Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017

H Ταξιαρχία «Παύλος Φύσσας» πίσω από την επίθεση στη Χρυσή Αυγή (Η Ταξιαρχία της ΦΑΣΙΣΤΕΡΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΓΑΝΩΣΗ;;;) Η Ταξιαρχία της ΦΑΣΙΣΤΕΡΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΓΑΝΩΣΗ;;;

Ή επειδή εκπροσωπούν τον αριστερό φασισμό της συμμορίας του Τσίπρα, βρίσκονται στο απυρόβλητο;;;

Όταν έχεις ως πρότυπο, ενα φασιστοκουμμούνι, είσαι ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
Όπως κι όταν έχεις ως πρότυπο, εναν Χίτλερ.
 

Καλλιόπη Σουφλή

Ένα κείμενο ανάληψης ευθύνης για την επίθεση που σημειώθηκε στις 31 Μαρτίου στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στη λεωφόρο Μεσογείων αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου και το όνομα της οργάνωσης που το υπογράφει είναι Ταξιαρχία «Παύλος Φύσσας».

«Ήρθαμε και θα ξανάρθουμε», προειδοποιούν οι συντάκτες και σημειώνουν, μεταξύ άλλων, πως «το πρωί της Παρασκευής 31 Μάρτη σύντροφοι και συντρόφισσες επιτεθήκαμε στα ανοιχτά γραφεία της "Κεντρικής Διοικήσεως" του νεοναζιστικού κόμματος Χρυσή Αυγή.
 
 
Στο πολυόροφο κτίριο που βρίσκεται στη Λ.Μεσογείων στεγάζεται η Τ.Ο. Αμπελοκήπων, υποδομές που αφορούν την εφημερίδα της οργάνωσης, τα στούντιο του ιντερνετικού τους καναλιού, το γραφείο του "Φύρερ" και των πρωτοπαλίκαρών του. 
 
Στο ισόγειό του στεγάζεται επίσης το κατάστημα τους που εμπορεύεται αγκυλωτούς σταυρούς, βιβλία με ωδές στον εθνικοσοσιαλισμό, στολές για φασίστες και άλλα αντικείμενα για τους φανατικούς του είδους».
 
 
Ολόκληρη η ανακοίνωση:
 
 
Ήρθαμε και θα ξανάρθουμε.
 
 
Το πρωί της Παρασκευής 31 Μάρτη σύντροφοι και συντρόφισσες επιτεθήκαμε στα ανοιχτά γραφεία της «Κεντρικής Διοικήσεως» του νεοναζιστικού κόμματος Χρυσή Αυγή. Στο πολυόροφο κτίριο που βρίσκεται στη Λ.Μεσογείων στεγάζεται η Τ.Ο. Αμπελοκήπων, υποδομές που αφορούν την εφημερίδα της οργάνωσης, τα στούντιο του ιντερνετικού τους καναλιού, το γραφείο του «Φύρερ» και των πρωτοπαλίκαρών του. 
 
Στο ισόγειό του στεγάζεται επίσης το κατάστημα τους που εμπορεύεται αγκυλωτούς σταυρούς, βιβλία με ωδές στον εθνικοσοσιαλισμό, στολές για φασίστες και άλλα αντικείμενα για τους φανατικούς του είδους.
 
 
Εκτός από τις δημόσιες εκδηλώσεις που κατά καιρούς φιλοξενούνται στους ορόφους του, τα τετραγωνικά του είναι αρκετά για να χωράνε και τις υπόλοιπες καθημερινές ασχολίες των χρυσαυγιτών: ραντεβού με εφοπλιστές για να ανατροφοδοτούνται τα ταμεία, συναντήσεις με εργολάβους για να οργανώνονται επιθέσεις σε συνδικαλιστές, τετ α τετ με επιχειρηματίες για να προετοιμάζονται οι κινήσεις που θα προωθούν μέσω του αστικού κοινοβουλίου τα συμφέροντά τους, σουαρέ με τους δημοσιογράφους που τους πλασάρουν ως «τα παιδιά της διπλανής πόρτας» στο ευρύ κοινό. 
 
Στα τετραγωνικά αυτά φιλοξενούνται επίσης οι μηχανές που τους ράβουν τα κοστούμια, όταν είναι απαραίτητο από μπράβοι της νύχτας να μεταλλάσσονται σε καθωσπρέπει εκπρόσωποι του νόμου και της τάξης των καπιταλιστών.
 
 
Όλος τυχαίως, για έδρα όλων αυτών των δραστηριοτήτων επέλεξαν ένα κτίσμα μέσα στην καρδιά του κρατικού μηχανισμού και της ασφάλειας: απέναντι ακριβώς από τη Σχολή της Αστυνομίας και το Υπουργείο Δικαιοσύνης, δίπλα στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και το Υπουργείο Περιβάλλοντος. Πέρα από τον προφανή συμβολισμό αυτής της επιλογής που επιβεβαιώνει το ειδύλλιο της Χ.Α. με τους νευραλγικούς τομείς του κράτους και τις επιδιώξεις της για διασυνδέσεις με τους φορείς της αστικής πολιτικής διακυβέρνησης, η μετακόμιση στο «σιδερένιο φρούριο» της Κατεχάκη είναι άλλη μια ταφόπλακα στο περιβόητο "αντισυστημικό" της προφίλ.
 
 
Παρ' όλα αυτά όμως, όλη αυτή η οχύρωση δεν φάνηκε αρκετή το πρωί της Παρασκευής και οι υπεύθυνοι ασφαλείας των γραφείων έμειναν με τους πυροσβεστήρες και τους φραπέδες στο χέρι. 
 
Στη στοχευμένη μας ενέργεια (σπάσιμο της πρόσοψης του καταστήματος και φθορές στο εσωτερικό του, φθορές στο αστυνομικό φυλάκιο, στην κεντρική είσοδο, στις παρκαρισμένες μηχανές των χρυσαυγιτών και παράλληλη ετοιμότητα να τσακίσουμε όποιο μέλος του τοπικού «τάγματος εφόδου» βρισκόταν μπροστά μας), απάντησαν λίγες ώρες μετά με τυφλά αντίποινα, χτυπώντας βάναυσα περαστικό απλά και μόνο επειδή πέρασε τυχαία μπροστά από το συγκεκριμένο σημείο και η εμφάνισή του δεν ταίριαζε στα πολιτικά τους κριτήρια. 
 
Αυτοί είναι οι φασίστες.... Και γι' αυτό τους πολεμάμε.

 
Η κίνησή μας αυτή ενάντια στις ομάδες κρούσης του κεφαλαίου ήρθε για να προστεθεί στους πολύμορφους αγώνες του ταξικού κινήματος ενάντια στο φασισμό. 
 
Το τελευταίο διάστημα τα παραδείγματα είναι πολλά: η αποβολή του χρυσαυγίτικου «Κλαδικού Σωματείου Υπαλλήλων Ασφαλείας» από το Εργατικό Κέντρο Αθήνας, ο αποκλεισμός της "συνδικαλιστικής" παράταξης «Εθνικιστική Λαϊκή Δύναμη» από τις εκλογές του Συλλόγου των εργαζομένων στο Δήμο Θεσσαλονίκης, οι δυναμικές συγκεντρώσεις-πορείες ενάντια στα εγκαίνια γραφείων τους (όπως έγινε στην Ξάνθη, στη Βέροια, στα Χανιά, στο Παγκράτι), το μπλοκάρισμα εκδηλώσεων-ομιλιών τους (όπως στο Αγρίνιο, στο Βόλο και αλλού), οι αντιφασιστικές περιπολίες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, η σύγκρουση με πρωτοκλασάτα στελέχη και βουλευτές τους (όπως στο Περιστέρι), η δυναμική παρουσία σε δίκες φασιστών και αντιφασιστών, οι επιθέσεις σε στελέχη, βουλευτές και γραφεία ναζί δικηγόρων-υποστηρικτών τους, οι συγκεντρώσεις αλληλεγγύης σε προσφυγόπουλα έξω από σχολεία (όπως στο Πέραμα και στο Ωραιόκαστρο), οι επιθετικές κινήσεις σε γραφεία από όλη τη γκάμα της ακροδεξιάς (όπως ΛΕΠΕΝ, Propatria, Ελλήνων Έλευσις) και πολλά άλλα ακόμα.
 
 
Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Χ.Α. με κάποιες σπασμωδικές κινήσεις κάνει προσπάθειες για να ξαναεμφανιστεί δυναμικά στο δρόμο. 
 
 
Με χτυπήματα εναντίον μεταναστών στη Χίο και στη Μυτιλήνη, προπηλακισμούς σε σχολεία που έχουν προγραμματιστεί να φιλοξενήσουν προσφυγόπουλα (όπως στο Πέραμα και στο Ωραιόκαστρο), με την επανεμφάνιση του σκληρού της πυρήνα στα δικαστήρια και τις προκλήσεις εναντίον της οικογένειας Φύσσα, προσπαθεί να κερδίσει το χαμένο έδαφος.
 
 
Η δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη και σύμφωνα με εκτιμήσεις θα ολοκληρωθεί πρωτόδικα μέσα στο 2018, αποτελεί μια από τις αιτίες της προσωρινής αναδίπλωσής της. 
 
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του (προσφάτως αποχωρήσαντα βουλευτή της) Δ. Κουκούτση, οικονομικοί λόγοι και διώξεις της επιχειρησιακής και βουλευτικής ομάδας οδήγησαν στην τακτική επιλογή του να μπει για λίγο στην άκρη η πρωτοκαθεδρία των μπράτσων (χωρίς να εξαφανιστούν). 
 
 
Στο να προσεγγιστούν παλιές μνημονιακές καραβάνες της Ν.Δ. και του ΛΑ.Ο.Σ. ως στελεχιακό δυναμικό με στόχο το σπάσιμο της απομόνωσης, να αποκηρυχτεί ακόμα πιο έντονα στο δημόσιο λόγο της η εθνικοσοσιαλιστική της μήτρα και να πριμοδοτηθεί προσωρινά η ταμπέλα του "αγνού", "νόμιμου" και "τίμιου" εθνικισμού.
 
 
Στη νέα της προσπάθεια να ξαναβγεί στον αφρό της πολιτικής επικαιρότητας και να διώξει από τις πλάτες της τη ρετσινιά της «εγκληματικής οργάνωσης», αξιοποιεί προπαγανδιστικά τη διεθνή άνοδο ακροδεξιών πολιτικών (Τραμπ, Λεπέν) και συμπλέει με το ρεύμα του ακροδεξιού ευρωσκεπτικισμού - χωρίς στην ουσία να θίγει τον ταξικό χαρακτήρα της Ε.Ε. Με ένα ιδεολογικό χυλό για Προγραμματικές Θέσεις που στόχο έχουν να εγκλωβίσουν τα εργατικά στρώματα στις ορέξεις της πιο αντιδραστικής μερίδας του κεφαλαίου, αυτοπαρουσιάζεται ως η μόνη αληθινή αντισυστημική δύναμη. 
 
Με ένα μηντιακό λαϊκισμό, επικεντρώνεται στο κράξιμο και την ενοχοποίηση κάποιων συγκεκριμένων διαχειριστών της πολιτικής-οικονομικής εξουσίας ή στη δαιμονοποίηση των μεταναστών, κρύβοντας με αυτό τον τρόπο τον πυρήνα της ταξικής εκμετάλλευσης και αθωώνοντας εν τέλει το καπιταλιστικό σύστημα και τις κρίσεις του που γεννούν τις αδικίες.
 
 Παράλληλα προσπαθώντας να απλώσει τα πλοκάμια της στον κόσμο της εργασίας, εμπλουτίζει το προφίλ της με τις γνωστές "αντιμνημονιακές" κορώνες και φτιάχνει σειρά δουλεμπορικών παραμάγαζων που τα βαφτίζει "σωματεία", ενώ την ίδια στιγμή τάσεται ενάντια στις απεργίες και σε όλα τα όπλα που έχουν οι προλετάριοι για να αντιμάχονται τη μνημονιακή λαίλαπα. 
 
Ανάμεσα στις βαρύγδουπες εξαγγελίες της δεν ξεχνά βέβαια να αξιοποιήσει τη συστημική αβάντα της συγκυβέρνησης που επιλέγει να κάνει κοινές εμφανίσεις με τους βουλευτές της Χ.Α. στο Καστελλόριζο ή που δια στόματος Παρασκευόπουλου την επαινεί για την προσπάθεια "εκδημοκρατισμού" της.
 
 
Το ποια τάξη υπηρετεί και εναντίον ποιας τάξης στρέφεται φαίνεται ακόμα πιο καθαρά από τους στόχους που επέλεγαν να χτυπούν οι Ρουπακιάδες και τα «τάγματα εφόδου» τους: με επιθέσεις στο ντόπιο και ξένο προλεταριάτο, με δολοφονίες μεταναστών εργατών όπως ο Σαχζάτ Λουκμάν και ο Αλίμ Αμπντούλ Μάναν, με επιθέσεις σε δομές του κινήματος και σε κοινότητες μεταναστών. 
 
Απολαμβάνοντας το ακαταδίωκτο και την αστυνομική-δικαστική ασυλία επιδίωξαν να ηγεμονεύσουν στις γειτονιές, δίνοντας διαπιστευτήριά στις δυνάμεις του κεφαλαίου ότι είναι άξιοι να τους ανατεθεί μερίδιο της πολιτικής εξουσίας, όντας ικανοί να αντιμετωπίσουν ακόμα και ένοπλα το οργανωμένο εργατικό κίνημα. 
 
Ενώ η ισχύ τους μεγάλωνε, οι τραγικές στιγμές της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, της δολοφονικής ενέργειας εναντίων των Αιγυπτίων ψαράδων στην ιχθυόσκαλα και των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, συμπύκνωσαν ως κινήσεις τη σιγουριά που είχε η Χ.Α. εκείνη την περίοδο ότι μπορούσε να ανέβει κλίμακα επιχειρησιακής και πολιτικής δράσης και να αμφισβητήσει με τα έργα της την ηγεμονία στο χώρο της Δεξιάς.
 
 
Για όλους αυτούς τους λόγους οι δυνάμεις του ταξικού κινήματος πρέπει να είναι σε επαγρύπνηση. 
 
Όπως μας έχει διδάξει η Ιστορία, τμήματα της αστικής τάξης θέλουν να έχουν σαν εφεδρεία τα τάγματα των ναζί που θα είναι έτοιμα να επιβάλλουν με φωτιά και σίδερο τις πολιτικές του κεφαλαίου, που όσο οξύνεται ο ταξικός αγώνας θα είναι έτοιμα να παραδώσουν τους εργαζόμενους δεμένους χειροπόδαρα στους καπιταλιστές. Και αν το ιστορικό παράδειγμα της Γερμανίας και της Ιταλίας φαντάζει μακρινό, τα πρόσφατα γεγονότα της Ουκρανίας πρέπει να ληφθούν πολύ σοβαρά υπόψιν από τους αγωνιστές. 
 
Σε μια όχι και τόσο μακρινή χώρα, η οργανωμένη επέμβαση της Ε.Ε. και των Η.Π.Α. συντάχθηκε με οργανωμένες, ετοιμοπόλεμες ναζιστικές ομάδες που δολοφόνησαν και βασάνισαν αριστερούς και αντιφασίστες. Έτσι επιβλήθηκε ένα καλά σχεδιασμένο πραξικόπημα με στόχο να ενισχυθεί εκείνο το κομμάτι της αστικής τάξης που είχε σαφή ευρωατλαντικό προσανατολισμό και ήταν διατεθειμένο να υποστηρίξει σθεναρά τα συμφέροντα αυτά στην περιοχή.
 
 
Επιπλέον και όσον αφορά το εδώ και το τώρα, επειδή μια αποκαθαρμένη Χ.Α. που θα μπορεί να αξιοποιηθεί ως κυβερνητικός μπαλαντέρ δεν αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Επειδή άλλο ένα δίδαγμα της Ιστορίας είναι ότι η αδυναμία της σοσιαλδημοκρατικής πολιτικής φέρνει πιο κοντά το φασισμό στη διακυβέρνηση όταν δεν μπορεί στέρεα να επανέλθει η «ανάπτυξη» και η απαραίτητη ισορροπία του συστήματος. 
 
Επειδή το βάθος της οικονομικής κρίσης και οι μνημονιακές πολιτικές δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για αισιοδοξία αν το επαναστατικό κίνημα δεν αναλάβει τα σύγχρονα καθήκοντά του, οφείλουμε να πολεμήσουμε το φασισμό και το σύστημα που τον γεννά οργανωμένα, ενωτικά και αποφασιστικά σε ιδεολογικό, πολιτικό και στρατιωτικό επίπεδο. 
 
Για μια νικηφόρα αντιφασιστική και αντικαπιταλιστική στρατηγική που θα δημιουργήσει «νέους χρόνους και εποχές, στο μπόι των ονείρων μας, στο μπόι των ανθρώπων».

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ
 
 
Ταξιαρχία Παύλος Φύσσας
 
 
Υ.Γ. 1: Λίγες μέρες πριν, οι υμνητές των δοσίλογων και των ταγματασφαλιτών, οι απόγονοι του αδόλφου που ονομάζονται χρυσαυγίτες, έκαναν άλλο ένα show εκτοξεύοντας απειλές για γκρέμισμα του Μουσείου του N. Μπελογιάννη. Ανακαινίστε πρώτα τα γραφεία σας που δέχονται επιθέσεις σε όλη την Ελλάδα και τα ξαναλέμε μετά...
 
 
Υ.Γ. 2: Αλληλεγγύη στις καταλήψεις και στις δυνάμεις του αγώνα που δέχονται επιθέσεις από το κράτος, το παρακράτος και από κάθε λογής εμπροσθοφυλακές του κεφαλαίου.


ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

4 σχόλια:

  1. Τι με θυμισε το κειμενο...Σαρδεις οπως Σαρδιοι οπως Καρδιοι [νεοι-καινουργιοι ] οπως λεμε Καρδιτσα-Καρδιτσιωτες καινουργια πολι.Λοιπον οι καρδιτσιωτες εκαναν εκει την πολι των γιατι τα κονομαγαν απο το χρυσο που κατεβαζαν τα ποταμια της περιοχης.Ομως , μυριστικαν την κατασταση αυτη οι παλαιοι γυφτοι της ασιας -οι ασσιοι και οι αντιπαλοι των οι μανητες και κατεφθασαν στην περιοχη της καρδιτσας [Σαρδεις] και εστησαν τα καλυβια των γυρω απο την πολι και την ''επνιξαν'' οικονομικα και εγκληματικα.Οι αποκλεισμενοι καρδιτσιωτες [Σαρδειοι ]εστειλαν αντιπροσωπους σεολες τις τοτε ηγεμονικες πολεις της ελλαδας για βοηθεια επι πληρωμης και οικονομικοτεροι φανηκαν οι σπαρτιατες που ειχαν μια ζωη αναγκη απο χρημα μια και δεν δουλευε κανεις τους , οπου εφτασαν εκει και τους κυνηγησαν....Σημερα [εδω και δεκαετιες ] αρκετοι ασσιοι και μανητες εν Ελλαδι συνεχιζουν να τσακωνονται οχι πλεον για τον χρυσο των ποταμων αλλα για τον χρυσο της ''πολιτικης'' ..και εχουμε Ν.Δ--ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑΚΚΕ--ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ....ΑΣΣΙΟΙ=ΑΣΣΑΣ=ΑΚΚΑΣ Η''ΑΣΣΑΔΗΜΟΣ_-ΑΚΚΑΔΗΜΟΣ [γυφτομαχαλας]...Μανητες --Μανη [διαβασε ΣΑΘΑ} οπως εγραφαν οι παλαιοι ''Οιτυλο= η Αλγερια της ανατολης και ολεσ οι εκει παραλιες τοτε γεματες απο γυναικοπαιδα προς πωληση στους βενετσανους και αλλους....ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΑΣΣΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΑ ΕΜΠΕΔΑ και μπορουν πλεον να φερονται μανητοασσιακα [να σφαζονται και να διαλυουν τα παντα ] αλλα δεν τους ΦΑΙΝΕΤΑΙ διοτι φορουν κοστουμια αλλα και ξερουν να γραφουν και χιλιαδες απο αυτους εχουν πτυχια ειδικοτητας ...εμεις λοιπον που εχουμε παραμεινει απλοι πολιτες αυτης της χωρας τι πρεπει να κανουμε στις δυσκολες αυτες στιγμες που ζουμε πιεζομενοι απο τα επιτελικα σχεδια των αγγλων , των γαλλων , των γερμανων ,των ηπα , της σοβιετιας , της αυστριας , της τουρκιας που γνωριζουν την κυριαρχια των ασσιομανητων στην πολιτικη στον ελλαδικο χωρο ? Δηλαδη εχουμε να πληρωσουμε καποιους για να διωξουν τους παλαιους ασσιομανητες και τους καινουργιους [!!] Μανητοασσιους που κατακλιζουν [!!] τον τοπο μας ? [ ιουδαιοι-χριστιανοι-εβραιοι-παυλιακιανοι-βογομηλοι-καθαροι-προτεσταντες-διαμαρτυρομενοι -καθολικοι-χιλιαστες-γιαχουβαδες-ορθοδοξοι και τοσοι αλλοι που καταστρεψαν τον πλανητη συνεχιζουν ακομη και σημερα με πληρη βαρβαροτητα να τροφοδοτουν την χιμπατζηθηκη ζηση των...αλοιμονο μας..] και υποψιν ο ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ την εκανε απο την μικρα ασια τοτε τρεχοντας ξεχνωντας να επιστρεψει με '' πλοια της γραμμης'' και ηρθαν με τα ποδια...ΒΛΕΠΩ εγω ο τυφλος οτι η ΕΛΛΑΣ εχει γινει πλεον εγκατελειμενη Σαρδικη περιοχη , αφαντη σαν κρατος ΑΛΛΑ μια καλη αποθηκευτικη περιοχη και φυσικα ενα τελειο ΠΕΡΑΣΜΑ οπως οι παλαιες Σαρδεις....λες?[παω να δω σουρβαιβορ , παιχνιδια ασσιομανητων..]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ταξιαρχια "Φουντουλη-Καπελωνη" να δεις τι εκπληξεις σας φυλαει εβραιο-βρωμοπουστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΒΛΗΘΙΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΟΜΠΙΝΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ ΝΤΕ ΤΟ 1974

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ