Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

ΤΟ ... Ψινάκειο "MARATHON FOUNDATION", σε δικαστικές περιπέτειες! Νομικά θα κινηθεί εναντίον του Ψινάκη, το Δημοτικό Συμβούλιο! Λυπάμαι κύριοι αλλα μάλλον είστε ... χαμένοι από χέρι!


  
Με πλειοψηφία εκτός από μερικά παρών και την αρνητική ψήφο της Λαμπαρού Δήμητρας πέρασε η εισήγηση το δημοτικό συμβούλιο να κινηθεί νομικά ουσιαστικά εναντίον του Δημάρχου Μαραθώνα και Προέδρου της ΜΚΟ Marathon Foundation ώστε να αποσυρθεί το σήμα και να μην ξαναχρησιμοποιηθεί ξανά σε πουθενά σε καμία εκδήλωση ή έντυπη μορφή.


Δεν είμαι νομικός... αλλά οι εμπειρίες μου  τόσα χρόνια στις αίθουσες των δικαστηρίων, άλλοτε ως μηνύτρια κατά  της εξουσιας και άλλοτε μηνυόμενη απ' αυτήν, μ' έμαθε κάτι πολύ απλό: 
Δύσκολα... πάρα πολύ δύσκολα αποδίδεται το δίκιο... ιδίως αν η εξουσία  διαθέτει  υψηλές γνωριμίες ... και μιλώ γενικά...

Λυπάμαι, αλλά κυρίες και κύριοι του Δημοτικού Συμβουλίου, αν δεν βάλετε δικηγόρο που να πιάνει πουλιά στον αέρα, ώστε να τεκμηριώσει με αδιάψευστα στοιχεία την μήνυσή σας, και πάλι με πολύ μικρά ποσοστά επιτυχίας η υπόθεση είναι χαμένη...

Δυστυχώς, η δικαιοσύνη μας, στην πλειοψηφία της, είναι διεφθαρμένη και διαπλεκόμενη.
Τρανό παράδειγμα, οι καταγγελίες του Μανώλη Χατζησάββα, ο οποίος αν και διέθετε αδιάψευστα στοιχεία περί ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, η Εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Ράικου, τις έκανε ... γαργάρα (εδώ)


Καλλιόπη Σουφλή


Υ.Γ. Αλήθεια, το λογότυπο  του MARATHON FOUΝDATION, του οποίου ο Ηλίας Ψινάκης είναι Πρόεδρος  και το λογότυπο της ΑΜΦΚΤΥΟΝΙΑΣ, δεν νομίζετε πως μοιάζουν, ή εμένα τα ματάκια μου κάνουν ... πουλάκια...


Δικαστικά θα κινηθεί με απόφαση πλειοψηφίας το Δημοτικό Συμβούλιο Μαραθώνα εναντίον του Marathon Foundation και οποιουδήποτε χρησιμοποιεί το λογότυπο του Δήμου Μαραθώνα

Με απόφαση πλειοψηφίας το δημοτικό συμβούλιο Μαραθώνα θα κινηθεί νομικά εναντίον του Ιδρύματος Μαραθώνα (Marathon Foundation) με την αιτιολογία ότι χρησιμοποιεί το λογότυπο του Δήμου Μαραθώνα, ενώ παράλληλα το έχει τυπώσει σε μπουκάλια νερού τα οποία κυκλοφορούν σε διάφορες εκδηλώσεις.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας Σπύρου Λιβαθηνού και Νίκου Χατζηγιάννης έφεραν το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο προς συζήτηση.

Μέσα από την κουβέντα όσοι πήραν το λόγο υποστήριξαν ότι είναι απαράδεκτο να χρησιμοποιείται το λογότυπο του Δήμου Μαραθώνα από ΜΚΟ και άλλες οργανώσεις χωρίς έλεγχο.

Υπήρξε μία ένταση μεταξύ Σόμογλου και Παραρά (Δικηγόρου κ.Ψηνάκη και μέλος του Δ.Σ ΜΚΟ Ιδρύματος Μαραθώνα) καθώς ο ίδιος ο κος Παραράς δήλωσε ότι δεν ήξερε για το λογότυπο και ότι ήταν απόφαση Ψηνάκη, ενώ το είχε ήδη σκοπό να το βάλει ως σήμα της ΜΚΟ πολύ πριν ακόμα κατοχυρωθεί από το δημοτικό συμβούλιο ως σήμα του Δήμου.

Ο Τσίρκας σε γενικές γραμμές δήλωσε ότι δεν είναι δυνατόν ένα εμπορικό σήμα να χρησιμοποιείται από τη ΜΚΟ που Πρόεδρος είναι ο Ψηνάκης Δήμαρχος Μαραθώνα, θα πρέπει να γίνει καταγγελία και στον οικονομικό εισαγγελέα για να παρέμβει, ενώ κινεί υποψίες ότι σήμερα δεν είναι παρόν στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος Ηλίας Ψηνάκης για να απαντήσει σε αυτές τις κατηγορίες.

Με πλειοψηφία εκτός από μερικά παρών και την αρνητική ψήφο της Λαμπαρού Δήμητρας πέρασε η εισήγηση το δημοτικό συμβούλιο να κινηθεί νομικά ουσιαστικά εναντίον του Δημάρχου Μαραθώνα και Προέδρου της ΜΚΟ Marathon Foundation ώστε να αποσυρθεί το σήμα και να μην ξαναχρησιμοποιηθεί ξανά σε πουθενά σε καμία εκδήλωση ή έντυπη μορφή.

Ο λόγος δόθηκε στους πολίτες και ένας εκ των παρισταμένων πήρε το λόγο και δήλωσε ο Δήμος να διεκδικήσει 100.000 ευρώ από το ίδρυμα Marathon foundation για αποζημίωση για την χρησιμοποίηση του λογοτύπου και να διατεθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου.

 
ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

2 σχόλια:

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ