Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

ΣΤΙΣ 21-5-2017 ΩΡΑ 17: 00μ.μ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ . Οι προσωπικές μας δραστηριότητες, τίθενται υπό εποπτεία. ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ1

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ, ΣΤΙΣ 
21 ΜΑΙΟΥ 2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 17:00Έλληνα πολίτη, 

       

Αποτέλεσμα εικόνας για κάρτα πολίτηΗ Βουλή των Μνημονίων σχεδιάζει να αντικαταστήσει τις αστυνομικές ταυτότητες με την λεγόμενη ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ-ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, η οποία θα έχει μηχανισμό παρόμοιο με τις πιστωτικές ή κάρτες ανάληψης. Μέσα στην Ηλεκτρονική Κάρτα του Πολίτη θα μπορούν να καταχωρηθούν τα χρήματα σου έως και οι αγοροπωλησίες που θα γίνονται μέσω αυτής. θα καταργηθούν τα χαρτονομίσματα/κέρματα. 


Για να επιτευχθεί συντομότερα η αχρήματη κοινωνία, δημιούργησαν τα capital control. 

Ψηφίστηκαν νόμοι προς όφελος των καρτών και επιβάλλουν φόρο όταν δεν τις χρησιμοποιείς. 

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ Capital control είχαν επιβάλει και οι Γερμανοί στην Κατοχή.


https://youtu.be/YYfbz_hGu60Η Βουλή των Μνημονίων μας μίλησε για την «αναγκαιότητα» και για τα πλεονεκτήματα της «Κάρτας του Πολίτη» π.χ. θα διευκολυνθούν οι συναλλαγές, θα καταπολεμηθεί η φοροδιαφυγή κ.λπ., αλλά αποσιώπησε τα μειονεκτήματα της. 

Η κάρτα του πολίτη θα περιέχει τσιπάκι R.F.ID. 

Με αυτό το σύστημα όταν περνάει κάποιος από σημεία που υπάρχουν μηχανήματα ανάγνωσης καρτών, θα τον καταγράφουν. 

Πρόσβαση θα αποκτήσουν όλοι οι μεγάλοι «εθνικοί προμηθευτές»: πολυεθνικές, ασφαλιστικές, τράπεζες, διαγνωστικά κέντρα, πολυκλινικές, ιδιωτικά γραφεία, εισπρακτικές /εμπορικές εταιρίες που θα σκιαγραφούν το καταναλωτικό μας προφίλ:

Μιλάμε για 24 ώρες την ημέρα καταγραφή συμπεριφορών, κινήσεων, επιλογών. 


Οι προσωπικές μας δραστηριότητες δηλαδή τίθενται υπό εποπτεία. 

Η ανταλλαγή πληροφοριών για κάθε πολίτη που διαμένει στη χώρα, θα είναι πανεύκολη. Η Βάση Δεδομένων που θα δημιουργηθεί, θα υπάρχει η πιθανότητα να εκτεθούν σε χάκερ και κακόβουλους διαχειριστές. Όπως το 2012, που συνελήφθη 47χρονος Ουκρανός και είχε στοιχεία 9 ἑκ. Ελλήνων από το taxisnet. Η διευθύντρια της C.I.A. των Η.Π.Α. δήλωσε: «Δεν υπάρχει ασφάλεια στα συστήματά μας».Με ένα απλό φθηνό μηχάνημα μπορούν να κλέψουν τα προσωπικά μας στοιχεία και τα χρήματα από αυτή. 

Ήδη κυκλοφορούν δωρεάν εφαρμογές σε κινητά με τις οποίες περνώντας κοντά από κάποιον, κλέβουν ανέπαφα, τα χρήματα και τα στοιχεία σου .  


Επίσης το ιατρικό ιστορικό μας, μπορεί να πέσει στα χέρια κυκλώματος εμπορίας οργάνων και να πράξουν αναλόγως. Το ίδιο εκτεθειμένοι είμαστε και με τα ηλεκτρονικά εισιτήρια που θέλουν να μας δώσουν. 


Η αχρήματη κοινωνία που θα επιβληθεί θα ωφελεί μόνο τις τράπεζες, εφόσον ήδη σε κάθε συναλλαγή παρακρατούν το 5%. 

Με την Κάρτα του Πολίτη πολλοί υπάλληλοι θα αντικατασταθούν με μηχανήματα, εφόσον πλέον οι συναλλαγές θα γίνονται με αυτή, ποιος ο λόγος να έχουν έξοδα, πληρώνοντας μισθό/ασφάλιση σε κάποιον υπάλληλο; 


Κίνημα της Αγγλίας, που οργανώθηκε πριν λίγα χρόνια ενάντια στην Κάρτα του Πολίτη, κατάφερε να πιέσει την κυβέρνηση να αποσύρει τις νέες ταυτότητες.Ο Γέροντας Παίσιος είχε πει: ''Θα σας δίνουν κάρτες για να σας συνηθίσουν μ' αυτές και όταν κάποτε όλα τα συγκεντρώσουν σε μια κάρτα (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κ.λπ.) αυτό θα είναι το σφράγισμα, να μην το πάρετε''.

 

Πίσω λοιπόν από το τέλειο σύστημα "κάρτας εξυπηρετήσεως", κρύβεται η παγκόσμια δικτατορία.

Έλληνα πολίτη, θέλουν ν’ αλλάξουν στο Σύνταγμα μας τα κάτωθι:


Άρθρο 3, παρ. 1: Προστίθεται η φράση: «Η Ελληνική Πολιτεία είναι θρησκευτικά ουδέτερη...»  
Θρησκευτικά ουδέτερη η Ελλάδα λοιπόν!!!!!!


Άρθρο 21: Διαγράφεται όλο, μαζί και η παράγραφος 1 που αναφέρει: «Η οικογένεια, ως θεμέλια της συντήρησης  και προαγωγής τους Έθνους,…..» και αντικαθίσταται από έξι άλλες παραγράφους μεταξύ των οποίων και αυτή «Το κράτος υποχρεώνεται να λαμβάνει πρόσθετα θετικά μέτρα υπέρ ευαίσθητων κοινωνικών κατηγοριών [...]. 

Ειδική προστασία παρέχεται στην οικογένεια, την μητρότητα, στα παιδιά και στους νέους» Την βλέπετε την διαφορά;   

Η οικογένεια δεν θα θεωρείται πλέον από το Σύνταγμα ως θεμέλιο συντήρησης και προαγωγής του Έθνους!

 

Άρθρο 33: Διαγράφεται από τον όρκο του Προέδρου της Δημοκρατίας η φράση: «στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιάς και της Αδιαίρετης Τριάδας.»   
Άραγε τι και ποιος μπορεί να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην Ελλάδα μας; Άρθρο: 59: Και εδώ διαγράφεται η φράση «στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιάς και της Αδιαίρετης Τριάδας», αλλά αυτή την φορά από το όρκο των Βουλευτών.
Στο ερώτημα: πρέπει να γίνει αυτή η Αναθεώρηση;; Η απάντηση είναι ΟΧΙ! 

Διότι υπάρχει και ως όρος στο Μεσοπρόθεσμο 1, που συνδέεται με το Μνημόνιο σύμφωνα με το Κεφάλαιο 2, παρ.: 2.3.4. στην σελίδα 21 ως επικεφαλίδα «Πολιτικό Σύστημα και Σύνταγμα», να γίνει αυτό το έκτρωμα, με Εντολή από το Δ. Ν. Τ., χωρίς την βούληση του Ελληνικού Λαού. 


Οι Αναθεωρήσεις των Συνταγμάτων γίνονται από Ελεύθερους Λαούς, όχι από υπόδουλους σε Δανειστές!!! 


Έλληνες πολλά επιτρέψαμε. 

Έστω την ύστατη στιγμή θα πρέπει να αντισταθούμε με όλη μας τη δύναμη. 

Όχι μόνο για εμάς αλλά και για τις επόμενες γενιές. 

Να μην αφήσουμε μια κοινωνία κλουβί που δε θα μπορούν  να αντιδράσουν, πχ φοβούμενοι μην τους μηδενίσουν τους λογαριασμούς. 

Είναι ασέβεια προς τον Θεό και τους προγόνους μας η αφαίρεση της  φράσης «στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιάς και της Αδιαίρετης Τριάδας» 


Μια τέτοια την κοινωνία θέλουμε για τα παιδιά μας;;            
 
Έλληνες Youtubers asimpiestos.blogspot.com 

τηλ επικ. 6947509751 


Συμμετοχή ΙΝΚΑΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

10 σχόλια:

 1. Εκτος απο τα ξενοδουλα πολιτικα αντρεικελα , στα τεσσερα και ο λαος , κανεις δεν μιλαει κανεις δεν διαμαρτηρεται , κοβουν μισθους συνταξεις τσιμουδια απο παντου , το ιδιο και οι ανεργοι , το ιδιο και οι αγροτες , περιμενει κανεις τωρα να διαμαρτηρηθει για την καρτα του αντιχριστου ? , φραπεδια και αραδα και περα βρεχει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. εγω θα παω στα προπυλαι ε και;
  αυτο ξερετε τι θελει;να κατευει ολος ο λαος στον δρομο.απεργεια διαρκειας.ουτε εργατοπατερες της γεσεε ουτε το παμε ουτε μαλακιες.κλεινουμε επιχειρησεις και ολοι μαζι στους δρομους.τι θα κανουν;μετα απο 1,2,3,4,5βδομαδες απεργειας;θα εχουμε την ιδια κυβερνηση;θα φυγουν.θα ερθει αλλη κυβερνηση.τα ιδια θα κανει.παλι στους δρομους εμεις.αφου μας εκαναν πειραματοζωα να τους δειξουμε οτι η κατσικα δεν μασαει ταραμα οπως πιστευουν.αλλα...........ειμαστε και μαλακες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Στην προηγούμενη αντίστοιχη διοργάνωση στο ίδιο σημείο, φωτογραφιζόμουν με φίλους να κρατάω μια τεράστια ελληνική σημαία. Κάποιες ομιλίες ήταν ενδιαφέρουσες.
  Δυστυχώς όμως, ο κυρίως χαρακτήρας της διοργάνωσης, καπελώθηκε από έναν γραφικό χριστιανοταλιμπανισμό με Αποκάλυψη και 666 (ενώ η λίστα με τους κοινωνικής φύσεως λόγους που συνηγορούν να μην δεχτούμε την ταυτότητα, ήταν τεράστιος) και επίσης από την αυθαίρετη υποδοχή και συμμετοχή μελών της πατριδοκάπηλης και χριστοκάπηλης μασωνικής Χρυσής Αυγής.

  Ας ελπίσουμε ότι δεν θα επαναληφθεί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - ΟΡΘΟΠΡΑΞΙΑ7 Μαΐου 2017 - 10:38 μ.μ.

   ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ, ΔΙΑΡΚΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΠΡΟΣΕΥΧΗ , ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ https://www.youtube.com/watch?v=vdx11IBJrc8 , ΔΗΘΕΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ, ΤΩΝ ΖΗΛΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟ 1948 ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΑΚΗΡΥΤΤΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ-ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ" ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΩΣ ΚΛΕΙΔΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟ 666 ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ-ΜΙΚΡΟΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ- ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ https://www.youtube.com/watch?v=SvWRDNCba1M … ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΕΑ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ ΔΗΘΕΝ (ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΛΕΨΟΥΝ, ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ…) ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΦΥΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΚΑΘΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΛΑΒΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ, ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ… ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ 666;;; ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΤΣΙΠΑΚΙ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΣ!!!… ("Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ")!!!!
   ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

   Διαγραφή
  2. ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - ΟΡΘΟΠΡΑΞΙΑ7 Μαΐου 2017 - 10:38 μ.μ.

   Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
   ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ: Καινή Διαθήκη, Αποκάλυψη του Ιωάννου, κεφάλαιο 13, στίχοι 15-18: 15 "καὶ ἐδόθη αὐτῷ πνεῦμα δοῦναι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα καὶ λαλήσῃ ἡ εἰκὼν τοῦ θηρίου καὶ ποιήσῃ, ὅσοι ἐὰν μὴ προσκυνήσωσι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα ἀποκτανθῶσι. 16 καὶ ποιεῖ πάντας τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, 17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. 18 Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς΄=666".

   ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ: ΠΟΙΟΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ=ΜΙΚΡΟΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΕΝΙΑΙΑ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ; ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ; ΟΧΙ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΟΣΔΟΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
   Η Αγγλία προστατεύοντας τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίες των πολιτών της κατήργησε την ηλεκτρονική Ταυτότητα Κάρτα παρακολούθησης των πολιτών και τις βάσεις δεδομένων (δείτε το βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=NSqQ8pRu9WY ).
   ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

   Διαγραφή
  3. ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - ΟΡΘΟΠΡΑΞΙΑ7 Μαΐου 2017 - 10:39 μ.μ.

   Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ..
   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΥΛΙΣΤΩΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΟΔΟΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΥΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ: "Eις τo όνoμα της Aγίας και Oμooυσίoυ και Aδιαιρέτoυ Tριάδoς".

   ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΧΙΤΛΕΡΟΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΩΣΤΟΣΟ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΜΕ, ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΜΕΝΟ ΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ…

   Διαγραφή
 4. Αλληλοβοήθεια, ομόνοια, ενότητα όλων των Ορθοδόξων που αρνούνται την σατανοκάρτα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. τι γινεται με εσας της παλαιας διαθηκης ? ολοι ζειτε σε εφιαλτες απο το πρωι ως το βραδυ , γιαυτο κοψτε τον πνευματικο μανδραγορα που ρουφατε διοτι ειστε η βαρβαρη κατασταση η βυζαντινομωαμεθανικη με τα εκατομυρια προβληματα επι του ανθρωπινου δυναμικου του μικροπλανητη που ζουμε , με τα τοσα ''ζητηματα'' και πολυ φοβαμαι οτι οι κιμ -ουν θα εξαναγκασθουν μεσα απο τον πανικο που τους δημιουργουμε και ταρασσουμε τον γαληνιο κουραδισμο τους να μας εχουν μονιμα ''κλεισμενα'' γαλοπουλα προς πασα χρηση και μεταχειρισμο ,παντοτε βεβαια χειριστου ειδους με αποτελεσμα να αποχωρουμε απο τον κοσμο τουτον θαμμενοι κατα μαζες τη βοηθεια των μηχανηματων επιχωματωσης διχως σταματιμο αλλα τωρα χτυπαει το τηλεφωνο και πρεπει να σταματησω την πληρη ενημερωση σας και θα συνεχισω με την πρωτη ευκαιρια που θα μας δοθει αλλη ημερα οπου και θα ειμαι πολυ ποιο ορεξατος και ξεκουραστος απο οτι σημερα , τελος σας χαιρετιζω ολους και ευχηθειτε μου καλο βολι στο στοιχημα που θα παιξω το απογευμα διοτι καθε σαββατο παντοτε τα αρπαζω και μετα πηγαινω για μπυρα στην πλατεια οπου και εκει κοιταζω τον κοσμακι που απολαυανει και αυτος τις διαφορες γευσεις που διαλεγει...οχι ρε γαμωτο αργησα να παω τουαλετα και χεσ....

   Διαγραφή
  2. αφου δεν καταλαβαινεις οτι η παλαια διαθηκη ηταν των δρακονιανων και ο χριστος δεν ειχε σχεση πρεπει να ρουφας και συ μπαφο!αααααα στην εφερα!
   σημερα δεν σε βλεπω να χεις ρεντα στο στοιχημα.θα σε τιμωρηση ο χριστουλης!γραψε κινο.6αριθμους ε;να παρεις πενηνταευρο.μολις το παρεις ξυσε και .............οχι τα αρ@@ια σου αλλα 5 ξυστα και θα με θυμηθεις.ποσοστα θελω ε;;δεν θα σε εμπνεω με το αζημιωτο σπαγγοραμενε.
   αντε.καλη τυχη και καλη εμπνευση.φαταουλα.ουτε μια μπυρα δεν κερασες ποτε σου.αλλα σ αφηνουν τα κανβουρια που χεις την τσεπη;

   Διαγραφή
 5. ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΜΑΦΙΑ ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΥ, ΜΑΝΟΥ
  ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ,ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ.
  ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ
  1. ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙ ΚΑΤ ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ.
  2.Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ,ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ.
  ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ,ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ , ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ(ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ....ΤΕΜΕΝΟΣ..ΟΧΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ....ΜΗ ΨΗΦΙΣΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ..ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΛΑΘΡΟΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ...).ΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ
  ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ OTI ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΩΜΟΤΩΝ EINAI Η ΑΠΑΛΕΙΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΩΣ, ΤΩΝ 2 ΠΥΛΩΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ(ΠΧ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ)
  ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ,ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ.ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΠΛΗΡΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ!.
  ΕΤΣΙ ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ,ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ "ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ !!!!!!!ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΠΡΟΙΟΝ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΠΡΑΞΙΚΌΠΗΜΑΤΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ