Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

ο έρωτας είναι πόλεμος... (3 βίντεο)


Βαδίζουμε σε ξερά μονοπάτια...

Ξεχάσαμε πως η φωτιά, μυρίζει έρωτα...

Ξεχάσαμε ακόμα κι ότι ο έρωτας είναι πόλεμος... 


Μέσα μας μπερδέψαμε τους άλλους πολέμους, αυτούς που ζούμε καθημερινά... αυτούς που συμβαίνουν γύρω μας, με τον πόλεμο του έρωτα...

Τ' άδοτο φιλί, έγινε φόβος θανάτου... οι υποσχέσεις σκάλωσαν κι έμειναν ατελής συμφωνία... μουσική που δεν ολοκληρώθηκε... 


Στον καμβά, η ζωγραφιά έμεινε μισοτελειωμένη... κι απ' τα μισόκλειστα παράθυρα, ίσα που μπαίνει μια αχτίδα φως...

Το όνειρο όμως, θα μένει εκεί... ίσα ίσα για να θυμίζει πως υπάρχουμε ακόμα...

Καλησπέρα
Καλλιόπη

τα βίντεο   εδώ...  εδώ.... κι εδώ...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ