Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Ποιοι θέλουν «ανεξάρτητη» ή «αυτόνομη» την Κέρκυρα; ΚΑΥΤΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ 2008"ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!"

 

 Image result for ΚΕΡΚΥΡΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το κείμενο που ακολουθεί, είναι ενδεικτικό του τι συμβαίνει στην Ελλάδα, και πως μεθοδεύται Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ ΕΔΑΦΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

 

 

 

 

Δεν είναι μόνον η Κρήτη που κάποιοι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, κινούν ύπουλα την αυτονομία της...

 

 

 

 

Είναι και η Κέρκυρα... και η Μακεδονία... και η 

 

Θράκη... κι άλλες περιοχές της Πατρίδας μας.

 

 

Κάποτε, πριν εννιά χρόνια τα όσα θα διαβάσετε παρακάτω, αποτελούσαν ... συνωμοσιολογία..

 

 

 

Σήμερα, υπαρκτό ΕΦΙΑΛΤΗ προ των πυλών... Ενδεικτικό το δημοσίευμα που αναρτήθηκε πριν λίγες ώρες εδώ...
Καλλιόπη Σουφλή

 

Η συνέχεια στις αποκαλύψεις, πρέπει να μας προβληματίσει όλους...

alt Ημερομηνία δημοσίευσης: Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου, 2008 


«Σχεδόν 150 χρόνια μετά την ένωση της με την Ελλάδα, αυξάνονται οι φωνές στη Κέρκυρα που ζητούν αυτονομία από την Αθήνα(!)». 

Την είδηση την διαβάσαμε στην βρετανική εφημερίδα Guardian, έκανε τον διαδικτυακό της «κύκλο», ενώ είχε και την τιμητική της στο BBC. 


Κάποιοι στην Κέρκυρα ζητούν αυτονόμηση του νησιού. 

Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το γεγονός ότι το σχετικό δημοσίευμα το υπογράφει η ανταποκρίτρια της εφημερίδας στην Αθήνα και γνωστή στο ελληνικό αναγνωστικό κοινό βρετανίδα δημοσιογράφος Έλενα Σμιθ.


Τι λέει το δημοσίευμα της εφημερίδας; 


Ότι μία ομάδα μεγαλοεπιχειρηματιών, αλλά και πολιτών εξαιτίας της δίνης των σκανδάλων και της ακυβερνησίας στην Ελλάδα ζητούν την αυτονόμηση της Κέρκυρας από την Ελλάδα και μάλιστα σκοπεύουν να προσφύγουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση. 


Στην Έλενα Σμιθ μιλά ο Χάρης Τσουκαλάς ένας Κερκυραίος επιχειρηματίας, ο οποίος χρησιμοποιώντας την παραπάνω επιχειρηματολογία ζητά την αυτονομία της Κέρκυρας. 


Ο κ. Τσουκαλάς μιλώντας στην Guardian αναφέρει ότι το «κόμμα» του πρόκειται να κατέβει στις δημοτικές εκλογές που θα γίνουν σε δύο χρόνια με σκοπό να καλλιεργήσει το έδαφος προκειμένου να γίνει δημοψήφισμα για την αυτονόμηση της Κέρκυρας. 


Εκτός αυτού ο κ. Τσουκαλάς αναφέρει ότι «η Κέρκυρα η Χήνα με τα Χρυσά Αυγά προσφέρει το 20% των κρατικών εσόδων, αλλά η κεντρική κυβέρνηση παίρνει τα χρυσά αυγά και δεν ταΐζει τη χήνα». 


Μάλιστα δεν παρέλειψε να πει τα καλύτερα «για το μεγάλο κατασκευαστικό επίτευγμα των Βρετανών», το οδικό δίκτυο του νησιού και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία.


Ποιος είναι ο Χάρης Τσουκαλάς;

  Χάρης ΤσουκαλάςΟ Χάρης Τσουκαλάς που ηγείται της «προσπάθειας αυτονόμησης του νησιού» σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ένα απαξιωμένο πρόσωπο στη νησί της Κέρκυρας. Μέχρι πρόσφατα ήταν παρουσιαστής εκπομπής σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό Corfu Channel από το οποίο απολύθηκε.
Ο Χάρης Τσουκαλάς λοιπόν, εμφανίζεται σαν σωτήρας της Κέρκυρας και εκδίδει και περιοδικό 35 σελίδων, έγχρωμο, σε μεγαλύτερη διαφάνεια από Α3 μόνο στην αγγλική γλώσσα (γιατί άραγε δεν το εκδίδει και στα ελληνικά αφού τόσο αγαπάει τους Κερκυραίους;). Είναι τόσο προκλητικά για την Ελλάδα και τους αγώνες των Κερκυραίων και των υπόλοιπων Επτανήσιων για την πολυπόθητη ένωση με την Ελλάδα, που το «Ρεπούσειο» βιβλίο της ΣΤ' Δημοτικού μοιάζει με πατριωτικό έντυπο μπροστά του. Επιπλέον μέσα απο το περιοδικό διαφημίζει τις επιχειρήσεις του, που είναι βασικά μεσιτικά γραφεία, τα οποία ξεπουλούν τη γη μας στους ξένους τραπεζίτες και λοιπούς αλλοδαπούς. Ακόμη έχει την αλυσίδα καταστημάτων στη Κέρκυρα με τοπικά προϊόντα, με την επωνυμία «Ντόπιο». 


Αυτονόητο είναι ότι πρέπει όλοι οι Ελληνόψυχοι τόσο της Κέρκυρας όσο και οι επισκέπτες να κάνουν εμπάργκο στα μαγαζιά αυτά. 

Μάλιστα λέγεται ότι διατηρεί πολύ στενές σχέσεις με τον Βρετανό Πρέσβη Σάιμον Γκας, ο οποίος ωστόσο στους διπλωματικούς κύκλους χαρακτηρίζεται ως φιλέλληνας και μιλά μάλιστα πολύ καλά την ελληνική γλώσσα. Το ερώτημα είναι: Γνωρίζει ο Βρετανός Πρέσβης ότι κάποιοι του χρεώνουν στην Ελλάδα στενή διασύνδεση με τον Χάρη Τσουκαλά και στην ουσία τον υποδεικνύουν ως καθοδηγητή αυτής της προσπάθειας;


O περίεργος ρόλος της Guardian

 
Η Guardian δεν είναι μια τυχαία εφημερίδα, καθώς εκπροσωπεί εδώ και χρόνια τον λεγόμενο βρετανικό κυβερνητισμό. Έτσι είναι απορίας άξιο πως μία σοβαρή εφημερίδα αναδεικνύει ένα θέμα το οποίο ουσιαστικά δεν υφίσταται. 


Επίσης είναι απορίας άξιο πως μία δημοσιογράφος όπως η Έλενα Σμιθ, η οποία γνωρίζει πολύ καλά όχι μόνο την ελληνική πραγματικότητα, αλλά γενικότερα την κατάσταση στην ανατολική Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή, αναδεικνύει ένα ζήτημα - προϊόν ανακριβειών και ...; άγνωστης προέλευσης. 

Εκτός και αν υπάρχουν εντολείς και εντολοδόχοι.


Ποιος ο ρόλος της Σμιθ;

  Helena SmithΗ Σμιθ δεν είναι μία τυχαία δημοσιογράφος, η οποία βρίσκεται στην Ελλάδα απλά για να κάνει ανταπόκριση για μια εφημερίδα του μεγέθους της Guardian. H Έλενα Σμιθ γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική γλώσσα, καλύπτει ολόκληρη την περιοχή στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα και διατηρεί καλές σχέσεις, όπως είναι φυσικό, με την Πρεσβεία της χώρας της. 


Κάποιοι σήμερα, όπως η εφημερίδα «Στόχοςalt» διοχετεύουν την πληροφορία ότι ο ίδιος ο Βρετανός Πρέσβης είναι εκείνος ο οποίος έφερε σε επαφή τον Χάρη Τσουκαλά με την βρετανίδα δημοσιογράφο Έλενα Σμιθ. 

Φυσικά η πιθανή ανακρίβεια αυτής της πληροφορίας δεν αθωώνει την Έλενα Σμιθ η οποία έχει παρελθόν σε αυτού του είδους τα «παιγνίδια», αρκεί να ανατρέξει κανείς στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και να αναζητήσει την αρθρογραφία της, για το «Μακεδονικό» ή για το γνωστότερο ως «Σκοπιανό» ζήτημα ή πιο επίσημα, για το ζήτημα της ονομασίας της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας.


Και ένα περίεργο περιστατικό πολιτικής διασύνδεσης

 
Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, στην πρόσφατη επέτειο για την ένωση της Επτανήσου με την Ελλάδα περίπου 200 στελέχη, η πλειοψηφία των οποίων προερχόταν από τον ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκαν με μαύρες σημαίες και με αναφορές στο γεγονός ότι «το ελληνικό κράτος έχει εγκαταλείψει την Κέρκυρα, θα ήταν καλύτερα να ήταν ανεξάρτητη».Παρών, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ήταν και ο Χάρης Τσουκαλάς, ο οποίος όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές διασυνδέεται πολιτικά με τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ. Άγνωστο είναι - προς το παρόν - αν ανήκει στο στελεχιακό δυναμικό του κόμματος.


Η συγκυρία

 
Πριν υπάρξει κάποια συνωμοσιολογική προσέγγιση επί του θέματος και πριν αναζητηθούν οι δάκτυλοι της ανάδειξης της «αυτονομίας της Κέρκυρας» άγνωστο παραμένει αν κάποιοι μέσα από την εφημερίδα Guardian ή κάποιο σύνδεσμοι τους, ονειρεύονται την αναβίωση της Ιόνιας Πολιτείας και μάλιστα ...; υπό βρετανική διοίκηση.Η συγκυρία της οικονομικής κρίσης στις ΗΠΑ, η κατάσταση στον Καύκασο και στη Μέση Ανατολή, θα μπορούσε να οδηγήσει σε συγκεκριμένους συνειρμούς, ότι κάποιοι κύκλοι ονειρεύονται πως «οι Βρετανοί ξανάρχονται» ή ότι αναβιώνει το αυτοκρατορικό παρελθόν της Αγγλίας. 

Ωστόσο, δεν είναι τυχαίο ότι το θέμα ήρθε στην επιφάνεια την ημέρα της σύγκλησης της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, με επίκεντρο τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Τα λάθη και οι παραλείψεις μιας κακής κυβέρνησης, όπως είναι αυτή που κυβερνά τον τόπο σήμερα, είναι οπωσδήποτε αντικείμενο κριτικής. 


Οι έξωθεν μεθοδεύσεις, όμως, ενισχύουν τις διαδικασίες αποσταθεροποίησης στην χώρα μας, πιθανότατα επειδή η πολιτική ηγεσία έχει συνάψει κάποιες στρατηγικού χαρακτήρα συμφωνίες, όπως για παράδειγμα για την κατασκευή των αγωγών Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολης και South Stream ή επειδή εφαρμόζει σε κάποια σημεία, ίσως, μια πιο ανεξάρτητη πολιτική στη διεθνή σκακιέρα.


Το μεταφρασμένο κείμενο της Guardian -αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας μην το διαβάσετε- έχει ως εξής ...;

  «Η ερήμωση και η αγνόηση οδηγούν τους διαφωνούντες στην Κέρκυρα να ζητούν τον διαχωρισμό απο την Ελλάδα. 

Νέο αυτόνομο κόμμα θα λάβει μέρος στις επόμενες εκλογές.


150 χρόνια μετά την Ένωση με την Ελλάδα αναταραχή συσσωρεύεται, στον πρώτο τουριστικό προορισμό της χώρας, την Κέρκυρα εν μέσω πρωτοφανών κινήσεων για αυτονομία από την Ελλάδα. 


Με την ελληνική κυβέρνηση να παγιδεύεται σε σκάνδαλα ένα χρόνο μετά την επανεκλογή της, ανησυχία υπάρχει στο νησί. 

Η κοινότητα και οι επιχειρηματίες εξαγριώνονται με τις τακτικές των πολιτικών, που τους βλέπουν ως διεφθαρμένους και αποστασιοποιημένους. 

Σε συνάντηση στην κομψή βενετσιάνικη κερκυραϊκή πόλη αυτή την εβδομάδα ψήφισαν να πάρουν μέρος στις τοπικές εκλογές σε δυο χρόνια, να ζητήσουν δημοψήφισμα για το θέμα και να προσφύγουν εν ανάγκη στην Ευρωπαϊκή Ένωση.


"Αυτά τα πράγματα είναι απαγορευμένα να τα λέμε, αλλά η αλήθεια είναι ότι η ενοποίηση με την Ελλάδα αποτελεί τη σκοτεινότερη μέρα της ιστορίας του τόπου μας" λέει ο Χάρης Τσουκαλάς ένας ευφυής επιχειρηματίας, που βρίσκεται πίσω απο την κίνηση για την αυτονομία. "Τεράστιο λάθος που το έχουμε μετανιώσει από τότε". 


Ενώ έχουν δοθεί δισεκατομμύρια ευρώ στην οικονομία, μέσω των φόρων, δεν έχουν πάρει τα ανάλογα ανταλλάγματα απο την ελληνική πολιτεία.


Η κατάσταση για τις επενδύσεις έχει χειροτερέψει το χρονικό διάστημα που πέρασε. Το δίκτυο των δρόμων, που είχε στηθεί από τους Βρετανούς, έχει μετατραπεί σε παγίδες θανάτου για τους τουρίστες που σκοτώνονται εξαιτίας του. Το Μον Ρεπό έχει αφεθεί να πέσει. 

Η πόλη της Κέρκυρας προστατευμένη απο την Ουνέσκο, έχει αφεθεί να σαπίσει στο όνομα της επίσημης αδιαφορίας, όσο για το κέντρο του νησιού που αποτέλεσε έμπνευση ποιητών, μοιάζει με πολεμική ζώνη με σκουπίδια ...;. Αντί να επενδύουν σε άχρηστες δημόσια έργα, τα κονδύλια της Ευρώπης πηγαίνουν για να πλουτίζουν οι άπληστοι πολιτικοί, λένε οι αυτονομιστές. 


"Η Κέρκυρα, η χήνα με τα χρυσά αυγά, έχει βάλει πάνω από το 20% των εσόδων της ελληνικής κυβέρνησης, αλλά η κυβέρνηση παίρνει τα χρυά αυγά αλλά δεν ταϊζει τη χήνα" είπε ο Τσουκαλάς, που τα ίδια λέει δημόσια από την τηλεόραση από τηλεοπτική εκπομπή που έχει κάθε εβδομάδα. "Ο κόσμος λέει αρκετά και για πρώτη φορά δεν φοβόμαστε να υψώσουμε τη φωνή μας".Πιο κοντά στην Ιταλία από οποιοδήποτε άλλο μέρος της Ελλάδας, η Κέρκυρα παραχωρήθηκε στην Ελλάδα απο τους Άγγλους το 1864 εν μέσω πανηγυρισμών από το νησί και απο την Αθήνα. 

Αλλά αυτή η ευφορία μετατράπηκε σε αγανάκτηση όταν τα ιδρύματα που δημιούργησαν οι προκάτοχοι Βρετανοί, συμπεριλαμβανομένης της Ιόνιας Ακαδημίας, διασπάστηκαν.

 "Υπάρχει μια αίσθηση ότι έχουμε εντελώς εγκαταλειφθεί απο την Ελληνική Δημοκρατία" είπε ο Σπύρος Γκιούρδας, τοπικός φυσιοθεραπευτής.


Είναι ανεπίτρεπτο το 2008, σε ένα νησί με 150.000 κόσμου, εκ των οποίων οι 12.000 είναι Βρετανοί, δεν έχουμε ακόμη νοσοκομείο με αποτέλεσμα να πεθαίνουν νεογέννητα. Υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια. 


Στα καφενεία ακούς συζητήσεις για αυτονομία, οι άνθρωποι περιμένουν να υψωθεί η σημαία της Δημοκρατίας της Κέρκυρας". 

Σε λιγότερο από 200 χρόνια απο τότε που η Ελλάδα αποσπάστηκε από την Οθωμανική αυτοκρατορία -μια αυτοκρατορία την οποία απέφυγε η Κέρκυρα και τα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου- θέματα που αφορούν την εθνική ταυτότητα παραμένουν ευαίσθητα. 


"Οποιαδήποτε συζήτηση για αυτονομία είναι μια τεράστια βλακεία" λέει ο Νίκος Δεμβιάς, τοπικός παράγοντας με την Νέα Δημοκρατία. "Δεν υπάρχει τίποτα να συζητήσουμε".


Η δυσαρέσκεια συσσωρεύεται απέναντι στα κλασικά κόμματα της Ελλάδας. Αντανακλά την αύξηση του θυμού για την Αθήνα και τον τρόπο που χειρίζεται την νησιωτική πολιτική γενικά. 


Στην Κέρκυρα η τοπική δυσαρέσκεια αυξήθηκε πρόσφατα, με πορείες ενάντια στη δημιουργία χωματερής στο νησί. 


Μια νέα έγκυος γυναίκα σκοτώθηκε από τοπικούς αστυνομικούς ...; "Αποτελεί (το περιστατικό) σύμπτωμα της λογικής με την οποία αντιμετωπίζει η κυβέρνηση την Κέρκυρα" λέει ο Τσουκαλάς "Ούτε κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής δικτατορίας δεν έστειλε η Αθήνα αστυνομικές δυνάμεις και για πολλούς ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι" ...;»


Διαβάστε ολόκληρο το αγγλικό δημοσίευμα της Guardian: http://www.guardian.co.uk/world/2008/sep/26/greecealt

Το χρονικό της προδοσίας
 
Εδώ και 1 χρόνο περίπου ξεκίνησαν άτομα, που σχετίζονται με ροταριανούς συλλόγους και τον τεκτονισμό να διαδίδουν ότι «πρέπει να ανεξαρτητοποιηθεί το Νησί για να δούμε καλύτερες μέρες». Οι αμόρφωτοι επιχειρηματίες, που συνεργάζονται για να τα τσεπώνουν με τους μεγαλοεπιχειρηματίες και τραπεζίτες της Νέας Τάξης, έτρεξαν να διαδώσουν την άποψη αυτή στους υπόλοιπους.


Στη συνέχεια εμφανίζεται στις εκπομπές που κάνει στο κανάλι Corfu Channel ο γνωστός μεσίτης που ξεπουλάει τη Κέρκυρα σε Άγγλους και απογόνους του Αβραάμ, με σκοπό να πλουτίσει αυτός και αυτοί που τον στηρίζουν, να λέει ότι «έχουμε κάνει πολιτική κίνηση πολιτών που ζητάνε επαναδιαπραγμάτευση της Ένωσης των Νησιών με την Ελλάδα». 


Έχουν λέει και σύμβολο που είναι η σημαία των Ιονίων Νήσων μιας Ανεξάρτητης Δημοκρατίας στις αρχές του 19ου αιώνα. «Ένα έθνος-κράτος υπήρχε πρίν την Ιταλία και τη Γερμανία. Μήπως πρέπει να γίνει μια επιστροφή στα παλιά;»


Αυτά αναρωτιέται ο γνωστός τηλεμεσίτης, Χάρης Τσουκαλάς, που δεν φοβάται να ξεστομίζει τις επικίνδυνες μπούρδες του στην εκπομπή που κάνει στη τηλεόραση.

Υποστηρίζει ότι «η Κέρκυρα, η χήνα με τα χρυσά αυγά, δίνει το 25% απο όλους τους φόρους στη κεντρική κυβέρνηση, αλλά η κεντρική κυβέρνηση πέρνει τα χρυσά αυγά και δεν ταϊζει τη χήνα. Τώρα λοιπόν η χήνα πεθαίνει και οι κυβερνώντες την Ελλάδα θα φάνε και αυτήν».


Στο περιοδικό του λοιπόν «Corfu News», στο οποίο υπογράφει ως «Harry Tsoukalas», υποστηρίζει με θράσσος τα παρακάτω: 

- «Αθήνα πρόσεχε»!!! Η ένωση με την Ελλάδα το 1864, μετά από 50 χρόνια Βρετανικής κυριαρχίας στο νησί, ήταν το μεγαλύτερο λάθος στην ιστορία μας» και συνεχίζει, «αν είναι απαραίτητο μπορούμε να επιστρέψουμε στους παλιούς μας σύμμαχους Βρετανία και Ρωσία. Μια κίνηση που είναι σίγουρο ότι θα ανησυχήσει την Αθήνα».Στο κλείσιμο του κειμένου του ο Χάρης Τσουκαλάς, αφού έχει παραθέσει όλα τα ακράδαντα ιστορικά γεγονότα για τη καταπάτηση των συμφερόντων του «Κερκυραϊκού Έθνους», γράφει νευριασμένος: 


«Τώρα λέμε ότι ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. Φίλοι μου Κερκυραίοι. Συνειδητοποιήστε τώρα ότι ο μόνος τρόπος για να αλλάξουν τα πράγματα για χάρη των παιδιών μας και των παιδιών τους, είναι μέσα απο τα χέρια μας. 


Δημιουργούμε ένα νέο κόμμα υπέρ της ανεξαρτησίας, το οποίο θα συμμετάσχει στις επόμενες Νομαρχιακές και Δημοτικές εκλογές.  

Μετά θα πάρουμε την υπόθεσή μας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. 

Η Συνθήκη του Λονδίνου, υπογεγραμμένη απο την Πρωσία, Γαλλία και Βρετανία και τις άλλες μεγάλες δυνάμεις της εποχής, πρέπει να ξανα-εφαρμοστεί. Και αν η κυβέρνηση της Αθήνας αρνηθεί να σκύψει πάνω απο τη Κέρκυρα τότε ο δρόμος θα ανοίξει για τη δημιουργία των Ηνωμένων Πολιτειών των Ιονίων Νήσων, ενός ανεξάρτητου Έθνους. 

Και αν είναι απαραίτητο μπορούμε να επιστρέψουμε στους παλιούς μας συμμάχους την Βρετανία και τη Ρωσία. 

Μια κίνηση που σίγουρα θα ανησυχήσει την Αθήνα».

-Γράφει όμως και άλλα εντυπωσιακά: «Η Κασσιώπη πιθανόν κατοικήθηκε γύρω στο 2.000 π.Χ από Φοίνικες ναυτικούς. Αυτοί έφεραν μαζί τους την λατρεία του Κάσσιου Δία, του προστάτη των συνόρων και η περιοχή πήρε το όνομά του». Μια ιστορική ελληνική τοποθεσία από την αρχαιότητα έγινε ξαφνικά, μέσα απο το μυαλό του «Τσού» Φοινικική, δηλαδή εβραϊκή. Ο νοών νοείτο.


Γενικά μέσα στο περιοδικό παρουσιάζονται, σαν χρυσές οι εποχές της σκληρής σκλαβιάς που επέβαλαν οι Βρετανοί και οι Βενετοί, οι οποίοι με τις σκληρές φορολογίες τους είχαν μετατρέψει τους κατοίκους του νησιού σε δουλοπάροικους.


Ξεχνάτε κύριε Τσουκαλά, τους δεκάδες Έλληνες στα Επτάνησα, που κρεμάστηκαν αφού τους άλειψαν ζωντανούς με πίσσα οι «καλοί» Βρετανοί, επειδή ήθελαν Ένωση με την Ελλάδα; Αλλά μάλλον η ιστορία που εσείς διαβάζετε δεν τα λέει αυτά. Ή να υποθέσουμε ότι δεν χωράνε τέτοια στις «μπίζνες» σας;


Στη πραγματικότητα όμως, αγαπητοί αναγνώστες, όλα τα παραπάνω είναι ένα τμήμα ενός οργανωμένου σχεδίου, με σκοπό να διαλύσουν την Ελλάδα και την ιστορία της. Χρησιμοποιούν λοιπόν τη τακτική του διαίρει και βασίλευε.


Δείτε τι γίνεται στη Κρήτη, στη Μακεδονία, στη Θράκη, στην Ήπειρο, στη Κύπρο. Όπως καταλαβαίνετε υπάρχουν πολλοί «Τσουκαλάδες», έτοιμοι να προδώσουν τη πατρίδα τους για μερικά «αργύρια».


Το ωραίο της υπόθεσης είναι το γεγονός αυτό το πήραν μυρωδιά και οι Σκοπιανοί κι έσπευσαν να δηλώσουν συμπαράσταση στους «αδερφούς» Κερκυραίους. 

Μάθανε δηλαδή πως πηδιόμαστε και πλάκωσαν κι οι γύφτοι: http://macedoniaonline.eu/content/view/3702/1/alt
Κι εδώ η ιστοσελίδα των υποκινητών της αυτονομίας.alt
Πηγές: kolonaki-press.com | peripatris.blogspot.com | stoxos.gr
ΑΠΟ:http://www.pare-dose.net/blog/?p=320


Δείτε και το βίντεο, στην πηγή


ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

5 σχόλια:

 1. ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΣΤΗΝ ΚΑΣΣΙΩΠΗ ΟΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΗ ΒΙΛΛΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.
  ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΣΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΕ ΚΑΙ ΕΥΔΟΚΙΜΕΙ Ο ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ. ΤΟ ΓΝΩΣΤΟΤΕΡΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ.
  ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΗΡΤΗΣΑΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ, ΝΗΣΙΑ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ, ΑΠΟΣΠΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ.
  ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ. ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.

  ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ. ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ.

  ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΩΣ Π.Χ Η ΕΒΡΑΙΑ ΜΑΝΤΟΝΑ.

  Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Guardian ΕΠΕΞΕ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

  ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;;;

  ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΜΑΤΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΗΣΟΥΝ;

  ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ - ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο Ασσιος τσουκαλας ''κουνιεται'' σαν γραμματιζουμενος αθιγγανος. Γεμισε απο αθιγγανους η ''Ιονιος Δημοκρατια'' επι οθωμανιας και τωρα οι πρωην ''κουνιουνται '' επειδη ''οδηγονται'' απο τους ''απατριδες'' της ασιατικης αγγλιας παιζοντας παιχνιδια γυφτικα λογω πετρελαιων του ιονιου πελαγους ,. ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΙΟΝΙΟΥ Α Κ Κ Α Δ Η Μ Ι Α Σ [δηλ. του γυφτοδημου ].

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Έχω ακούσει για 4000 ιδιοκτησίες Βρετανών στην Κέρκυρα. Το 1985 είχαμε ένα από τα πολλά σκάνδαλα ΠΑΣΟΚ. Κατόπιν πιέσεως Μάργκαρετ Θάτσερ η κυβέρνηση Παπανδρέου επέτρεψε στον Ιακώβ Ρότσιλντ να κληρονομήσει βίλλα με κήπο 450 στρεμμάτων από την μη Εβραία μητέρα του λαίδη Χάτσινσον, χήρα και κληρονόμο του αειμνήστου ζωγράφου και ακαδημαϊκού Χατζηκυριάκου-Γκίκα. Νόμος του 1938 απαγόρευε την απόκτηση ακινήτου από αλλογενείς σε παραμεθόριες περιοχές μεταξύ των οποίων και η Κρήτη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Όπως κάθε μερος εχει τουαλέτες για το προς αναγκην ετσι κι εδώ στη Κερκυρα , και μαλιστα λογω τουρισμου εχει περισσοτερες τουαλέτες και πολλα WC ! Μια και μαλιστα μια τσουκαλινη τουαλετα προς αναγκη είναι ο ιδιος Τσουκαλας η κοινως βοθρος !

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ