Κυριακή, 7 Μαΐου 2017

Ἄραψ μουσλίμ : « Κορόϊδα εὐρωπαῖοι» ! Καταλάβατε,λοβοτομημένοι μου; ψύριζα βρέ,ψύριζα ...

Την ίδια ώρα που οι κάτοικοι των ευρωπαϊκών χωρών, ( και πολλοί της Ελλάδος) αγωνίζονται μέσα σε μια μεγάλη οικονομική κρίση να βγάλουν τα καθημερινά τους έξοδα, αυτοί οι μουσουλμάνοι που έρχονται τα βρίσκουν όλα έτοιμα , τους δίνουν σπίτια, καθημερινά γεύματα ακόμα και σχολική επιμόρφωση χωρίς να είναι αναγκασμένοι να δουλέψουν και δεν πληρώνουν τίποτα. Κορόιδα Ευρωπαίοι!

Αυτοί που έρχονται στην Ευρώπη, όπως ομολογεί ο Άραβας, στις δικές τους χώρες δεν θα μπορούσαν ούτε τις… κατσίκες να συντηρήσουν. Για παράδειγμα, ας πάρουμε την Σουηδία. Σήμερα ήδη στην χώρα αυτή υπάρχουν και λειτουργούν 500 μουσουλμανικές ενώσεις και κοινότητες. 


Όλοι αυτοί που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, έχουν συνειδητοποιήσει ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥΣ;
Αν ναι, σχοινί στο λαιμό και κρέμασμα...
Αν όχι, δεν πειράζει.. θα έρθει η ώρα τους... Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ, ΛΕΕΙ ΠΩΣ... ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.Καλλιόπη ΣουφλήΓράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Σήμερα στην Ευρώπη ζούνε περίπου 50 εκατομμύρια μουσουλμάνοι από τους οποίους το 80% ζει στις πλάτες των Ευρωπαίων.


Το εντυπωσιακό είναι πως όλα αυτά τα αναφέρει ένας μουσουλμάνος σε ένα μεγάλο αραβικό κανάλι. Σύμφωνα λοιπόν με αυτόν, οι Ευρωπαίοι σήμερα έχουν εξαναγκαστεί να πληρώνουν μέσω των φόρων όλα τα έξοδα της κατευθυνόμενης μαζικής μετακίνησης των μουσουλμάνων στις χώρες τους.

Την ίδια ώρα που οι κάτοικοι των ευρωπαϊκών χωρών, ( και πολλοί της Ελλάδος) αγωνίζονται μέσα σε μια μεγάλη οικονομική κρίση να βγάλουν τα καθημερινά τους έξοδα, αυτοί οι μουσουλμάνοι που έρχονται τα βρίσκουν όλα έτοιμα , τους δίνουν σπίτια, καθημερινά γεύματα ακόμα και σχολική επιμόρφωση χωρίς να είναι αναγκασμένοι να δουλέψουν και δεν πληρώνουν τίποτα. Κορόιδα Ευρωπαίοι!

Αυτοί που έρχονται στην Ευρώπη, όπως ομολογεί ο Άραβας, στις δικές τους χώρες δεν θα μπορούσαν ούτε τις… κατσίκες να συντηρήσουν. Για παράδειγμα, ας πάρουμε την Σουηδία. Σήμερα ήδη στην χώρα αυτή υπάρχουν και λειτουργούν 500 μουσουλμανικές ενώσεις και κοινότητες. 

Σύμφωνα με τις νέες νομικές αντιλήψεις που έχουν επικρατήσει για μια πολυπολιτισμική κοινωνία, το κράτος πρέπει να παρέχει τα πάντα σε αυτούς τους μουσουλμάνους αδιαφορώντας αν οι ίδιοι οι πολίτες του στερούνται βασικά αγαθά. 


Το πράγμα λειτουργεί ως εξής:
Ο αρχηγός σε μια από αυτές τις κοινότητες, συνήθως ο ιμάμης , κάνει αναφορά στο κράτος όπου αναφέρει τις ανάγκες που έχει για την συντήρηση της κοινότητας και το θρησκευτικό της κέντρο. Σε αυτές τις αναφορές παρουσιάζονται πάντα ψεύτικα στοιχεία. 

Το πως γίνεται η απάτη φαίνεται από το κάτωθι χαρακτηριστικό παράδειγμα :
Ο ιμάμης ζήτησε από τις κρατικές αρχές οικονομική στήριξη για να προσλάβει καθαρίστριες να καθαρίσουν το θρησκευτικό του κέντρο. Οι αρχές του πρόσφεραν τους μισθούς κάποιων μηνών σύμφωνα με τις απαιτήσεις του , αυτός όμως έπαιρνε τα λεφτά και αντί να προσλάβει καθαρίστριες, έβαλε το χαρέμι του να καθαρίζει το ναό.

Στην συνέχεια, εκμεταλλευόμενος τους νόμους της Σουηδίας για τις χωρισμένες γυναίκες όπου το κράτος τους δίνει πολλά επιδόματα ακόμα και τις πληρώνει και το ενοίκιο του σπιτιού, έβαλε δυο από τις γυναίκες του να χωρίσουν εικονικά και έτσι έπαιρναν τα κρατικά επιδόματα ενώ το σπίτι που τους παρείχε το κράτος το ενοικίασαν σε άλλους και καρπούνταν το ενοίκιο στη μαύρη αγορά.

Αλλά το πόσο αδίστακτοι είναι αυτοί οι μουσουλμάνοι που ήρθαν στην Ευρώπη φάνηκε, όπως αναφέρει ο Άραβας του βίντεο όταν επισκέφτηκε σε κάποιες ευρωπαϊκές φυλακές ομόθρησκους του, που είχαν καταδικαστεί για βιασμούς και άλλα φρικτά εγκλήματα. Αυτοί, όχι μόνο δεν είχαν μετανιώσει, αλλά είχαν και απαιτήσεις να τους χορηγούνε… ειδικά γεύματα τύπου χαλάλ και άλλα.

Όσο για το πως βλέπουν τη θρησκεία τους φανερώθηκε όταν απευθύνθηκε σε κάποιους ιμάμηδες που τους πρότεινε αντί να κάνουν το πρωί κατηχητικό να το κάνουν το απόγευμα γιατί το πρωί τα παιδιά πάνε στο σχολείο, αυτοί αρνήθηκαν τότε και αυτός με έκπληξη διαπίστωσε τότε ότι ο λόγος της αρνήσεως τους ήταν ότι το απόγευμα τους έπιασε επ αυτοφώρω να παρακολουθούν …. πορνό ταινίες.


https://youtu.be/WpZ0kxA9BD0  


Δεῖτε τά ὑπόλοιπα βίντεο (γιά νά σᾶς ἀνέβῃ τό αἷμα στό κεφάλι,τό λιγώτερον) ΕΔΩ 
ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

4 σχόλια:

 1. http://www.pronews.gr/portal/20170506/defencenet/diethnis-asfaleia/66/o-ntoyerte-akyrose-episkepsi-toy-soros-stis-filippines

  O ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΔΑΡΕΙΟΣ Ο 16ος Ο ΦΙΛΟΕΙΡΗΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΛΕΗΛΑΤΗΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ...ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΠΑΙΤΗΣ ,ΡΑΚΕΝΔΥΤΟΣ, ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ,ΕΓΙΝΕ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΣ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΣ, ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΨΩΜΟΣΑΚΚΟΥΛΟ ,ΛΙΓΔΩΘΗΚΕ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΤΟΥ , ΧΟΡΤΑΣΕ ΤΑ ΖΩΩΔΗ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΟΥ,ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ, ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΙΝΑΙΔΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΕΦΑΛΙΙΙΙΙ..ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ...ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ .ΡΕ ΣΦΑΞΙΜΟ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ,,ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ ..ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΙΚΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΛΑΓΝΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ [ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ] ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ,....ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ.....ΣΟΥΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δεν γνωρίζω ποια είναι η συγγραφέας Σώτη Τριανταφύλλου, αλλά είδα στην τηλεόραση την μούρη του Δημητρά που της έκανε μήνυση κι έφριξα. Καλέ πού ζει αυτός ο τύπος; Δεν πήρε πρέφα τι κάνουν τα προστατευμένα του μουσλίμια σ' όλη την Ευρώπη; Ακόμα κι ο ανεκδιήγητος "ιστορικός" Τσατσόπουλος που πήγε με τον μισό γυναικείο πληθυσμό της Αθήνας υπερασπίστηκε την Τριανταφύλλου. Α ναι, είναι πολλά τα λεφτά που παίρνει Ο Δ. από τα πλούσια αφεντικά του για να μας το παίζει αριστερός και ανθρωπιστής. Δεν το χόρτασε το οθωμανικό φαίνεται και θέλει κι άλλο... Η πατρίδα μας κι εμείς που ΔΕΝ τους θέλουμε εδώ ΤΙ του φταίμε;;;;Νισάφι πια με τους πρόσφυγες, ακόμα και η πρώην πρόεδρος της Βραζιλίας τους επισκέφθηκε.
  Τι ήθελα να δω ειδήσεις στην τηλεόραση; Ξανά την γύρισα στο ραδιόφωνο κι ακούω το 3ο πρόγραμμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ