Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

ΣΤΑΖΟΥΝ ΜΕΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ! Για τα νέα βιβλία ιστορίαςΑποκαλυπτικό είναι το δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της εφημερίδας  Vatan το οποίο αναφέρει ότι στα νέα βιβλία  δεν αναγνωρίζεται η γενοκτονία των Ποντίων, υπάρχει παραδοχή σφαγών από τους Έλληνες στη Σμύρνη και ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται η λέξη Κωνσταντινούπολη, καθώς και ότι προκλήθηκε τόσο μεγάλος σάλος που Γαβρόγλου και καθηγητές κατηγορήθηκαν ως γενίτσαροι.


Η εφημερίδα κάνει ειδική μνεία στο γεγονός ότι ο Έλληνας υπουργός Παιδείας έχει γεννηθεί στην Κωνσταντινούπολη, είναι γνώστης της τουρκικής και έχει διδάξει στο Πολυτεχνείο της Κωνσταντινούπολης.

Ένας εβραιολάγνος νεότουρκος γενίτσαρος υπουργός "παιδείας" και καθηγητάδες μπάσταρδα των γενίτσαρων, διαμορφώνουν την Α-ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΝΕΙΣ...
ΟΥΤΕ "ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ", ΟΥΤΕ "ΓΟΝΕΙΣ"!!!!!!!!!

ΕΛΛΑΣ ΕΑΛΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλλιόπη Σουφλή


yunan


Τα νέα βιβλία της ελληνικής ιστορίας αποτελούν αντικείμενο σχολιασμού από τουρκικά ΜΜΕ τα οποία πλέκουν το εγκώμιο του υπουργού Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου αλλά και των καθηγητών που ανέλαβαν τη συγγραφή τους.
 


Αποκαλυπτικό είναι το δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της εφημερίδας  Vatan το οποίο αναφέρει ότι στα νέα βιβλία  δεν αναγνωρίζεται η γενοκτονία των Ποντίων, υπάρχει παραδοχή σφαγών από τους Έλληνες στη Σμύρνη και ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται η λέξη Κωνσταντινούπολη, καθώς και ότι προκλήθηκε τόσο μεγάλος σάλος που Γαβρόγλου και καθηγητές κατηγορήθηκαν ως γενίτσαροι.


Η εφημερίδα κάνει ειδική μνεία στο γεγονός ότι ο Έλληνας υπουργός Παιδείας έχει γεννηθεί στην Κωνσταντινούπολη, είναι γνώστης της τουρκικής και έχει διδάξει στο Πολυτεχνείο της Κωνσταντινούπολης.


vatan


Οι καθηγητές Πολυμέρης Βόγλης και Χάρης Αθανασιάδης χαρακτηρίζονται ως αμφιλεγόμενοι ιστορικοί από τηVatan.   

Ο Αθανασιάσης έχει πει ότι οι Έλληνες έκαναν σφαγές στη Σμύρνη και ότι δεν υπάρχει γενοκτονία των Ποντίων. 

Την ίδια στιγμή δηλώνει ότι πρέπει να σταματήσει η χρήση της λέξης Κωνσταντινούπολη. 

Ο Βόγλης είναι εκείνος που υποστηρίζει ότι πρέπει να δοθεί στα Σκόπια το όνομα Μακεδονία και ο ελληνικός εμφύλιος πρέπει να ειδωθεί από άλλη σκοπιά. 

Αμφότεροι σημειώνουν ότι οι Έλληνες πρέπει να έχουν μία ταυτότητα που να απέχει από τον εθνικισμό.


Ειδική μνεία γίνεται στις αντιδράσεις  που προκάλεσε η αναθεώρηση με χαρακτηρισμούς όπως Τούρκοι, Γενίτσαροι, προδότες.ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

3 σχόλια:

 1. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΕΘ ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

  http://orthodoxhparea.blogspot.gr/2017/05/blog-post_41.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αφού οι τούρκοι δεν μας έκαναν τίποτε, όπως ιχρίζονται οι γενίτσαροι αυτοί, ας πάνε να ζήσουν εκεί να εξασκούνται και στο οθωμανικό. ΓΚΡΡΡΡ
  ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Γαμημένοι μισέλληνες - ελληνόφωνοι!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ