Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

+1 στα θύματα της ελληνικής γενοκτονίας
Γι αυτό έβγανα τον καρκίνο.
Επειδή με τσάκισαν ηθικά, πολιτισμικά, φυλετικά, ιστορικά, κοινωνικά, οικονομικά και προπαντός συλλογικά.
Δεν είμαι απλώς το +1 θύμα στην ελληνική γενοκτονία.
Είμαι κομμάτι από τον ήχο της καμπάνας, που ηχεί πένθιμα για τον Ελληνισμό.
Και ίσως μερικοί Έλληνες να είναι ακόμα εις θέσιν να την ακούσουν...
 
Δεν ξέρω πόση δύναμη ψυχής πρέπει να έχεις για να γράψεις όσα έγραψες, Λευτέρη…

Μπλοκάρισε η σκέψη μου, γιατί μπλοκάρισε η ψυχή μου, διαβάζοντας το… ιατρικό ανακοινωθέν της καταδίκης σου… εις θάνατον…Εν δυνάμει θύματα όλοι εμείς μιας κατάρας που κυνηγά τούτη τη γη, διαβάζοντας όσα γράφεις, δεν έμεινε μόριο της ύπαρξής μου, να μην γεμίσει πόνο και μίσος…Πορεία θανάτου… πορεία τέλους, γραμμένη όχι από τη μοίρα, αλλά από μια συμμορία, που αποφάσισε την εξόντωσή μας… την εξόντωση των ΕΛΛΗΝΩΝ… όχι των ραγιάδων… όχι των ΜΚΟάδων… όχι των λαμόγιων … αλλά των ΕΛΛΗΝΩΝ.Θέλω να ουρλιάξω και δεν βγαίνει φωνή… θέλω να κατεβάσω ότι «χυδαία» λέξη υπάρχει… (ποτέ δεν πίστεψα στις χυδαίες λέξεις… τους χυδαίους «ανθρώπους» φοβόμουν πάντα…)… να κοιτάξω ψηλά και να Του φωνάξω: 
«ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΚΟΣ… ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ… ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΦΩΤΕΙΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΟΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ…»…


Χάνω την πίστη μου… με βυθίζεις Λευτέρη, σε μια άβυσσο γεμάτη σκοτάδια… και το φοβάμαι το σκοτάδι… το τρέμω…


Γι αυτό σ’ αγαπώ… γιατί είσαι ΦΩΣ… κι αυτό το ΦΩΣ, δεν θέλω να χαθεί απ’ τη ζωή μου…


Δεν στέγνωσαν ρε γαμώτο τα δάκρυα απ’ την απώλεια του Αρχάγγελου… και τώρα ΕΣΥ…;;;


Ξέρεις, αγαπημένε μου φίλε Λευτέρη Πανούση, τον θάνατο δεν τον φοβάμαι… το μίσος που γέμισε η ψυχή μου, φοβάμαι…


ΜΙΣΟΣ για όλους αυτούς που χωρίς ίχνος ανθρωπιάς, υπέγραψαν την καταδίκη των ΕΛΛΗΝΩΝ…


ΜΙΣΟΣ, για όλους αυτούς, που ψήφισαν τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ της ζωής μας…

Και πώς να πετάξει ανάλαφρη η ψυχή, όταν έρθει κι η δική μου ώρα, όταν κουβαλάει τόσο μίσος…;ΟΥΡΛΙΑΞΕ ΛΕΥΤΕΡΗ... ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΑΝΑΣΑ…Εύχομαι κάθε δευτερόλεπτο ζωής, να κάνει πιο δυνατό το ουρλιαχτό σου… μήπως και οπλίσει χέρια ΕΛΛΗΝΙΚΑ, και τινάξουν στον αέρα μυαλά διεστραμμένα, ανθελληνικά, υποταγμένα στις διαταγές των διεθνών δολοφόνων…ΟΥΡΛΙΑΞΕ ΛΕΥΤΕΡΗ, για τ’ ΑΔΙΚΟ… γιατί όλα αυτά τα κύμβαλα, ο θεός (με μικρά γράμματα), δεν τ’ αγγίζει…ΟΥΡΛΙΑΞΕ ΛΕΥΤΕΡΗ, γιατί αυτός ο θεός, παίρνει ΨΥΧΕΣ και αφήνει ΔΙΑΒΟΛΟΥΣ.ΟΥΡΛΙΑΞΕ ΛΕΥΤΕΡΗ, γιατί αυτός ο θεός, ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΟΥΡΛΙΑΞΕ ΛΕΥΤΕΡΗ, για να μην ακουστούν ο θρήνος που χάνω έναν ΦΙΛΟ ΚΑΡΔΙΑΣ, και οι κατάρες σ’ όλους αυτούς που μου τον στερούν…ΟΥΡΛΙΑΞΕ ΛΕΥΤΕΡΗ, για ν’ ακουστεί η ΦΩΝΗ ΣΟΥ, σ’ αυτούς που λεηλάτησαν τις ζωές μας… και να γίνει ο εφιάλτης όχι μόνον ο δικός τους, αλλά και των οικογενειών τους… και των παιδιών τους… κι όλης της βρωμερής γενιάς τους…

… και γέλα κατάμουτρα, σ’ αυτόν τον περιούσιο τσόγλανο που μας μήνυσε… γιατί ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ, εσύ θα ‘χεις στις αποσκευές σου για το μεγάλο, το αιώνιο ταξείδι την αληθινή αγάπη όσων σε γνώρισαν, κι εκείνος, ψεύτικα λόγια κενών «ανθρώπων»…ΟΥΡΛΙΑΞΕ ΛΕΥΤΕΡΗ, γιατί όσο ο θεός παίρνει ΕΛΛΗΝΕΣ κι αφήνει ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ και ΡΑΓΙΑΔΕΣ, η γενοκτονία θα συνεχίζεται…Σ΄αγαπώ πολύ και είμαι περήφανη που είσαι ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ.

Θα τα λέμε κι εδώ... κι εκεί... 

Καλλιόπη Σουφλή

Πρώτη ημέρα του Μαϊου σήμερα. Η αρμύρα που φτάνει από τη θάλασσα, είναι φορτωμένη ήλιο και κουκουνάρι.
Κάπου, προς ανατολάς της ζωής, ηχεί χαρμόσυνα μια καμπάνα…

Λίγες ημέρες πριν, παρέλαβα την ιατρική  μου καταδίκη.
Μη μικροκυτταρικός καρκίνος αδενικού τύπου, στον δεξί μου πνεύμονα.
Τετέλεσται.
Έχει σφραγιστεί στη σάρκα μου, ημερομηνία λήξης.
Κάπου, προς δυσμάς της ζωής μου, ηχεί πένθιμα μια καμπάνα…

Μην βιαστείτε όμως να αποδώσετε τη θανατική μου καταδίκη στο ότι κάπνιζα 40 χρόνια σαν φουγάρο.
Ο δικός μου φονιάς, είναι ο μοναδικός τύπος καρκίνου του πνεύμονα, που δεν οφείλεται στο κάπνισμα. Ίσα-ίσα, παρουσιάζεται λέει, κυρίως σε γυναίκες μη καπνίστριες και οφείλεται στη μετάλλαξη ενός γονίδιου.
Ναι!       
Ο θάνατος [και ειδικά ο δικός μου] δεν θα μπορούσε παρά να διαθέτει χιούμορ…

Όχι, κυρία μου. Εμένα δεν με σκοτώνει το τσιγάρο [άσε που το χω κόψει εδώ κι ενάμιση χρόνο].
 
Και θα σας εκμυστηρευθώ το εξής….
Σύμφωνα και με τις εκτιμήσεις των γιατρών, έβγανα τον καρκίνο, πριν από έναν  χρόνο  περίπου, όταν ακριβώς οι εγχωριοι εργολάβοι της ελληνικής γενοκτονίας, μου έκλεισαν το μαγαζάκι μου!
Και σαν εμένα είναι πολλοί/ες.
Ίσως δεκάδες χιλιάδων!
Και θα αβγαταίνουν, όσο εξελίσσεται η μαζική επιχείρηση φυλετικής, πολιτισμικής και ιστορικής εξόντωσης του Ελληνισμού.

Γράψτε λοιπόν: +1 στα θύματα της ελληνικής γενοκτονίας.  

Και μην γυρίσει καμιά εκ γενετής συριζαία να μου πει ότι οι καρκίνοι, τα εγκεφαλικά, οι καταθλίψεις, οι αυτοκτονίες, που θερίζουνε σήμερα τους γνήσιους βιοφυλετικά Έλληνες, δεν έχουν καμία σχέση με γενοκτονίες ή άλλες τινές θεωρίες συνωμοσίας…
Διότι έχουν και παραέχουν.
Ασχέτως αν δεν πρόκειται, για ευνόητους λόγους, να δημοσιευθούν ποτέ στατιστικές, για το πόσο αποτελεσματικές είναι οι μέθοδοι των σύγχρονων serial killers, που αναλαμβάνουν να ξεπαστρέψουν ολόκληρους λαούς.

Και θα σας πω μονάχα το εξής, απλούστατο…
Σύμφωνα με τα πιο φρέσκα στατιστικά ευρήματα, σχετικά με το προσδόκιμο ζωής των καρκινοπαθών, άσοι/ες έχουν ακόμα κάποια κοινωνική ασφάλιση, επιζούν περισσότερο χρόνο, από τους ανασφάλιστους [για να μην πούμε πόσο μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής έχουν οι εύποροι, έναντι των πτωχών].

Ε λοιπόν, έχετε συλλογιστεί  πόσοι Έλληνες έχουν ξεμείνει χωρίς κοινωνική ασφάλιση, είτε επειδή είναι άνεργοι, είτε επειδή χρωστάνε στους φορομπήχτες [εγώ είμαι ένας από αυτούς τους μελλοθάνατους…]
Τι πιθανότητες επιβίωσης μπορεί να έχει ένας καρκινοπαθής, όταν είναι αναγκασμένος να περιμένει 2 και 3 μήνες για να βγάνει μιαν αξονική τομογραφία, σε δημόσιο νοσοκομείο;  
Και αυτός είναι μοναχά ένας από τους πολλούς εφιαλτικούς λόγους, που επιταχύνουν τον φυσικό θάνατο των υπό αντικατάσταση Ελλήνων.
Ο ίδιος ο καρκίνος [ή τουλάχιστον οι περισσότεροι τύποι του] είναι πέραν πάσης αμφιβολίας, μία  ψυχοσωματική ασθένεια.
Αυτή η βιοψυχική δομή που αποτελεί τον ανθρώπινο οργανισμό, αποσυντονίζεται, ανατρέπεται και δυσλειτουργεί, ακριβώς όταν διαλύεται εντός μας, ο ρυθμός του Κόσμου.
Τα κύτταρα μας «τρελαίνονται» και διαφεύγουν από το δομικό τους πρόγραμμα, από τη στιγμή που η θέση μας μέσα στον Κόσμο, παύει πλέον να είναι εκείνη, που αντιλαμβανόμαστε ότι πρέπει να είναι, με τα μάτια του Νου και της Ψυχής μας.

Ο καρκίνος είναι η βιοφυσική παραζάλη του σχοινοβάτη, όταν άξαφνα αντιλαμβάνεται, πως το σκοινί που τον κρατούσε ως τώρα σε μια νοητή πορεία, έχει κοπεί.
Και στη μεγάλη σχοινοβασία της ζωής, ξέρετε, δεν υπάρχει προστατευτικό δίχτυ. Η ζάλη των κυττάρων, που αρχίζουν να πολλαπλασιάζονται ανεξέλεγκτα, θα προκαλέσει στο τέλος την πτώση, που θα είναι μοιραία.

Για όλους εμάς τους Έλληνες [πλην των βολεμένων βεβαίως-βεβαίως, που θα έρθει όμως και η σειρά τους] έχει ήδη αρχίσει να χτυπάει πένθιμα μια καμπάνα.
 
Τα δικά μου κύτταρα δεν τρελάθηκαν ξαφνικά, έτσι χωρίς καμία αιτία, για να  σηκωθούν και να μου απαγγείλουν τη θανατική μου καταδίκη.
Όπως το λέει και η λαϊκή σοφία [που είναι γιομάτη παροιμίες ενδεικτικές των ψυχοσωματικών ασθενειών] εγώ «έβγανα τον καρκίνο», όταν οι νεοταξίτες εργολάβοι της γενοκτονίας των Ελλήνων τσάκισαν τα όνειρα μου και τους κόπους μιας ζωής.

Όχι επειδή είχα «κολλήσει» τόσο ριζικά με ένα συγκεκριμένο επάγγελμα και με έναν τρόπο ζωής.
Στο κάτω-κάτω έχω αλλάξει αρκετά επαγγέλματα στη ζωή μου, ώστε να μην εξαρτώμαι από τη λειτουργία ενός μαγαζιού [κι ας ήταν το επαγγελματικό όνειρο μου].
Όχι!
Αλλά επειδή πριν φτάσουν να μου πάρουν το μαγαζάκι μου, μου είχαν ήδη αρπάξει ακόμα πιο σημαντικά πράγματα.

Μου άρπαξαν τη γειτονιά μου, την οποία κατάντησαν μικρή Αλβανία.
 
Μου άρπαξαν τη χώρα  μου, την οποία μεταμόρφωσαν σε πειραματόζωο της διεθνούς γραβατοπειρατείας.
 
Μου άρπαξαν τη γλώσσα μου, την οποία περιόρισαν στο παραπληγικό μπούρου-μπούρου των σαρβαϊβάτων  
 
Μου άρπαξαν την ιστορία μου, την οποία μετάλλαξαν σε παραλήρημα των ιδεοληπτικών συμμοριτών.
 
Μου άρπαξαν την αξιοπρέπεια της εργασίας μου, την οποία κατάντησαν μισθωτή σκλαβιά.
 
Μου άρπαξαν τις προσδοκίες μου, απάνω στις οποίες τώρα γελούν και κρώζουν τα κοράκια της ανθρώπινης λεηλασίας.
 
Και προπαντός μου άρπαξαν τη συλλογική μου Μοίρα και τη δυνατότητα που είχα αιώνες τώρα ως Έλλην, να αγωνίζομαι συλλογικά, για έναν καλύτερο κόσμο, καταντώντας εμένα και τους ομοεθνείς μου, θλιβερές ατομικές μονάδες, που μας άγουν και μας φέρουν τα κύματα της ιστορίας.

Γι αυτό έβγανα τον καρκίνο.
Επειδή με τσάκισαν ηθικά, πολιτισμικά, φυλετικά, ιστορικά, κοινωνικά, οικονομικά και προπαντός συλλογικά.
Δεν είμαι απλώς το +1 θύμα στην ελληνική γενοκτονία.
Είμαι κομμάτι από τον ήχο της καμπάνας, που ηχεί πένθιμα για τον Ελληνισμό.
Και ίσως μερικοί Έλληνες να είναι ακόμα εις θέσιν να την ακούσουν...

Α, και να μην ξεχάσω να σας πω και τούτο εδώ…
Όταν μου έκλεισαν το μαγαζί μου, σε μια γειτονιά που ήδη είχε μεταλλαχτεί σε αλβανοκογκολέζικη συνοικία, είχα πει ότι: «ο καλός καπετάνιος πάει στον πάτο μαζί με το καράβι του»
Και σχεδίαζα να κρεμαστώ από το ταβάνι του βιβλιοπωλείου μου, ώστε να με βρουν μπροστά τους νεκρό, οι φορομπήχτες και οι Αλβανοί λαθρέποικοι.
Τουλάχιστον να έχω δώκει στο ελληνόφωνο ποπολο, μια δυνατή συμβολική εικόνα, του τι προετοιμάζουνε για όλους τους Έλληνες.
Δυστυχώς δεν βρήκα τη δύναμη να το πράξω….

Κι έρχεται τώρα ο Θεός και σαν να μου λέγει, με κείνη την αμείλικτη φωνή των γεγονότων, που τόσο δυσκολο μας είναι να την ακούσωμε…
Θα σου δώσω τώρα την ευκαιρία να πράξεις εκείνο που δεν τόλμησες τότε να πράξεις…   

Τον ευχαριστώ και ελπίζω αυτή τη φορά να φανώ αντάξιος της Αγάπης του…

Σημείωσις
Με παραξενεύει το ότι  ελάχιστα από τα θύματα της ελληνικής γενοκτονίας, βρίσκουν το κουράγιο να φωνάξουν όσο πιο δυνατά μπορούν, για όσα τους συμβαίνουν.

Ποιος άνεργος ρε γαμώτο μου, μιλάει για τον εφιάλτη της ανεργίας;
Ποιος ανασφάλιστος ουρλιάζει για τον αργό θάνατο, από την αρρώστια, στα δημόσια νοσοκομεία;
Ποιος χρεοφειλέτης ξεσηκώνεται κατά της απανθρωπιάς των φορομπηχτών;
Ποιος καρκινοπαθής, ποιος καταθλιπτικός, ποιος άστεγος, ποιος απελπισμένος, βγαίνει να κραυγάσει δημόσια, για τη φρικη που ζει καθημερινά;

Μα τι διάολο;
Μας κατάφεραν να ντρεπόμαστε επειδή είμαστε τα θύματα τους;

Ε λοιπόν, σας λεγω ότι μέχρι να έρθει ο λυτρωτής μου ο θάνατος, δεν θα σταματήσω να ουρλιάζω για όλους εμάς, που το καθεστώς μας σφράγισε με ημερομηνία λήξης.
Για τους άνεργους, για τους αυτόχειρες, για τους μελλοθάνατους, για τους διαλυμένους.

Να μην γράψει η ιστορία πως στη σφαγή  των Ελλήνων, δεν ακούστηκε ούτε ένα αχχχχ….

ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

34 σχόλια:

 1. Τί δύναμις ψυχής είναι αυτή??? !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. λευτερη;ξερω πως νιωθεις.τα λογια ειναι περιττα.περασα και γω καρκινο καποτε.δεν το εβαλα κατω.ουτε εκανα χημειοθεραπειες.γιατι σιγουρα θα με σκοτωναν.το ποσο θα ζησει ο καθενας μας δεν εξαρταται απο μας.
  εισαι σιγουρος οτι θελεις να πεθανεις;εγω δεν πιστευω οτι θα φυγεις!!
  πηγαινε στον ταξιαρχη.ασε τοδιαδυκτιο και τους ιατρους με τις χυμοθεραπειες τους.
  η πηγαινε στο αγιο ορος.εκει θα μεινεις και θα εκφρασεις ολα σου τα παραπονα.
  αυτη η γαμημενη στεναχωρια πηγε να καταστρεψει και μενα.
  στασου ορθιος.δεν εχεις τιποτα.πιστεψε το.αυτο χρειαζεσαι πιστη.
  θα προσευχηθω για σενα.ας μην σε ξερω.γιατι ειχα τον ιδιο εχθρο και γω με σενα καποτε.ασε την οικογενεια σου και φυγε για οσες μερες μπορεις.μεινε μονος με τον θεο σου.ζητα του.
  ζητα.ζητα για να λαβεις.αυτο θελει δυναμη.η απελπισια και το γαμωτο δεν ειναι δυναμη.
  και μενα τελειωμενο με ειχανε.6 μηνες ζωης!απευθυνθηκα στον πραγματικο ιατρο.τους θνητους τους εγραψα κανονικα.και αυτους και τα δηλητηρια τους(χημειοθεραπειες)
  η πηγαινε στο νησι να βρεις τον ταξιαρχη η στο αγιο ορος.σε στελνω σε ιατρο οχι σε κομπογιαννιτη;
  πιστεψε το.αυτο θελεις.να το πιστεψεις.να λες σε ολους οτι δεν εχεις τιποτα και οτι ειναι μαλακες.
  εξομολογησου κοινωνησε και πιστεψε.
  λευτερακι;;σε βλεπω να πρνας τα 80!!!
  το καντηλακι σου εχει ακομα.μην πανικοβαλεσαι.υπαρχει και θεος.
  καποια στιγμη θα δειχνουν καθαρες οι εξετασεις σου.εχασες την γη κατω απ τα ποδια σου.απλα σε δοκιμαζει.δειξτου εμπιστοσυνη.
  πιστεψε το.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανθέλληνα και Άπατρι Ανώνυμε 2 ΜΑΪΟΥ 2017 - 3:35 Π.Μ., δε σκέφτεσαι πως γράφοντας αυτά που γράφεις σε δημόσιο σχόλιο blog μεγάλης επισκεψιμότητας, ''ανοίγεις τα μάτια'' όλων των αφελών, ηλίθιων κι αυτοκαταστροφικών λαών της γης που, όσο αφελείς, ηλίθιοι κι αυτοκαταστροφικοί κι αν είναι, θα καταλάβουν Το Τραγικό, Υπεύθυνο για τους περισσότερους από τους θανάτους στις χώρες τους, Λάθος τους. Και στο μέλλον, μετά μετάνοιαν γιατί δεν ήξεραν, δε σε ρώταγαν;, θα πράξουν πλέον Το Σωστό : Θα πάρουν από εμάς τους, θεία χάριτι, θαυματοποιούς παπάδες, καλόγερους και, κυρίως, Μυροβλήτους Αγίους Μας και θα μας επιστρέψουν τους τσαρλατάνους, κομπογιαννίτες κι ανεύθυνους γιατρούς λέγοντάς μας ''Ξυπνήσαμε. Αυτοί μας σκότωναν τόσα χρόνια, παρτε τους τώρα εσείς και τρίψτε τους στα μούτρα σας''. Αδελφέ, έστω και τώρα, συνειδητοποιείς Την Ευθύνη σου απέναντί Μας; Άραγε, χρειάζεται Πτυχίο Φιλοσοφικής για να καταλάβεις πως όταν ο άλλος ''κοιμάται με τα τσαρούχια'' κι εσύ επωφελείσαι από τη θεοκατάρατην για αυτόν, πλην όμως θεοδώρητην για εσένα Άγνοιά του, ΆΣΤΟΝ, ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΥΠΝΆΣ, ΆΣΤΟΝ, ΠΟΥ ΝΑ ΠΆΡΕΙ Ο Δ@@@@@Σ. Είθε Ο Τριαδικός Μας Θεός να συγχωρήσει Το Κακό που κάνεις στον Τόπο, το Λαό και το Έθνος.

   Διαγραφή
  2. βγηκες κακο δαιμονιο παλι απ τα ταρταρα;
   ο λευτερης εχει κανει αμαρτιες.ουδεις αναμαρτητος.και λοιπων;δεν πρεπει να μετανοησει;θα φυγει γιατι γουσταρεις εσυ την ψηχη του;εσυ δεν θα την παρεις.οση μαχη και πολεμο αν μου κανεις.θα ητηθεις.στο υποσχομαι.ποιο τελωνειο εισαι;και ποιο ειναι το πραγματικο σου ονομα;

   Διαγραφή
  3. υ.γ
   αν εισαι κληρικος σε λιγα χρονια τα χτυπηματα που θα φανε απ την βρεμενη σανιδα τα οπισθια σου δεν τα φανταζεσαι.που θα σε εχω εγω να μου λες με τον τροπο σου οτι οι αμαρτωλοι απαγορευεται να ξυπνανε να εξομολογουνται να λαμβανουν το αιμα και το σωμα του χριστου και να πορευοντε μετα εν ειρηνη.δαιμονικο μιασμα.αυτα ειπε ο κυριος;η ο δικος σου κυριος και διαβολος;
   περιμενω να μου πεις απο ποια λεγεωνα το σκασες.

   Διαγραφή
 3. υ.γ
  λευτερη;αν δεν εχεις τα μεταφορικα να πας στειλε λογαριασμο τραπεζης να δωσω εντολη να σου βαλουν το νοικι απο κρητη στο λογαριασμο σου.
  αλλα θα πας ομως.μιλαω πολυ σοβαρα.χωρις καραγκιοζιλικια.
  μην φοβασαι και μην απελπιζεσαι.
  ολα καλα θα πανε αρκει να το πιστεψεις

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τα λογια μου ενα τιποτα , εμπρος στους θεικους συλλογισμους σου ,Λευτερη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αυτή η γαμημένη στενοχώρια που είπε και κάποιος σχολιαστής...

  Δεν ξέρω πως μπορώ να συμβάλλω, δεν είσαι μόνος αγαπητέ Λευτέρη, τεράστια θέματα υγείας μας κατακλύζουν.

  Κάποιος/α φίλος/η πιο πάνω είπε να πας στο Άγιο Όρος.
  Πιστεύω και εύχομαι να βοηθηθείς.

  Από την πλευρά μου θα σε προέτρεπα να δεις μια ταινία "αμερικανιά" αλλά που θεωρώ ότι αποδεικνύει πως δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω για τίποτα και κανέναν λόγο:
  Creed, 2015.

  Περαστικά σου εύχομαι και θάρρος που φαίνεται πως έχεις άφθονο!
  Να είσαι πάντα καλά!

  απλός πολίτης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Φίλος είναι που σχολίασε πιο πάνω (με συγχωρείτε) είδα μόνο τις πρώτες γραμμές του σχολίου -που είναι και υπέροχο/ενθαρρυντικό πρέπει να πω-.

  α.π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ξερεις εσυ
  https://theuglytruth.files.wordpress.com/2016/05/croc1.jpg

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τι είναι πάλι τούτο;
   Τι εννοείτε;

   Διαγραφή
  2. Ανοιξτε το και δειτε τα δακρυα σας

   Διαγραφή
  3. Προφανώς δεν γνωρίζετε την σχέση μου με τον Λευτέρη.
   Θεωρώ επιεικώς απαράδεκτο και χυδαίο το σχόλιό σας.

   Διαγραφή
  4. Είσαι ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΣ, Πατρίκιε... ή... Αγησίλαε Φατσαφέτσουλα... ή όπω ς διάολο σε λένε...

   ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΣ.

   Διαγραφή
  5. κε Πανουση, βρες αυθεντικη κανελλα Κεϋλανης η Βιετ-Ναμ και ανακατευε μια μυτουλα του γλυκου του κουταλιου με μια κουταλια σουπας μελι και πινε το μαθημερινα.
   Αν το μιγμα ειναι δυσκολο να το πιεις, ριχνε το σε ενα ποτηρι ζεστου τσαγιου.

   Η συνταγη αυτη εχει ανατρεψει πολλες μορφες καρκινου.
   Σε 6 μηνες θα δεις θετικωτατα αποτελεσματα ανατροπης της νοσου.


   Ανωνυμος

   Διαγραφή
 8. Για τον μαλάκα χριστιανοταλιμπάν που εμμέσως πλήν σαφώς δεν αποδέχεται την ιατρική επιστήμη και τους ιατρούς,έχω να του συστήσω να σταματήσει τις πεομαλάξεις γιατί θα τον καταστήσουν εγκεφαλικά μονίμως ανάπηρο.
  Άκου μοναστήρια και εξομολογήσεις. Τα ακούς κόσμε που όταν αρρωσταίνεις πάς για ίαση στους ``κομπογιαννίτες`` ιατρούς και όχι στους αγράμματους ανωμαλάρες καλόγερους.....!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ(ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ)ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ! ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ!!!

   Διαγραφή
  2. Η ιατρική επιστήμη δεν εγκατέλειψε ποτέ τον άνθρωπο.
   Οι πολιτικές, αυτές μας εγκατέλειψαν γιατί δεν έχουν σχέση με την κοινωνία.
   Ψυχολογικά επηρεάζεται κανείς στο να αποδυναμωθεί η άμυνα του οργανισμού του και να πάθει χίλια δύο (ξέρω τι λέω), ψυχικά πιστεύω μπορεί να αποκατασταθεί κιόλας.

   Μέρος της πολιτικής είναι κατά πόσο χρειάζονται πυρηνικά και τόσα λεφτά στον μαζικό αθλητισμό, αντί για την ιατρική έρευνα.

   Μέρος της θεραπείας είναι και η ψυχική κατάσταση κάθε ανθρώπου.
   Το πιστεύω.
   Αν βοηθηθεί ψυχικά κανείς, γίνονται θαύματα.

   Όλα χρειάζονται.
   Πάνω από όλα χρειάζεται ψυχικό σθένος, γιατί έχει αποδειχθεί ότι όποιος παλεύει νικάει γιατί έχει τη συνείδησή του ήσυχη ότι πάλεψε.
   Και από εκεί και πέρα ο Θεός (για όσους πιστεύουν).

   Προσωπικά είτε πιστεύω, είτε όχι, θεωρώ ότι η πνευματική εξύψωση και η πίστη βοηθάνε απίστευτα πολύ.
   Αυτό που αποδίδεται βιβλικά και από την ορθόδοξη παράδοση, στον Χριστό που έχει πει ότι η πίστη μετακινεί και βουνά, μάλλον δεν είναι τυχαίο.

   Όλα χρειάζονται, πρωτίστως η θέληση.

   Δεν χωράνε εδώ αντιπαραθέσεις.
   Ούτε να απαξιώνεται τόσο η ιατρική επιστήμη, όσο και η πίστη που τη θεωρώ μεγάλη υπόθεση για κάθε άνθρωπο.
   Συν Αθηνά και χείρα κίνει...

   απλός πολίτης

   Διαγραφή
 9. Ολοι θυσια προς χαρην των εβραιομασονοσιωνιστων-κατσαπλιαδων-σκατοτκογλυφωναρχικλεφτων-προδοτων και απαταιονων τραπεζικων και κυβερνυτικων,δεν θα ξεφυγεται σκατοαπατεωνες που υπεξαιρεσεται πανω απο 280 δις και ας περασου 200 αιωνες ! θα φατε καλα καθαρματα ξεφτιλες κλπ κλπ !!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. εσυ φιλε 7''17 που δεν ξερεις τι μιλας . εχουν γινει καλα και καρκινοπαθεις απο προσευχες γεροντων και παραλυτοι και και και και . το να περνεις σβαρνα ολους τους καλογερους για ανωμαλους αυτο δεν ειναι αποδειξη .

  τωρα τι αλλο να σου γραψω χανω τα λογια μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Γεια σου Λευτέρη παλλικάρι!!!!!!!

  Εγώ θα σε συμβούλευα

  μια χουφτίτσα με 6 έως 8 το πολύ πικραμύγδαλα την ημέρα (όχι περισσότερα μην δηλητηριαστείς κι από το κυάνιο),

  ιταλικά ραδίκια (τα κοκκινωπά) δυο φορές την εβδομάδα με αλατάκι κ λεμονάκι

  και ένα ποτήρι χυμό από 2-3 φρέσκα λεμόνια με μισή κουταλίτσα σκόνη φρουκτόζης, καθημερινά.

  Μετά από 40 ημέρες ξανακάνε μια εξέταση. Το πιο πιθανό είναι να σου πουν ότι έχει σταματήσει η ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων ή υπάρχει υποχώρησή τους από πρώην μολυσμένη περιοχή.

  ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΟΝΤΩΣ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ.
  ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΧΗ!

  ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ... ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΕΡΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΜΟΝΟΝ ΦΥΣΗΣ ΕΝΟΣ ΠΑΝΣΟΦΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ, ΕΛΕΓΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕ: "Η ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ ΣΕ ΕΣΩΣΕ". ΥΠΗΡΧΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΩΘΕΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ (ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ) ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΟΥΝ (ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΝΟΥ).

  ΑΝΤΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΘΥΜΩΣΩ ΕΑΝ ΣΤΕΡΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΝΑ ΣΟΥ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο καρκίνος δεν είναι θανατική καταδίκη.
   Συμφωνώ για τα πικραμύγδαλα αλλά 6-8 είναι για προφύλαξη, όχι θραπεία.
   Χρειάζονται πάνω απο 20 την ημέρα. Μπορούν να αντικατασταθούν απο σπόρους βερύκοκου ή δισκία Αμυγδαλίνης 500mg 3 φορές την ημέρα
   Λεμόνι ναι αλλά όχι φρουκτόζη.
   Αλκαλική διατροφή, φυτική δίαιτα, ΟΧΙ ζωικές τροφές.
   Τurmeric
   Βιταμίνη C σε μεγάλες δόσεις
   Δίαιτα Budwig


   https://www.youtube.com/watch?v=JGsSEqsGLWM

   Ερευνητής

   Διαγραφή
 12. ΥΓ.
  Και εννοείται πως τέρμα τα γλυκά (πάστες μπακλαβαδες παγωτά κ.ά..)
  και τον καφέ πικρό από δω και πέρα! Η ζάχαρη είναι η κακιά ουσία που ταϊζει τα καρκινικά κύτταρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Λευτέρη μη χάνεις την πίστη και το κουράγιο σου!
  Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που τα ιατρικά προγνωστικά ανατράπηκαν απο την πραγματικότητα.
  Σφίξε τα δόντια και πάλεψέ το, ως αγωνιστής που είσαι!
  Προσευχήσου στο Θεό, στηρίξου στην αγάπη των δικών σου ανθρώπων και πάλεψε!
  Θαύματα γίνονται. Βίωσα ένα στην οικογένειά μου που ξεπερνούσε κάθε ανθρώπινη λογική και άφησε τους γιατρούς άναυδους!
  Σε κάθε περίπτωση η παραίτηση δεν είναι λύση και σίγουρα δεν σου ταιριάζει!
  Σου εύχομαι ολόψυχα να διαψεύσεις κάθε απαισιόδοξη πρόγνωση και να απολαμβάνουμε τα άρθρα σου για πολλά πολλά χρόνια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Η καινούργια θεραπευτική προσέγγιση για αυτην την αρρώστια ,είναι η διατροφή
  που αντιστοιχεί στο προσωπικό αντιγόνο του αίματος του ασθενούς , και οι
  θεραπευτικες συχνότητες , απο εξειδικευμένους εννοείται.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Πίστη στην θεραπεία με νηστεία ψυχής και σώματος θα βοηθήσουν να φύγει το ψυχοπλάκωμα που ευθύνεται για την αρρώστεια του σώματος. Ναι, είναι ψυχοσωματική η ασθένεια, για να φύγει χρειάζεται κάθαρση ψυχής και σώματος. Πάνω από όλα, βέβαια, πνευματική κάθαρση και επικοινωνία με τον Κύριο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. διαβασα προσεχτικα ολα τα σχολια.και των αθεων.γνωρισα εμενα.μετα γνωρισα αρκετους λευτερηδες με καρκινο.αρκετους με καρδιολογικα σε εντατικες.ολους μας ειχαν τελειωμενους.ολοι ομως ζουμε και βασιλευουμε.εγω ψυχη δεν εχω χασει.
  λοιπων.τον λευτερη τον αναλαμβανω εγω.ξερω καλα πως λειτουργουν οι επανω.
  και επειδη το λαθος πολλων ειναι οτι δεν ζητατε γιατι δεν εχετε μαθει τον τροπο μονο να απευθυνετε τα γιατι τα πως και τα διοτι σας στον θεο και να τον φτυνετε ξερετε γιατι σας βρεικε το μεγαλο κακο.
  δεν θα μαθετε πολοι απο σας τι ειναι η παραδωση.
  καποιοι απο σας πρεπει να μαθετε να αφηνεστε στα χερια του.να παραδεινεστε και να ζητατε.τον φτυνετε και θελετε να σας βοηθησει;
  δεν τον εμπιστευστε πως να σας εμπιστευτει.
  καντε στην ακρη ολοι.
  τον λευτερη τον ανελαβα εγω και ο μισος ουρανος.
  οι αθεοι πιειτε ξυδι.μυλοξιδο για να αλκαλοποιησετε και το αιμα σας να διωξετε τα νανορομποτσ που σας ψεκασαν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δικέ μου,εσύ κι αν είσαι περιπτωσάρα.....!! Άκου λέει τον έχει αναλάβει αυτός και ο μισός ουρανός. Κι ο άλλος μισός τι έγινε; Πήρε σύνταξη,ή πήγε εκδρομή στο Λουτράκι; Αμ το άλλο που λέει να πιούνε οι άθεοι μηλόξυδο ( το γράφει αλλιώς αλλά δεν βαριέσαι,όταν στοχάζεται τέτοια διάνοια....!! )για να αλκαλοποιήσουνε το αίμα τους ( ψψψψψψψ,,,μιλάμε όλα τα λεφτά ο δικός σου )και να διώξουν τα νανορομπότς που τους ψέκασαν. Εδώ τώρα τι να πείς,η ψυχιατρική σηκώνει τα χέρια ψηλά και μαζί με τον ήρωα μας και σεντορία τη φωνή,αναφωνεί` Άλαλα τα χείλη των ασεβών..... Ρε πούστη μου με τόσους μαλάκες σ`αυτήν την πατρίδα είναι να απορείς γιατί μια ζωή μας πηδάνε οι ξένοι..Τελικά δεν διακρίνεται σωτηρία.

   Διαγραφή
  2. αλαλα θα μεινουν τα χειλη των ασεβων οπως και τα δικα σου τα χειλακια .ασε τον χρονο να με δικαιωσει και μην προτρεχεις κουκλιτσα μου οταν δεν γνωριζεις.
   σου εκανε εντυπωση το μυλοξυδο;ειδες που δεν γνωριζεις;θελεις να γραψω για παρτη σου ολοκληρο βιβλιο;
   εσυ να δουμε τι θα κανεις οταν θα χτυπησει ο καρκινος και την δικη σου πορτα.νομιζεις οτι ειναι γριπη;
   οτι κοροιδευεις θα το λουστεις.
   καλη αναρωση

   Διαγραφή
  3. Δεν είναι δυνατόν να δημιουργούνται τέτοιες αντιπαραθέσεις.
   Είναι αδιανόητο...

   Ο αγαπητός Λευτέρης είναι κλασική περίπτωση ανθρώπου (φαίνεται από τα γραπτά του) καλλιεργημένου και με παιδεία-ήθος, που φρικάρει (όπως οι περισσότεροι) αλλά έχει το σθένος να εκφράζεται για αυτά που συμβαίνουν.
   Και όπως όλοι οι καλοί άνθρωποι, την πληρώνουν με έλκος στο στομάχι, άλλοι με αυτοάνοσα, άλλοι με καρκινωματάκια (που αντιμετωπίζονται) και πάει λέγοντας....

   Είναι όμως και παλικάρι!
   Και αυτό είναι προφανές...

   Η πιο αντάξια επιλογή της προσωπικότητάς του είναι να κάνει όσα πρέπει να κάνει ιατρικώς και να πιστέψει και πέρα από την ιατρική.
   Να πιστέψει ότι ο Θεός θα τον βοηθήσει (το πιστεύω αυτό πολύ).
   Και αυτό που λέω δεν είναι παπάτζα.
   Ψυχολογικά αίτια εξασθενούν την άμυνα του οργανισμού μας πολλές φορές, η ψυχολογία είναι το κλειδί της αποκατάστασης.
   Δεν υπάρχει "καταδίκη" για κανέναν, υπάρχει μόνο μάχη.

   Όλα τ' άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε...

   α.π.

   Διαγραφή
  4. συμφωνω α.π απολυτα μαζι σου και πρεπει να θειξουμε και ενα αλλο θεματακι.τοθεματακι του θυμου που επιστρεφει σε μας τους ιδιους.και αναλογα με το τι θυμο εχουμε δημιουργει προβληματα σε διαφορετικα οργανα του σωματος.καποια στιγμη πρεπει να αναφερθουμε και στην θεραπευτικη δυναμη της αγαπης.ο χριστος ηξερε τι διδασκε.
   διαβαζα ενα;δυο;σχολια που εγραφαν οτι αρκει απο μονη της η πιστη για να οδηγηθει καποιος στην αυτοιαση.παλι χωρις θεος.τον εχουμε γραμμενο.τι να πω.
   θα πω μονο τουτο.
   στα συνεχομενα τζακ ποτ του τζοκερ ολοι οσοι παιζουν πιστευουν οτι θα κερδισουν.εχουν πιστη.κανουν ονειρα.βιλες αυτοκινητα ταξιδια.δεν κερδιζουν ομως.
   και μην πεταχτει κανενα ουφο να πει οτι αμα ζητησει απο το θεο το τζοκερ θα του το στειλει;γιατι ο θεος δεν ασχολειτε με παιγνια.

   Διαγραφή
  5. Τα περισσότερα σχόλια, βρίθουν θρησκοληψίας,και ακατανόητης μεταφυσικής προσμονής για σωτήρια βοήθεια από κάποια ομιχλώδη ασιατική θεότητα. Μεγάλα στρώματα της ελλαδέζικης κοινωνίας αφήνονται στην επιρροή ενός κράματος παρανοϊκής πίστης ( άκου πίστη,τι σημαίνει τώρα αυτό; Οι Έλληνες ποτέ δεν αποδέχονταν κάτι δογματικά )και τοτεμιστικών δοξασιών ( βλέπε προφητείες από παρανοικά αγράμματα γερόντια )που φαλκιδεύουν τις συνειδήσεις και ποδογετούν κάθε δυναμική έκφανση του καθημερινού βίου. Μία απόλυτα ψύχωση που νεκρώνει κάθε δημιουργική προσπάθεια για ανέλιξη και βελτίωση. Συνεχίστε νεοελλαδέζοι τις γονυκλισίες σε ασιατικά ξόανα και δοξασίες της ερήμου και θα δείτε σύντομα ακόμη και τις πιο υπανάπτυκτες αφρικανικές χώρες που απαλλαγμένες όμως από την πανούκλα της κάθε θρησκείας να προκόβουν και να δημιουργούν κοινωνίες πολιτών οπλιτών ατενίζοντας με αυτοπεποίθηση το μέλλον και της προκλήσεις. Στο μεταξύ το ελλαδέξ θα έχει περιέλθει σε μία επακμάζουσα και μη αναστρέψιμη απώλεια στήριξης και βαθιάς περιδίνισης όπως λέμε στην αεροπορία, περιμένοντας τον ήχο της παταγώδους συντριβής. Καληνύχτα πατρίδα μου,κουράγιο και ελπίδα Ελευθέριε στο δύσκολο μονοπάτι του αγώνα.

   Διαγραφή
 17. Συμφωνώ με τον κ. Λευτέρη και με την κ. Πόπη: Ο Θεός είναι άδικος... Οι Εβραίοι μεγαλουργούν και οι Έλληνες ξεκληρίζονται χωρίς να βγάζουν άχνα. Καλό Παράδεισο να έχουμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. ΦΙΛΕ ΛΕΥΤΕΡΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΨΥΧΡΑΙΜΑ! ΑΣΕ ΤΑ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΝΥΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ Η ΠΟΥΣΤΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ, ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΣΤΟΧΟ! ΒΡΕΣ ΠΟΙΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝ'ΤΟ! ΤΟ ΚΟΥΓΚΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΝΔΟΞΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ