Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

Υπόθεση δολοφονίας Κ.Καραμανλή: Δεν βρίσκουν δικαστικό συμβούλιο να κρίνει την δικογραφία!
ΣΧΕΔΙΟ «ΠΥΘΙΑ» ΚΑΙ «ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΔΡΑΧΜΗ»
 
 «στις 26/03/2014 επικοινώνησε με το ανακριτικό γραφείο πρώην στέλεχος της ΕΥΠ, με τον οποίο υπήρξε προηγούμενη συνεργασία, ζητώντας συνάντηση με τον ανακριτή. 
 
Η συνάντηση έγινε αυθημερόν και αυτός αναφέρθηκε σε τηλεφωνική επικοινωνία του με στέλεχος των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ που είχε υπηρετήσει παλαιότερα στην Ελλάδα, ο οποίος του ζήτησε να έρθει σε επαφή με τον ανακριτή και να μεταφέρει την άποψη ότι οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις είναι πλέον φιλικές και ότι η έρευνα πρέπει να σταματήσει διότι εμποδίζει την περαιτέρω ανάπτυξη τους».
 
 
 
 
 
 
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΕΥΠ;;;;
Αν το γνωρίζατε, μήπως πέφτατε ξεροί...;;;;;
 
 
Καλλιόπη Σουφλή 
 
Υ.Γ. Ρε γαμώ το φελέκι μου μέσα... Η ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΕ ΤΑ 50 ΕΚΑΤ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΟΤΣΑΛΑΝ, ΣΕ ΠΟΙΩΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ;;;;
 
 

 
 
Ακινητοποιημένη ανάμεσα στην Ευελπίδων και το Εφετείο παραμένει επί έξι μήνες η δικογραφία για μία από τις πλέον σημαντικές υποθέσεις που έχουν απασχολήσει την Δικαιοσύνη τα τελευταία χρόνια σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ:
 
Είναι η υπόθεση των υποκλοπών του 2004 και του σχεδίου εξόντωσης του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή το 2008 και αναζητά από τον περασμένο Οκτώβριο δικαστικό Συμβούλιο να την κρίνει.
 
Η ογκώδης δικογραφία που αφορά κυρίως το αποκαλούμενο «σχέδιο Πυθία» παραμένει προς το παρόν χωρίς κρίση καθώς «πηγαινοέρχεται» από την Ευελπίδων στο Εφετείο με το ερώτημα «ποιο Συμβούλιο είναι αρμόδιο να την κρίνει».
 
Για την υπόθεση, που έχει τρία σκέλη, υπέβαλε πρόταση τον περασμένο Οκτώβριο η Εισαγγελέας Μαρία-Σοφία Βαϊτση η οποία ζήτησε την παραπομπή τεσσάρων κατηγορουμένων μεταξύ των οποίων και ενός Αμερικανού υπηκόου, πρώην στελέχους μυστικών υπηρεσιών για αδικήματα που αφορούν κατασκοπεία μέσω τηλεφωνικών υποκλοπών «που αφορούσαν τα συμφέροντα του κράτους» το διάστημα 2004-2005.
 
Έκρινε επίσης ότι πρέπει να δικαστούν δύο υπάλληλοι της ΕΥΠ για παραβίαση μυστικών της Πολιτείας με ηθικό αυτουργό στην πράξη τους τον πρώην υπουργό Μιχάλη Καρχιμάκη.
 
Η υπόθεση πήγε ακολούθως, στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών το οποίο έκρινε πως είναι αναρμόδιο να κρίνει την υπόθεση, λόγω των αδικημάτων και του δικαστηρίου που θα πρέπει να τα δικάσει, διαβιβάζοντας τα στοιχεία στο Συμβούλιο Εφετών.
 
Μετά από λίγο καιρό ο Εισαγγελέας Εφετών Κ. Πούλιος υπέβαλε πρόταση με την οποία ζητά να επιστραφεί η δικογραφία στην Ευελπίδων με σκεπτικό ότι είναι αναρμόδιο το Συμβούλιο Εφετών καθώς τα αδικήματα πρέπει να δικαστούν σε Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο και όχι σε Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων και επομένως την υπόθεση θα πρέπει να κρίνει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.
 
Πλέον, η χιλιάδων εγγράφων δικογραφία με στοιχεία που δεν έχουν ποτέ ξανά απασχολήσει τις δικαστικές αρχές τα χρόνια της μεταπολίτευσης, αναμένει την κρίση του Συμβουλίου Εφετών περί του ποιο δικαστικό σχήμα θα αποφανθεί για την ποινική εξέλιξη της σημαντικής υπόθεσης.
 
Όμως εκεί μέσα περλαμβάνεται και η «ασημένια δραχμή»
 
Στοιχεία που σοκάρουν και αναδεικνύουν με σαφή και τεκμηριωμένο τρόπο πώς οι ΗΠΑ ανέτρεψαν την κυβέρνηση Καραμανλή, αλλά και τον ρόλο στενών συνεργατών του μετέπειτα πρωθυπουργούσ Γιώργου Παπανδρέου ως πρακτόρων των ΗΠΑ φέρνει στο φως της δημοσιότητας το πόρισμα του ανακριτή κατά της διαφθοράς Δημήτρη Φούκα, ο οποίος ερευνούσε την υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών και του σχεδίου «Πυθία» που αφορούσε στο σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή.
 
Το σημαντικότερο "λαβράκι": Στο πλαίσιο της έρευνας αποκαλύφθηκε οργανωμένη προσπάθεια μιας ομάδας ατόμων για να βγει η Ελλάδα από το ευρώ!
 
Η πολυετής ανάκριση έκλεισε με ένα πολυσέλιδο πόρισμα το οποίο αποκαλύπτει  σχέδιο για νέο εθνικό νόμισμα το οποίο αποκαλεί «ασημένια δραχμή», το 2012, με πρωταγωνιστή τον στενό συνεργάτη του Γιώργου Παπανδρέου, Αλεξ Ρόντο.
 
Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του διπλωμάτη Άλεξ Ρόντου, στενού συνεργάτη του Γιώργου Παπανδρέου, στο πλαίσιο της έρευνας του σχεδίου Πυθία 1 έφερε στο προσκήνιο το σχέδιο  «ασημένια δραχμή» και στην ανάκριση το όνομα του Μεξικανού επιχειρηματία Julio Salinas Price, συμβούλου επι οικονομικών θεμάτων του προέδρου του Μεξικού και ιδιοκτήτη ορυχείων αργύρου.
 
Σύμφωνα με το πόρισμα ο Α. Ρόντος  συνομιλούσε κατά το έτος 2012 –επί συγκυβέρνησης Παπαδήμου και ενώ είχε παραιτηθεί ο Παπανδρέου από το Νοέμβριο του 2011- με τον Μεξικανό επιχειρηματία.
 
Σκοπός της έλευσης του στην Ελλάδα, σύμφωνα με το διαβιβαστικό έγγραφο του ανακριτή ήταν «η προώθηση σχεδίου που προέβλεπε την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη και την εισαγωγή. Εθνικού νομίσματος. Το σχέδιο αυτό για πρακτικούς λόγους αποκαλέσαμε ασημένια δραχμή, προέβλεπε την εισαγωγή νέου νομίσματος εκτιμώμενης αξίας διπλάσιας του ετήσιου ΑΕΠ καλυμμένους σε ποσοστό 20% από αξία αργύρου που θα χορηγούσε ο προμηθευτής, δηλαδή ο Price.»
 
Ο ανακριτής αναφέρει πως  πληροφορίες για την επίσκεψη του Price και τις επαφές του στην Ελλάδα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε κατοχή προσώπου που δεν κατονομάζεται μεν, αλλά στο σπίτι του έγινε έρευνα στο πλαίσιο ανακριτικής εφόδου.
 
Στο πόρισμα, επίσης, αναφέρεται ότι "Θα προέκυπτε για τη χώρα επιβάρυνση ύψους 70 δισ. ευρώ για την έκδοση του νέου νομίσματος στην οποία θα έπρεπε να προστεθούν οι αμοιβές συμβούλων και μεσιτών".
 
"Ήδη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη κατά αγνώστων για την ύπαρξη σχεδίου και ενδεχόμενης κεντρικής υποκίνησης ενεργειών που αποσκοπούσαν στην άσκηση πίεσης και στον εξαναγκασμό της ελληνικής κυβέρνησης να αλλάξει πολιτική σε θέματα που αφορούσαν τις διεθνείς σχέσεις της χώρας".
 
 
Η υπόθεση του σχεδίου δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή απασχολεί τη Δικαιοσύνη από το 2011 ενώ ένα χρόνο μετά, το 2012, ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά αγνώστων δραστών για αδικήματα που αφορούν προπαρασκευαστικές ενέργειες εσχάτης προδοσίας, διατάραξης της ομαλής λειτουργίας του πολιτεύματος και της αποστέρησης πρωθυπουργού από την ενάσκηση της εξουσίας που του παρέχει το Σύνταγμα.
 
Αφορμή για τη δίωξη αποτέλεσε η δημοσιοποίηση στοιχείων που φαινόταν να προέρχονται από ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, τα οποία αναφέρονταν σε σχέδιο εξόντωσης του πρώην πρωθυπουργού και προσπάθεια αποσταθεροποίησης της χώρας, στην οποία είχαν συμπεριλάβει και τα γεγονότα μετά τη δολοφονία Γρηγορόπουλου, με στόχο να εμποδιστεί η ενεργειακή πολιτική της κυβέρνησης.
 
Η υπόθεση ανατέθηκε στον ανακριτή Δημήτρη Φούκα ο οποίος συνένωσε τη δικογραφία για το «σχέδιο Πυθία» με αυτές για τις υποκλοπές και την παραβίαση μυστικών της πολιτείας από υπαλλήλους της ΕΥΠ και τρία χρόνια μετά εξέδωσε πολυσέλιδο πόρισμα στο οποίο κατέγραψε τα στοιχεία που συνέλεξε από τη μεθοδική έρευνα του. 
 
Ο ανακριτής κατέγραφε στο πόρισμα του κρίσιμα στοιχεία για το σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού συνδέοντας άμεσα το «σχέδιο Πυθία» σε προσπάθεια άσκησης πίεσης και εξαναγκασμού της ελληνικής κυβέρνησης να αλλάξει πολιτική σε θέματα που αφορούσαν τις διεθνείς σχέσεις της χώρας:
 
«Σκοπός των δραστών φαίνεται ότι ήταν η διακοπή της πολιτικής και οικονομικής προσέγγισης της Ελλάδας με τη Ρωσία που τότε είχε αρχίσει να διαμορφώνεται σε κρίσιμους τομείς ειδικότερα της ενέργειας, των εξοπλισμών και των κρατικών προμηθειών» ανέφερε ο κ. Φούκας. 
 
 
Ο ανακριτής κατέγραφε στο πόρισμα του την ενεργειακή πολιτική της κυβέρνησης Καραμανλή με μνεία στις συμφωνίες για τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη και τον αγωγό South stream. 
 
 
Επικαλούμενος ο κ. Φούκας στοιχεία της ανάκρισης αλλά και δημοσιευμένα στο Wikileaks στοιχεία, ανέφερε πως η προσέγγιση της Ελλάδας με τη Ρωσία προκάλεσε ενέργειες εκ μέρους των ΗΠΑ ώστε να ανατραπούν οι εν λόγω συμφωνίες για τους ρωσικούς αγωγούς.
 
Αναφέρεται επίσης στο πόρισμα ότι: «Το γεγονός της στήριξης της αμερικανικής πλευράς προς τον αγωγό ΤΑΡ εκτιμάται ότι μεταφέρθηκε στις ελληνικές κυβερνήσεις μετά το 2009, επιβεβαιώθηκε δε από την κατάθεση του μάρτυρα Β.Ρ (σσ αναφέρεται το όνομα γνωστού επιχειρηματία), ο οποίος μετά από συνάντηση του με τον πρόεδρο των ΗΠΑ τον Μάιο του 2012 μετέφερε στην ελληνική πολιτική ηγεσία την αμερικανική θέση. Αποτέλεσμα ήταν η σταδιακή εγκατάλειψη των σχεδίων των αγωγών και η δέσμευση της ελληνικής πλευράς στο σχέδιο του αγωγού ΤΑΡ. Επίσης εγκαταλείφθηκε το σχέδιο προμήθειας στρατιωτικού υλικού από τη Ρωσία».
 
Για την υπόθεση αυτή ωστόσο η έρευνα δεν οδήγησε σε πρόσωπα και έτσι το σκέλος αυτό της δικογραφίας παραμένει χωρίς κατηγορούμενους.
 
Για την υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών, στην οποία είναι κατηγορούμενος για κατασκοπεία 65χρονος πρώην υπάλληλος της Αμερικανικής Πρεσβείας, ο κ. Φούκας αναφέρει ότι:
 
«Από τον Αύγουστο του 2004 μέχρι και το Μάρτιο του 2005 ο William Bazil, Αμερικανός πράκτορας, επιχείρησε με πρόθεση να λάβει σε γνώση του απόρρητες πληροφορίες που αφορούν στα συμφέροντα της ελληνικής δημοκρατίας μέσω τηλεφωνικών υποκλοπών». 
 
Από τα στοιχεία του ανακριτή προέκυψε πως η σύζυγος του συγκεκριμένου προσώπου, ήταν εκείνη που είχε αγοράσει τα καρτοκινητά-σκιές από την Ακτή Μιαούλη με το ψευδώνυμο Πέτρος Μάρκου, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για την παρακολούθηση δεκάδων πολιτικών, μελών της τότε κυβέρνησης αλλά και δεκάδων άλλων προσώπων.
 
Από την άρση απορρήτου μιας εκ των τεσσάρων τηλεφωνικών συνδέσεων προέκυψε ότι η τηλεφωνική σύνδεση ενεργοποιήθηκε και σε άλλη συσκευή με στοιχεία συνδρομητή American Embassy. 
 
Μετά την αποκάλυψη των υποκλοπών ο William Bazil εξαφανίστηκε από την Ελλάδα. Στο πόρισμα του ο κ. Φούκας αναφέρει μεταξύ άλλων: «στις 26/03/2014 επικοινώνησε με το ανακριτικό γραφείο πρώην στέλεχος της ΕΥΠ, με τον οποίο υπήρξε προηγούμενη συνεργασία, ζητώντας συνάντηση με τον ανακριτή. 
 
Η συνάντηση έγινε αυθημερόν και αυτός αναφέρθηκε σε τηλεφωνική επικοινωνία του με στέλεχος των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ που είχε υπηρετήσει παλαιότερα στην Ελλάδα, ο οποίος του ζήτησε να έρθει σε επαφή με τον ανακριτή και να μεταφέρει την άποψη ότι οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις είναι πλέον φιλικές και ότι η έρευνα πρέπει να σταματήσει διότι εμποδίζει την περαιτέρω ανάπτυξη τους».
 
Για το τρίτο σκέλος της υπόθεσης που αφορά παράνομες ενέργειες στελεχών της ΕΥΠ ο κ. Φούκας ανένεφερε ότι: «Τέλος κατά το ανακριτικό πόρισμα, που επικαλείται αναφορές στο Wikileaks, προκύπτει ότι υπήρχαν υπάλληλοι της ΕΥΠ “επιρρεπείς σε διαρροές οι οποίοι χαρακτηρίζονται ως δυσαρεστημένοι”. 
 
Ο ανακριτής αναφέρει πως εντός του 2005, υπάλληλοι της ΕΥΠ που είχαν πρόσβαση σε απόρρητα στοιχεία, τα παρέδιδαν σε μη δικαιούμενα πρόσωπα και συγκεκριμένα στον τότε βουλευτή Μιχάλη Καρχιμάκη».
 
Να σημειωθεί πως ο κ. Καρχιμάκης, που κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε παραβίαση μυστικών της Πολιτείας, έχει απολογηθεί για την υπόθεση και έχει αφεθεί ελεύθερος. 
 
Ο πρώην υπουργός αρνείται την κατηγορία -της οποίας φυσικός αυτουργός φέρεται μία υπάλληλος της ΕΥΠ- και αποδίδει την εμπλοκή του σε λόγους πολιτικής σκοπιμότητας καθώς η καταγγέλλουσα την υπόθεση αναφέρεται σε «διωγμό που υπέστησαν» συνάδελφοι της συνδικαλιστές στην ΕΥΠ επί κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου.
ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

14 σχόλια:

 1. Kαποια στιγμη θα μιλησω για τον Καραμνλή και για τη Θεία του

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΓΕΙΑ.ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑΒΡΙ ΜΟΥ;ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ.ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΜΩ ΚΑΦΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΨΕΜΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ...ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ;;; ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ;;;ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ;; ΓΙΑΤΙ;;ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ...ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΟΥΤΕ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ...ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓHΣΟΥΝ ΜΑΚΡΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ , ΚΑΙ ΣΙΩΠΕΣ,ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΛΩΒΗΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ,ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΩΣ ΤΗ ΜΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗΗΗΗΗ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. απλα το σκεφτηκεσ μεταξυ φραπε και μπαφου ε? μιασ και εχεις και διαφορες ιδεεσ ρε πανεξυπνε γιατι δε μπας στον εισαγγελεα να τα τεκμηριωσεις και να τους σκισεις ? εεε??/ κοτουλα πιες το φραπεδακι σου

   Διαγραφή
  2. ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΠΟΣΕΣ ΤΡΟΜΠΕΣ ΛΕΣ
   ΣΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΪ.

   Διαγραφή
 4. ....καποιος ελληνας [!!!] φραπεδιαζε σε καφετερια στα περιχωρα τα εγκατελειμενα του χολιγουντ και κατι διαβασε σε ελληνικο φυλλαδιο και το εκανε '''σεναριο''' κωμωδιας της δεκαετιας του ''60 και μαλιστα εγχρωμο σινεμασκοπ.....πατοκορφα αυτοι περαν του ατλαντικου την σημερινη ελληνικη χερσονησο την θεωρουν γουωλτ-ντισνευ και φυσικα με το δικιο τους...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. 10 Απριλίου 2017 - 7:36 μ.μ. + 10 Απριλίου 2017 - 8:44 μ.μ. Χαζά είστε παιδάκια μου?? Το μπουργάζ Αλεξανδρούπολη τα έκαψε και τα τσουρούφλησε τ' Αμερικανάκια όπως κάψανε όλη την Ελλάδα τότε...Αμα δεν ασχολείστε με γεωπολιτικά, τουλάχιστον μη μιλάτε και πετάτε κοτσάνες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ...τα γαμησες τα γεωπολιτικα σου 12''12 του 11απρ...ΚΑι τι σχεση εχει ο αλης ? οτι του λενε εκτελει , αρχιφυλακας πυλης ειναι και ηταν.Μη το παιζεις γκραντε , τελικα μικρο σεριφη μελετησες καθολου ?

   Διαγραφή
 6. 10 Απριλίου 2017 - 7:36 μ.μ Η FSB των προστάτεψε τότε. Αμα δεν έχεις ασχοληθεί με την ιστορία μη μιλάς. Να μιλάς γα τα κουτσομπολίστικα που ασχολείσαι και όχι για τα γεωπολιτικά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΠΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ... ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΤΟΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ... ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΒΒΑΣ...;;; ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΤΟΤΕ...;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. χεχεχεχεχεχεχε
   Αφήστε με να κάνω Ανασταση...
   Θελετε δηλαδη, να πέσει πάνω μου και ο ... Μελισσανίδης;;;; Και οι Αμερικάνοι;;;;

   Διαγραφή
 8. Πρεπει παντα την τελυταια στιγμη να υπαρχει ενας σωτηρας, οπως ο μπαρμας του, για τους οβριους !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ; Ή ΜΟΝΟ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΥΠΟΧΏΡΗΣΗ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. 12.12 ΧΑΖΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ....ΠΟΣΑ ΚΟΝΟΜΙΣΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΟΠΤΕΣΑΙ;;;;;ANTE NA TOY KAΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ