Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

Τέλος στο σουηδικό πολυπολιτισμικό μοντέλο: Πυρπόλησαν το μεγαλύτερο τζαμί της χώρας – 500 άτομα πρόλαβαν να φύγουν – Εντείνεται ο θρησκευτικός πόλεμος στη χώρα (βίντεο)


  

Εφόσον ξεκινήσει ο θρησκευτικός πόλεμος όπως  έχουν προβλέψει πολλά γεωπολιτικά ινστιτούτα για την ΕΕ , τέτοιου τύπου φαινόμενα δυστυχώς θα αποτελούν ένα επικίνδυνο φαινόμενο απειλώντας την ζωή πολλών ανθρώπων.
Έτσι θα καίγονται παντού στην Ευρώπη τα τζαμιά των ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ - ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ...

ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...Καλλιόπη Σουφλή


«Ταινία προσεχώς» για την υπόλοιπη Ευρώπη αποτελεί η κατάσταση που έχει ξεφύγει από τον έλεγχο των σουηδικών αρχών, λόγω της ανεξέλεγκτης δράσης οργανωμένων ομάδων μουσουλμάνων μεταναστών,που προβαίνουν σε ιδιαίτερα αξιόποινες πράξεις ενώ ομάδες εθνικιστών καίνε Τζαμιά.
 
 
Το μεγαλύτερο σιιτικό τζαμί της Σουηδίας, στο οποίο προσεύχονται  χιλιάδες μέλη, υπέστη σοβαρές ζημιές από μια μεγάλη φωτιά στο βόρειο προάστιο JakobsFerg στην Στοκχόλμη, για την οποία υπάρχουν ύποπτοι που κατηγορούνται για εμπρησμό. 
 
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι, νωρίτερα το ίδιο απόγευμα, περίπου 500 άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί στο εσωτερικό του τζαμιού για μια γιορτή. Οταν ξέσπασε η πυρκαγιά, είχαν μείνει περίπου 10 άτομα στο ναό, οι οποίοι κατάφεραν να φύγουν έγκαιρα.
 
 
Η πυρκαγιά στο ισλαμικό κέντρο Imam Ali φαίνεται ότι ξεκίνησε στην πρόσοψη του κτιρίου τη Δευτέρα μέσα στην νύχτα της Κυριακής .

Τέλος στο σουηδικό πολυπολιτισμικό μοντέλο: Πυρπόλησαν το μεγαλύτερο τζαμί της χώρας – 500 άτομα πρόλαβαν να φύγουν – Εντείνεται ο θρησκευτικός πόλεμος στη χώρα (βίντεο) - Εικόνα0
 
 
Η πυρκαγιά έγινε αντιληπτή  για πρώτη φορά λίγο μετά τις 11:00 την Κυριακή. Η αστυνομία υποπτεύεται ότι αυτή έγινε σκόπιμα. Η σουηδική υπηρεσία πληροφοριών Sapo ενημερώθηκε αμέσως για το τι συμβαίνει στο  τζαμί.
 
 
«Προφανώς,  [η πυρκαγιά] ξεκίνησε από έξω», δήλωσε ο Lars Bystrom, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας της Στοκχόλμης, όπως ανέφερε η σουηδική εφημερίδα Aftenposten.
«Το Τζαμί έχει σφραγιστεί εν αναμονή των εγκληματολογικών εξετάσεων», ανέφερε  αστυνομική δήλωση στο  Reuters.
 
«Ήταν  μια πολύ μεγάλη και ισχυρή πυρκαγιά», ανέφερε ο Αμίλ Σκόγλουτν από το Πυροσβεστικό Σώμα του Στόρστοκχολμ (Πρεσβεία της Στοκχόλμης), γράφει η εφημερίδα Aftonbladet. Περισσότερες από 10 πυροσβεστικά οχήματα  αναπτύχθηκαν για την καταπολέμηση της πυρκαγιάς, ανέφερε η εφημερίδα.
 
 
Τέλος στο σουηδικό πολυπολιτισμικό μοντέλο: Πυρπόλησαν το μεγαλύτερο τζαμί της χώρας – 500 άτομα πρόλαβαν να φύγουν – Εντείνεται ο θρησκευτικός πόλεμος στη χώρα (βίντεο) - Εικόνα1
 
 
«Είχε καεί μέσα στο ανώτατο όριο πριν φτάσουμε, έτσι ήταν μια αρκετά δύσκολη  φωτιά», δήλωσε ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής Tobias Akesson στο κανάλι SVT.
 
 
Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν πάνω από μιάμιση ώρα για να σβήσουν την πυρκαγιά έξω από το κτίριο.
 
 
Η σουηδική αστυνομία έχει κατηγορήσει έναν άνδρα με την υποψία ότι συνδέεται με τον πιθανό εμπρησμό, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters. 
 
Ο ύποπτος δεν έχει εντοπιστεί και δεν υπάρχουν επί του παρόντος άλλες πληροφορίες.
 
 
 Τέλος στο σουηδικό πολυπολιτισμικό μοντέλο: Πυρπόλησαν το μεγαλύτερο τζαμί της χώρας – 500 άτομα πρόλαβαν να φύγουν – Εντείνεται ο θρησκευτικός πόλεμος στη χώρα (βίντεο) - Εικόνα2
 
 
Ένας εκπρόσωπος της μουσουλμανικής κοινότητας δήλωσε ότι τα μέλη της κοινότητας ήταν «τρομοκρατημένα».
 
 
«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Πρόκειται για το μεγαλύτερο Τζαμί στη Σουηδία, με χιλιάδες μέλη και ήδη υπάρχουν εκατοντάδες  μέλη που έφθασαν εδώ επί τόπου. Είναι πολύ ανήσυχοι. Αισθάνομαι τρομοκρατημένος, και λυπημένος» , δήλωσε ο Akil Zahiri στην SVT.
 
 
Ο Zahiri είπε ότι στο τζαμί ήταν τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι όταν εκδηλώθηκε η φωτιά . 
 
«Είναι ένα πολύ μεγάλο κτίριο, με το σύνολο της ιδιοκτησίας να φτάνει τα  3.500 τετραγωνικά μέτρα, οπότε είναι δύσκολο να εντοπιστεί πότε κάτι καίγεται», δήλωσε ο Zahiri.
 
 
«Σύμφωνα με προκαταρκτικές εκτιμήσεις, περίπου το 30-50% του συνόλου του κτιρίου έχει καταστραφεί από τη φωτιά», πρόσθεσε  ο ίδιος.
 
 
Τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, οι άγνωστοι εισέβαλαν  σε ένα τζαμί στην περιοχή Bredang της Στοκχόλμης, ρίχνοντας κροτίδες  και ζωγραφίζοντας σβάστικες και αντιμουσουλμανικά συνθήματα στους τοίχους.
 
 
Η Σουηδία έχει επιδείξει άνοδο στις επιθέσεις σε τζαμιά και πρόσφυγα κέντρα από τότε που η χώρα δέχθηκε 245.000 πρόσφυγες τα έτη  2014 και το 2015.

Τέλος στο σουηδικό πολυπολιτισμικό μοντέλο: Πυρπόλησαν το μεγαλύτερο τζαμί της χώρας – 500 άτομα πρόλαβαν να φύγουν – Εντείνεται ο θρησκευτικός πόλεμος στη χώρα (βίντεο) - Εικόνα3
 
 
Δεδομένου ότι η Σουηδία δέχθηκε τόσους πολλούς αιτούντες ασύλου από το φθινόπωρο του 2015, η ΕΕ έδωσε στη χώρα ένα διάλειμμα ενός έτους από το σχέδιο  επανεγκατάστασης  προσφύγων.
 
Η παύση θα λήξει φέτος, και από τον Ιούνιο έως το Σεπτέμβριο, περίπου 3.766 άνθρωποι πρόκειται να μεταφερθούν στη Σουηδία, αναφέρει η Υπηρεσία Μετανάστευσης της χώρας.

Τέλος στο σουηδικό πολυπολιτισμικό μοντέλο: Πυρπόλησαν το μεγαλύτερο τζαμί της χώρας – 500 άτομα πρόλαβαν να φύγουν – Εντείνεται ο θρησκευτικός πόλεμος στη χώρα (βίντεο) - Εικόνα4
 
 
Εφόσον ξεκινήσει ο θρησκευτικός πόλεμος όπως  έχουν προβλέψει πολλά γεωπολιτικά ινστιτούτα για την ΕΕ , τέτοιου τύπου φαινόμενα δυστυχώς θα αποτελούν ένα επικίνδυνο φαινόμενο απειλώντας την ζωή πολλών ανθρώπων.
 
 
Από την άλλη πλευρά όμως η  φιλειρηνική και ήσυχη Σουηδία είναι ένα απτό παράδειγμα τι ακριβώς αναμένει την Ευρώπη το επόμενο διάστημα από μια μεγάλη μερίδα ακραίων μουσουλμάνων μεταναστών  οι οποίοι προσπαθούν να μετατρέψουν την  Ευρώπη  σε Συρία.
 
 
Πριν μερικούς μήνες εκατοντάδες μουσουλμάνοι μετανάστες πετούσαν πέτρες, έκαιγαν αυτοκίνητα και έσπαγαν  παράθυρα, προκαλώντας χάος σε μια χώρα οργανωμένη όσο καμία άλλη στην Ευρώπη. Οι ίδιοι έχουν ξεκινήσει και επιτίθενται και στο μετρό , κλείνοντας τους Σουηδούς πολίτες στα σπίτια τους.
 
 
Στη Σουηδία, οι επικριτές των πολιτικών της πολυπολιτισμικότητας αυξήθηκαν δραματικά και οι ίδιοι επιτίθενται στους νόμους για τη μετανάστευση, καθώς και στην κυβέρνηση κατηγορώντας την για ανικανότητα.
 
 
Ζουν στην περιοχή τους, και αισθάνονται ότι η περιοχή είναι δική τους. Και όταν φτάνει η αστυνομία, αισθάνονται ότι είναι απρόσκλητη στην «χώρα» τους. Αυτό που θα ξεκινήσει σε αυτήν την χώρα θα επεκταθεί και στην υπόλοιπη Ευρώπη ταχύτατα.


Τα βίντεο εδώ... κι εδώ...
 
 
 
 

pentapostagmaΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

4 σχόλια:

 1. Μπορεί να προκάλεσαν την φωτιά σουηδοί απηυδισμένοι από τις αγριότητες των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών. Ίσως να ήταν και προβοκάτσια όμως, για να διευρυνθούν τα δικαιώματα των "καημένων προσφύγων". Εν πάσει περιπτώσει, η φωτιά εκδηλώθηκε το βράδυ της Κυριακής 30 Απριλίου, την βαλπούργια νύχτα.
  " Ειδικά στη Γερμανία και τις σκανδιναβικές χώρες, η νύχτα της 30ής Απριλίου προς την 1η Μαϊου είναι γνωστή ως Βαλπουργία Νύχτα και υποτίθεται ότι οι εορτασμοί που λαμβάνουν χώρα είναι προς τιμήν της Αγίας Βαλπούργας των Σαξώνων, που κοιμήθηκε το 779 και αγιοποιήθηκε πρωτομαγιά.
  Ωστόσο, είναι προφανής ο παγανιστικός χαρακτήρας των εθίμων, που τιμούν την άνοιξη με υπαίθριες εορταστικές φωτιές και το μάζεμα ανθέων την αυγή, για το στολισμό των σπιτιών τους. Κεντρικό ρόλο στους εορτασμούς έχουν οι μάγισσες, που εκείνο το βράδυ πιστεύεται ότι κυκλοφορούν στους ουρανούς καβάλα στις σκούπες τους." Από: http://www.clickatlife.gr/atzenta/event/37067

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλη αρχη ,ετσι να καψουν και τα εβραιομασονοσιωνιστικα κεντρα που τους φερνουν και τους βοηθουν να γινη η ευρωπη μουσουλμανικη με τσιχαντιστες !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΣΙΑΤΕΣ !!! ''ΠΑΙΖΟΥΝ'' ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΙΚΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ