Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

Je suis anomaliares... 
 
 
Εν πάση περιπτώσει και πέραν από τα οποιαδήποτε σεξουαλικά γούστα του υποψήφιου προεδρικού ζεύγους, που στο κάτω-κάτω δεν μας αφορούν, εγώ αδέρφια μου βλέπω την Μεγάλη Ανωμαλία, αλλού.


Στο γεγονός ότι εκατομμύρια φραγκοκογκολέζοι πήγαν και ψήφισαν έναν πρώην τραπεζίτη των Ρότσιλντ και αποφασισμένο εργολάβο της παγκοσμιοποίησης!
Διότι σας το λέω και να το ξέρετε...
Οι μάζες που ανεβοκατεβάζουν κυβερνοαστέρες σαν και τον μέλλοντα πρόεδρα της φραγκοαλγερίας, είναι πλέον, κατά πλειοψηφίαν, μπάσταρδα των πάσης φύσεως χασάν/μομπούτου, με αλληλέγγυες γαλλιδούλες και τούμπαλιν... 

Όπως ακρβώς και στην Ελλάδα, αγαπημένε μου φίλε, Λευτέρη Πανούση... 
Αυτοί που ψήφισαν και ξαναψήφισαν Τσίπρα και ετοιμάζονται να ψηφίσουν Κούλη, Φώφη, Σταύρο και όλα τα πολιτικά φρόκαλα, είναι μπασταρδα των νεοελληνόφωνων, χωρίς ίχνος Ελληνικότητας μέσα τους...

Γι αυτό, και ... Η ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΘΑΙΝΕΙ, ΦΙΛΕ ΜΟΥ, όπως έλεγε και ο αείμνηστος πολυαγαπημένος Θανάσης Βέγγος... (εδώ)


Καλλιόπη Σουφλή


 Γράφει ο
 
 
Καλέ θα τρελαθώ! Τι σκατόφατσες είν' αυτές ρε παιδιά, που πάνε και ψηφίζουν τα ευρωπόπολα;
Δηλαδή, ούτε για τα σαρβάιβορ δεν θα τις έκανα, όλες αυτές τις μούρες, που μοστράρονται ως μελλοντικοί ηγέτες της εβρ[αι]ώπης!

Άσε, που πριν τους κουρδίσουνε για την εξουσία τα εβρ[αι]ομασονικά κογκλάβια, έχουν δοκιμάσει ήδη την απόλυτη αφοσίωση τους, στις τράπεζες των ρότσιλντς και στα υπουργεία των πάσης φύσεως εργολάβων της παγκοσμιοποίησης.
Και τώρα οι ευρωχαχόλοι τρέχουν μαζικά να εκτελέσουν τις εντολές που τους δίδουν, εν είδει υπνοπαιδείας, τα βοθροκάναλα της γηρασμένης και βιοεκφυλσμένης Εβρ[αι]ώπης...

Όχι δηλαδή ότι η κ. Λεπέν είναι καμιά επαναστάτρια, όπως ήταν ο πατέρας της, για να πεις ότι κατατρομάζει τα πρόβατα.
Τρίχες.
Ούτε καν εθνικίστρια δεν μπορείς να την πεις.
Απλώς η γυναίκα βγαίνει και λέει τα αυτονόητα. Ότι πρέπει επιτέλους οι ευρωπαϊκοί λαοί να αντισταθούν στη δικτατορία των τραπεζών, των αφανών χρηματοπιστωτικών ομίλων και της γενοκτονίας του λευκού ανθρώπου.

Αλλά, που;
Έχει μείνει καθόλου μυαλό στους σαρβαϊβάτους απανταχού του πλανήτη;
Οι μάζες ρε, ακόμα κι έναν τσιπρουλίνο να τους πλασάρουν, θα τρέξουν να τον ψηφίσουν. Όχι τον χαμογελαστό γιάπι, με την ξανθιά homo pithikus στο πλάι του...


Και μην ακούτε κάτι δυσκοίλιες κάργες που θα σας πουν ότι ο "έρως χρόνια δεν κοιτά"
Κι ακόμα περισσότερο, μην δίδετε πίστη σε λαϊκές παροιμίες του τύπου: "η γριά η κότα έχει το ζουμί"
Δώστε βάση στη φάτσα και βγάλτε συμπεράσματα...

 
 
Δηλαδή εμένα, το μέλλον προεδρικό ζεύγος των φραντσέζων, με τρομάζει πολλαπλώς.
Όχι επειδή η κυρία είναι 64 ετών και ο κύριος είναι 39.
Στο κάτω-κάτω κι οι βίκινγκς περιμένανε πρώτα να σαπίσει ο καρχαρίας κι ύστερα να τον φάνε.
Όχι, κυρία μου.


Ο πάσα ένας άνδρας κρίνει με εντελώς προσωπικά κριτήρια τι είναι αυτό που του προκαλεί στύση και τι είναι αυτό που του προκαλεί εμετό. Κι αν ο μέλλων πρόεδρος της Γαλλίας ερεθίζεται σεξουαλικώς, με το θήλυ γεννητικόν όργανον σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, γούστο του και καπέλο του.

Αν και κρίνοντας από τα μη φανατικά ανδρικά γούστα των σημερνών Εβρ[αι]ωπαίων, εμένα το μυαλό μου πάει αλλού [σε κάτι που λέγεται γάμοι βιτρίνας] αλλά ομολογώ ότι δεν διαθέτω κανένα δεδομένο για να τεκμηριώσω μια τέτοια υπόθεση, γι αυτό και σταματώ εδώ, παρα τις κάπως περίεργες φήμες που κυκλοφορούν [κυκλοφορούν όμως και μηνύσεις στα περιξ...]  

 
Εν πάση περιπτώσει και πέραν από τα οποιαδήποτε σεξουαλικά γούστα του υποψήφιου προεδρικού ζεύγους, που στο κάτω-κάτω δεν μας αφορούν, εγώ αδέρφια μου βλέπω την Μεγάλη Ανωμαλία, αλλού.


Στο γεγονός ότι εκατομμύρια φραγκοκογκολέζοι πήγαν και ψήφισαν έναν πρώην τραπεζίτη των Ρότσιλντ και αποφασισμένο εργολάβο της παγκοσμιοποίησης!
Διότι σας το λέω και να το ξέρετε...
Οι μάζες που ανεβοκατεβάζουν κυβερνοαστέρες σαν και τον μέλλοντα πρόεδρα της φραγκοαλγερίας, είναι πλέον, κατά πλειοψηφίαν, μπάσταρδα των πάσης φύσεως χασάν/μομπούτου, με αλληλέγγυες γαλλιδούλες και τούμπαλιν... 

 
 
Δηλαδή, τι ακριβώς γουστάρουν ρε παιδί μου, οι αλγερινογαλλομαροκοσενεγαλέζοι;
Δεν φτάνει που οι παγκοσμιοποιητές καταντήσανε την άλλοτε κραταιά Γαλλια, σε υπηρέτρα της Γερμανίας, θέλουν τώρα και να την πάνε ακόμα πιο κάτου;
Δεν τους αρκεί που οι γηγενείς Γάλλοι, οι απόγονοι του Λουδοβίκου 14ου, του Μοντεσκιέ, του Ρακίνα, του Βολταίρου και του Μαρσέλ Προυστ, αντικαθίστανται σταδιακά από αφροασιατικές μάζες, θέλουν τώρα να καταντήσουν το Παρίσι Ισλαμαμπάντ, μιαν ώρα αρχύτερα;
Ή μήπως τους φαίνονται λίγα όλα τα χρήματα που έχασαν από τον εξευτελισμό της εργασίας και γουστάρουν να πλερώνονται, όσα πλερώνεται και ένας Μπαγκλαντεσιανός στους λασπότοπους της Ινδίας;

Πόσο ανωμαλιάρα μπορεί να είναι μια κοινωνία, που επιλέγει να την εξουσιάζουν οι εργολάβοι των παγκόσμιων αφεντικών, μετατρέποντας την αργά αλλά σταθερά σε Βραζιλία, σε Ινδοκίνα ή σε Ελλάδα;
Τι να πεις;
Je suis anomaliares, ρε πούστη μου...Για δε ρε φάτσα η μέλλουσα πρώτη κυρία της Γαλλίας...
Καλά, ε;
Και δεν μιλάω για τα χρόνια της. Διότι κι άλλες είναι 65άρες αλλά φυσάνε...
Εγώ σας μιλάω για την πονηρία, την κακία, τη στρυφνότητα και την απανθρωπιά, 
που βγάνει το βλέμμα της.
Δηλαδή, αν είχα μωρό παιδί, θα του την έδειχνα για να τρώει όλο το φαϊ του...

 
Και να σας πω και κατι ακομα...
Ενδεχομένως το παιχνίδι να έχει κιόλας χαθεί για την Ευρώπη, για τον απλούστατο λόγο ότι η βιοφυλετική αλλοίωση των ευρωπαϊκών λαών, έχει ξεπεράσει πια την κρίσιμη μάζα, πέραν της οποίας δεν υπάρχει επιστροφή.

 
Με απλά λόγια, έχουν μπασταρδευτεί σε τέτοιο βαθμό οι ευρωκοινωνίες μας, από τους μεικτούς γάμους ινδοευρωπαίων με αφροασιάτες, ώστε δεν είναι πια στο χέρι μας να ανατρέψουμε την κατάσταση.
Οι πλειοψηφίες των ψηφοφόρων, ίσως να αποτελούνται πια από μπάσταρδες ράτσες, που προφανώς γνοιάζονται για δικά τους συμφέροντα και όχι για τα συμφέροντα των εθνών, που έκαμαν το μοιραίο λάθος να τους ανοίξουν τις θύρες τους [και τα πόδια τους]
  
 
Και ξέρετε...
Ο Γάλλος μπορεί να έφτιαξε στη χώρα του μια Νοτρ Νταμ ή ένα Μπολερό, αλλά ο αραβονέγρος δεν έφτιαξε παρά ένα Κάιρο [μπρρρρ....].
Ε λοιπόν και τα μπάσταρδα των αραβοαραπάδων, Κάιρα θα τα καταντήσουν τα Παρισια, είτε το καταλαβαίνουν οι ευρωψηφοφόροι, είτε όχι...Αλλά δεν χρειάζεται να ψάξετε για περισσότερες αποδείξεις της γαλλοψηφοφορικής ανωμαλίας.
Αρκεί να σας πω ότι ο Πιερ Λοράν, αρχηγός του Κομμουνιστικού Κόμματος Γαλλίας, 
εξέφρασε την απόλυτη υποστήριξη του στον πρωην τραπεζίτη των Ροτσιλντ!
Κι όταν ακούτε Κομμουνιστικό Κόμμα, 
αμέσως -αμέσως καταλαβαίνετε, τι είδους καταστροφή ετοιμάζεται για τη Γαλλία...
ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

6 σχόλια:

 1. Ανδρα μη ενννννεπε, μουσα πολυτροπον...... κολλα κι αυτο το βιντεακι για τους ελληνοφωνους χαχολους.....
  https://www.youtube.com/watch?v=J3lva9VRvJE


  https://www.youtube.com/watch?v=r2Npzn7LEzU
  https://www.youtube.com/watch?v=QVflukHGRp0

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η Μούσα, μόνον ΑΝΤΡΑ μπορεί να μαγέψει... όχι την... Αλίκη στο ΠΟΥ-ΝΟΥ... κι από τραγουδάκια, χορτάσαμε... δεν μας λένε τίποτα... απολύτως τίποτα.

   Διαγραφή
 2. Κατά πόσο είναι βέρος Γάλλος ο Μακρόν έχω τις αμφιβολίες μου.
  Η μάνα του φέρνει κάτι από καταγωγή...περιούσια (;;;)
  Το μπαστάρδεμα των εθνών είναι εδώ δυστυχώς και μας έρχεται πολύ βίαια με τους λαθραίους. Μετά την πτώση του τείχους του Βερολίνου, ξαμολυθήκανε σε όλη την ευρωεβραιώπη οι του ανατολικού μπλοκ. Μας πλακώνουν οι αφροασιάτες, αλλά ρε παιδί μου, αχώνευτοι είναι, ούτε με κόκα κόλα ούτε με σόδα δεν τους χωνεύεις. Δεν θέλουν να ενταχθούν σε μας.
  Να πάνε στον αγύριστο, άει σιχτίρ, με τα βάρβαρα έθιμα και τις μουτσούνες τους.
  ΕΞΩΩΩΩ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Νομίζω πως είστε άδικοι με την Μπριζίτ Τρονιέ. Είναι μιά κυρία, τί φταίει που την ερωτεύτηκε το τεκνό; Κι εγώ είμαι 45άρα χωρισμένη, αλλά έχω σύντροφο 38άρη κι είμαι ευχαριστημένη. Σ' εμάς τις μεγάλες βρίσκουν λιμάνι οι νεαροί, γιατί έχουμε πείρα. Οι μικρές έχουν μόνο απαιτήσεις

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ξέρετε να το γλεντατε το μπικιδονι σας....

   Διαγραφή
 4. ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 300.000.ΤΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ...

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ