Σάββατο, 8 Απριλίου 2017

Σ' εμένα βλέπεις αυτά που αγαπάς αλλά και αυτά που φοβάσαι.

Είμαι ο προορισμός, που η καρδιά μου γι αυτόν, έχει χτιστεί, και αν, η δικιά σου η καρδιά, για κει θέλει να πάει… το ταξίδι, θα είναι μαγεία.


Είμαι η ζωή, που κάθε μέρα, μέσα μου ξυπνά, και είσαι η ζωή, που κάθε μέρα, μέσα σου ξυπνά… και όταν τα βλέμματά μας, σε αυτό το ξύπνημα, συναντιούνται, οι εικόνες μας, σε μία ενοποιούνται… 

Είμαι…
Μια εικόνα σου είμαι…
Και κάτι, παραπάνω…Είμαι μια εικόνα σου, γιατί σε μένα βλέπεις, αυτά που αγαπάς, αλλά και αυτά, που εσύ φοβάσαι.
Γι αυτό, και είμαστε μαζί, γι αυτό και με έχεις επιλέξει, είτε σαν φίλο, είτε σαν σύντροφο, είτε σαν συνοδοιπόρο…


Γι αυτό, και έχεις στιγμές λατρείας, αλλά και σκηνές θυμού, επειδή αυτό που είμαι, σου θυμίζει αυτό, που τόσο πολύ θέλεις, αλλά και αυτό, που τόσο πολύ επιζητάς, να αποφεύγεις.


Είμαι αυτό, που κρύβεις μέσα στην ψυχή σου, είτε σαν ποθητό σου, είτε σαν φοβικό σου.
Γι αυτό, και τόσες πολλές φορές, για μένα γνώμη αλλάζεις..


Επειδή, άλλο κομμάτι της ψυχής σου, την κάθε φορά, στον αέρα βγάζεις.

Είμαι όμως, και κάτι άλλο…
Είμαι, ο τόπος ο δικός μου, που μέσα του, χώρο δικό σου, σου δίνω.
Είμαι ο χρόνος, που για μένα έχει μετρηθεί, και από αυτόν, σε σένα αφιερώνω.


Είμαι ο προορισμός, που η καρδιά μου γι αυτόν, έχει χτιστεί, και αν, η δικιά σου η καρδιά, για κει θέλει να πάει… το ταξίδι, θα είναι μαγεία.


Είμαι η ζωή, που κάθε μέρα, μέσα μου ξυπνά, και είσαι η ζωή, που κάθε μέρα, μέσα σου ξυπνά… και όταν τα βλέμματά μας, σε αυτό το ξύπνημα, συναντιούνται, οι εικόνες μας, σε μία ενοποιούνται…Δημήτρης Νομικός

ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ