Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

Αναβρασμός για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές – Τύμπανα πολέμου στο εμπόριο

 Απορίας άξιο είναι, δε, πώς θα νομοθετηθεί αυτή η απελευθέρωση μετά την έκδοση της απόφασης του ΣτΕ, η οποία επί της ουσίας έκρινε την αργία της Κυριακής ως πολύ σημαντική και αναντικατάστατη ημέρα για τη ζωή και την ανάπτυξη της προσωπικότητας, τόσο των εργοδοτών όσο και των εργαζομένων αυτής της χώρας.

Απεργια την ερχομενη Κυριακη, 7 Μαϊου

 Η συγκυβέρνηση των σαλντιμπαγκων γενίτσαρων, δεν εξυπηρετεί μόνο τα μεγάλα συμφέροντα και τις πολυεθνικές, αλλά αφενός μεν κάνει κουρελόχαρτο το ΣΥΝΤΑΓΜΑ και τις ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣτΕ και αφετέρου, κτυπάει κατάκαρδα την Ορθοδοξία και διαλύει την Κοινωνία και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ...
ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ... ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΤΗΝΗ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ.


Καλλιόπη Σουφλή


 
Αντισυνταγματικό και αντιαναπτυξιακό μέτρο χαρακτηρίζουν οι εκπρόσωποι των μικρομεσαίων επιχειρηματιών το άνοιγμα των καταστημάτων σε «τουριστικές» περιοχές της χώρας, περί τις 30 Κυριακές το χρόνο. 

Η απόφαση της κυβέρνησης να οπισθοχωρήσει στις πιέσεις των δανειστών «φαίνεται να εξυπηρετεί τα μεγάλα συμφέροντα και πολυεθνικές επιχειρήσεις του λιανικού εμπορίου», όπως καταγγέλλουν.
Νέα προσφυγή

 

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η ηγεσία των οργανώσεων που εκπροσωπούν το σύνολο σχεδόν των εγχώριων εμπορικών επιχειρήσεων (ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ και ΟΙΥΕ) κοινοποίησαν την πρόθεσή τους να προσφύγουν εκ νέου στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), εφόσον η κυβέρνηση προχωρήσει στη νομοθέτηση του συγκεκριμένου μέτρου. Παράλληλα, υποστήριξαν πως για κάθε Κυριακή που θα θεσμοθετεί η κυβέρνηση θα κλείνουν τα εμπορικά καταστήματα μία Κυριακή από τις ήδη 8 θεσμοθετημένες.Τόσο ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς, όσο και της ΕΣΕΕ, Βασίλης Κορκίδης, κατήγγειλαν ότι η επαναφορά του ζητήματος της Κυριακής είναι πρωτοβουλία συγκεκριμένων εγχώριων επιχειρηματικών συμφερόντων. 


Το αποτέλεσμα αυτής της πρωτοβουλίας, όπως επισημάνθηκε, θα είναι «να ελέγξουν οι μεγάλοι λιανεμπορικοί όμιλοι την αγορά, συντρίβοντας τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσα από την εγκαθίδρυση ολιγοπωλιακών συνθηκών και πρακτικές συμφωνημένων τιμών και “προσφορών” αλλά και να ανατρέψουν κάθε κατάκτηση και δικαίωμα των εργαζομένων επιβάλλοντας και διευρύνοντας τις ελαστικές σχέσεις εργασίας και τη γενικευμένη εργασιακή ανασφάλεια».


Το κόστος

 

Ο κ. Κορκίδης πρόσθεσε πως οι μικρομεσαίες εμπορικές επιχειρήσεις δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της λειτουργίας τις Κυριακές. 

Οπως είπε, το μέσο εργατικό κόστος της κυριακάτικης λειτουργίας ενός εμπορικού καταστήματος υπολογίζεται στα 1.750 ευρώ, ενώ το συνολικό κόστος των επιχειρήσεων λιανικής από τη λειτουργία 1 επιπλέον Κυριακής ανά έτος υπολογίζεται στα 9 εκατ. ευρώ.


 


Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΟΙΥΕ, Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, χαρακτήρισε αναχρονιστική την προωθούμενη ρύθμιση. 


Οπως γνωστοποιήθηκε από την Ομοσπονδία, ένα μεγάλο μέρος των εργαζομένων στο εμπόριο (περίπου 30%-40%) που έχουν δουλέψει τις θεσμοθετημένες Κυριακές δεν έχουν ακόμη πληρωθεί είτε λόγω αδυναμίας των επιχειρήσεων είτε λόγω αντεργατικών πρακτικών. 

Ο… χάρτης


Στο μεταξύ, προβληματισμό δημιουργεί στους μικρομεσαίους το γεγονός ότι η προσεκτική μελέτη των φερομένων ως συμφωνηθέντων επικεντρώνει φωτογραφικά στην αποκαθήλωση της κυριακάτικης αργίας στις παραθαλάσσιες περιοχές από τον Πειραιά μέχρι το Σούνιο, στο κέντρο της Αθήνας, σε όλη την παραθαλάσσια ζώνη της Θεσσαλονίκης και στα αεροδρόμια «Ελευθέριος Βενιζέλος» και «Μακεδονία» και τις επιχειρήσεις πέριξ αυτών. 


Οπως υπογραμμίζουν, «οι περιοχές αυτές θα χαρακτηριστούν ως δήθεν “τουριστικές”, κατά παραβίαση της κοινής λογικής και κατά παράβαση της εθνικής νομοθεσίας, η οποία δεν περιλαμβάνει ασφαλή διαδικασία και κριτήρια καθορισμού μιας περιοχής ως τουριστικής».


Απορίας άξιο είναι, δε, πώς θα νομοθετηθεί αυτή η απελευθέρωση μετά την έκδοση της απόφασης του ΣτΕ, η οποία επί της ουσίας έκρινε την αργία της Κυριακής ως πολύ σημαντική και αναντικατάστατη ημέρα για τη ζωή και την ανάπτυξη της προσωπικότητας, τόσο των εργοδοτών όσο και των εργαζομένων αυτής της χώρας.


Υπενθυμίζεται πως το ΣτΕ έκρινε στις αρχές του χρόνου αντισυνταγματική την υπουργική απόφαση Γιακουμάτου με την οποία επιτρεπόταν πιλοτικά η προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων σε 10 περιοχές της χώρας όλες τις Κυριακές του χρόνου. 

Στο ΣτΕ είχαν προσφύγει τότε οι ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ, ΟΙΥΕ, ΕΣΘ, καθώς επίσης 20 καταστηματάρχες και έμποροι, ζητώντας την ακύρωση της συγκεκριμένης απόφασης.

Απεργιακές κινητοποιήσεις

 

Έμποροι (ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ) και Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων εξήγγειλαν πρόγραμμα κινητοποιήσεων το οποίο περιλαμβάνει:

– Απεργία στο εμπόριο την Κυριακή 7 Μαΐου
 

– Προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας σε περίπτωση που η κυβέρνηση προχωρήσει στη νομοθέτηση για το κυριακάτικο άνοιγμα των επιχειρήσεων 32 Κυριακές τον χρόνο.
 

– Για κάθε «ανοιχτή» Κυριακή που θα θεσμοθετεί η Κυβέρνηση θα κλείνουν τα εμπορικά καταστήματα μία Κυριακή από τις ήδη 8 θεσμοθετημένες.
 

– Ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να ανασταλεί η εφαρμογή της απόφασης της κυβέρνησης.


Το άνοιγμα των καταστημάτων, θα έχει γίνει νόμος του κράτους, μέχρι τα μέσα Μαΐου, όταν και θα γίνει ξεκάθαρο, ποιες ακριβώς περιοχές (τουριστικές η μη), θα αφορά, ποιους τύπους καταστημάτων, περιόδους και άλλες τεχνικές λεπτομέρειες.ΙΩΑΝΝΑ ΦΕΝΤΟΥΡΗ
ifentouri@e-typos.com
Από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου


ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

5 σχόλια:

 1. Από χρονια τωρα οι αρχικανιβαλοι μας εχουν προγραματησει για κανιβαλους !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Απ την ντουλαπα (με τους σκελετους) του Μιχαλολιακου.
  Γαμω την Βενεζουελα σου, Γαμω!

  -Oταν οι συνοδοιπόροι της αριστεράς καταγγέλλουν την Χρυσή Αυγή για... συνεργασία με τους κομμουνιστές!

  Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ: ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ: “ Διαφωνούμε κάθετα με τις πολιτικές που εφαρμόζει το καθεστώς της Βενεζουέλας …”

  Ψήφισμα εναντιον του καθεστώτος της Βενεζουέλας κατέθεσαν οι φιλελεύθεροι και οι σοσιαλιστές στο Ευρωκοινοβούλιο και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για τους δικούς της λόγους, τους οποίους θα σας παραθέσουμε στην συνέχεια, δημοσιεύοντας επ’ ακριβώς το κείμενο που κατατέθηκε στην ψηφοφορία από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το καταψήφισε.

  Αμέσως πήραν φωτιά οι.......πληρωμένοι κονδυλοφόροι σε διαδίκτυο...... και κανάλια ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι στην ίδια γραμμή με το ΣΥΡΙΖΑ! ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ χέρι-χέρι να καταγγείλουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για συνεργασία με τους κομμουνιστές. Εάν μη τι άλλο το θράσος δεν τους λείπει, αυτοί οι χωρίς ντροπή απόλυτα συνοδοιπόροι της αριστεράς να καταγγέλλουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για συνεργασία με την αριστερά!

  Αναφέρομαι οπωσδήποτε και σε κάποιους που παριστάνουν τους πατριώτες και μασουλάνε βρώμικο χρήμα από τα κονδύλια της Νουδούλας, οι οποίοι και αυτοί μας κατηγόρησαν με πάσα ευκολία. Οι μισθοφόροι της Ν.Δ., οι οποίοι δεν βρήκαν να πούνε ούτε λέξη για το μουσείο του σφαγέα του Μελιγαλά, Μπελογιάννη που έφτιαξε το καθεστώς των Τσίπρα-Καμμένου.

  Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ απαντώντας στην λασπολογία παρέθεσε στο διαδίκτυο την απάντηση της η οποία είχε ως εξής: “Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει απερίφραστα την κομμουνιστική χούντα του αριστερού δυνάστη και εγκληματία Μαδούρο. Καμία ανοχή στα απάνθρωπα - σταλινικού τύπου - καθεστώτα και στους υμνητές τους, συριζαίους και ΚΚΕδες. Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη δύναμη που μάχεται ενάντια στον κομμουνισμό και έχει δεχθεί δεκάδες επιθέσεις για τους αγώνες της κόντρα στους συνοδοιπόρους του Μαδούρο.

  Η καταψήφιση της πρότασης του "Λαϊκού κόμματος" στην ευρωβουλή αποτελεί συνειδητή καταγγελία της υποκρισίας των νεοφιλελεύθερων, που δήθεν κόπτονται για τα πολιτικά δικαιώματα στην Λατινική Αμερική, αλλά στήριξαν με όλες τις δυνάμεις τους την άθλια επιχείρηση καταπάτησης των δικαιωμάτων εκλεγμένων Ελλήνων βουλευτών, καθώς και χιλιάδων Ελλήνων πολιτών, μέσω της παράνομης δίωξης του Λαϊκού Συνδέσμου.” (και κατοπιν παραγγελιας των οβριων βεβαιως- βεβαιως)

  Πέρα από την ανακοίνωση αυτή διαβάστε το κείμενο το οποίο κατέθεσαν οι Ευρωβουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Συναγωνιστές Φουντούλης και Επιτήδειος για τον λόγο για τον οποίο καταψηφίζουν την εν λόγω πρόταση:

  “Καταψηφίζουμε, παραμένουμε σταθεροί στην πάγια θέση μας για μη ανάμειξη στα εσωτερικά τρίτων χωρών, ακόμη και όταν διαφωνούμε κάθετα με τις πολιτικές που εφαρμόζει το καθεστώς της Βενεζουέλας. Επιπλέον, καταγγέλλουμε την υποκρισία της Ένωσης, η οποία δήθεν κόπτεται για τις –απολύτως πραγματικές-παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην χώρα αυτή, ενώ στην πραγματικότητα απλά εφαρμόζει ιμπεριαλιστική πολιτική. Το γεγονός αυτό αποδεικνύεται από την ανοιχτή συνεργασία της με άλλα καθεστώτα τα οποία καταπιέζουν ακόμα περισσότερο τον λαό τους, όπως η Τουρκία και η Σαουδική Αραβία.”

  Εκτός όμως από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το ψήφισμα των υποκριτών της νεοφιλελεύθερης δεξιάς και της σοσιαλδημοκρατίας, καταψήφισαν και εθνικιστές Ευρωβουλευτές από την Ουγγαρία, την Γερμανία (NPD) και την Ιταλία από την Λέγκα του Βορρά.

  Όλοι αυτοί γίνανε ξαφνικά συνοδοιπόροι του Μαδούρο, σύμφωνα με τους επαγγελματίες εθνικόφρονες της Ν.Δ., τους “δημοκράτες” του ΠΑΣΟΚ και την κα Καλλιοπη Σουφλή;"

  Νικόλαος Γ. Μιχαλολιακακος


  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις

  1. Ξεπέρασες τα όρια, Πατρίκιε Στετσώνη...

   Κατά πρώτον και βασικότερον, Πατρίκιε Στετσώνη, ΕΙΣΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ.
   Διότι το κείμενο του αρχηγού σου, δεν αναφέρεται στο όνομά μου.
   Και δια του λόγου το αληθές http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apanthsh-sthn-brwmikh-propaganda-nd-pasok-gia-to-pshfisma-gia-thn-benezouel

   Κατά δεύτερον, έχεις κάθε δικαίωμα να είσαι πορωμένος μέχρι ψυχασθένειας με την Χρυσή Αυγή... ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΝΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

   Κατά τρίτον, τσακίσου, να αποδείξεις, σε ότι με αφορά, ότι "μασουλάω βρώμικο χρήμα από την Νέα Δημοκρατία"

   Άκου Στετσώνη, ή όπως διάολο σε λένε, γιατί αυτό είναι ένα ακόμη από τα ψεύτικα ονόματα με τα οποία κυκλοφορείς στο διαδίκτυο:
   Την Καλλιόπη Σουφλή, κανένας ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΥΠΕΡ Ή ΚΑΤΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

   Η Καλλιόπη Σουφλή, ήταν ανέκαθεν αγύριστο κεφάλι και στριμμένο άντερο... τόσο στριμμένο, που ακόμα και ο μακαρίτης ο άντρας της ή οι γιοί της αν βρίσκονταν στην εξουσία και έκαναν πουστιά, θα τους έβγαζε στη σέντρα... δημόσια και θα τους ξεμπρόστιαζε.

   Επειδή έχω αντιληφθεί πως είσαι ένα λιαν προβληματικό άτομο, κι αυτό είναι κοινή πεποίθηση όλων των bloggers που σε έχουν πετάξει έξω από τα blolg τους κι εσένα και την χρυσαυγήτικη παρέα σου (κοινώς τσόλια και πουτάνες)κι επειδή κι εγώ σου έχω ζητήσει να μην ξαναπατήσεις στο blog μου ως σχολιαστής και δεν εννοείς να ξεκολλήσεις, η άποψή σου, μου είναι αδιάφορη.

   Πέντε χρόνια τώρα, γυρνοβολάς εδώ μέσα, αλλάζοντας συνεχώς ονόματα.
   Ποτέ δεν είχες το θάρρος να βγεις με το όνομά σου και να καταθέσεις την άποψή σου.

   Στις σκιές και στα σκοτάδια ζεις Πατρίκιε Στετσώνη, ή όπως διάολο σε λένε.

   Και θα χρησιμοποιήσω μια δική σου έκφραση:
   "ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ", ΚΙ ΕΣΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΚΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ, ΟΛΟΙ ΣΑΣ...


   Υ.Γ. Τελικά, αυτό το κείμενο, τα λέει όλα...
   Βρωμάει πουστιά στην Χρυσή Αυγή...κι εσύ, το ίδιο είσαι... ΠΟΥΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ...

   http://hellenicnationalsocialistfound.blogspot.gr/2017/04/blog-post_19.html?m=1

   Διαγραφή
 3. Ο νεοφιλελευθερισμός πιλοτικά εφαρμόστηκε σε καθεστώτα τύπου Χιλής.

  Ο εκδημοκρατισμός του πολιτικού συστήματος είναι η λύση στο πρόβλημα, μέσα από την θέσμιση της κοινωνίας και όχι η αυταρχική οπισθοδρόμηση του πολιτικού συστήματος, στο όνομα οποιουδήποτε δικαίου της ανάγκης.

  Η κοινωνία δεν θέλει ούτε σταλινικούς, ούτε χιτλερικούς ολοκληρωτισμούς, και γενικά κανενός είδους εκδοχές αυταρχικής-ολοκληρωτικής λογικής.
  Ούτε -πολύ περισσότερο- χειραγώγηση της κοινωνίας προς χάρη κανενός 'διασώστη' της κομματικής σκηνής.
  Τώρα βέβαια ευτυχές το σύστημα, θα μπορεί άνετα (τώρα που λειαίνονται οι απανταχού οι γωνίες του νεοφιλελυθερισμού πχ στην Γαλλία και αλλού) να στιγματίζει όσους ασκούν κριτική στο νεοφιλελεύθερο κανιβαλικό μοντέλο, ως χρυσαυγίτες ή ως εξωκοινοβουλευτικούς ακροαριστερούς ή τέλος πάντων ως "εθνολαϊκιστές".
  Όπως συνέβη και με τον προσεταιρισμό του μεταναστευτικού προβλήματος που παρουσιάστηκε όχι ως έλλογη αξίωση της κοινωνίας να μην μετατραπεί η χώρα σε πειραματόζωο του παγκόσμιου καπιταλισμού, δίχως ποτέ να αποβάλλει την ανθρωποκεντρική της σταθερά, αλλά να παρουσιαστεί ως αποτέλεσμα μίσους και "ρατσιστικής" αντίληψης των πραγμάτων.
  Για να μην αντιμετωπιστεί ποτέ το ζήτημα με όρους ανθρωποκεντρικούς και κοινωνικά υπεύθυνους.

  Με λίγα λόγια η ελεύθερη σκέψη εξορίζεται και είναι αναγκασμένη να ταξινομηθεί σε κουτάκια και σκοπιμότητες για άλλην μια φορά.
  Φροντίζει άλλωστε το σύστημα γι' αυτό.


  α.π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Γ.Καββαθάς: Προσφεύγουμε στο ΣτΕ για τις Κυριακές

  https://www.youtube.com/watch?v=-ZSLruJdQpE

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ