Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

Δήλωση «βόμβα» Β.Σόιμπλε: Θέτει θέμα νέου μνημονίου Ελλάδας-ΔΝΤ το 2018 και το συναρτά με τη ρύθμιση του χρέους! (upd)
TAGESZEITUNG ΠΡΟΣ ΣΟΙΜΠΛΕ: «ΜΕΘΟΔΕΥΕΙΣ ΛΥΣΗ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!» Σημασία δεν έχει τι μεθοδεύει ο εβραιοσιωνιστογερμαναράς παράλυτος, αλλά τι υπογράφουν τα πολιτικά διεστραμμένα που μας κυβερνούν ή πρόκειται να μας κυβερνήσουν.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΩΣ ΕΘΝΟΣ.

Καλλιόπη Σουφλή
Της Χριστίνας Φλάσκου


Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, προχώρησε σε μια δήλωση «βόμβα» στις Βρυξέλλες, παραδεχόμενος ότι έθεσε στο Eurogroup θέμα νέου μνημονίου της Ελλάδας με το ΔΝΤ, μετά το τέλος του προγράμματος το 2018, συναρτώντας το, παράλληλα, με τη λήψη επιπλέον μέτρων για την ελάφρυνση του χρέους, αν και εφόσον τότε κριθούν αναγκαία!


Χαρακτηριστικό του κλίματος που δημιούργησε αυτή η δήλωση είναι ότι ακόμη και γερμανικές εφημερίδες Tageszeitung εστράφησαν εναντίον του κατηγορώντας τον ανοιχτά ότι παίζει άκρως επικίνδυνα παιχνίδια σύροντας την Ελλάδα σε 50 χρόνια δουλείας, ενώ ζητά επιτακτικά την παραίτησή του!
Πιο συγκεκριμένα, η γερμανική εφημερίδα σε άρθρο της με τίτλο «50 χρόνια δουλείας» αναφέρει:

«Αυτή τη φορά η αγωνία δεν οφείλεται σε Έλληνα υπουργό Οικονομικών, αλλά στον Γερμανό Β. Σόιμπλε. Εκείνος στέκεται εμπόδιο σε μια συμφωνία στο Eurogroup. 

Η αρνητική του στάση εγκυμονεί, ωστόσο ,κινδύνους γιατί χωρίς ελαφρύνσεις το ΔΝΤ δεν θέλει να συμμετάσχει στο πρόγραμμα και χωρίς το Ταμείο ο Β. Σοίμπλε δεν προτίθεται πια να βοηθήσει την Ελλάδα. (...) 

Ο γόρδιος δεσμός δεν είναι εύκολο να λυθεί. Και δεν είναι σίγουρο ότι θα βρεθεί διέξοδος τις επόμενες εβδομάδες»

Και προσθέτει: «Ο Β. Σόιμπλε έστησε παγίδα στους δανειστές, η οποία ενδέχεται να αποδειχθεί μοιραία. Το τίμημα το πληρώνουν για μια ακόμα φορά οι Έλληνες, που θα βιώσουν στο πετσί τους τα νέα μέτρα λιτότητας. Σε περίπτωση που είχε επιβληθεί σε Γερμανούς ένα τόσο καταστροφικό πρόγραμμα, ο Β. Σόιμπλε δεν θα ήταν πια υπουργός. 

»Όμως, η πραγματικότητα είναι ακόμα χειρότερη. Για να κερδίσει την εύνοια του ΔΝΤ, το Eurogroup θέλει να πιέσει την Ελλάδα να αποδεχθεί ότι θα πετυχαίνει υψηλά πλεονάσματα μέχρι το 2060. 


Στην πράξη αυτό σημαίνει 50 χρόνια δουλείας. Η κρίση που ξεκίνησε το 2010 θα βασανίζει ακόμα πολλές γενιές Ελλήνων. Και όλα αυτά μόνο και μόνο επειδή ο Σόιμπλε είναι υπουργός Οικονομικών. Ε, λοιπόν, ήρθε η ώρα να παραιτηθεί».

Τί είπε ο Σόιμπλε, όταν η συνέντευξη έφτασε στη διαφωνία με το ΔΝΤ μέσα στο Eurogroup

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε εξηγώντας τα πεπραγμένα ανέφερε ότι  η επίλυση του προβλήματος εξαρτάται από δύο σημεία: 

«Το ένα είναι να βρούμε έναν τρόπο να συμμετάσχει τώρα το ΔΝΤ, ΑΛΛΑ 
Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ. 

Διότι έχουμε πει ότι θα εξετάσουμε στο τέλος του προγράμματος τι επετεύχθη μέχρι τότε και από άποψη οικονομικής και δημοσιονομικής εξέλιξης και αναλόγως θα λάβουμε στο πλαίσιο αυτό μεσοπρόθεσμα περαιτέρω μέτρα ελάφρυνσης του χρέους, δεδομένου ότι το Μάιο του 2016 τα καθορίσαμε».


Με άλλα λόγια το σχέδιο του Σόιμπλε είναι ναι μεν να μπει τώρα το ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα χωρίς χρήματα, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η αναίμακτη εκταμίευση της δόσης του Ιουλίου, αλλά να κριθεί το 2018, το θέμα της λήψης μέτρων για την ελάφρυνση του χρέους, γεγονός που συνδύασε για πρώτη φορά δημόσια και ανοικτά με νέο μνημόνια της Αθήνας με το ΔΝΤ το 2018!

Όπως αποκαλύπτει η γερμανική Handelsblatt, ο Σόιμπλε – υπό την πίεση του ΔΝΤ να ξεκαθαρίσει από τώρα το σκηνικό για τα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους - πρότεινε στο Eurogroup να μπει το Ταμείο τώρα στο πρόγραμμα και να δεχθεί η Γερμανία να επιμηκυνθεί ο χρόνος αποπληρωμής δανείων που έχει πάρει η Ελλάδα από τον EFSF κατά 15 χρόνια, πρόταση που αποκαλύπτει και το Bloomberg.

Ο Τόμσεν μετέφερε την πρόταση στη Λαγκάρντ τηλεφωνικά και εκείνη απάντησε: «Να μπει το ΔΝΤ στο πρόγραμμα από τώρα έως το 2018, αλλά με stand by arrangement». Δηλαδή ουσιαστικά να παραμείνει το ΔΝΤ όπως είναι τώρα, ως παρατηρητής και εγγυητής, χωρίς χρηματοδοτική συμμετοχή.

Με δεδομένο, ότι αυτό θα ήταν δώρο-άδωρο για την Ελλάδα, διότι δεν θα εξασφάλιζε έκθεση βιωσιμότητας του χρέους, άρα θα ακύρωνε το σχέδιο για ελληνική συμμετοχή στο QE της ΕΚΤ και το σχέδιο για δοκιμαστική έξοδο στις αγορές, ο Αλέξης Τσίπρας – στον οποίο μετέφερε τα δεδομένα ο Ευκλείδης Τσακαλώτος – είπε κατηγορηματικά ΟΧΙ.

Με το μέρος της Ελλάδας τάχθηκαν και άλλες χώρες, κυρίως του Νότου και – σύμφωνα με πληροφορίες – οι Βρυξέλλες.  


Ουσιαστικά, αν αυτό προχωρούσε, θα ισοδυναμούσε με στημένο σκηνικό Σόιμπλε-ΔΝΤ, δηλαδή ένα συμβιβασμό στην πλάτη της Ελλάδας, που θα ακύρωνε τη συμφωνία, η οποία είναι: Εσείς τα σκληρά μέτρα από τώρα έως το 2019, κι εμείς τις δεσμεύσεις για ελάφρυνση του χρέους. 


Το σκηνικό αυτό επιβεβαιώνουν και οι Financial Times. Σύμφωνα με την εφημερίδα, υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης και το ΔΝΤ εξετάζουν ένα συμβιβαστικό σχέδιο για την Ελλάδα το οποίο θα διαθέτει τα αναγκαία κεφάλαια αυτό το καλοκαίρι, ενώ ταυτόχρονα θα καθυστερήσει τις ευαίσθητες συνομιλίες για το χρέος.

Σύμφωνα με διπλωμάτες, η πρόταση, η οποία παρουσιάστηκε από το ΔΝΤ, προβλέπει το Ταμείο να πάρει μία επίσημη απόφαση να συμμετάσχει στο ελληνικό πρόγραμμα με την πρόβλεψη να μην διαθέσει χρήματα μέχρι η Ευρωζώνη να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς θα χειριστεί την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους.

Οι υποστηρικτές του σχεδίου υποστηρίζουν ότι θα εξασφαλίσει την υποστήριξη του ΔΝΤ για το ελληνικό πρόγραμμα, κάτι που η Γερμανία θεωρεί προϋπόθεση για την εκταμίευση των δόσεων προς την Αθήνα. Την ίδια στιγμή, η προσέγγιση αυτή θα κερδίσει χρόνο για τις ευαίσθητες συνομιλίες στο πακέτο ελάφρυνσης του χρέους.

Handelsblatt: «Λύση στο ελληνικό χρέος μετά τις Γερμανικές εκλογές τον ερχόμενο Σεπτέμβριο»

Με μέτρα χωρίς όμως λύση για χρέος θα μείνει η ελληνική οικονομία αν τελικά επαληθευτεί το σενάριο που έφερε σε ένα κρίσιμο χρονικό σημείο η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt για λύση στο ελληνικό χρέος μετά τις Γερμανικές εκλογές τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.


Το κρίσιμο σημείο του άρθρου της εφημερίδας είναι ότι μιλά για συμφωνία μεταξύ του Γερμανικού ΥΠΟΙΚ και του ΔΝΤ σε μια λύση που θέλει το ταμείο να δέχεται κατ' αρχήν την συμμετοχή του στο πρόγραμμα με την λύση για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους αναλυμένη στην λεπτομέρειά της και ποσοτικοποιημένη να πρέπει να περιμένει μετά τον Σεπτέμβριο.


Η κατ αρχήν αποδοχή του ΔΝΤ για συμμετοχή στο ελληνικό πρόγραμμα χωρίς υποχρέωση χρηματοδότησης της Ελλάδας, είναι και πάλι για «ιδίαν χρήση».

Ο κ. Σόιμπλε θέλει με τον τρόπο αυτό να εξασφαλίσει ότι το Γερμανικό κοινοβούλιο θα μπορέσει να εγκρίνει την δόση που έχει αποφασιστεί για την Ελλάδα και να μην κατηγορηθεί ότι έσπρωξε την Ελλάδα σε αθέτηση πληρωμών παρότι η Ελληνική Κυβέρνηση ψήφισε τα μέτρα.

Η «επίσημη» αντίρρηση του Γερμανού υπουργού Οικονομικών κ. Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είναι ότι δεν έχει εξουσιοδότηση από το κοινοβούλιο του να συζητήσει για την ελάφρυνση και άρα και συγκεκριμένα μέτρα για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους.

Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλει σε καμία περίπτωση να το κάνει και να κατηγορηθεί από την αντιπολίτευση ότι χαρίζει χρήματα των Γερμανών φορολογούμενων στην Ελλάδα έστω και αν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο .

Το σενάριο απορρίφθηκε στο Eurogroup της Δευτέρας από τον Έλληνα υπουργό οικονομικών αλλά και από το Γάλλο υπουργό οικονομικών κ. Μπρούνο Λεμέρ.

Εκείνο που ανησυχεί όμως το οικονομικό επιτελείο είναι η σιγουριά των δηλώσεων του κ. Σόιμπλε ότι τελικά θα υπάρχει μια λογική λύση και για το ελληνικό χρέος μαζί με τα υπόλοιπα ανοιχτά θέματα της αξιολόγησης.


Μη λύση για το χρέος


Η αναβολή της λύσης για μετά τις εκλογές στη Γερμανία θα κάνει την Ελλάδα να χάσει όλο το 2017 σε ότι αφορά το σχεδιασμό για την ανάκαμψη της οικονομίας.

Αν υπάρξει συμφωνία με το ΔΝΤ για αναβολή της λύσης μετά τις γερμανικές εκλογές οι υπογραφές θα πέσουν προς το τέλος του χρόνου.

Μέχρι τότε η Ελλάδα θα βρίσκεται σε αβεβαιότητα σε ότι αφορά την πορεία και τις προοπτικές της οικονομίας της.

Χωρίς την ανάλυση των μέτρων η ΕΚΤ δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να εντάξει την Ελλάδα στο πρόγραμμα της ποσοτικής χαλάρωσης που θα δώσει ένα πιστοποιητικό φερεγγυότητας για τα ελληνικά ομόλογα.

Το κλίμα για την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές θα επιδεινωθεί καθώς η Ελλάδα δεν θα μπορεί να παρέχει στις αγορές μια απόδειξη ότι η αξιοπιστία της αυξάνεται.

Την ταφόπλακα για την πραγματική οικονομία είναι το 14μηνο πρόγραμμα που θα υπογράψει η Ελλάδα με το ΔΝΤ θα ξεκινήσει με την κατοχύρωση των μέτρων για το χρέος και εκ των πραγμάτων θα ολοκληρωθεί στις αρχές του 2020 δηλαδή αρκετά μετά την λήξη του προγράμματος με τον ESΜ.

Με την οικονομία να έχει καθυστερήσει στην ανάκαμψή της είναι πολύ πιθανό η Ελλάδα να αναγκαστεί να μεταφέρει χρονικά τα μέτρα που έχει ψηφίσει για το 2019 το 2018.ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

6 σχόλια:

 1. .
  .
  ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ Η ΣΚΛΑΒΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ….
  ..
  ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΓΙΑ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟ ΧΡΕΟΣ
  .
  ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΟΟΟΟΟΛΑ ΛΕΥΤΕΡΟΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΟΥΜΕ
  .
  ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΛΙΜΑΝΙΑ , ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΚΤΛ ΚΤΛ ………….
  .

  ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΔΟΛΙΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ
  .

  ΠΟΥ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΩΝ ΧΙΛΙΕΤΕΙΩΝ ! ! !

  .
  ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΜΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
  .
  ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ
  .
  ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΡΕΟΣ
  .
  ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  .

  ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
  .

  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ
  .
  ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ

  .

  ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΛΑΣΤΗ ΕΦΗΜΕΡΗ ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ
  .

  ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΛΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ
  .

  ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
  .

  ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ;;;;;;; ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΥΘΥΝΗ;;;;

  .
  ΕΔΕΣΑΝ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
  .
  ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
  .
  ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ
  .
  ΕΛΕΟΣ………
  .
  ΕΛΕΟΣ
  .
  .
  ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΦΩΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΑΙΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
  .
  Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΩΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
  .
  Υπάλληλοι κάποιας εισπρακτικής τραπέζης,
  .
  ΒΙΝΤΕΟ
  .
  Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
  .
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=rlqZRItczCM
  .
  .
  Δημοσιεύτηκε στις 30 Απρ 2012
  .
  Μιλάει για τις μεγάλες ποσότητες φυσικού αερίου και του πετρελαίου που υπάρχει στην Ελλάδα ο κ. Αντώνης Φώσκολος.Καθηγητής στο Πολυτεχνείο Κρήτης,Ερευνητής στην Γεωλογική Υπηρεσία του Καναδά και ο μοναδικός Ελληνας που έλαβε μέρος στις έρευνες, για τους υδρογονάνθρακες στον Βόρειο Πόλο.


  .
  /
  Παρακαλώ κοινοποιήστε το πρέπει να μάθουν όλοι τι παίζεται...Το βίντεο είναι ανεβασμένο από πέρσι και το χουν δει λιγότερα από 6.000 άτομα.
  Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλο το video εδώ :http://www.youtube.com/watch?v=vDThuO...
  .
  .
  ΒΙΝΤΕΟ
  .
  .
  Αυτή είναι η αλήθεια που μας κρύβουν...
  .
  .
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=rENFlJLIeCM
  .
  .
  .
  Δημοσιεύτηκε στις 15 Νοε 2015
  .
  .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ξανα βυζαντιο-οθωμανια , αλλα 1500 χρονια !!!! μεσαιωνα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δεν τα μαθες Αλέκοοοο.Ο φυσικός πλούτος της ελλάδας έχει εκχωριθεί στο ΤΑΙΠΕΔ.Παρ όλα αυτά η Γερμανία δεν μπορεί να βγαλει σταγόνα,λόγω Αμερικανών,το οικόπαιδο είναι αμερικάνικο.Αλέκοοοο μπαναααανααααα.


  (Άμεσος τριπλασιασμός όλων των βουλευτικών αποζημιώσεων εδώ και τώρα.Σύλλογος πασσών τε βουλευτών)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΑΚΑΤΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ, ΣΗΚΩ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ...ΜΠΟΡΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑ;;;;;;;ΣΟΥΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. σκατογερε γαμημενο ναζιστικο απωληθωμα.θα ψωφησεις ρε γουρουνι που θα πας

   Διαγραφή
 5. Η φατσα πως με δινει την εντυπωση οτι ο Κοιμπλε πρεπει να ειναι Γιαμαλ ης η'' Νενετος ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ