Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Ενα προφητικό άρθρο που γράφτηκε το 2016 από έναν συντηρητικό διανοούμενο σχετικά με τη σιωπηλή «γενοκτονία» των Ευρωπαίων "Ιδού τι παίχτηκε στις Γαλλικές εκλογές"
Τα ευρωπαϊκά έθνη είναι θύματα μιας συγκαλυμμένης απόπειρας γενοκτονίας, μιας δημογραφικής και πολιτιστικής εξάλειψης, που καθοδηγείται από τη δική τους εθνομαζοχιστική και ξενόφιλη ελίτ. Κάτι που αποτελεί πρωτιά στην ανθρώπινη Ιστορία.
 


Μπορείς να πεις ότι βρισκόμαστε μπροστά στην αναβίωση ενός «Συνδρόμου Βισί».
 
Δωσίλογοι εναντίον αντιστασιακών. 
 
Και τα δύο στρατόπεδα είναι αρκετά καλά καθορισμένα. 
 
Το κράτος, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η Δικαιοσύνη και οι Αρχές επιβολής του νόμου έχουν αναλάβει την αποστολή της εξουδετέρωσης της αντίστασης των αυτόχθονων πληθυσμών. 
 
 
Κάνουν λάθος όμως αν πιστεύουν ότι έχουν κερδίσει.
 
 


Από τον Γιώργο Χαρβαλιά
 
 
Σε μια προσπάθεια να συνεισφέρω στην κατανόηση όσων διακυβεύονται στη σημερινή εκλογική αναμέτρηση της Γαλλίας, παραχωρώ τη σελίδα μου για την αναδημοσίευση των κυριότερων αποσπασμάτων ενός προφητικού άρθρου που γράφτηκε το 2016 από τον Γάλλο συντηρητικό διανοούμενο Guillaume Fay σχετικά με τη σιωπηρή «γενοκτονία» των Ευρωπαίων που συντελείται μέσω της μεταναστευτικής κρίσης.
 
  Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος και συγγραφέας υπήρξε συνιδρυτής της γαλλικής «Νέας Δεξιάς» από την οποία αποχώρησε λόγω της διαφωνίας του με τις αντισημιτικές προκαταλήψεις και στηρίζει κριτικά το Εθνικό Μέτωπο και τη Μαρίν Λεπέν. 
 
Ιδού λοιπόν, απολαύστε τον και σκεφτείτε αν κάποια από αυτά που λέει απευθυνόμενος στους Γάλλους σάς θυμίζουν κάτι και από όσα συμβαίνουν σήμερα στη χώρα μας…
 
 
Τα ευρωπαϊκά έθνη είναι θύματα μιας συγκαλυμμένης απόπειρας γενοκτονίας, μιας δημογραφικής και πολιτιστικής εξάλειψης, που καθοδηγείται από τη δική τους εθνομαζοχιστική και ξενόφιλη ελίτ. Κάτι που αποτελεί πρωτιά στην ανθρώπινη Ιστορία.
 
 
Αν και στολισμένος με «αντιρατσιστική» ιδεολογία, ο στόχος που επιδιώκεται είναι καθαρά φυλετικός και ρατσιστικός: η σταδιακή εξάλειψη των αυτόχθονων Ευρωπαίων. 
 
Οι οποίοι εξαλείφονται με πέντε τρόπους:
 
 Προωθώντας τη μετανάστευση μη Ευρωπαίων εποίκων,
 
 
 Αποθαρρύνοντας τους αυτόχθονες να αυξήσουν τα ποσοστά γεννήσεων και τιμωρώντας τη μεσαία τάξη.
 
 
 Προκαλώντας την εξορία νέων εγχώριων δυνάμεων με τα τιμωρητικά φορολογικά μέτρα και με την ανεργία.
 
 
 Ευνοώντας κοινωνικά, οικονομικά, νομικά και πολιτιστικά τους μη ευρωπαϊκούς πληθυσμούς εις βάρος των γηγενών.
 
 
 Ποινικοποιώντας και τιμωρώντας κάθε αντίλογο στη συνολική ιδεολογία και πραγμάτωση της «μεταναστοφιλίας».
 
 
Μερικοί ευκολόπιστοι «δεξιοί» ισχυρίζονται ότι το «σύστημα», η εξουσία, το κράτος, οι αρχές της Ε.Ε., όλοι είναι ανίκανοι να σταματήσουν τη μαζική και ανεξέλεγκτη μετανάστευση.
 Ανίκανοι; 
Οχι βέβαια. 
Είναι πολύ ισχυροί και αρκετά αποτελεσματικοί στην επίτευξη του στόχου τους: στην εθνοκάθαρση της Ευρώπης.
 
 
Στη Γαλλία η τροτσκιστική ιδεολογία διαδραματίζει κεντρικό ρόλο σε αυτή την προσπάθεια. 
 
Η αστική τάξη και το αριστερό Σοσιαλιστικό Κόμμα και οι σύμβουλοί του, το think tank Terranova (Νέα Γη ή Νέα Χώρα ή Νέος Λαός) είναι οι αιχμές του δόρατος. 
 
Ενας από τους ηγέτες του δήλωσε πρόσφατα ότι δεν θα πρέπει να ανησυχούμε πολύ για το Εθνικό Μέτωπο γιατί δεν θα καταφέρει να έρθει στην εξουσία για δημογραφικούς λόγους. 
 
 
Αυτή είναι μια λεπτή, κυνική, συνειδητή στρατηγική. Οι «κακοί» μη επιδεχόμενοι «διόρθωσης ψήφου» ψηφοφόροι θα εξαφανιστούν και στη θέση τους θα έρθουν νέοι. Αυτή η εθνοτική «μεγάλη αντικατάσταση» είναι αυτό ακριβώς που θέλουν.
 
 
Το ότι το Ισλάμ είναι σεξιστικό, αντιδραστικό, αντιδημοκρατικό κ.λπ. δεν αποτελεί πρόβλημα για τους «αριστερούς» «δημοκράτες». 
 
Μία εμμονή έχουν, και αυτή είναι η εξάλειψη των ευρωπαϊκών εθνικών πληθυσμών. 
 
 
Θα ρωτήσει κάποιος: Μα αυτή η «διεθνιστική» ιδεολογία δεν είναι αυτοκτονική ακόμη και για εκείνους που την υποστηρίζουν; 
 
Ναι. Αλλά και τι έγινε; 
 
Δεν τους νοιάζει. Επειδή είναι μηδενιστές. 
 
Ο στόχος τους είναι να καταστρέψουν αυτό που μισούν –-τον ευρωπαϊκό πολιτισμό- και να οικοδομήσουν έναν «νέο κόσμο», στον οποίο οι ίδιοι δεν πιστεύουν.
 
 
Οι στρατηγικοί άξονες της Μαλακής Γενοκτονίας.
 
 
Τα μέσα που χρησιμοποιούνται –ένας συνδυασμός ιδεολογικών, οικονομικών, δικαστικών και αστυνομικών μέτρων– είναι τα εξής:
 
 
 Ενθάρρυνση της μετανάστευσης. Αφήστε τον αποικισμό να συμβεί ή κυνικά προωθήστε τον με κάθε μέσο. Η «μεταναστευτική» ή «προσφυγική» κρίση είναι η πιο πρόσφατη απόδειξη. Τρέχει με μεγάλες ταχύτητες. Επειτα από 30 χρόνια μετανάστευσης (ως διαρροή) έρχεται μια πλημμύρα εκατομμυρίων μεταναστών, υπό τον ανθρωπιστικό όρο «πρόσφυγες». Οι ευρωπαϊκές Αρχές δεν είναι «ανίκανες» να σταματήσουν τις μεταναστευτικές «προσφυγικές» ροές. Αντίθετα, θέλουν να τις αυξήσουν. Οποιαδήποτε απέλαση θεωρείται αδύνατη.
 
 
 Προώθηση της ισλαμοποίησης. Οτιδήποτε μουσουλμανικό είναι ιερό και ανέγγιχτο από τις Αρχές, παρά τις ισλαμικές επιθέσεις στην Ευρώπη και τη στρατιωτική στάση έναντι του ISIS. Η ευνοιοκρατία προς το Ισλάμ αποτελεί κρατική πολιτική. Και, κατά συνέπεια, η «ισλαμοφοβία» είναι ένα κορυφαίο αμάρτημα, ένα ασυγχώρητο έγκλημα.
 
 
 Φτωχοποίηση και υπερφορολόγηση της αυτόχθονης εργατικής τάξης και της μεσαίας τάξης. Κάντε τους να πληρώνουν για τους άλλους. Ολες οι δημοσιονομικές πολιτικές της σοσιαλιστικής κυβέρνησης στη Γαλλία έχουν την ίδια κατεύθυνση: επιδόματα και παροχές για τους λαθρομετανάστες (λειτουργούν ως αντλία αναρρόφησης) που χρηματοδοτούνται από αυξανόμενες απαιτήσεις προς τους γηγενείς Γάλλους.
 
 
 Εφαρμογή πολιτικών κατά της οικογένειας και κατά των γεννήσεων. Αποδομώντας το σύστημα των οικογενειακών επιδομάτων, η κυβέρνηση κατάφερε να μειώσει το ποσοστό γεννήσεων των γηγενών Γάλλων το 2015. Ηταν υπολογισμένο. Η μεγάλη οικογένεια Γάλλων απογόνων δεν είναι πολύ δημοφιλής.
 
 
 Πρακτική θετικών διακρίσεων. Είναι η προτίμηση αλλοδαπών στην απασχόληση στο όνομα του «αντιρατσισμού». Οι ιδιωτικές επιχειρήσεις και οι δημόσιες υπηρεσίες ενθαρρύνονται να χρησιμοποιούν συστηματικά χαμηλής ειδίκευσης εργαζομένους.
 
 
 Εξασφάλιση ότι θα υπάρχει δικαστική ατιμωρησία των αλλοδαπών παραβατών. Αυτή η πολιτική στη Γαλλία, που εγκαινιάστηκε πριν από τουλάχιστον 30 χρόνια, τονίστηκε με τον διορισμό της Taubira στο υπουργείο Δικαιοσύνης. Ο ιδεολογικός (ή μάλλον σχιζοφρενικός) προσανατολισμός της αριστερής υπουργού με καταγωγή από τη Γουιάνα ήταν απολύτως σαφής: Εχθρότητα προς οτιδήποτε χαρακτηρίζεται γαλλοευρωπαϊκό.
 
 
 Καταστροφή της μετάδοσης του πολιτισμού στην εκπαίδευση. Κατηγορώντας την Ιστορία της Γαλλίας, διαλύοντας τη διδασκαλία των ελληνικών και των λατινικών, κατεδαφίζοντας τη γραμματική και την ορθογραφία, υποβαθμίζοντας τη διδασκαλία της γαλλικής γλώσσας και προωθώντας και επαινώντας τους πολιτισμούς των μεταναστών – ισλαμικό, αφρικανικό και άλλους. Αυτή η απογαλλοποίηση είναι κρατική πολιτική.
 
 
 Καταστολή και τιμωρία κάθε αντίστασης στην κυρίαρχη ιδεολογία. Στη «ζούγκλα» του Καλέ και στις γύρω περιοχές οι παράνομοι μετανάστες που διαπράττουν παραβιάσεις μένουν ατιμώρητοι. 
 
 
Οι Γάλλοι που αντιστέκονται, διαδηλώνουν και προσπαθούν να προστατεύσουν τον εαυτό τους δέχονται τα κλομπ των ΜΑΤ, φυλακίζονται και διώκονται. 
 
 
Η καταστολή ενάντια σε όποιον διαμαρτύρεται πηγάζει από την ίδια λογική: όποιος υπερασπίζεται τη γαλλική ταυτότητα απειλείται και τιμωρείται από το «γαλλικό» κράτος. 
 
 
Η ίδια καταστολή παρατηρείται στα μέσα ενημέρωσης, έντυπα, οπτικοακουστικά μέσα ή στο διαδίκτυο. 
 
Τα δικαστήρια και η αστυνομία είναι ανεκτικά προς τον εισβολέα και κατακτητή και ανελέητα προς την αντίσταση. 
 
 
Μπορείς να πεις ότι βρισκόμαστε μπροστά στην αναβίωση ενός «Συνδρόμου Βισί».
 
Δωσίλογοι εναντίον αντιστασιακών. 
 
Και τα δύο στρατόπεδα είναι αρκετά καλά καθορισμένα. 
 
Το κράτος, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η Δικαιοσύνη και οι Αρχές επιβολής του νόμου έχουν αναλάβει την αποστολή της εξουδετέρωσης της αντίστασης των αυτόχθονων πληθυσμών. Κάνουν λάθος όμως αν πιστεύουν ότι έχουν κερδίσει.
 
 
Οι αντιστασιακοί έχουν περισσότερες πιθανότητες να υπερισχύσουν, επειδή υποκινούνται από την πίστη στις ρίζες τους, ενώ οι δωσίλογοι υπόκεινται σε αφεντικά που μπορούν ακόμα να προδώσουν...


 
ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

4 σχόλια:

 1. Οι Γάλλοι πρέπει να αποδεχτούν το Ισλάμ. Η άρνηση αποδοχής του πολυπολιτισμού αποτελεί προδοσία. Εμανουέλ Μακρόν

  Αυτό είναι το ανώμαλο τσόλι της γαλλοεβραϊκής συμμορίας τών Ρότσιλντ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Από το Πενταπόσταγμα σήμερα:

  "έως και 10.000 στρατιώτες της δύναμης Schnelle Kräfte προετοιμάζονται να εισέλθουν (εφόσον απαιτηθεί) στη Γαλλία, αναφέρει ρωσική έκθεση πληροφοριών, λόγω των φόβων μεταξύ των κυβερνώντων ελίτ της ΕΕ για μαζικές ταραχές σε όλη την γαλλική επικράτεια.

  Υπάρχουν μάλιστα φόβοι ακόμα και για το ποια θέση θα λάβει η γαλλική λεγεώνα των ξένων ( η καλύτερα εκπαιδευμένη μονάδα), καθώς αυτή η στρατιωτική δύναμη αποτελείται από ξένους υπηκόους στο σύνολο της .

  Οι κυβερνώντες της ΕΕ φοβούνται σοβαρά επεισόδια ενώ την ίδια στιγμή συγκλονιστική νέα δημοσκόπηση έδειξε ότι πάνω από το ήμισυ των νέων στην ΕΕ είναι έτοιμοι να εξεγερθούν ενάντια στους κορυφαίους παγκοσμιοποιημένους ηγέτες των Βρυξελλών .

  Τα αποτελέσματα από 580.000 ερωτηθέντες σε 35 χώρες στην έρευνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τίτλο «Generation What?» είναι «καμπανάκι» για αυτό που φοβούνται οι κυβερνώντες στις Βρυξέλλες .

  Οι ηγέτες της ΕΕ, όπως εξηγεί αυτή η έκθεση, έχουν επικεντρωθεί στο σενάριο κατά το οποίο, η Λεπέν έχοντας χάσει τις εκλογές να ξεκινήσει «ανένδοτο αγώνα» , με δεδομένο το μεγάλο πλήθος που την υποστηρίζει και είναι ενδεχομένως ικανό για όλα λόγω της δραματικής κατάστασης που επικρατεί στο εσωτερικό της Γαλλίας από τους χιλιάδες πλέον πρόσφυγες και μετανάστες.

  Η Λεπέν ζήτησε να αποκατασταθούν αμέσως οι συνοριακοί έλεγχοι και να εκδιωχθούν όλοι όσοι είναι ύποπτοι ότι είναι ισλαμιστές ριζοσπάστες από τη Γαλλία.

  Σε αυτό ακριβώς αντιτίθεται η Γερμανίδα πρώην κομουνίστρια, καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, η οποία απαίτησε από την Σουηδία να εγκαταλείψει όλους τους ελέγχους στα σύνορά της, οδηγώντας σε φόβους για μια νέα μουσουλμανική μετανάστευση προς αυτό το σκανδιναβικό έθνος με όλα τα παρεπόμενα .

  Ο κ. Μακρόν από την πλευρά του δήλωσε σε ομιλία του ότι δεν θα κλείσει τα σύνορα της Γαλλίας ενάντια στους μουσουλμάνους μετανάστες, ενώ η Λεπέν τονίζει η έκθεση , προειδοποίησε τότε το γαλλικό λαό ότι ο αντίπαλός της ετοιμάζεται να πουλήσει το έθνος τους «κομμάτι με κομμάτι»."

  ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΣΕ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΞ' ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Ε.Ε..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Χιλιαδες μικρολεπτομερειες . Οχι σε αναφορες σαυτες γιατι ''ολοι'' τις γνωριζουν λιγο πολυ. ΕΝΑ ειναι το θεμα , οι ασιατες σαν ενας δεινοσαυρος καταπιαν [!!] ολους τους πολιτισμενους λαους. ΟΜΩΣ οι ασιατες που ''εκπολιτιστικαν'' ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ '''ΤΑΧΑΤΕΣ''' ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ[!!] ΜΕΣΑ στους ελαχιστους πολιτισμενους και φοροντας ''στολες'' ολων των θρησκειων ΓΑΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΡΝΟΥΝ τα τελευταια υπολειματα των πολιτισμενων , βοηθοντας τις σκατομαζες γενικως της ασιας να εγκατασταθουν παντου , και προπαντων στην μικρουλα ευρωπη που δεν αντεχει πλεον αλλα φυλλα βαρβαρικα. ΟΙ απογονοι των λεφταδων απατεωνων της τουρκοκρατιας αρμενηδες , γεωργιανοι , κουρδοι , σκυθες ολων των φυλων , σαχες των δυτικων ουραλιων και σαχες των ανατολικων ουραλιων , νενετοι , γιαμαληδες , καραληδες , γιαχουντηδες , μαντσουρηδες , ταιμιρηδες [οπως λεμε ταιμερλανος-σαχας] , καζακοι , καζακστανοι , ουζμπεκοι ολων των τυπων και φυλων που βεβαια δεν ξεπερνουν τους προηγουμενους , κιργισιοι , τατζικοι , αφγανοι , πακιστανοι , ινδοι , τουρκμενιοι και τοσοι αλλοι που πλεον με υπαρχηγους τους κινεζους [δεν εβαλα μεσα τα ''ειδη'' των αραβων , οπως επισης και την απω ανατολη , ιαπωνια , κατσατμκα -ειχα γειτονα απο εκει -και αφρικη] οδηγουνται τελικα απο τους φαινομενικα απο καποιους που κυριαρχουν σαν κλικες θρησκευτικες των ευρωπαικων λαων σαν κλικες πολιτικες , σαν κλικες εκβιαστων , σαν κλικες λεφταδων και μαζα ''αγραφη'' που σε κανενα κρατος δεν φορολογουνται αλλα πληρωνονται απο τεσσερα απο αυτα γιατι ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ. Ο ι λιγοι πλεον πολιτισμενοι πρεπει να το παλεψουμε γιατι ΗΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΝΕΑ οθωμανια -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. https://www.youtube.com/watch?v=CENv-0KA3v8

  ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΣ ΞΥΛΟ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ