Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

“Ελλάδα” χωρίς Σταυρό το νέο κόμμα του Μαριά;; Το κόμμα Λ.Ε.Π.ΕΝ. και ο Στουρνάρας του Λεβέντη


Δεν μπορούμε να δεχτούμε το γεγονός, πως στο έμβλημα του νεοσύστατου κόμματός του, υπάρχει σημαία με γαλανόλευκο χρώμα και στην οποία απουσιάζει ο Σταυρός!

Και αν κάποιος “πονηρός” μας πει, ότι η σημαία αυτή δεν έχει κάποια σχέση με την ελληνική Σημαία, εμείς θα του απαντήσουμε: 
Τότε προς τι αυτή η σημαία στο έμβλημα του κόμματος του κ. Μαριά;; 
Τι ακριβώς σηματοδοτεί;;

Κι έγραφα δυο μήνες πριν...: "Κάνει κόμμα  και υπερασπιστής του σχεδίου GOUDENHOVE- Καλλέργη! Υπερασπιστης της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ο Νότης Μαριάς;;;;;;"    εδώ...

Κι ο αρθρογράφος, αναρωτιέται  για την απουσία του σταυρού!!!!!!!!!!!!!!
 
Κόμματα, κομματίδια και... εθνοσωτήρες...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΝΕΝΑ!

ΘΕΛΩ... ΑΠΑΙΤΩ .. ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ, ΕΚΑΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΜΕΛΛΗΜΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΟΙ... ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ... ΚΡΥΦΟΙ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΟΙ...

Και μετά, συζητώ όλα τα υπόλοιπα.
(Κρατικοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδος, έξω από Ε.Ε., έξω από Ευρωζώνη, έξω οι λαθρο ΟΛΟΙ,  εθνικα δικαστήρια για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, Συνταγματικό Δικαστήριο, κρεμάλα σε όλες τις ηγεσίες των θεσμών από την μεταπολίτευση και εντεύθεν κ.λ.π.)

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.
 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ... ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ, ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΟ ΘΥΜΙΚΟ ΕΝΟΣ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥ  ΚΑΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΟΥ (στην πλειοφηφία) ΛΑΟΥ.

Προ ολίγων ημερών “γεννήθηκε” άλλο ένα πολιτικό κόμμα, μέσα στη γενικότερη πανσπερμία δημιουργίας νέων κομμάτων στην Πατρίδα μας! Που αυτό το φαινόμενο, είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο! Γιατί, στη χώρα που πλήττεται από τη μεγαλύτερη οικονομική κρίση, όπου επιχειρήσεις και καταστήματα κλείνουν συνεχώς σε καθημερινή βάση, τα νέα κόμματα “γεννιούνται” σαν τα μανιτάρια!


Έτσι, σε ομιλία του σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ο “ανεξάρτητος” Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς μας ανακοίνωσε τη δημιουργία του κόμματός του, το οποίο θα λέγεται “Ελλάδα – Ο άλλος δρόμος”!


Εμείς, δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να αρνηθούμε τις όποιες καλές προθέσεις, που πιθανώς να έχει ο κ. Μαριάς, προκειμένου να αναγραφεί και εκείνος στους μεγάλους “σωτήρες” της Πατρίδος μας!
Γι΄ αυτό θα παραβλέψουμε το γεγονός ότι υπήρξε “εκλεκτό τέκνο” του ΠΑΣΟΚ!


Θα παραβλέψουμε το γεγονός ότι συνεργάσθηκε με τον “νεροτσουλήθρα” της ζωής του τόπου μας, Πάνο Καμμένο και παρ΄ότι εξελέγη με τους “Ανεξάρτητους Έλληνες” ευρωβουλευτής, δεν παρέδωσε την έδρα του, από τη στιγμή που η εκλογή του έγινε με λίστα!


Ωστόσο, δεν μπορούμε να δεχτούμε το γεγονός, πως στο έμβλημα του νεοσύστατου κόμματός του, υπάρχει σημαία με γαλανόλευκο χρώμα και στην οποία απουσιάζει ο Σταυρός!
Και αν κάποιος “πονηρός” μας πει, ότι η σημαία αυτή δεν έχει κάποια σχέση με την ελληνική Σημαία, εμείς θα του απαντήσουμε: Τότε προς τι αυτή η σημαία στο έμβλημα του κόμματος του κ. Μαριά;; Τι ακριβώς σηματοδοτεί;;


Θα αναμένουμε την επίσημη αιτιολόγηση από τον κ. Μαριά!
Διαφορετικά! Διαφορετικά, κάτι ύποπτο τρέχει και ας είμαστε προσεκτικοί με τους πολλούς σωτήρες μας…

Τι συμβαίνει με την “Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση”;;Στις 22 Δεκεμβρίου 2015 ιδρύθηκε το κόμμα Λ.Ε.Π.ΕΝ από γνωστούς εθνικιστές, οι οποίοι προέρχονταν από την ΕΠΕΝ, το ΛΑΟΣ και την “Χρυσή Αυγή”!


Αυτό το κόμμα, το οποίο είχε ως προμετωπίδα τον ακτιβισμό, έδειχνε ότι πήγαινε καλά και για το λόγο αυτό δημιουργούσε πονοκεφάλους στη “Χρυσή Αυγή”!


Όμως, μια επιστολή που έφτασε στα χέρια μας από τον Χάρη Μιχαλακόπουλο, Δημοτικό Σύμβουλο με την “Αναγέννηση για τον Πύργο” και ενός εκ των πέντε που υπέγραφαν το καταστατικό  – ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος, δείχνει ότι στη Λ.Ε.Π.ΕΝ το διαλύουν!


Πιο συγκεκριμένα αναφέρει αυτή η επιστολή: Όλα (5) τα ιδρυτικά μέλη της Λ.Ε.Π.ΕΝ έχουμε παραιτηθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό και έχουμε ζητήσει από τον κ. Ρήγα (σ.σ. ορισμένος Πρόεδρος) να αφαιρέσει τα ονόματα και τα προσωπικά μας στοιχεία από τις σελίδες (block και site) του πολιτικού φορέα…


Παρακάτω εξηγούνται οι λόγοι, που είναι αδύνατον να τους αναφέρω όλους! Θεωρώ όμως, χρήσιμο να αναφέρω τους εξής:


Κανείς μας (από τα 5 ιδρυτικά μέλη) δεν επιθυμεί, ούτε επιθυμούσε ποτέ να πιάσει “στασίδι” σε αυτή τη βρώμικη και εξευτελισμένη πολιτική σκηνή, από άκρο σε άκρο!


Η ίδρυση του πολιτικού φορέα είχε κυρίως το λόγο να συμβάλλει στην ΕΝΩΣΗ των Εθνικό-πατριωτικών δυνάμεων και τη δημιουργία ενός μεγάλου φορέα, που θα ήταν μπροστάρης στην αποκαθήλωση της Εθνοκτόνου κυβέρνησης των κουμουνιστοσυμμοριτών!


Η προσπάθεια ΕΝΩΣΗΣ προς το παρόν σκοντάφτει στα ΕΓΩ και στους ΔΗΘΕΝ!
Άπαντες παραμένουμε απλοί μαχητές της Εθνικής Ιδέας και στρατιώτες, φίλοι, ενωμένοι και συναγωνιστές.


Η επιστολή φέρεται πως υπογράφετε και από τα πέντε (5) ιδρυτικά μέλη της Λ.Ε.Π.ΕΝ!


Από πλευράς μου θα ήθελα να πω δυο λόγια! Επειδή, δεν περισσεύουν σε τούτον εδώ τον τόπο, οι Πατριώτες, να καθίσετε σε ένα τραπέζι και να δείτε τα πολλά που σας ενώνουν για το καλό της αγαπημένης μας Πατρίδος και να πετάξετε τα λίγα που σας χωρίζουν!
Από αύριο κιόλας!!

Μια φορά, που δεν θα διαφωνήσουμε με τον Καρατζαφέρη!

 
Γνωστός “Απολλωνιστής” ο κύριος “Πρόεδρος” πανηγυρίζει για την επάνοδο της “Ελαφράς Ταξιαρχίας” στη Super League μετά από τρίχρονη απουσία της Ομάδος του από τα ποδοσφαιρικά “σαλόνια”!


Είναι, ίσως, η πρώτη φορά που δεν θα διαφωνήσω μαζί του! Είναι η πρώτη φορά επίσης, που αυτός ο πανηγυρισμός δεν υποκρύπτει κάποιο πολιτικό ή οικονομικό όφελος!


Έτσι, θα δώσουμε και τα δικά μας συγχαρητήρια στους “Ιεχωβάδες” (οι παλαιότεροι θα θυμούνται αυτό το ψευδώνυμο) της Ριζούπολης γι΄ αυτήν την αντρίκια άνοδο στην Α΄ Εθνική! Άλλωστε, πάντα εκεί ανήκε αυτό το ιστορικό προσφυγικό Σωματείο!


Επίσης, πολλά συγχαρητήρια και στο Σωματείο της Λαμίας, που για πρώτη φορά
προβιβάζεται στη μεγάλη κατηγορία!!

Εμφανίστηκε …ο Λεβέντης και είπε …Στουρνάρας!

 
Εκεί που ήταν εξαφανισμένος ο Πρόεδρος την “Ενώσεως Κεντρώων”, εμφανίστηκε στην Κέρκυρα με αφορμή τον εορτασμό της 153ης επετείου της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα και έκανε βαρυσήμαντες δηλώσεις, θυμίζοντας πως μόνο ο Στουρνάρας μπορεί να μας σώσει!


Κάτι που επεσήμανα πρώτος, πριν από πολλούς μήνες, όταν και έλεγα πως: “Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να έχουμε εκλογές! 


Η μόνη περίπτωση θα ήταν να έχουμε δοτό Πρωθυπουργό (περίπτωση Παπαδήμου), εάν για τους Γερμανούς η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στράβωνε τα πράγματα! Και αυτός θα ήταν ο άνθρωπος των αγορών και των δανειστών μας, ο Γιάννης Στουρνάρας”!


Παρακολουθείστε παρακάτω απόσπασμα των δηλώσεων Βασίλη Λεβέντη:

“Η χώρα έχει ανάγκη από πολιτικό θάρρος και όχι κλειστοφοβία. Έχει ανάγκη από μία νέα αρχή. Δεν θεωρώ ότι οι εκλογές είναι ό,τι κατάλληλο για τη χώρα, γιατί και ο Μητσοτάκης να βγει και να κάνει κυβέρνηση με τη κ. Γεννηματά, ούτε αυτός θα φέρει επενδύσεις. 

Ήταν ο Σαμαράς, δεν έφερε καμία επένδυση, άρα τις ίδιες δυσκολίες που έχει ο Τσίπρας θα έχει και ο Μητσοτάκης. Εμείς σαν Ένωση Κεντρώων κοιτάμε να λυθεί το ελληνικό πρόβλημα, να φύγουμε από αυτό το καρκίνωμα των μνημονίων.

 Θεωρώ ότι δεν χρειάζονται εκλογές. 

Εκείνο που χρειάζεται είναι να παραιτηθεί ο κ. Τσίπρας από πρωθυπουργός και να αναθέσουμε σε έναν τεχνοκράτη να κάνει μία κυβέρνηση για δυο – τρία χρόνια”!


Αλιεύοντας …στο “σοφό” διαδίκτυο!

Τα αριστερά συσσίτια, μας φέρνουν πιο κοντά!ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

10 σχόλια:

 1. ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΥΡΟ .................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αντιθετα...
   ειναι ιδιαιτερα ενθαρρυντικο για μας το οτι δεν εβαλε σταυρο στην σημαια...

   Αμεσως βλεπουμε με ποιον εχουμε να κανουμε.
   Ειναι ξεκαθαρο οτι δεν ειναι πατριωτης.

   Αρα παει κατ ευθειαν στα σκουπιδια
   οπως και οι υπολοιποι προδοτες οβριοι.
   Οι δε πατριωτικοι ταχα μου λογοι του στην ευρωκοινοβουλια εταιρεια των σιωνιστων, ηταν για να καλυψει την μποχα που κρυβει επιμελως.

   ΨΟΦΟ ΡΕΕΕΕΕ!

   Διαγραφή
 2. Ο ΜΑΡΙΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΕΡΓΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΕΘΝΩΝ!!!!
  ΕΝΑΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μην ξεχνάτε ότι τα κόμματα (ακόμη και τα νεοσύστατα) παίρνουν κρατική επιχορήγηση. Μπορεί αυτά τα κομματίδια τελικώς να μη σώσουν την Ελλάδα, αλλά κάποια ευρουλάκια θα καταλήξουν στις τσέπες των αρχηγών έτσι κι αλλοιώς.

  Σε τέτοιες εποχές ανέχειας και φτώχειας, κάτι είναι κι αυτά. (Τα ευρώ.)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ....τι θα λειπει ο ρωμαικος βασανιστικος σταυρος ? Ευκαιρια για τον λοξο [χιαστι] σταυρο του ορφεα. Μην ξεχνατε την σταυρωση του ορφεα απο τους ασιατες , τοτε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ LIDL ΕΒΑΛΕ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΟ Ο κυριος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Να μην ξεχνάμε ότι ο γιός του ανήκει στον ΑΝΤΑΡΣΥΑ!!!!!
  Επομένως ιδεολογικά δεν διαφέρουν σε τίποτα, οι ακραίοι ακολουθούν το κόμμα του γιού και απλά ο μπαμπάς προσπαθεί να "ψαρέψει" ψηφαλάκια από πιό συντηρητικούς ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 7. .
  ΔΟΥΡΕΙΟΣ Ι .Π .Π .Ο .Σ ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΣΜΟΥ
  .
  .
  Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017
  .

  “Ελλάδα” χωρίς Σταυρό το νέο κόμμα του Μαριά;;
  .
  .
  .

  https://1.bp.blogspot.com/-OUA-zZ8NJnM/WSSALKRqtgI/AAAAAAABcK0/ZrevamFb6aM88qMo4mkdLrtvRcm0TN-aACLcB/s1600/%25CE%25A3%25CF%2584%25CE%25B9%25CE%25B3%25CE%25BC%25CE%25B9%25CF%258C%25CF%2584%25CF%2585%25CF%2580%25CE%25BF%2B%25CE%25BF%25CE%25B8%25CF%258C%25CE%25BD%25CE%25B7%25CF%2582%2B%2528113%2529.png
  .
  .
  .

  .
  .
  e.marias@parliament.gr
  .
  .
  ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ
  ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ
  .

  ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΛΙΤΛ ΟΛΟΙ ΦΩΝΑΖΑΜΕ
  .
  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ
  .
  ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ
  .

  Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΣΜΟΥ
  .

  ΑΠΑΝΩ ΤΟΥ ΟΜΟΑΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
  .
  ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ
  .
  ΠΟΤΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
  .
  .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Γοιύργιαααααααα,αϊντε καϊνάρια,αεεεέεεεραααα,μιλάμε δια τον @ούτσον.....


  (Άμεσος τριπλασιασμός όλων των βουλευτικών αποζημιώσεων εδώ και τώρα.Σύλλογος πασσών τε βουλευτών)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Διαβολος κι αυτος ! Ο διαβολς φοβαται το σταυρο ! Νότης Μαριάς ο μπλε κατσαπλιας !

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ