Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

Α΄ΓΕΣ. ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ Ή ΜΗΠΩΣ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ; ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΚΑΙ Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΝΤΟΥΝΙΑΔΑΚΗΣ.

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Ο Α΄ ΓΕΣ είναι κατώτερος των Εθνικών περιστάσεων…


 

Την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 η εφημερίδα μας δημοσίευσε επιστολή του Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, αλλά και Αντιστράτηγου ε.α. Ελευθέριου Συναδινού, προς τον Α΄ ΓΕΣ, στην οποία τον εγκαλούσε για την τιμωρία Αξιωματικού του Στρατού μας, λέγοντας μεταξύ των άλλων:


«…Μου προκάλεσε αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι, διέταξες την τιμωρία του Σημαιοφόρου του 575 Τάγματος Πεζοναυτών κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, εγκαλώντας τον για το νωθρό χαιρετισμό, ενώπιον του ανώτατου πολιτειακού άρχοντα…»!

Στην ίδια επιστολή ο κ. Συναδινός, νουθετούσε τον κ. Αλκιβιάδη Στεφανή (Α΄ ΓΕΣ), αναφέροντας μεταξύ των άλλων:
«…Ως Αρχηγός οφείλεις να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, εντός του Στρατεύματος. Πριν απαιτήσεις οτιδήποτε, πρέπει να ριζώσεις στις ψυχές του προσωπικού σου, την φιλοπατρία, την αξιοκρατία, την αξιοπρέπεια και την ευσυνείδητη πειθαρχία. Τότε και μόνο αφού υλοποιήσεις τα παραπάνω, νομιμοποιείσαι ηθικά να εγκαλείς τον όποιο παραβάτη…»!

Καταρχήν, παρ΄ ότι διαφωνώ σε πολλά με το κόμμα της Χρυσής Αυγής, εν τούτοις θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Αντιστράτηγο ε.α. Ελευθέριο Συναδινό!

Η ενέργεια του Α΄ ΓΕΣ είναι τελείως απαράδεκτη, προσχηματική και επικίνδυνη!

Είναι δυνατόν να μπορεί ο Α΄ ΓΕΣ να διακρίνει τη νωχελικότητα ή τη νωθρότητα ενός Αξιωματικού του Στρατού μας σε ένα χαιρετισμό προς τον ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλο;; 

Είναι δυνατόν να δημιουργείται δεδικασμένο τιμωρίας από “οσμή” που έφτασε στη μύτη του Α΄ ΓΕΣ;; 

Ή μήπως ως καλοθελητής του βρώμικου πολιτικού Συστήματος της Πατρίδος μας, ο Α΄ ΓΕΣ “συμμορφώθηκε προς τας υποδείξεις” των πολιτικών που τον ανέδειξαν σε αυτήν την υψηλότατη θέση του Στρατεύματος;;


Και εάν κάποιοι παρεξηγηθούν και αναρωτηθούν εάν, ο Ελευθέριος Συναδινός, έχει δικαίωμα κριτικής, θα τους απαντήσω πως δικαίωμα έχει ο κάθε πολίτης, ιδιαίτερα εκείνος που γνωρίζει τον Α΄ ΓΕΣ από νεαρό Εύελπι στη Σχολή το 1982!!


Γελοιότης, βλακεία ή μαλακία;;;


Με τον Α΄ ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή, είχαμε ασχοληθεί και κατά την ανάληψη των υψηλών καθηκόντων του, στην “Τσουκνίδα” του Σαββάτου 28 Ιανουαρίου 2017, όταν γράφαμε με τίτλο: “Γελοιότης, βλακεία ή μαλακία;;;”!!Ο νέος αρχηγός του ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής κατά την ανάληψη των καθηκόντων του ως Α΄ ΓΕΣ, “τίμησε” τον πρώην Διοικητή της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγο Ανδρέα Ηλιόπουλο με ένα προσωπικό δώρο κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής. 

Του παρέδωσε με καμάρι μια κορνίζα με τη φανέλα του Γιώργου Πρίντεζη, του κατά τα άλλα άξιου Έλληνα καλαθοσφαιριστή του Ολυμπιακού, όπου υπήρχαν και όλες οι υπογραφές των συμπαικτών του. Βλέπετε έχουν και οι δυο αδυναμία στον Ολυμπιακό.


Από εκεί και μετά αρχίζουν τα πολλά ερωτήματα γι΄ αυτήν την πρωτοφανή ενέργεια ενός ηγετικού στελέχους του Στρατού μας!!


Όταν κάτω από τη μύτη τους οι Ουτσεκάδες και οι Τσάμηδες εισχωρούν στο Στράτευμα της Πατρίδος μας και αύριο – μεθαύριο θα κληθούν “να διαφυλάξουν την ακεραιότητά της και να υπερασπισθούν τον ελληνικό λαό”, εκείνοι σιωπούν! Αλλά αλήθεια ποια Πατρίδα θα υπερασπισθούν, την Ελλάδα ή την Αλβανία;


Όταν η Ελλάδα με την ατολμία τους και τη δουλικότητά τους μετατρέπεται σε Ισλαμο-φασιστικό κράτος με τον εποικισμό χιλιάδων λαθρομεταναστών των νησιών του Βορειοανατολικού Αιγαίου και των παραμεθορίων περιοχών της χώρας, εκείνοι σιωπούν! Όταν επιτρέπουν να μετατραπεί ο Στρατός μας σε ορντίναντσα και φιλιππινέζα όλων των παράνομων εισβολέων στην Πατρίδα μας και να διατίθεται το αρματαγωγό “Λήμνος” για ξενοδοχείο φιλοξενίας τους, όπου μεταβαίνει στο λιμάνι της Μυτιλήνης χωρίς να φέρει την Ελληνική Σημαία, εκείνοι σιωπούν!


Έ λοιπόν, πως μπορώ να χαρακτηρίσω αυτή την ενέργεια του νέου Αρχηγού του ΓΕΣ; Ως γελοία, ως βλακώδη, ως μια ρηχή ενέργεια ή πρέπει τελικά να αρχίζω να φοβάμαι που ένας τέτοιος στρατιωτικός έχει τις τύχες του Στρατεύματος στα χέρια του;; Θεός φυλάξοι!!
Επανερχόμενος σήμερα να επαναλάβω: Θεός φυλάξοι!!!


Το ΚΚΕ στο Στράτευμα…

Στις εκλογές του 2015 το ΚΚΕ αποφάσισε να τοποθετήσει στο ψηφοδέλτιό του στην Α΄ Πειραιά τον Υποναύαρχο ΠΝ ε.α. Γιάννη Ντουνιαδάκη! Μαζί με ακόμη ένα απόστρατο του ΠΝ, τον Αντώνη Κακαρά! 

Οι οποίοι, μη κρύβοντας τα πολιτικά τους πιστεύω, εξηγούσαν με επιστολή τους, γιατί υποστηρίζουν το ΚΚΕ! 

Έγραφαν μεταξύ των άλλων:«Υποστηρίζω το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, γιατί ποτέ μέχρι σήμερα δεν πρόδωσε, ούτε εξαπάτησε. Γιατί είναι το αρχαιότερο Κόμμα, που ούτε για μια στιγμή δεν έλειψε από τους αγώνες για ελευθερία, για δικαιοσύνη, για προκοπή του τόπου. Ενώ κανένα άλλο Κόμμα δεν μπόρεσε να σταθεί περισσότερο από μια γενιά, κανένα άλλο Κόμμα δεν υπηρέτησε ουσιαστικά, πιστά και με αυτοθυσίες, τα συμφέροντα των φτωχών, των αδυνάτων, των εργαζομένων, της Πατρίδας… Κανένα, εκτός του ΚΚΕ»!!


Καταλάβατε φίλες και φίλοι, Πατριώτες και Πατριώτισσες τι ακριβώς συμβαίνει στις Ένοπλες Δυνάμεις του Τόπου μας;;;Ωστόσο, θα μου πείτε γιατί θυμήθηκα τους απόστρατους Ντουνιαδάκη (στην παραπάνω φωτογραφία με τον Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα) και Κακαρά;;


Θα σας απαντήσω αμέσως! Ο Κομμουνιστής πρώην Υποναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού μας κ. Γιάννης Ντουνιαδάκης, ενοχλήθηκε σφόδρα με την επιστολή του Αντιστράτηγου Ελευθέριου Συναδινού και απαντά διά μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας “Militaire”, με οχετό κομματικού και ιδεολογικού μίσους ως γνήσιος Κομμουνιστής, που όμως δε συνάδει με το γεγονός πως υπήρξε Υποναύαρχος ΠΝ!


Παραθέτω ένα απόσπασμα:

«Ένα ακόμη δείγμα, για το τι είναι η Χρυσή Αυγή και τα στελέχη της, είναι και η πρόσφατη επιστολή από τον χρυσαυγίτη, απόστρατο αντιστράτηγο, ευρωβουλευτή προς τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού…! Ο τρόπος που απευθύνεται στον Α΄ ΓΕΣ είναι χαρακτηριστικά χρυσαυγίτικος…! Οι νουθεσίες του είναι απαράδεκτες γιατί, προέρχονται από τον εκπρόσωπο του ναζιστικού κόμματος στην ευρωβουλή…! Αυτή η επιστολή κυριαρχείται από απαξία προς την πολιτική ηγεσία του στρατεύματος…»!


Σε όλη την επιστολή ο κ. Ντουνιαδάκης αναλώνεται στα περί της δικής του φιλοπατρίας, της δικής του θεώρησης περί του Στρατεύματος!

Της Κομμουνιστικής θεώρησης, εκείνης που με κονσερβοκούτια οι ομοϊδεάτες του έκοβαν τα κεφάλια του Τακτικού Εθνικού Στρατού! Εκείνοι, που ως Πατρίδα είχαν και έχουν τη Σοβιετική Μόσχα. 

Εκείνοι, που στη θέση του Χριστού, έχουν τον Λένιν και το Στάλιν…

Αϊ σιχτίρ τσογλάνια Κομμουνιστικά! Που αν υπάρχει “αυγό φιδιού”, εσείς το τροφοδοτείτε με τη ρητορική σας και την πολιτική σας!!ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

3 σχόλια:

  1. ΦΑΡΕΣ , ΚΛΙΚΕΣ ,ΟΜΑΔΕΣ , ΟΜΟΧΩΡΙΟΙ , ΞΑΔΕΛΦΙΑ , ΒΛΑΚΕΣ , ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ , ΧΟΝΤΡΟΙ , ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΙ , ΑΠΛΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΤΕΣ , ΨΗΛΟΙ, ΔΟΥΛΑΚΙΑ , ΦΑΓΑΝΟΙ ,ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ , ΥΠΟΥΛΟΙ , ΥΠΟΥΛΟΤΑΤΟΙ , ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ , ΑΡΧΙΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ , ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ , ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΙ ΤΥΠΑΔΕΣ , ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ , ΓΕΛΑΔΑΡΗΔΕΣ , ΧΩΡΙΑΤΛΑΜΑΔΕΣ , ΚΑΙ φυσικα οι ΑΒΔΗ Μ ΑΓΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ-ΣΚΑΤΑΡΧΗΣ .....οπως και ο ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΖ ΤΟ ΜΠΟΥΧΕΣΟΙΔΕΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΝ.... ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΠΟΥΧΑΡΙΩΤΗ ΥΠΟΥΛΕ ΝΑΟΥΣ.... και πως θα γινοταν ο εμφυλιος αν οι ευελπιδες δεν ειχαν συμμετοχη και στο ΚΚΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αριστερα βορθολυματα πνιγουν τον στρατο εδω και χρονια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αϊντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε .......που κατάντησες καϋμένη ψωροκώσταινα!!! Γέμισε το στράτευμα κομμούνια κι ο λαός σου περιμένει σωτηρία απ'αυτούς τους επίορκους προδότες!! Έδωσαν και την μάννα τους για πήδημα οι άτιμοι πολιτικάντηδες,αρκεί να πάρουν ψήφους να βρεθούν στην εξουσία. Ποιες καριόλες μάννες τους μεγάλωσαν τους πούστηδες,γιατί τους έπνιγαν με τις φασκιές τους να μην μαγαρίσουν την πατρίδα τους οι πρόστυχοι; Ορίστε τώρα, στρατός είναι αυτός ή κυρίες επί των τιμών στους αλλόθρησκους κατακτητές; Αχ ρε Κονδύλη αθάνατε: "επληροφορήθην ότι,τινές εξ υμών ωθούνται εκ των όπισθεν.Αν η πληροφορία ταύτη είναι αληθής,αϊ σιχτίρ κωλογαμημένο στράτευμα" Τάδε έφη ο αείμνηστος σε συγκέντρωση αξιωματικών ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ