνοούν ότι είναι ήδη "νεκροί". 

Αγνοούν ότι δεν διαφέρουν σε τίποτε από τον πραγματικό νεκρό "οδηγό" τους Χόλμπρουκ. 


Αυτό βέβαια είναι και το αισιόδοξο μήνυμά μας ενόψει των φετινών Χριστουγέννων. 


Στην πιο άσχημη για τους Έλληνες περίοδο, θέλουμε να τους στείλουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας και χαράς. 

Σε μια Ελλάδα βυθισμένη στην απελπισία και την κατήφεια, θέλουμε ν' ανοίξουμε ένα πραγματικό "παράθυρο" ελπίδας. 

Είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι αυτά θα είναι τα τελευταία φτωχά και μίζερα Χριστούγεννα για τον ελληνισμό. 

Αυτό, το οποίο ισχυριζόμαστε, δεν είναι "κούφιος" λόγος παρηγοριάς. 

Προφήτες δεν είμαστε, αλλά έχουμε γνώσεις, για να μπορούμε να κάνουμε ασφαλείς προβλέψεις. Το λάθος, το οποίο έκαναν οι ισχυροί, θα το πληρώσουν. 

Θέμα χρόνου είναι να "επιστρέψουν" οι Έλληνες. 

Θέμα χρόνου είναι ν' ανακτήσουν την υψηλή θέση που τους ανήκει ανάμεσα στους λαούς. 
Μετά από μια δύσκολη και άδοξη πορεία αιώνων είναι θέμα χρόνου η ολική επαναφορά τους. 


Οι Έλληνες θα νικήσουν τους εχθρούς τους. 

Εχθρούς, οι οποίοι θα πληρώσουν ακριβά την αλαζονεία και την αμετροέπειά τους. 

Εχθρούς, οι οποίοι —ακόμα και σήμερα— τους διαβάλουν και τους πολεμούν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Πλανήτη. 

Εχθρούς, οι οποίοι αμφισβητούν ακόμα και την αυθεντικότητα της καταγωγής τους. 

Εχθρούς, οι οποίοι, όταν δεν τους δείχνουν το "δάκτυλο" της Αφροδίτης, τους διαβάλουν και τους προσβάλουν στα δικά τους διεθνή ΜΜΕ. ΜΜΕ, τα οποία κατά σύμπτωση είναι στο σύνολό τους εβραιοκρατούμενα. 
 

Όλα αυτά για εμάς είναι θέμα χρόνου να τελειώσουν. 

Είμαστε σίγουροι ότι οι σύγχρονοι Έλληνες στο άμεσο μέλλον δεν θα έχουν καν την ανάγκη να συνδέονται με τους αρχαίους προγόνους τους, για ν' αποδείξουν την ελληνικότητά τους. 

Γιατί; Για έναν πολύ απλό λόγο. 

Θα αποδειχθούν ανώτεροι από εκείνους …

Θα αποδειχθούν ικανότεροι από εκείνους …

Θα δώσουν λύσεις εκεί όπου απέτυχαν οι προγονοί τους. 
Θέμα χρόνου είναι ν' ανοίξουν τα "χαρτιά" των Ελλήνων.
 


Η μέχρι τώρα απόκρυφη γνώση δεν θα παραμείνει τέτοια για πολύ καιρό ακόμα. 

Έφτασε η ώρα ν' αποκαλυφθεί. 

Η γνώση, την οποία οι Έλληνες θα χαρίσουν ο ένας στον άλλο και όλοι μαζί στην ανθρωπότητα. 


Η γνώση, την οποία οι Εβραίοι έπρεπε να προλάβουν να σταματήσουν στην ανάπτυξή της ...και δεν πρόλαβαν …

Η γνώση, η οποία θα εγκλωβίσει για πάντα τους εκ νέου διωκόμενους Εβραίους στην "έρημο" της απαξίας και της αφάνειας και του "θανάτου" και θα βοηθήσει τους Έλληνες να επιβιώσουν για χιλιάδες χρόνια …

Η γνώση της τελικής νίκης και της αιώνιας Δόξας. 

Οι λαοί θα σωθούν από την εβραϊκή τοκογλυφική "μάστιγα", γιατί έφτασε η ώρα της σωτηρίας.ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

35 σχόλια:

 1. Απαντήσεις
  1. ''Η μέρα του ΦΟΙΒΟΥ φθάνει!''

   Δωδεκανησία, κάνε τον κόπο και πες μας από που συνάγεται Αυτή η Βεβαία? Πεποίθησή σου? Κι επ'ευκαιρία : Άραγε, ''βάζεις το χέρι σου στη φωτιά'' πως η πυθία των Δελφών, στην οποία αποδίδεται Αυτός Ο Χρησμός - Προφητεία, μπορούσε ποτέ να ''συλλάβει'' ''μεγέθη'' όπως ο G.A.P., ο Γκουρού Φλαμπουράρης, ο Φίλης, ο Ζουράρης, ο Παπαχριστόπουλος, η Αυλωνίτου, η κυρά Τασία κ.λ. Εθνευεργέτες μας?

   Προσωπικά πιστεύω πως όχι ο Φοίβος - Απόλλων, αλλά κι ο ίδιος ο τριαδικός μας θεός αν κατέβαινε στη γη και τολμούσε να ''τα βάλει'' έστω και με έναν από αυτούς, θα ''αξιωνόταν'' Βατερλώ που δε θα τον χωρούσε όλος ο ουρανός για να κρυφτεί. Είπαμε να μπερδευόμαστε στα δύσκολα, μα όχι και στα Εύκολα. Δεν αναρωτήθηκες ποτέ γιατί Το Κορυφαίο ''θείο Συμβόλαιο'', ''Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του ανθρώπου, Ελλάς γαρ μόνη ανθρωπογένει, φυτόν ουράνιον και βλάστημα Θείον, ηκριβωμένον, λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμην.'', κλείνει κοντά δύο χιλιάδες χρόνια στις ''θείες εκκρεμότητες'' και, το χειρότερο, δεν ανησύχησες από το γεγονός ότι στο τηλέφωνο που υπάρχει για περισσότερες πληροφορίες, με ειδική μνεία ''όλο το 24ωρο'', βγαίνει πάντα ''τηλεφωνητής'' που επαναλαμβάνει μονότονα ''Είστε σε γραμμή προεραιότητος. Παρακαλώ περιμένετε''.

   Δωδεκανησία, Αυτά στα γράφω με πόνο ψυχής καθώς πιστεύω πως είναι ΈΓΚΛΗΜΑ Εκείνοι να μας αφανίζουν κι εμείς να τους ψυχαγωγούμε με ''διαπιστώσεις'' τύπου ''Η μέρα του ΦΟΙΒΟΥ φθάνει!'' ''συνυπογράφοντας'' πως είμαστε Άξιοι της Τύχης μας.

   Διαγραφή
  2. Θεωρώντας Χρέος Τη ''Σφαιρική Μου Ενημέρωση'', ρίχνω πάντα μιά ματιά και στην αθέατη πλευρά της Σελήνης, χούι που μού'μεινε από Τις ''Χρυσές Εποχές''· τότε, πού'μασταν ανήλικοι και τα διαχωριστικά στις καμπίνες των πλαζ ήταν, δίκην κεφαλογραβιέρας, γεμάτα τρύπες. Έτσι και τώρα, πήγα στην ΠΗΓΉ -''Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόµατί µου καὶ θύραν περιοχῆς περὶ τὰ χείλη µου''- και διαπίστωσα ότι η ''Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 25 Ιουνίου 2011, 11:03''. Κι έκτοτε, φεύ, δεν ήρθε Εκείνη Η Μέρα που ο Φοίβος - Απόλλων θα επιστρέψει και θα μείνει εδώ εις τους Αιώνας των Αιώνων
   - Αμήν.

   Προσωπικά, πιστεύω ακράδαντα πως τελικά ο Φοίβος - Απόλλων δε θα μας ''πουλήσει''. Ξέροντας πως είναι συνεπής, Το μυαλό Μου πάει πως αργεί είτε γιατί δεν μπορεί να αποφασίσει ποιά επίσημα, Αντάξια Της Αποστολής Του, ρούχα θα φορέσει, είτε γιατί εμποδίζεται από καθημερινές κατακλυσμιαίες διάρροιες, είτε γιατί δε βρίσκει ΤΑΞΊ, είτε γιατί τελικά βρήκε αλλά ''έπεσε'' σε Κίνηση. Τι άλλο μπορεί να υποθέσει κανείς για την αργοπορία Ενός Εξ Ύψους Εντεταλμένου Απελευθερωτή, Εκδικητή, και Λυτρωτή -ας ευχηθούμε να μην είναι Ρίψασπις- που, όποτε κι αν Τον πάρεις, έχει το κινητό κλειστό?

   Άλλωστε, επί του παρόντος τουλάχιστον, δεν Τον έχουμε Ανάγκη αφού και μόνοι Μας Τα καταφέρνουμε Μιά Χαρά. Και ποιός μας λέει πως αν ο Φοίβος - Απόλλων επιστρέψει, όπως έκανε κι Ο Άναξ μετά Των Διαδόχων Του, δε θά'ναι ακόμα Ένας Εξουσιαστής - Γλάστρα Του Συστήματος? Και, στα πλαίσια Της Πολυκομματικής, Πολυφωνικής κι Αντιπροσωπευτικής Μας Δημοκρατίας, δε θα κάνει κι Εκείνος δικό Του Κόμμα και δε θά'ναι ένας Πρεστιζάτος Λεβέντης? Και ποιός τότε θά'χει Το Ηθικό Ανάστημα να αμφισβητήσει Ένα Φοίβο - Απόλλωνα?

   Τελικά Μέγα Μπέρδεμα - Σπαζοκεφαλιά για Δυνατούς Λύτες, Το Μέγα Πρόβλημα Των ''Άνωθεν'' Σωτήρων Μας. Άστα, φασκελοκουκούλωσΤα.

   Διαγραφή
 2. Βλακειες... Τι εννοεί ατιθασοι και αναρχικοί, εμείς είμασταν ακριβώς το αντίθετο, γι αυτό προκοψαμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αξιοπιστο - κατα την γνωμη μου, Προσωπο - ανεφερε προ ετων, σε τηλεοπτικη εκπομπη, πως οντως, ο Κισινγκερ, εκανε την συγκεκριμμενη Δηλωση. Μαλιστα, το γεγονος, του το επιβεβαιωσε, Γνωστοτατο Προσωπο, της Πολιτικης Σκηνης, που δεν βρισκεται πλεον, στην ζωη. Αργοτερα, θα ανεβασω, το βιντεο. Φρυνη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αυτο μπορει να το "ανεβασε" το "ζουγκλα",ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΤΡΑΙΑΝΟΥ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΗΓΕΤΗ
  ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΗΣ
  ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΝ "ΖΩΓΡΑΦΟΣ" ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
  ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΙΑΝΟΥ
  Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
  ΕΙΝΑΙ Ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Η ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ
  ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΙΑΝΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΟΙΟΣ ΘΕΟΣ; Ο ΜΕΓΑΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ...

   ΡΕ ΞΕΔΟΝΤΙΑΡΗ ΨΥΧΟΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΑ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΛΙΓΟΥΡΙ ΝΑ ΦΑΣ ΡΕ ΨΩΝΙΟ...

   Διαγραφή
  2. Ένα ζουρλομανδύα για την Ελένη (9:24 π.μ), γρήγορα!..

   Διαγραφή
 5. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΝΗΡΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ "ΖΟΥΓΚΛΑ".
  ΓΚΡΕΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΡΩΜΙΟΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ενδιαφέρον κείμενο.
  Μοιρίζει βέβαια λίγο Τραϊανού ο τρόπος γραφής, αν και προέρχεται ως "ανώνυμο" από το zougla.gr...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Εστ' ημαρ, οτε Φοιβος παλιν ελευσεται και εσ αει εσεται.
  The day will come when Phoebus - Apollo returns and will stay for ever.
  Εκεινη η μερα θα ερθει οταν ο Φοιβος - Απολλων θα επιστρεψει και θα μεινει εδω για παντα & στους αιωνας των αιωνων αμην.
  Αυτος ειναι ο τελευταιος χρησμος της πυθιας των Δελφων Νικανδρας.
  ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ
  THE DAY WILL COME
  https://www.youtube.com/watch?v=Td_37AZwFCE

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Η Αλήθεια αγαπητέ συντάκτη του παραπάνω κειμένου είναι ότι ο Ιησούς Χριστός Νικά Νυν Και Αεί και Είς Τους ΑΤΕΛΕΥΤΗΤΟΥΣ Αιώνες των Αιώνων.

  Τώρα εσύ κοιτάς να μας μπερδέψεις με φοιβους και φόβους Απόλλωνεςκαι απολλυωνες!!Αχ καημένε!!Εκεί είσαι ακόμα;;;;;Κρίμα και το παίζεις και φωστήρας!!!!!
  !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ενώ εσύ !!εεεεε;;
   Ξέρεις!!!

   Διαγραφή
 9. Πρεπει καποια στιγμη να σταματησουμε να "μαιμουδιζουμε",να λεμε δλδ,"ποιηματακια",χωρις να μπορουμε να τα αποκωδικοποιησουμε.
  Το γραφω για το παραπανω -αν.1.00 /13 μαιου..
  Ο Φοιβος λοιπον -Απολλων = ΦΩΣ=Γνωση.
  Εκεινη η μερα,λοιπον που η ΓΝΩΣΗ θα επιστρεψει ,και ειναι ορισμενο ,να γινει -οπως μας καταθετει και ολοι οι ελληνες γνωριζουν απο τον τελευταιο χρισμο της Πυθιας,στο μαντειο των δελφων.
  Η Γνωση λοιπον δεν θα ερθει απο τον ουρανο,ουτε θα μοιραζεται σε φονταν...
  Η Γνωση ειναι συγκεκριμενη,και καποιος την χαριζει.
  Ψαξτε και θα την βρειτε! Ξεκολληστε απο τα "ποιηματακια",γιατι γελανε μαζι σας! Ετσι δεν τους ενδιαφερει να αφηνουν πληροφοριες! Βλεπουν πως δεν υπαρχει κριση,και μυαλο για να τις αξιολογησουν,για να τις "ξεκλειδωσουν",και παραμενουμε στα ποιηματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΥ ΠΑΤΑΤΕ... Η ΖΟΥΓΚΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΣΚΑΤΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ανωνυμε 3:24
  Με αισθήματα σεβασμού σου αφιερωνω το παρακάτω .Ελπίζω να μπορέσει ς να το αφουγκραστεις και να το κατανοήσεις !!!!


  Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα
  μου τα πες με το πρώτο σου το γάλα
  Μ α τώρα που ξύπνησανε τα ΦΙΔΙΑ
  Εσύ φοράς τα αρχαία σου στολίδια
  και δεν δακρύζει ς ποτέ σου
  ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΣ
  Που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλας!!!!


  Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα
  μου τα πες με το πρώτο σου το γάλα
  μα τότε που στην Μοίρα μου μιλούσα
  Είχες ντυθεί τα αρχαία σου τα λουσα
  Και στο παζάρι με πηγές γυφτισσα μαϊμού
  ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΝΑ του καημου!

  Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα
  Μου τα πες με το πρώτο σου το γάλα
  Μα τώρα που η Φωτιά φουντώνει πάλι
  Εσύ κοιτάς τα αρχαία σου τα κάλλη
  Και στις αρενεςτου κόσμου
  ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΣ
  Το ίδιο ψεμαΠΑΝΤΑ ΚΟΥΒΑΛΑΣ!!!!!!!!!!


  Μμμμ!!!Τι να θέλει να πει άραγε ο Τιτανοτεραστιος ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΚΑΤΣΟΣ
  σε εμάς όλους τους ασκοπως περιφερόμενους φωστηρες;;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μήπως μπορεις,να γίνεις ποιο σαφής;;τι; Εννοείς; Ότι:

   Ο:_3:24"

   Διαγραφή
 12. ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΥΦΟΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλώς τον!! στο κοτέτσι μας!!!
   Δεν σε θέλουμε,να πας αλλού!! Γιατί είσαι μαδημενος!!

   Διαγραφή
  2. ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΧΑΛΑΛ

   Διαγραφή
  3. Σε καταλάβαμε ότι σου αρέσουν!!!! Για Εβραίο Μπούφο,σε κόβω!!


   Τράβα σε άλλο κοτέτσι, σε λίγο θα βγει Η αλεπού!!!και την γάμησες:

   Διαγραφή
  4. ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ.ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΦΥΤΡΩΣΟΥΝ ΛΙΓΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΩ ΓΙΑ ΣΑΛΑΤΑ

   Διαγραφή
  5. Μήπως;;σου αρέσουν και τα καλυβιωτικα αγγούρια;; μερικά έχουμε βγει λίγο στραβά και θέλουμε λίγο Ίσωμα!!! μπορείς;;???

   Μία, και το γυρίσαμε στο λαχανικό,!!

   Διαγραφή
  6. ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ.ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΙΔΩΣΩ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΟΜΟΛΑ.

   Διαγραφή
  7. Για να το κλείσουμε:
   Μπήκες εδώ μας είπες μπούφους,
   Και συνεχίζεις,να κάνεις τον Αϊνστάιν,λοιπόν,άκου::
   άντε σαλάτα και γαμησου!!!,στο φινάλε ατύχημα του προφυλακτικού , ουδεμία άλλη απάντηση ,ότι και αν απάντησης σου το επιστρέφω !
   ! Και σε έχω γραμμένο στα αρχιδια μου!!!!

   Διαγραφή
  8. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΙΠΑ ΜΠΟΥΦΟ;ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ.ΤΟ ΚΛΕΙΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΕΔΩ

   Διαγραφή
 13. Μην με κανεις να πιστέψω ότι καταλαβαίνεις όσα θέλεις;;;;;έχεις επιλεκτική κατανόηση της μητρικής σου γλώσσας;;;;Μήπως να απευθυνόσουν στον πνευματικό σου μέντορα να σου αποκαλύψει τα υψηλα νοήματα;;;;εκτός και αν..........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΕΛΠΙΔΕΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΤΡΑΙΑΝΟΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ. ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΜΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 15. Το λένε διαδίκτυο
  να μάστε ξηγημενοι
  Κάποιοι έχουν οναρ απατηλο
  Πώς θα μάστε χωρισμένοι!!!

  Έτσι το θέλουν έτσι το ποθουν
  Να μας διαλυθούν όμως δεν μπορούν
  Γιατί το γονίδιο του Ελληνα είναι ισχυρό όσα βέλη κι αν του ρίξεις όλα πηγαίνουν στο κενό!!


  Πως να σκεφθείς για

  αυτόν που θέλει να σε περιορισει
  Θέλει και αγωνία μόνο για Εαυτόν
  Τα οφέλη που θα αποκομίσει!!!

  Ακούστε γνωστικόι. πλανόδιοι
  Και κάθε λογής πραγματευαδες
  Δεν μας αρκεί μονάχα να μάστε
  Ισόβιοι αρχαιολατρεις και μεγαλολογαδες


  Ο Ελληνας να ξέρετε δεν έχει στάσιμο μυαλό
  Δεν έμεινε να θαυμαζειμονο τον αρχαίο τον καιρό
  Προχώρησε μεγαλουργησε εφτιαξε
  ΡΩΜΑΙΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ
  Γιατί εμπεδώσε του Θεού την Αγία θεωρια


  Εξαπλώθηκε σ Ανατολή και Δύση
  Γιατί είχε Ιησού Χριστό
  Και ευλογημένη Ζήση!!!
  Γιατί ανέβηκε επίπεδο εν τη εαυτού
  Συνειδηση
  Και γιατί συνοπτικά μπόρεσε να μεγαλουργησει!!!

  Μάθετε να κλείνετε τα αυτιά
  Στις σκοτεινές σειρήνες
  Τις ύπουλες μωρες
  και υποχθονιες αόρατες φιγούρες
  Τον δρόμο μας τον έδειξε πρώτος
  Ο Οδυσσέας
  Πρέπει να το τολμήσουμε ας γίνω εγώ
  Λοιπόν ο πρώτος ο δρομεας.

  ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ
  ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤα ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΗΜΙΜΑΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΕΡΨΙΝ ΤΩΝ ΕΑΥΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΝΕΙΔΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Φιλενάς.
  Το βίντεο, που Σου/Σας, Υποσχέθηκα.
  Φρύνη

  Ο Μπακογιάννης είχε ακούσει την δήλωση Κίσσινγκερ


  https://www.youtube.com/watch?v=roAnxgu67lw&feature=player_embedded

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ψεμματα λεει ο ΤΡΑΙΑΝΟΣ. Ελπιδες δινει μεχρι να πεθανουμε σιγα σιγα ολοι.
  Μην "τρελενεσαι" κωτσο απο ταυρο...
  Συνεχισε και ασε τα κοροιδα να λενε τα τρελα τους.
  Ασε τους ζουρλομανδυες,και τους γιατρους.Δεν εχουμε αναγκη εμεις!Καλα δεν ειμαστε? καλα δεν περναμε? καλα δεν μας κανουν? τι τον θελουμε τον ανοητο,να μας λεει,ακαταλαβιστηκα? Ποιος θεος? ποιος μεσσιας? τσιπρα δαγκωτο! και εαν οχι τσιπρα,θα παμε στους παλιους! και εαν οχι σε αυτους ,θα βαλουμε εσενα ,να δωσεις τις λυσεις! Δεν "βγαινεις" μπροσταρης? αφου τα ξερεις ολα,θα εχεις και την λυση..
  Η μηπως εισαι μονο για "διαπιστωσεις"? η μηπως εισαι για να λες ποιος ειναι καλα ,και ποιος οχι?Μηπως να μας ορισεις,και το καλο απο το κακο? το ομορφο και το ασχημο? Εχεις το χαρισμα να εχεις "κριση" ,αρα γιατι να μην εχεις και την λυση?
  ελα σε θελουμε,γιατι βαρεθηκαμε την κριτικη σου,τωρα σε θελουμε μπροστα ,να μας αποδειξεις.
  Σεργιανιζεις παντου,και εισαι και ολο "ομορφιες"..Στην "φατρια" για παραδειγμα,εισαι "χειμαρωδης",πολυ "μαγκιτης" και "αρσενικο",πολυ "καθετος" και απολυτος! Επιτελους,μας εχεις κανει εντυπωση,και εχουμε την περιεργια,να κανεις πραξη ολες σου τις γνωσεις.Θελουμε τον "δυναμισμο" που δειχνεις και την μορφωση,το επιπεδο γενικα,που διακρινουμε,να το δουμε να διαπρεπει.
  Αλοιως εισαι ενας καραγκιοζης.Ενας γελοιος πρακτορας,που κοβει βολτες στο διαδικτυο.
  Ελα σε προκαλουμε,να αποδειξεις τα οσα μας εχεις καταθεσει,και αυτη την σιγουρια για τις γνωσεις ,που εχεις.
  Μας εχεις καταθεσει πως τον εχεις διαβασει,αρα εχεις καταληξει,μετα απο μελετη! Δεν λες μπαρουφες. Ισως εμεις καναμε λαθος,δεν εχουμε αντιληψη ρε παιδι μου,και καναμε λαθος.Βγες λοιπον να δοκιμασουμε,δεν εχουμε κατι να χασουμε ,εδω που φτασαμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Ξυπνάτε το άρθρο γράφει πρώτη καταχώρηση 25 Ιουνίου 2011 στην πηγή πηγαίνετε στην πηγή. Προς το τέλος γράφει αυτά θα είναι τα τελευταία μίζερα Χριστούγεννα
  ( Αυτό βέβαια είναι και το αισιόδοξο μήνυμά μας ενόψει των φετινών Χριστουγέννων. Στην πιο άσχημη για τους Έλληνες περίοδο, θέλουμε να τους στείλουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας και χαράς. Σε μια Ελλάδα βυθισμένη στην απελπισία και την κατήφεια, θέλουμε ν' ανοίξουμε ένα πραγματικό "παράθυρο" ελπίδας. Είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι αυτά θα είναι τα τελευταία φτωχά και μίζερα Χριστούγεννα για τον ελληνισμό.)
  Χαλαρώστε.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Σαμαρινιωτης14 Μαΐου 2017 - 1:34 μ.μ.

  Και μετα ήρθε ο συριζα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Εγώ πάω για ύπνο!!
  Μήπως δω το όνειρο!!

  ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ω χαχαχααχα ουαχαχαχαχα!!! Χαλαρώστε!!
  Θα μας σώσουν η γαμημενοι!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ