Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Ποιος χρηματοδοτεί τους δολοφόνους του Ισλάμ; Η απίστευτη αλήθεια. Το φίδι που θα βγει από το αυγό που επωάζουν οι ΗΠΑ,  αργά ή γρήγορα θα "δαγκώσει" και αυτούς! Aυτό φαίνεται από το δίκτυο ισλαμικών πυρήνων μέσα στις ΗΠΑ.ΗΠΑ, σημαίνει  εβραιοσιωνισμός...

Ο ISIS, είναι δημιούργημα των οβριών... 

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ...

ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΜΕ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ... ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.


Καλλιόπη Σουφλή
Σύμφωνα με τον διευθυντή της FSB, ήδη λειτουργεί ένα εξ ολοκλήρου νέο δίκτυο ισλαμικής τρομοκρατίας σε όλο τον κόσμο.
 
 
Η FSB έχει στοιχεία για τις διαπραγματεύσεις του Ισλαμικού Κράτους με άλλες τρομοκρατικές ομάδες, δήλωσε ο Μπορτνίκοφ, αποκαλύπτοντας ότι οι τρομοκράτες σκοπεύουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους εναντίον του Άσαντ και των Ρώσων.

"Λαμβάνουμε πληροφορίες σχετικά με τις διαπραγματεύσεις που διεξάγει το Ισλαμικό Κράτος με τις άλλες τρομοκρατικές ομάδες για μια πιθανή συμμαχία", δήλωσε ο Μπόρτνικοφ, επισημαίνοντας ότι "αυτές οι ομάδες παραμένουν ισχυρές από μόνες τους, έχοντας αρκετά μέσα στη διάθεσή τους για τη συνέχιση των πολεμικών επιχειρήσεών τους."

"Οι ηγέτες των μεγαλύτερων διεθνών τρομοκρατικών ομάδων, όπως ο Ντάσε, ο Jabhat al-Nusra (τρομοκρατική ομάδα Jabhat Fatah al-Sham), καθώς και τα απομεινάρια της Αλ Κάιντα, έχοντας συνειδητοποιήσει ότι έχουν έρθει αντιμέτωποι με τον αφανισμό τους στην επικράτεια της πρώην κυριαρχίας τους, έχουν αρχίσει να αλλάζουν την τακτική τους. 
 
Συγκεκριμένα, μετέφεραν τους μαχητές τους στο Αφγανιστάν, την Υεμένη και βαθιά στην αφρικανική ήπειρο. Έχουν επίσης αρχίσει να δημιουργούν εκεί οχυρά και βάσεις. "Μιλάμε για ένα de-facto παγκόσμιο τρομοκρατικό δίκτυο" δήλωσε ο διευθυντής της FSB.

Νωρίτερα σήμερα,  η FSB ξεσκέπασε τη δραστηριότητα των υποστηρικτών του Ισλαμικού Κράτος στη νήσο Σαχαλίνη στη ρωσική Άπω Ανατολή. Οι δράστες προετοίμαζαν μια τρομοκρατική επίθεση σε ένα πολυσύχναστο μέρος. Μια εκρηκτική συσκευή κατασχέθηκε κατά τη διάρκεια των συλλήψεων.


Ο Μπορτνίκοφ τόνισε τη σημασία της περικοπής πόρων των τρομοκρατών για την καταπολέμηση της παγκόσμιας τρομοκρατίας.

 

Και εδώ τίθεται το ερώτημα, ποιος χρηματοδοτεί, εξοπλίζει και συντονίζει τους τζιχαντιστές σε όλο τον κόσμο;

Δεδομένου ότι όλες αυτές οι τρομοκρατικές και πολεμικές επιχειρήσεις των τζιχαντιστών, η χρηματοδότησή τους, η ίδρυση νέων βάσεων και ο ο εξοπλισμός τους απαιτούν από πίσω οργανισμούς του  επιπέδου του Πενταγώνου, τίθεται το εύλογο ερώτημα: ποια δύναμη ικανή να παρέχει όλα τα παραπάνω στηρίζει την οργανωμένη ισλαμική τρομοκρατία;;;

 
Η ύποπτη "νωθρότητα" των ΗΠΑ στην αντιμετώπιση του Ισλαμικού Κράτους.
 
Η Μόσχα έχει επανειλημμένα προτρέψει τη Δύση να καταπολεμήσουν από κοινού την ισλαμική τρομοκρατία. 
 
Ωστόσο, η απροθυμία της Δύσης να το κάνει δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για την Ισλαμικό Κράτος, δήλωσε ο επικεφαλής του Ρωσικού Γενικού Επιτελείου, στρατηγός Γερασίμωφ. "Η Δύση αγνοεί την πρωτοβουλία μας για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για την καταπολέμηση της διεθνούς τρομοκρατίας. Η Ρωσία αγωνίζεται εναντίων των τζιχαντιστών στη Συρία από το 2015, καταστέλλει την τρομοκρατία και εμποδίζει την επέκτασή της τόσο στο έδαφος της Ρωσίας όσο και στην Ευρώπη. Η στενή συνεργασία μεταξύ των χωρών μας σχετικά με το θέμα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για το Ισλαμικό Κράτος", δήλωσε ο Γερασίμοφ στην 6η Διάσκεψη της Μόσχας για τη Διεθνή Ασφάλεια.

Ο Ρώσος ΥΠ.ΕΞ., Σεργκέι Λαβρόφ, είχε επίσης κατηγορήσει τις ΗΠΑ ότι η επιθετικότητά τους εναντίον της νόμιμης κυβέρνησης της Συρίας αποσπάει την "κοινή" πολεμική προσπάθεια εναντίον της τρομοκρατίας.

"Η πρόσφατη επίθεση των αμερικανικών πυραύλων στην αεροπορική βάση στη Συρία, αποτελεί μια καταφανής παραβίαση του διεθνούς δικαίου και μια πράξη επιθετικότητας εναντίον ενός κυρίαρχου κράτους, επιδεινώνει τα υπάρχοντα προβλήματα και μειώνει τις προοπτικές σχηματισμού ενός ευρύτερου αντιτρομοκρατικού μετώπου", δήλωσε ο Λαβρόφ.


Η στάση αυτή των ΗΠΑ ισοδυναμεί με έμμεσο σιγοντάρισμα των δραστηριοτήτων των ισλαμιστών τρομοκρατών.
Το ερώτημα που τίθεται εδώ είναι, γιατί οι ΗΠΑ υποστηρίζουν την παγκόσμια ισλαμική τρομοκρατία, τι συμφέροντα εξυπηρετούνται από αυτή τους την πολιτική;
 
Ακολουθεί βίντεο καταγγελία για εκπαίδευση Τζαχαντιστών σε αμερικάνικες εγκαταστάσεις εδώΣτο επόμενο βίντεο, η Χίλαρυ, ομολογεί ότι οι ΗΠΑ χρηματοδότησαν τους Τζιχαντιστές πριν από χρόνια, για να πολεμήσουν τους Ρώσους. εδώΣτο επόμενο βίντεο, έχουμε την καταγγελία του Πούτιν εδώΤο φίδι που θα βγει από το αυγό που επωάζουν οι ΗΠΑ,  αργά ή γρήγορα θα "δαγκώσει" και αυτούς! Aυτό φαίνεται από το δίκτυο ισλαμικών πυρήνων μέσα στις ΗΠΑ.Εδώ τίθεται το επίσης εύλογο ερώτημα: γιατί οι ΗΠΑ δρουν ενάντια στα πραγματικά τους συμφέροντα;

Η απάντηση είναι απλή και συνάμα σοκαριστική για τον μέσο ανυποψίαστο άνθρωπο: οι ΗΠΑ δεν αποτελούν κυρίαρχο κράτος, αλλά εξακολουθούν να αποτελούν, ένα εργαλείο επιβολής της ατζέντας της λεγόμενης Νέας Τάξης Πραγμάτων σε όλο τον κόσμο, καθώς ο Τραμπ, που υποσχέθηκε να αφανίσει τους Τζιχαντιστές, δεν έχει πάρει ακόμη τον πλήρη έλεγχο μέσα στη χώρα του.
 


Αν δείτε τον Τραμπ να παίρνει τον έλεγχο της χώρας του, από την θολοκουλτούρα που άφησε πίσω του ο αριστερός Ομπάμα, τότε το Ισλάμ θα υποχωρήσει και θα αφήσει ήσυχη και την Ευρώπη, που αυτή τη στιγμή, με το σύνολο σχεδόν του πολιτικού της κόσμου, στηρίζει την ισλαμοποίησή της. 

Το τραγικό είναι, ότι αυτό γίνεται, με τα χρήματα που ληστεύονται στην κυριολεξία πλέον, με τους υπέρογκους φόρους που επιβλήθηκαν στους Ευρωπαίους πολίτες.


Οι ίδιοι οι πολίτες του κόσμου λοιπόν, τροφοδοτούν εν αγνοία τους, τους εγκληματίες του Ισλάμ, με την ένοχη συμμετοχή των πολιτικών τους.


Αυτή είναι η πικρή αλήθεια, αφού μέσα στις καραβιές των μεταναστών, κρύβονται χιλιάδες φανατικοί, έτοιμοι να πεθάνουν για τον Αλλάχ και να πάρουν τις 72 παρθένες που τους υπόσχονται στον Παράδεισσό τους οι Ιμάμηδες του Ισλάμ.


Τα βίντεο εδώ... κι εδώ...ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

2 σχόλια:

  1. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΖΙΧΑΝΤ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ