Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

The deal ist … „παραχωρούνται„ 24+2 νησιά του Αιγαίου για 149 χρόνια, έναντι 156,45 δις. € (χρέους) ....!
Η Ε.Ε. θα είναι σε θέση να κάνει θαύματα στην περιοχή, αφότου αναλάβει την διακυβέρνησή της. 

Οι κάτοικοί των νήσων αυτών αναμένεται να αντιμετωπίσουν θετικά μια αλλαγή στην διακυβέρνηση του «τόπου» τους».

Τη γνώμη του Γερμανού Δρ. Ζελεπού συμμερίζονται απόλυτα οι Γερμανοί, δεν το κρύβουν και όπως πάει, θα είναι ικανοί να την υλοποιήσουν στο εγγύς μέλλον εφόσον εμείς, που δηλώνουμε γεννηθέντες εν Ελλάδι, δεν αποφασίζουμε επιτέλους να τους κάνουμε την ζωή «δύσκολη», τα δε σχέδια επί τούτου και την δουλειά που ακολουθεί, μαντάρα.
Είμαστε ΑΝΑΞΙΟΙ ΩΣ ΛΑΟΣ, ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.


Καλλιόπη ΣουφλήΣτην κατεχόμενη Ελλάδα οι συμπεριφορές των τροϊκανών τα τελευταία έξι χρόνια οφείλοντο απλά και μόνο στην μακροοικονομική προκατάληψη που διακατέχει κάθε Ναζί ή και Σιωνιστή τοκογλύφο, χάριν της οποίας, η λύση, που τελικά θα «προταθεί» στον ολοκληρωτικά „τελειωμένο“ λαό, σχετικά με την οριστική αντιμετώπιση του αέναου χρέους του, θα είναι τόσο μοναδική, εξεφτελιστική και ταπεινωτική που δεν θα έχει άλλη δυνατότητα από το να την επικυρώσει δια της συγκατάθεσής του!

«Κύπρο της Ιβηρικής χερσονήσου» ονομάζει η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας λ.χ. το πρότζεκτ «Ανδαλουσία», όπου εξ αρχής, μαζί με τις γερμανικές κρατικές υπηρεσίες συμμετέχουν και 570 εταιρείες του ιδιωτικού τομέα, έχοντας μόνο ένα και μοναδικό στόχο. Την ανεξαρτοποίηση του κράτους της Ανδαλουσίας και την «κοσοβοποίηση» δύο νέων περιοχών της Ισπανίας.

«Χόνγκ Κόνγκ του Αιγαίου» ονομάζεται το νέο πρότζεκτ της Γερμανικής κυβέρνησης, όπου ενεργά συμμετέχει μόνο η ελίτ της Γερμανικής οικονομίας, Βertelsmann, Axel Springer, Siemens, EON, DHL, Lufthansa, Commerzbank, Bayer, RWE, Dt. Post, Allianz, Münchener Rück, Roland Berger και άλλοι.

Η διατεταγμένη σφαγή στην φορολόγηση, στο κόστος ζωής, στα μέσα εισοδήματα, στον τουρισμό, στην κοινωνική συνοχή, στην πρόνοια, στην παιδεία, στην υγεία, στην αστυνόμευση και η επιμελής καταστροφή των υποδομών στις συγκοινωνίες, στην παραγωγή, στις δημοτικές εγκαταστάσεις, στις υπηρεσίες, μαζί με τον καθημερινά στοχευμένο βομβαρδισμό συγκεκριμένων νήσων με μιλιούνια προσφύγων και λαθρομεταναστών δεν συνέβησαν τυχαία αλλά ήταν προ πολλού σχεδιασμένα και πάντα εν γνώση του καθεστώτος των Αθηνών. ( .... γι αυτό αντιπροτάθηκε πρόσφατα η μετατροπή της Καρπάθου σε βάση ....!).

Τα γερμανικά ΜΜΕ πλάθουν πάνω στην εικόνα μιας «χώρας των 1000 νήσων», δίχως να αναφέρονται σε αυτήν με τ’ όνομά της. 

Μια απρόσωπη φωνή (Alexander Kluge ) συνομιλεί με έναν δήθεν, κατ’ όνομα, «Έλληνα» ( Dr. Ioannis Zelepos …. γέννημα θρέμμα Γερμαναράς του κερατά ) που παρουσιάζεται ως «νεογραικολόγος» και «βυζαντινολόγος». 

Αυτός είναι ο «Έλληνας», ο made in Hamburg, που  λέει τα πράγματα με τ’ όνομά τους, ακριβώς όπως θέλει να τ’ ακούσει ο κάθε μέσος Γερμανός αναγνώστης της Bild Zeitung μαζί με την κάθε Ρεπούση ή τον κάθε Φίλη και τους λοιπούς διεθνιστές ή Τουρκολάγνους που ηδονίζονται όταν βλέπουν την Ελλάδα πεσμένη στα τέσσερα.

Καταργήθηκαν τα Ελληνικά τοπωνύμια, μαζί με το Δίστομο, τα Καλάβρυτα και την τοπογραφία του τρόμου και αντικαταστάθηκαν μονομιάς από τα αντίστοιχα γερμανοειδή γκρίκλις. 

Μόνο επί τουρκοκρατίας έζησε λ.χ. η Τριπολιτσά τις δόξες της ή .... μάταια προσπάθησαν οι Βαυαροί να εισάγουν τον πολιτισμό στην χώρα ενώ .... Έλληνας δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας «μπάσταρδος» των ρωμαίων, των σλάβων, των αλβανών και των τούρκων που δεν χάνει ευκαιρία χωρίς να προσπαθήσει να ιδιωποιηθεί την ιστορία, την δόξα και τους κόπους των «άλλων», όπως λ.χ. των «Μακεδόνων», των «Χριστιανών» και των «Βυζαντινών».  

Ο Έλληνας υπήρξε πάντα τέλειος ως δούλος, συνεχίζει ακάθεκτος ο Δρ. Ζελεπός, του Ρωμαίου, του Βυζαντινού, του Αλβανού, του Σλάβου, του Τούρκου ή του Ενετού  αφέντη του. Έρχεται ένας «¨Ελληνας» από το Αμβούργο λοιπόν, που σαν καλός Γερμανός, πρώτα υπηρετεί την θητεία του στην Bundeswehr πριν καν σπουδάσει νεογραικολόγος /βυζαντινολόγος, ώστε να διαθέτει το άλλοθι για να δώσει το φιλί της ζωής στην πιο πρόστυχη θεωρία που έγινε ποτέ από «επιστήμονα», στις θέσεις του Jakob Phillip Fallmerayer σχετικά με την εθνογένεση και την ίδρυση του Νεοελληνικού κράτους, μετά την επανάσταση του 1821.

Ο «¨Ελληνας» εξ Αμβούργου, που είναι πλήρως εναρμονισμένος με τις θέσεις της Ομοσπονδιακής κυβέρνησης αλλά και μ’ αυτές της αντίστοιχης βαυαρικής, δηλώνει στην καταγωγή Ικαριώτης, τονίζει μεν με έμφαση ότι το νησί είναι από το 1912 ανεξάρτητο κράτος, ξεχνά όμως να πληροφορήσει το κοινό του ότι  η Ικαρία ανήκει στην Ελλάδα. Tην τελική ερώτηση δε, .... ποια συγκεκριμένη περιοχή θα μπορούσαν να αναλάβουν ως ενέχυρο, σε βάθος χρόνου και από κοινού, Ευρωπαϊκή Ένωση και δανειστές μαζί, ο «Έλληνας» Dr. Ioannis Zelepos , φάνηκε πολύ διαβασμένος, απαντώντας εν ριπή οφθαλμού:

« Είναι τα νησιά του Αιγαίου που εμφανίζονται στους ναυτικούς χάρτες των τελευταίων 2.100 χρόνων που έχουν να επιδείξουν μόλις λίγες δεκαετίες υπό Ελληνική διακυβέρνηση. 

Είναι η Λέσβος, η Χίος και οι Κυκλάδες. 

Οι Κυκλάδες ήταν πάνω από 300 χρόνια υπό Ενετική και πάνω από 400 υπό Τουρκική κατοχή. 

Η Ε.Ε. θα είναι σε θέση να κάνει θαύματα στην περιοχή, αφότου αναλάβει την διακυβέρνησή της. 

Οι κάτοικοί των νήσων αυτών αναμένεται να αντιμετωπίσουν θετικά μια αλλαγή στην διακυβέρνηση του «τόπου» τους».

Τη γνώμη του Γερμανού Δρ. Ζελεπού συμμερίζονται απόλυτα οι Γερμανοί, δεν το κρύβουν και όπως πάει, θα είναι ικανοί να την υλοποιήσουν στο εγγύς μέλλον εφόσον εμείς, που δηλώνουμε γεννηθέντες εν Ελλάδι, δεν αποφασίζουμε επιτέλους να τους κάνουμε την ζωή «δύσκολη», τα δε σχέδια επί τούτου και την δουλειά που ακολουθεί, μαντάρα.

Λαός και χώρα είναι υπό γερμανική κατοχή.
                                                                                                                                                                 

Νέα Φιλική ΕταιρείαΥΓ.: .... για τους εξυπνάκηδες, τους άπιστους ή και τους συνωμοσιολόγους: " 10 vor 11 " dctp , RTL TV, 05.01.2016, 00.30 (MEZ) πμ. " Das Land der 1000 Inseln " .... Στα σκαριά ευρίσκονται και άλλες εκπομπές όπου θα συμμετέχουν και άλλοι "δημιουργοί". Εκτός του RTL εκπέμπονται οι ίδιες εκπομπές παράλληλα και στα κανάλια SAT 1, Kabel 1, Pro 7 και VOX.
ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

6 σχόλια:

 1. Δεδομένου ότι, κατά δημοσιεύματα, έχει εκχωρηθεί η εθνική κυριαρχία, εν όψει και των λεγομένων του ''νεογραικολόγου'' και ''βυζαντινολόγου'' Dr. Ioannis Zelepos, παρακαλείται ο έγκριτος και καταξιωμένος ''τουρκολόγος'' να απαντήσει στο ερώτημα : Αν οι Τούρκοι πάρουν ένα ή δύο ή εφτά ή δέκα νησιά, άραγε ποιός ιδιοκτήτης θα τα χάσει; Και εκ της απαντήσεως γεννώνται ερωτήματα με κορυφαίο : Μήπως οι ιστορίες με δράκους πάνε δύο χιλιάδες χρόνια πίσω· τότε που οι Εβραίοι έπρεπε, και τελικά κατάφεραν, να εφεύρουν το υπερόπλο, με το οποίο νίκησαν τους (θεωρητικά) αήττητους, με ασπίδα και ρομφαία τη φιλοσοφία, τα ''γράμματα'' και τις τέχνες, Έλληνες;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο Κ. Ζελεπος κρινει εξ ιδιων τα αλλοτρια όταν λεγει ότι ο ελληνας είναι τελειος δουλος του Αλβανου του Ρωμαιου κ.τ.λ.και θελει και ιδιοποειειται την δοξαν των αφεντηδων.Κατ,αρχας υπηρετώντας με τον ιδιο ακριβως τροπο ον περιγραφει των τελειων δουλων τα γερμανικα συμφεροντα.Βεβαια συνηγορει μεν με τον Φαλμεράγιερ και τον δικαιωνει150χρονια μετα αλλα με μια διευκρινηση ότι το ποσοστο αυτων των ΖELE Ελλήνων είναι ελαχιστο και POS να το κανουμε είναι κυριως από το γενος ΙΣΚΑΡΙΩΤΗ.Παρομοια εχουμε ακουσει και από μια άλλη Βυζαντινολογο γαλλικων τασεων και προεκτάσεων η οποια τελευταίως εχει χαθει από τα τεκτενομενα.Τελος επειδή το αφεντης που χρησιμοποιει ο κ. Ζελεπος μπορει να νομιζει ότι είναι Τουρκικη λεξις και μ,αυτην θελει ακριβως να τονιση την πληρη υποταγη ας μαθει ότι είναι Ελληνικωτατη προερχομενη από την λεξη αυθεντια καισυνυπαρχει και είναι το ΕΙΝΑΙ του κάθε γνησιου Ελληνα.ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΧΡΙΣΤΌΣ ΑΝΈΣΤΗ. ΑΛΗΘΏΣ Ο ΚΎΡΙΟΣ, Ο οποίος αποδεδειγμένα πλέον, μετά Ανάστασιν, ευλογεί τεκταινόμενα που ανταποκρίνονται στο ΘΈΛΗΜΑ Του Κυρίου, Θεού, Δημιουργού μας και Ομοουσίου Του Πατρός είτε επιτρέπονται από Εκείνον, κατά παραχώρησιν Του, προς μετάνοιαν, προσευχήν και συμμόρφωσιν του πανανθρώπινου ποιμνίου Του προς Την, διά Του Ομοουσίου Του Υιού, Διδασκαλίαν Του.

   Διαγραφή
 3. Οι γερμανοι ερχονται σαν φιλοι μας ! Το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΑΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.
  ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ.
  ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝ ΘΕΛΑΜΕ.
  ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.
  ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Εχω μια απορία

  Μπορούμε να πούμε ότι ο ελληνικός λαός δεν καταλάβαινε τι έκανε, δεν ήξερε τι ήθελε, τι ψήφιζε, τι ανεχόταν.

  Σε μιαν τέτοια περίπτωση αυτός ο λαός θα ήταν ένα νήπιο.
  Εάν όμως είναι νήπιο, τότε ας μη μιλάμε για δημοκρατία. Εάν ο ελληνικός λαός δεν είναι υπέυθυνος για την ιστορία του τότε, ας του ορίσουμε έναν κηδεμόνα.

  Εγώ λές ότι ο ελληνικός λαός, όπως και ο κάθε λαός, είναι υπέυθυνος για την ιστορία του, συνεπώς είναι υπέυθυνος και για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα.
  Κορνήλιος Καστοριάδης

  • Στο Χρηματιστήριο, μας παρέσυρε ο κακός ο Σημίτης και παίξαμε τις οικονομίες μιας ζωής.
  • Τα διακοποδάνεια και τις πιστωτικές, μας παρέσυραν οι κακές οι τράπεζες και τα χρεωθήκαμε.
  • Τον κρατικό δανεισμό, μας παρέσυραν οι κακοί οι ξένοι που δεν μας ελέγχανε και τον εκτινάξαμε.
  • Τα ΕΣΠΑ και τις επιδοτήσεις, μας άφησε ανεξέλεγκτους η κακιά η Ευρωπαική ένωση και τα φάγαμε.
  • Τα υπερεκτιμημένα νεόδμητα σπίτια, μας παρέσυραν οι κακοί οι κατασκευαστές και τα παίρναμε.
  • Τις Cayenne, τα Hammer και τις σαμπάνιες στη Μύκονο, μας παρέσυρε ο κακός ο Κωστόπουλος με τα περιοδικά του και τα παίρναμε.
  • Το "ΟΧΙ" και τα capital controls/νέο υπερδανεισμό που αυτό συνεπάγεται, μας παρέσυρε ο κακός ο ΣΥΡΙΖΑ και το ψηφίσαμε.
  Συγγνώμη, αλλά είμαστε λαός μωρών ή ηλιθίων?
  Διότι μόνο τα μωρά και οι πνευματικά ανάπηροι είναι ανεύθυνοι για όσα κάνουν και έχουν άλλοι τις ευθύνες για τις πράξεις τους.
  Αλλά αν είναι έτσι χρειαζόμαστε κηδεμόνα, είτε αυτός λέγεται δανειστές είτε ΔΝΤ είτε κι εγώ δεν ξέρω τι.
  Κι ασφαλώς, αν η θειά Μαρίκα από το Λεστινιό δεν έχει επαρκές μυαλό ώστε να καταλάβει πως δεν πρέπει να παίζει στο χρηματιστήριο ή να αγοράζει Cayenne, τότε πως πιστεύει ότι έχει επαρκές μυαλό ώστε να ψηφίζει?

  Και τα δύο μαζί δεν γίνονται.

  melgia.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ