Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

ΜΑΪΟΣ 1948: Η ΙΔΡΥΣΗ του κράτους του ΙΣΡΑΗΛ, μέ τήν ΒΟΗΘΕΙΑ του ...«ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ» ΣΤΑΛΙΝ! ΑΣΦΑΛΩΣ!...Πρωτύτερα, οι σταλινικοί είχαν δώσει στους σιωνιστάς αυτά που κυρίως χρειάζονταν: ανθρώπινο υλικό για ν’ αλλάξουν τους πληθυσμιακούς συσχετισμούς και όπλα για να επιβληθούν στους δυστυχείς Άραβες!

 Αυτή ήταν η συμβολή του σταλινισμού, στην ίδρυση του Ισραήλ, προφανώς στην μνήμη του ιδρυτού και των βασικών ηγετών του κομμουνισμού (Μάρξ, Λένιν, Τρότσκυ, Σβερντλώφ, Ζηνόβιεφ, Κάμενεφ, κ.λπ.), που ήταν κατά 99,9% εβραίοι!


ΟΡΘΙΟΣ ΟΜΙΛΕΙ Ο ΘΕΩΡΟΥΜΕΝΟΣ ΩΣ 'ΠΑΤΗΡ' ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ
ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ,
Ο ΝΤΑΒΙΝΤ ΜΠΕΝ ΓΚΟΥΡΙΟΝ, ΕΝΩ ΠΙΣΩ ΤΟΥ, ΤΟ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ
ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ 'ΠΑΤΕΡΑ' ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟ ΧΕΡΤΖΛ.
 
 
(69 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ! Η "ΕΥΟΔΩΣΗ" ΠΑΜΠΑΛΑΙΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΩΝ...)
 
Όπως επισημαίνει ο κ.Γ.Δημητρακόπουλος, συνταξιούχος Εκπαιδευτικός, μ
εγάλη ημέρα η προχθεσινή για τους απανταχού σιωνιστάς, καθώς ήταν η επέτειος της ιδρύσεως του κράτους του Ισραήλ.

 
Άλλωστε, αυτός ήτο και ο πρώτος και κύριος σκοπός της ιδρύσεως του σιωνιστικού κινήματος, το 1897, από τον Τεοντόρ Χέρτσλ – ο δεύτερος σκοπός του σιωνισμού είναι η παγκόσμιος κυριαρχία.
Σχετική εικόνα


Ωστόσο, η ίδρυση του Ισραήλ, οφείλεται κατά ένα μεγάλο μέρος και στον «πατερούλη» Στάλιν! Ο οποίος ήταν και ο πρώτος που ...
αναγνώρισε το Ισραήλ, τρεις ημέρες μετά (!) την επίσημη ανακήρυξή της ανεξαρτησίας του – στις 17 Μαΐου 1948.

Αποτέλεσμα εικόνας για σταλιν
Οι πρώτες επαφές των σιωνιστών με τους σταλινικούς, έγιναν στο Λονδίνο, στις αρχές του 1941, όταν ο πρόεδρος της Παγκοσμίου Σιωνιστικής Οργανώσεως, Χάϊμ Βάϊζμαν, συνάντησε τον Σοβιετικό πρεσβευτή Ιβάν Μάϊσκι (στην πραγματικότητα επρόκειτο περί του Γιαν Μιχαήλοβιτς Λιαχοβέτσκι, εβραίο από την Πολωνία). 
 
 
Εκεί μπήκαν οι βάσεις της σταλινικής υποστηρίξεως στην ίδρυση του Ισραήλ, όταν θα δινόταν η ευκαιρία.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΚΡΟΜΥΚΟ
Ο ΟΛΕΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ...ΓΗΣ, ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ,
ΤΑ "ΠΙΝΕΙ" ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΪ
ΓΚΡΟΜΥΚΟ, ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ
ΠΛΕΟΝ ΠΙΣΤΑ 'ΣΚΥΛΙΑ' ΤΟΥ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ
ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΓΙΑ
ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ...

Και όταν οι Βρετανοί, που είχαν την Εντολή στην Παλαιστίνη, έφεραν το θέμα στον ΟΗΕ, το 1947, ο τότε σοβιετικός υφυπουργός Εξωτερικών Αντρέϊ Γκρομίκο, ανακοίνωσε ότι η ΕΣΣΔ, υποστηρίζει τον χωρισμό της Παλαιστίνης σε δύο κράτη, το ένα εβραϊκό, το άλλο αραβικό, εάν η λύση τού ενός κράτους με δύο εθνότητες, αποδεικνυόταν πρακτικώς ανεφάρμοστη.

Επιπλέον, η ΕΣΣΔ και οι δορυφόροι της, έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην υιοθέτηση του σχεδίου χωρισμού της Παλαιστίνης, στις 29 Νοεμβρίου 1947. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΙΣΙΝΣΚΙ
ΑΥΤΟΣ Ο ΦΑΝΑΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ, ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ
ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΩΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ...

Ο δε – πρώην σκληρότατος εισαγγελεύς (άνω φωτο) των διαβόητων Δικών της Μόσχας - Βισίνσκι, που συμμετείχε στην σοβιετική αντιπροσωπεία, είχε λάβει την οδηγία από τη Μόσχα, «να συμβουλεύεται την εβραϊκή άποψη σε όλα τα σημαντικά ζητήματα σχετικά με την Παλαιστίνη», δηλαδή να ενεργεί σύμφωνα με τα σιωνιστικά συμφέροντα!..
 

Πρωτύτερα, οι σταλινικοί είχαν δώσει στους σιωνιστάς αυτά που κυρίως χρειάζονταν: ανθρώπινο υλικό για ν’ αλλάξουν τους πληθυσμιακούς συσχετισμούς και όπλα για να επιβληθούν στους δυστυχείς Άραβες!
Ενώ, λοιπόν, το 1946, οι εβραίοι στην Παλαιστίνη ήταν μια μειοψηφία 600.000 (το ένα τρίτο του συνολικού πληθυσμού), ο Στάλιν στέλνει αρχικά στην Παλαιστίνη 150.000 εβραίους της Πολωνίας, εν συνεχεία τους εβραίους της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας και το 1948 πάνω από 300.000 εβραίους από τις υπόλοιπες χώρες του παραπετάσματος...

Επιπλέον, ο Στάλιν υποστηρίζει αναφανδόν το Ισραήλ στον εκτοπισμό περισσότερων από 700.000 Αράβων Παλαιστίνιων, καταψηφίζοντας την απόφαση 194 της Γενικής Συνελεύσεως του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες, η οποία προέβλεπε το ενδεχόμενο επιστροφής τους.
Εις ότι αφορά τον οπλισμό, ο Στάλιν αναθέτει την αποστολή στην Τσεχοσλοβακία. Αρχικώς στις παράνομες εβραϊκές τρομοκρατικές οργανώσεις 'Ιργκούν' και 'Χαγκάνα' και εν συνεχεία στο νεοϊδρυθέν κράτος του Ισραήλ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΠΕΝ ΓΚΟΥΡΙΟΝ
Αργότερα, ο σιωνιστής ηγέτης Μπεν Γκουριόν δήλωσε πως: «τα όπλα αυτά έσωσαν τη χώρα. Αποτέλεσαν την πιο σημαντική βοήθεια που είχαμε. Χωρίς αυτά, πολύ αμφιβάλλω εάν θα είχαμε επιβιώσει τον πρώτο μήνα».

Αυτή ήταν η συμβολή του σταλινισμού, στην ίδρυση του Ισραήλ, προφανώς στην μνήμη του ιδρυτού και των βασικών ηγετών του κομμουνισμού (Μάρξ, Λένιν, Τρότσκυ, Σβερντλώφ, Ζηνόβιεφ, Κάμενεφ, κ.λπ.), που ήταν κατά 99,9% εβραίοι!

[Πηγή: 'paspartoy']ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

7 σχόλια:

 1. Μία διόρθωση: ο Στάλιν ανεγνώρισε το Ισραήλ την ίδια μέρα που αυτό ανεκήρυξε την ανεξαρτησία του, όχι τρείς μέρες μετά. Εξέπληξε τους πάντες, διότι ήταν ο πρώτος ηγέτης χώρας που το έκανε αυτό, μάλιστα μερικές ώρες πριν τις ΗΠΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Οσα δεν μπορει να κανη μια λεγεωνα διαβολων τα κανει ενας οβριος !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο καυκασιος γυφτουλοληστοεγκληματιας της καυκασιας , μεγαλο πιονι και αυτος ο τραμπαριφας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Το άρθρο στερείται επιχειρημάτων και αποδείξεων!! Ο Στάλιν αναγνώρισε μεν άμεσα το κράτος του Ισραήλ και βοήθησε στην δημιουργία του, όχι για να δημιουργήσει σκόπιμα προβληματα στους άραβες και να βοηθήσει άμεσα το Ισραηλ, αλλα για να απαλλαγεί ο ίδιος, η ΕΣΣΔ και όλο το ανατολικό μπλοκ από τους Εβραίους. Ο Στάλιν εξάλλου εξόντωσε με διάφορουςε τρόπους πόλλους ανώτατους Εβραίους αξιωματούχους του Σοβιετικού συστήματος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Απλα συμπληρωνω και διευκρινιζω οτι οι Τρότσκυ, Ζηνόβιεφ, Κάμενεφ εαν και αρχικα πολιτικοι "φιλοι" εκκαθαριστηκαν απο τον ΣΤΑΛΙΝ, οποτε δεν μπορει κανεις να λεει οτι ο ΣΤΑΛΙΝ ηταν φιλοεβραιος ή φιλοσιωνιστης!!

   Διαγραφή
 5. Ήταν τυχαίο το «συνέδριο της Βασιλείας» το 1897;
  Πρόταση της Αγγλικής πολιτικής για δημιουργία κράτους του Ισραήλ, στην Ουγκάντα
  και η αποδοχή της, από τον Τέοντορ Χερτσλ.
  Τι απάντησε ο σκληρός πυρήνας του θρησκευτικού, Ιουδαϊκού λόμπυ;
  Τι απάντησαν οι Ρώσοι-Εβραίοι;
  Η επικοινωνία του Χερτσλ με τον Ρότσιλντ.
  Η επαφή του Χερτσλ με τον Άγγλο πρωθυπουργό.
  Τι πρότεινε ο Άγγλος πρωθυπουργός, στον Χερτσλ και τι είπε για τους Έλληνες;
  Υπάρχει επίσημος χάρτης του Ισραήλ;
  Επιδιώκει το Ισραήλ την εδαφική του επέκταση;
  Είναι οι Τούρκοι με τους Ισραηλινούς, ομόσπονδο κράτος;
  Παίρνει η Τουρκία ανταλλάγματα απο το Ισραήλ;

  Ιστορία του Σιωνισμού / π. Κωνσταντίνος Στρατηγόπουλος
  https://www.youtube.com/watch?v=DVGpVrTQwBI

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος 18 Μαΐου 2017 - 8:03 μ.μ

   Εαν αυτη η απαντηση σου αφορα τα 2 σχολια μου (Ανώνυμος
   18 Μαΐου 2017 - 4:48 μ.μ. και Ανώνυμος 18 Μαΐου 2017 - 6:15 μ.μ.) διευκρινιζω οτι το αρθρο στερειται επιχειρηματων ΜΟΝΟ σε οτι αφορα τον ΣΤΑΛΙΝ και την δημιουργια του κρατους του Ισραηλ, στα υπολοιπα που αναφερεις 18 Μαΐου 2017 - 8:03 μ.μ. επι της ουσιας δεν διαφωνω.

   Ο ΣΤΑΛΙΝ ηθελε μακρια τους Εβραιους απο την ΕΣΣΔ (οχι για να κανει κακο αμεσα στους παλαιστινιους (εμμεσα το εκανε, αλλα αυτος ενδιαφερεται για την πατριδα του την ΕΣΣΔ) καθως γνωριζε μεσω των μυστικων υπηρεσιων του, το παγκοσμιο παιχνιδι που επαιζαν οι Εβραιοι (ηταν ηδη στα χερια τους οι ΗΠΑ Χρηματιστηριο/Τραπεζες), οπως τα ανεφερεις (μεχρι το 1953 θανατος του), ενω και ο ιδιος ο Σταλιν, παρολο που υπηρξε στα νιατα του μαριονετα του Ροτσιλντ για να ανατρεψει το τσαρικο κατεστημενο στο Μπακου και τον εφοδιασμου με πετρελαιο της τσαρικης Ρωσιας απο την υποκινουμενη εξ Αμερικης (αμερικανοεβραιους χρηματιστες/τραπεζιτες)και Γερμανιας, της Ρωσικης "επαναστασης", μετα τον θανατο του Λενιν (επισης Εβραιος), τους Ρωσοεβραιους πολιτικους φιλους και αντιπαλους του ουσιαστικα αλλους καθαιρεσε και αλλους εκκαθαρισε και τους απλους εβραιους/ρωσοεβραιους πολιτες εστειλε στο Ισραηλ για να εχει ησυχο το κεφαλι του, γιατι επαναλαμβανω, ηξερε στο μελλον τι θα αντιμετωπισει....βεβαια στη συνεχεια μετα το θανατο του, ολα ανατραπηκαν και στην εξουσια της ΕΣΣΔ σε πολλα καιρια κρατικα ποστα τοποθετηθηκαν ξανα Εβραιοι και συντομα ξεκινησε το παιχνιδι τους, ενω μετα την καταρρευση της ΕΣΣΔ, παλι """ΤΥΧΑΙΑ""" Ρωσοεβραιοι ολιγαρχες κατελαβαν την εξουσια και ολες τις μεγαλες κρατικες βιομηχανιες....Χανταρκοφσκι, Ντεριπασκα, Αμπραμοβιτς κτλπ!!

   Διαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ